کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادات از فضای کلی تالار
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ.
نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟
از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن.
خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، EMPERATOR ، ONLY66 ، آرین (الهه.ع) ، shafagh_mah ، 313 ، xmontazer

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۱, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #121
آواتار
(۶/بهمن/۹۰ ۰:۰۶)amir abroft نوشته است:  این تفکرات یعنی تفکر من بعدش من نمی گم همه برا ساندیس اومدن نه ولی یه سری برای خانواده برای اینکه از کار اخراج نشن نه همه درست هستن افرادی که با اقای خامنه ای موافقن ولی نه همه اکثریت تحت فشارن قبول کن اشتباه از خودشون شاید راه دیگه پیش می گرفتن همه دوسشون داشتن ولی اینطوری نیست
ببین عزیزم،یه ضرب المثل میگه: نخوردیم نون گندم،دیدیم دست مردم.
ما اگه ساکن تهران نیستیم،ولی توی تهران هم غریبه نیستیم.یه نفر ندیدم که بگه به ما اجبار کردن که باید بیای راهپیمایی.

در ضمن گیرم که اجبار کردن،تهران که یه ذره نیست که بشه همه رو کنترل کرد که ببینم کی رفته و کی نرفته.
این واقعا شدنیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۱۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #122

من تهرانیم نمی دونم که قبول داری یا نه ولی من خودم با چشمای خودم دیدم اومدن بردن بازم میگم من نمیگم همه ولی از اون جمعیت 50 درصد با علاقه میرن ولی تعداد زیادی نه من خودم رفیق دارم بجه پایین تهران بخدا فقط نزدیک به 20 نفر می رفتن دزدی تو راهپیمایی بازم میگم همه نه ولی هستن افرادی
۲:۱۴, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #123
آواتار
فکر کنم به حد کافی مطالب متفرقه در این موضوع گفته شد
اگر کسی اعتراضی به مسائل داخل تالار داره بیاد اینجا موضوع ایجاد کنه: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، Amir ، انصارالمهدی ، mahdy30na
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا