کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نفوذ یهود در اسلام(هسته ی پژوهشگران تالار)
۹:۲۱, ۱۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۱:۱۳ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به دوستان پژوهشگر
من یک عذر خواهی داشته باشم بابت تاخیر در مطالعاتم واقعاً ببخشید
من در رابطه با یهود و نفوذ آن در حال مطالعه هستم
چند خط چکیده از کتاب مهار انحراف :
به نظر شما چرا ابوبکر در آغاز دعوت پیامبر که اسلام آورد اصلاً شکنجه نشد در صورتی که هر شخصی که به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ایمان می آورد شکنجه می شد!! ابوبکر یک شخص ثروتمند بود که حتی افرادی به دست وی مسلمان شدند !!
پیامبر اصلاً دوست نداشت در مهاجرت از مکه به مدینه کسی همراه او باشد ولی ابوبکر که از توطئه قتل پیامبر به دست یهود آگاه بود و همچنین از قضیه ملاقات پیامبر با مردم مدینه با خبر بود در اطراف خانه پیامبر کمین کرده بود که به خیالش یا پیامبر شهید می شود و یا اینکه او را هنگام خروج و هجرت می بیند که پیامبر بزرگ اسلام را در هنگام خروج از کوچه های شهردید و پیامبر به ناچار با او همسفر شد و به ناچار مسیر خود را عوض کرد که 12 روز دیرتر به مدینه رسید!! تا مردم مدینه که برای استقبال پیامبر خدا جمع شده و منتظر بودند متفرق شوند و ابوبکر به فکر این بود که هر کسی که با پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وارد مدینه شود مردم مدینه فکر می کنند که حتما مورد اعتماد پیامبر بوده که با او وارد مدینه شده! و در طول این سفر پر خطر با او همراه شده است .
اما پیامبر بزرگوار اسلام با طولانی تر کردن راه خود12 روز دیرتر رسید تا مردم که به استقبال آمده بودند متفرق شود و امید نداشته باشند و وقتی پیامبر به قبا رسید دیگر جلوتر نرفت و گفت منتظر علی خواهم ماند تا او بیاید اینجا پیامبر با زیرکی و هوش تمام خواست بگوید علی (علیه السلام)چقدر مهم است و چه خطری کرده که در بستر پیامبر خوابیده و این موضوع در کل شهر پیچید و کسی به فکر ابوبکر نبود ! همه منتظر بودند تا علی(علیه السلام) بیاید و او را ببیند و بفهمند کیست که چنین کاری کرده و پیامبر بدون او وارد شهر نمی شود
بر اساس برخی مستندات تاریخ از همین جا بود که ابوبکر کینه علی ( ع) را به دل گرفت
هنگام اعلام آیاتی از سوره برائت پیامبر ابوبکر را مامور ابلاغ آن به مشرکان کرد ولی پس از این که ابوبکر راهی شد مدتی نکذشت که جبرئیل بر پیامب نازل شد و گقت «يا رسول اللَّه، اداى اين امر بايد به دست شما يا به دست مردى كه از شماست انجام شود» و پیامبرآنگاه امیر المومنین علی (علیه السلام) را برای گرفتن سوره از ابوبکر فرستاد و علی (علیه السلام) ماجرا را به ابوبکر گفت که بر پیامبر وحی شده و من باید این آیات را برای مردم قرائت کنم ابوبکر ترسید که نکند وحی در مورد او صورت گرفته و ار اعمال او باشد به نزد پیامبر آمد و ماجرا را جویا شد و پیامبر گفت باید به دست کسی انجام می شد که از من بود ابوبکر چیزی نگفت و رفت یعنی ابوبکر از چه ترسیده بود چه چیزی در دل داشته که می ترسید از اعمال او به پیامبر اسلام وحی شده باشد؟! و هیچ اعتراضی به این موضوع نکرد
و اما چند سئوال :
1- چرا در جنگ خندق که عمروبن عبدود مبارز طلبید و پیامبر در گفت چه کسی با او به مبارزه می رود چرا ابوبکر یا عمر به مبارزه نرفتند و هر سه بار امیر المومنین (علیه السلام) اعلام آمادگی نبرد کردند؟!
2- به نظر شما چرا در ماجرای جنگ خندق میان امیرالمومنین(علیه السلام) و عمروبن عبدودپیامبر گفت اکنون تمام اسلام در برابر تمام کفر ایستاده است منظور چیست؟!
3-چرا ابوبکر اصلا در تاریخ اسلام مانند سایرین که ایمان آورده بودند شکنجه نشد!؟
4-در ماجرای جنگ خیبر که در دو بار اول ابوبکر و عمر رفتنتد و نتوانستند فاتح برگردند پیامبر اعظم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند فردا پرچم را به دست کسی خواهم داد که خداوند این دژ را به دست او می گشاید کسی که خدا و رسولش را دوست دارد و خدا و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) او را دوست دارند یعنی کسانی که قبلا رقته بودن اینگونه نبودند!؟ به گواه تاریخ اکثر اصحاب در آن شب نخوابیدند!
5- مگر ابوبکر از نزدیکان پیامبر نبود پس چرا وحی شد که به دست کسی انجام شود که از توست! یعنی ابوبکر از پیامبر نبود و به ظاهر ایمان آورده بود!؟
6- یک آیه در سوره توبه به مضمون آمده که آنها از آنجه به تو وحی می شود می ترسند که در باره ی اعمال و رفتارشان باشد! ابوبکر از چه چیزی ترسیده بود ؟! ماجرا چه بود؟
7-چرا در غار، ابوبکر که با پیامبر بودخطایی نکرد !شایدم اصلا نباید خطایی می کرد؟
دوستان و عزیزان آیه ای که از سوره ی توبه اشاره کردم آیه 64 هستش متن و ترجمه صحیح در زیر نوشته شده است

یَحْذَرُ الْمُنافِقُونَ أَنْ تُنَزَّلَ عَلَیْهِمْ سُورَةٌ تُنَبِّئُهُمْ بِما فی قُلُوبِهِمْ قُلِ اسْتَهْزِؤُا إِنَّ اللّهَ مُخْرِجٌ ما تَحْذَرُونَ

منافقان از آن بیم دارند که سوره اى بر ضدّ آنان نازل گردد، و آنها را از اسرار درون قلبشان خبر دهد. بگو: «استهزاء کنید! خداوند، آنچه را از آن بیم دارید، آشکار مى سازد»!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، یاســین ، محمد رضا. ، أین المنتظر ، فاطمه خانم ، saloomeh ، mhvvhm ، hesam110 ، yamin ، freewish ، یا ثارالله ، F_R ، ilidin ، خادمة الزهرا ، sadegh-a ، در جستجوی سختی ، SARV ، سجاد313 ، حلما ، گل مرداب ، خاک ، laanbar1-2-3 ، لیلا ، farzad313 ، حفیظ

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۶, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۰ ۹:۲۱)EMPERATOR نوشته است:  به نظر شما چرا ابوبکر در آغاز دعوت پیامبر که اسلام آورد اصلاً شکنجه نشد در صورتی که هر شخصی که به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ایمان می آورد شکنجه می شد!! ابوبکر یک شخص ثروتمند بود که

یه سوال..

مگه حضرت خدیجه شکنجه شد؟

برای حقانیت امیر المومنین علی (علیه السلام) دلایل بسیار بسیار محکم تری میشه آورد. دلایلی که توش هیچ حرف و حدیثی نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
۱۳:۴۶, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مطالب خیلی جالبی بود از دوستان تشکر می کنم در این مورد حاج اقا طایب سخنرانی های جالبی دارد وهمچنین کتابهایی بنام تبار انحراف وهمچنین مدار انحراف که نقش ابوبکر وعمر وارتباطشان با یهودیت توضیح میدهد وهمچنین دکتر رائفی پور در سخنرانی شجره طیبه و ملعونه توضیح می دهد که امیه چسبیده به قریش است نه از قریش که توضیح های تکمیلی ان را در کتاب های حاج اقا طائب می توانید پیدا کنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، EMPERATOR ، rezvan ، saloomeh
۱۱:۵۷, ۱۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۰۹ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #13
آواتار
پس از حجه الوداع پیامبر علی (علیه السلام) را 3 ماه به یمن فرستاد به همین دلیل است که در دوران خلافتشان مردم یمن با ایشان مهربان بوده اند.
در نبود علی (علیه السلام) منافقان و نفوذهای قوم یهود سعی داشتند چهره ی علی (علیه السلام) که خیبر را گشوده بود در میان مردم و اصحاب و تخریب کنند و از سخت گیری های امیرالمونین علی (علیه السلام) شکایت می کردند که پیامبر در پاسخشان فرمود :از علی چه می خواهید بدرستی که علی از من و من از اویم و او مولای شما پس از من است ( منبع : مستدرک،ج3ص113---الغدیر،ج3،ص216)

حال به سه آیه های زیر بیشتر توجه کنید
إِنَّما وَلِيُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّکاةَ وَ هُمْ راکِعُونَ
ولی شما تنها خدا و رسول او و کسانی که ایمان آورده‌اند؛همان کسانی که نماز را بر پا می‌دارند و در حال رکوع نماز زکات می‌پردازند، میباشند.(سوره مائده، آیه 55)
وَ مَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُونَ
و کسی که خدا و فرستاده او و کسانی را که ایمان آورده اند به ولایت و سرپرستی بپذیرد ( از حزب خداست و ) بی تردید حزب خدا پیروزند.(سوره مائده، آیه 56)

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الَّذينَ اتَّخَذُوا دينَکُمْ هُزُواً وَ لَعِباً مِنَ الَّذينَ أُوتُوا الْکِتابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَ الْکُفَّارَ أَوْلِياءَ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنينَ
ای کسانی که ایمان آورده اید! افرادی که آیین شما را به باد استهزاء و بازی می گیرند- از اهل کتاب و مشرکان- ولیّ خود انتخاب نکنید و از خدا بپرهیزید اگر ایمان دارید!(سوره مائده، آیه 57)
کاملا در آیه اول به ولایت امیر المومنین (ع) اشاره شده اگر دقت کنید صریحاً بیان میشه کسانی که ایمان آورده اند در آیه بعدی که عنوان میشه کسانی که ایمان دارند را به ولایت بپذیرید پس دقیقاً اشاره شده امیر المومنین علی (علیه السلام) جانشین رسول الله خواهند بود و استنباط میشه که ابوبکر ایمان نداشته و لایق جانشینی نبوده است و در آیه بعدی که خیلی باید تفکر کرد نوشته شده کسانی که اسلام را به استهزا می گیرند و از اهل کتاب( منظور یهود و بنی اسرائیل است) ولی و سرپرست انتخاب نکنید یعنی می توان گفت که هر کسی به غیر از امیرالمومنین علی (علیه السلام) انتخاب شوند از یهود و کفار خواهند بود.
از این سه آیه می توان نتیجه گرفت مردمی که ولایت علی (علیه السلام) را کنار گذاشته اند و ولایت دیگری را پذیرفتند تن به ولایت یهود و مشرکان داده اند قرآن به صراحت حکومت یهود و مشرکان اعلام می کند چون در قرآن هیچ حرف عبث و بیهوده ای نیست. پس می توان نتیجه گرفت هر کسی که به غیر از دوستان خدا و کسانی که ایمان آورده اند خلافت کند یهود ومشرک است!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، أین المنتظر ، SARV
۱۲:۳۳, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
روزي امام همراه تني چند از اصحابشان در مسيري حركت مي كردند كه امام به اصحاب خاص خود فرمودند چيزي كه من مي بينم شما هم مي بينيد اصحاب گفتند خداوند به شما بصيرتي داده كه ما نداريم و نمي بينيم . امام فرمودند شما خواهيد ديد . قنبر مي گويد چند لحظه بعد ديديم پير مردي بسيار زشت رو ي با قدي بلند جلو آمد و سلام داد . امام جوابش را ندادند و گفتند اين ملعون شيطان است امام فرمودند: از كجا مي آيي گفت از گناه گفت به كجا مي روي گفت به گناه امام فرمودند از تو ملعون تر من ندديدم شيطان گفت از من ملعون تر هم هست امام فرمودند كيست ؟ شيطان گفت من وقتي به آسمان چهارم رانده شدم به خداوند گفتم از من ملعون تر كيست ندا آمد به جنهم وارد شو تا ببيني . و من ديديم جهنم نزديك شد و مالك جهنم گفت وارد شو درب جهنم را تا گشود چنان آتش زبانه كشيد كه من ترسيدم ، مالك گفت اي آتش آرام باش و ما وارد جهنم شديم و هر در را كه مالك باز كرد آتش بيشتر مي شد تا آنكه درب هفتم را باز كرد چنان آتش زبانه كشيد كه گفتم الان من و مالك طعمه آن مي شويم مالك به من گفت هنوز نوبت تو نيست كه به اينجا بياورندت ما وارد طبقه هفتم شديديم كه مردم در آنجا سخت در عذاب بودند به چاهي رسيديم ، تا مالك درب آن را گشود آتش زبانه كشيد و اهل طبقه هفتم شروع به نفرين كردند ما وارد چاه شديم و در آنجا نيز عده اي بودند ما به تابوتي رسيديم كه تا مالك درب آن را گشود آتش چنان شعله ور شد كه اهل چاه نفرين كردند در آن تابوت شش نفر از اولين و شش نفر از آخرين بودند كه من عمر و ابوبكر را در ميان آنها ديدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: laanbar1-2-3
۱۴:۲۰, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۳)rezvan نوشته است:  روزي امام همراه تني چند از اصحابشان در مسيري حركت مي كردند كه امام به اصحاب خاص خود فرمودند چيزي كه من مي بينم شما هم مي بينيد اصحاب گفتند خداوند به شما بصيرتي داده كه ما نداريم و نمي بينيم . امام فرمودند شما خواهيد ديد . قنبر مي گويد چند لحظه بعد ديديم پير مردي بسيار زشت رو ي با قدي بلند جلو آمد و سلام داد . امام جوابش را ندادند و گفتند اين ملعون شيطان است امام فرمودند: از كجا مي آيي گفت از گناه گفت به كجا مي روي گفت به گناه امام فرمودند از تو ملعون تر من ندديدم شيطان گفت از من ملعون تر هم هست امام فرمودند كيست ؟ شيطان گفت من وقتي به آسمان چهارم رانده شدم به خداوند گفتم از من ملعون تر كيست ندا آمد به جنهم وارد شو تا ببيني . و من ديديم جهنم نزديك شد و مالك جهنم گفت وارد شو درب جهنم را تا گشود چنان آتش زبانه كشيد كه من ترسيدم ، مالك گفت اي آتش آرام باش و ما وارد جهنم شديم و هر در را كه مالك باز كرد آتش بيشتر مي شد تا آنكه درب هفتم را باز كرد چنان آتش زبانه كشيد كه گفتم الان من و مالك طعمه آن مي شويم مالك به من گفت هنوز نوبت تو نيست كه به اينجا بياورندت ما وارد طبقه هفتم شديديم كه مردم در آنجا سخت در عذاب بودند به چاهي رسيديم ، تا مالك درب آن را گشود آتش زبانه كشيد و اهل طبقه هفتم شروع به نفرين كردند ما وارد چاه شديم و در آنجا نيز عده اي بودند ما به تابوتي رسيديم كه تا مالك درب آن را گشود آتش چنان شعله ور شد كه اهل چاه نفرين كردند در آن تابوت شش نفر از اولين و شش نفر از آخرين بودند كه من عمر و ابوبكر را در ميان آنها ديدم

با سلام
لطفا منبع این نوشته رو عنوان کنید
با تشکر
۱۶:۴۹, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱۱:۵۷)EMPERATOR نوشته است:  پس از حجه الوداع پیامبر علی (علیه السلام) را 3 ماه به یمن فرستاد به همین دلیل است که در دوران خلافتشان مردم یمن با ایشان مهربان بوده اند.
بسیار ممنونم از آقا مهدی عزیز.
انصافا هر ارسالش ارزش 100 اعتبار رو داره.
یک سوال.
تو کتاب های تاریخ اسلام خوندم که علی (علیه السلام) قبل از حجه الوداع برای جنگی به یمن رفته بودند که پیروز شدند و از اونجا مستقیما خودشون رو در راه مکه به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسوندن.
این که بعد از حجه الوداع هم 3 ماه به یمن رفته باشند رو نخوندم و نشنیدم.
آیا درسته؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
۱۳:۰۱, ۱۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
من بعد از مدت ها دوباره اومدم تا مسائلی رو بازگو کنم ولی یک سوئال دارم که پاسخش برم خیلی مهمه!
با توجه به اینکه وجود وحدت بین شیعه و اهل سنت در کلام رهبری تاکید شده آیا به نظر شما باید این تایپیک رو ادمه داد؟
چرا ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: laanbar1-2-3
۱۴:۱۷, ۱۵/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۱ ۱۴:۲۴ توسط laanbar1-2-3.)
شماره ارسال: #18
آواتار
ضمن عرض تشكر از مطالب خوب

به نظر من اگر مطالبي كه بيان مي شود مستند باشد، خود اين باعث افزايش بصيرت و آگاهي مردم از حق مي شود.

تاريخ براي عبرت گرفتن است، همانطور كه در زمان حضرت موسي قوم بني اسرائيل بعد از مراجعت حضرت موسي منحرف شده و گوساله پرست شدند، بعد از رحلت پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عده اي از اين امت به بيراهه رفتند...

تاريخ در تكرار است..
..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]