|
انتقادات از فضای کلی تالار
|
|
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ. نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟ از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن. خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم. |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۱, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۰ ۰:۰۶)amir abroft نوشته است: این تفکرات یعنی تفکر من بعدش من نمی گم همه برا ساندیس اومدن نه ولی یه سری برای خانواده برای اینکه از کار اخراج نشن نه همه درست هستن افرادی که با اقای خامنه ای موافقن ولی نه همه اکثریت تحت فشارن قبول کن اشتباه از خودشون شاید راه دیگه پیش می گرفتن همه دوسشون داشتن ولی اینطوری نیستببین عزیزم،یه ضرب المثل میگه: نخوردیم نون گندم،دیدیم دست مردم. ما اگه ساکن تهران نیستیم،ولی توی تهران هم غریبه نیستیم.یه نفر ندیدم که بگه به ما اجبار کردن که باید بیای راهپیمایی. در ضمن گیرم که اجبار کردن،تهران که یه ذره نیست که بشه همه رو کنترل کرد که ببینم کی رفته و کی نرفته. این واقعا شدنیه؟ |
|||
|
۰:۱۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
من تهرانیم نمی دونم که قبول داری یا نه ولی من خودم با چشمای خودم دیدم اومدن بردن بازم میگم من نمیگم همه ولی از اون جمعیت 50 درصد با علاقه میرن ولی تعداد زیادی نه من خودم رفیق دارم بجه پایین تهران بخدا فقط نزدیک به 20 نفر می رفتن دزدی تو راهپیمایی بازم میگم همه نه ولی هستن افرادی
|
|||
|
۲:۱۴, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
فکر کنم به حد کافی مطالب متفرقه در این موضوع گفته شد
اگر کسی اعتراضی به مسائل داخل تالار داره بیاد اینجا موضوع ایجاد کنه: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |