کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادات از فضای کلی تالار
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ.
نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟
از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن.
خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، EMPERATOR ، ONLY66 ، آرین (الهه.ع) ، shafagh_mah ، 313 ، xmontazer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۵, ۱۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۲۰:۲۶ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام به همه
به نظر من تالار در زمینه تولید و انتشار محتوا با محور مهدویت . افزايش آگاهي ها خیلی هم خوب عمل کرده، البته شکی وجود نداره که تاثیر یک دقیقه فیلم یا مستند بعضا از یک صفحه متن بیشتر هست ، مخصوصا در جامعه الان که آمار مطالعه و کتاب خونی پایین هست.
براي افزايش راندمان به قول دوستمون میشه کارهایی کرد مثل
ایجاد بخشی برای نمایش کارهای گرافیکی (عکس ، پوستر) مرتبط با مهدویت
طراحی یک ماهنامه یا فصل نامه الکترونیکی (PDF) با استفاده از مقالات برگزیده تالار
...
تازه اومده برای من پیشنهاد هم میدهBlush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، MohammadMeraj ، Tolou ، ONLY66 ، libera ، حسن عزتي
۰:۰۱, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:به نظر شما این تالار تا الان موفق بوده با تقریباً 1500 عضوی که داشته چه کاری انجام داده
به غیراینکه فقط نظر و بازهم فقط نظر

بسم الله
دوست عزیز چرا اینطور میگید و دل بچه هایی که اینجا زحمت میکشن رو میلرزونید؟
بحث های بخش مهدویت همین تالار منتظر ساز هست شدیدا. حتما که نباید توی این تالار آپولو هوا کنیم.

نقل قول:از مدیران سایت خواهش می کنم در برگزاری این همایش کمک کنن
کدوم همایش دوست عزیز؟ شما توی این همایش چه میخواهید بکنید؟ هدف از برگزاری این همایش چیه؟ واقعا من درک نمیکنم همایش با حضور اعضای تالار کدوم یکی از درد های ما رو درمان میکنه؟
آقا این همه در طول تاریخ انسانهای توپ و کاردرست بودن همایش رفتن؟ آقا مشخص نیست این همایش چه قراره بکنه؟ چه اتفاق خاصی میتونه بیفته تو این همایش؟ هیچی نمیشه. اگر هم بشه اونقدر نیست که به دردسرش ارزش داشته باشه.

نقل قول:فقط یکبار سر لوگوی المپیک با هم متحد شدیم و صدامون رو به گوش جهانیان و سازمان تربیت بدنی رسوندیم. پس ما می توانیم. بخدا می توانیم. فقط باید متحد بشیم و با هدف کار کنیم.
خب من از شما میپرسم (حالا منکه در جریان نبودم بدونم قضیه این لوگو و تربیت بدنی چیه.) برای این کاری انجام دادید همایش برگزار کردید؟ یا توی همین تالار متحد شدید و یه حرکتی پیش رفت؟

نقل قول:دوست من انجام كار براي ظهور آقا امام زمان فقط با ساخت مستند و همايش نيست.
كار و هدف اصلي متمايل كردن افراد براي داشتن تقواي بيشتر، خودسازي و درست و محكم كردن اعتقادات هستش.

خدایی دوستان خودتون بگید یعنی واقعا بخش مهدویت این تالار این کاررو نکرده؟ آقا انصافا بگید...

نقل قول:3- فهميدن فرق بين تالار با موضوع مهدويت و چت روم
نکته با ارزش!!!!!!

نقل قول:شما می دونید چند نفر با دیدن مستند ظهور به این تالار مراجعه کردند
یکی شون خود من . روش دیدن در امر آموزش بهترین راه هست

آقا من میگم دیگه اگر کسی بخواد جلو بره به مستند و این حرفها نگاه نمیکنه شده از توی یه تیکه ورق پاره که سالها گوشه خونه خاک میخورده اطلاعات بدست میاره و پیش میره؛ هیچکس با مستند و همایش منتظر و عارف و خدا شناس واقعی نشده. شاید به سمتش متمایل بشه ولی اصل قضیه یه جاهی دیگه اتفاق میفته.

اگر اینجوریه پس آیت الله ها همیشه توی همایش و در حال مستند دیدن بودن! نه آقا جون این ره که بنده میروم به تُرکستان است.

نقل قول:ایجاد بخشی برای نمایش کارهای گرافیکی (عکس ، پوستر) مرتبط با مهدویت
طراحی یک ماهنامه یا فصل نامه الکترونیکی (PDF) با استفاده از مقالات برگزیده تالار

کارهای گرافیکی چه دردی از ما دوا میکنه؟ دوستان این سوالی که من همش میپرسم مهمه هر کاری رو او.لش بپرسید: آقا این کاری که من دارم میکنم کدوم درد از درد های منو دوا میکنه یا کرده؟

ولی خدایی ایده ماهنامه خوبه ولی اولا کار زیاد میبره در ضمن فکر نمیکنم اگر بخواهیم چیزی در این ماهنامه قرار بدیم خارج از مباحثی که توی بخش مهدویت دنبال میشه مطرح بشه.

نقل قول:مدیران سایت اونایی هستند که جلوی اسمشون بیستر از 4 و 5 تا
ستاره دارن!!!!!!!!!!!
یعنی چی برادر؟ منظورتون رو شرح بدید.

این نظرات بنده بود که البته بدون ایراد و مشکل نیست دوستان لطفا بحث هم به دعوا کشیده نشه و محترمانه بحث رو ادامه بدیم...

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abbas313 ، -Ali- ، بیداری اندیشه ، EMPERATOR ، علی 110 ، ارتش1نفره ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، bahar2006 ، rastin ، جوینده حق ، libera ، حسن عزتي ، آزاد اندیش ، مجید املشی
۰:۴۱, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:کارهای گرافیکی چه دردی از ما دوا میکنه؟ دوستان این سوالی که من همش میپرسم مهمه هر کاری رو او.لش بپرسید: آقا این کاری که من دارم میکنم کدوم درد از درد های منو دوا میکنه یا کرده؟
وقتی شما بتونید با کمک یک تصویر گرافیکی یک حدیث یا آیه قرآن رو با موضوع مهدویت به شکل زیبایی نمایش بدهید اثر بخشی بیشتر هم میشه ، نمی دونم شاید اشتباه می گم.
یا شاید هم منظور شما اینه که آیات قرآن و احادیث به تنهایی زیبا هستند و نیاز به اینجور کارا نیست ، ما هم که چیزی نگفتیم بر منکرش هم لعنت
نقل قول:ولی خدایی ایده ماهنامه خوبه ولی اولا کار زیاد میبره در ضمن فکر نمیکنم اگر بخواهیم چیزی در این ماهنامه قرار بدیم خارج از مباحثی که توی بخش مهدویت دنبال میشه مطرح بشه.
خسته نباشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، Tolou ، حسن عزتي
۱۵:۱۵, ۱۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۱۵:۱۹ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #14
آواتار
با سلام و عرض ادب و احترام به اساتید.
در سومین روزی که مطالب این سایت رو می خونم به این تاپیک برخوردم که مجبورم این پست رابزنم.
من از وقتی با سایت شما آشنا شده ام (ببخشید یه خورده برمی گردم عقب:
من از وقتی چشم باز کردم خودم رو تو یه خانواده مذهبی دیدم که همه قبول کرده بودیم خادمی آقا ابا عبد الله الحسین(علیه السلام) کمی که بزرگ تر شدم و به دانشگاه رفتم- اونم تو یه دانشگاه فنی- که تغریباً هیچ بویی از خدا و پیغمبر تو اون نبود اتو ماتیک وار چشمانم به اصلیت خودم بسته شد و به حقایقی که تا قبل به اشون یقین داشتم شک پیدا کرده بودم. کم کم هیئت و مسجد رفتن از سرم افتاد و ....)
خلاصه داستان به همین منوال ادامه داشت که پدرم سی دی سخنرانی استاد رائفی پور رو به دستم داد و ذهن کاملاً خوابم را کنجکاو کرد. و راستشو بخواین انقد هنگ بودم که کارم به تب و مریضی کشید از بس فکر کردم و خودمو ملامت کردم که خدایا این بشر احمق که خودم از همشون پیش تاز ترم سرگرم بازی های دنیاست و یه عده احمق تر هم که دشمن قسم خورده خود و خدا رو می پرستن و چقدر من بیهوده ام.
به هر حال شروع به سرچ کردم. مستند ظهور رو دیدم- واقعاً از خودم شرم کردم که یک جوانی در شهر شیطان «هالیوود» شروع به فعالیت کرده و تو این عرصه واقعاً جونشو کف دستش گذاشته چون اونجاست- مجموع سخنرانی ها رو گوش کردم و... حال که در محیط کثیف اینترنت یه همچین فضاهایی رو می بینم یک کمی دلگرم می شم و اون احساس غربتم ضعیف تر می شه.
اما دوست عزیزم، آغاز گر این مبحث. خدمت گل شما عارضم که شما همچین می فرمایید 1500 نفر که انگار یه لشگر 500000000 نفری هست. که این گفته شما خود دال بر غربت مهدویت است.
بیایید من به شما یک سایت ایرانیه 35000 نفره رو نشون بدم که فقط صبح تا شب دارن کار می کنن و مطلب می نویسن اونم در چه مواردی- تکامل، تناسخ، متریالیستی که دقیقاً منجر می شه به انکار خدا. تازه اونم نه انقدر تابلو . بلکه با جملاتی بسیار مغیز و روانشناسانه که شما در اولین دیدارتان از جملاتشان مجذوب طرز تفکرشان می شوید. نکته ای که وجود داره اینه که هیچ وقت در اون محیط شما همچین تالاری نمی بینی که آی خسته شدم آی دیگه بسه آی مگه تا حالا چیکار کردیم و ....
من از تون به عنوان یه شاگرد یه برادر کوچکتر یه دوست یه منتقد و.... عاجزاً خواهش می کنم که به منشا درونیتان که این فکر رو در قلب و ذهنتان رخنه داده است لعنت بفرستید و آن را از خود دور کنید و با توکل به خدای متعال و توسل به ائمه اطهار (علیهما سلام) و آقا و سرور حیمان حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در راهی که قبلاً پا نهاده اید ثابت قدم تر از قبل قدم بردارید و شیطان رجیم را مدام لعن کنید. (به قول دوست عزیزمان که خیلی حرف قشنگی زدن گفتند مطمئن باشد اگر اینجایید دعوت شده اید)
و این را بدانید امثال منی که در این راه تازه وارد هستیم و نوپا به برکت زحمت شما عزیزان چه (چه اینجا و چه هالیوود) از خواب غفلت بیدار شده ایم. پس زحماتتان را بیهوده نشمارید.
خیلی خیلی خیلی ... ازتون عذر خواهی می کنم به خدا که قصد و نیت بدی نداشتم فقط می خواستم به اتون جایگاه رفیعتون رو گوش زد کنم و بگویم اصلاً فکر نکنید هیچ کاری نکرده اید بدانید که امثال من هنوز منتظرند تا مثل شمایی آنها را از خواب غفلت بیدار کنند و اینکه دشمن ما هرگز خسته نمی شه. ببخشید[/size][/color] سرتونو درد آوردم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، Mahdy2021 ، MAHDI59 ، علی 110 ، ارتش1نفره ، paradise ، abbas313 ، بیداری اندیشه ، ANTI satan ، Seyed Mohsen ، صابر ، MohammadMeraj ، mohammad790 ، مسافر ، rastin ، جوینده حق ، parisan ، 13Rajab ، setareh ، alis ، ONLY66 ، Ara ، آرین (الهه.ع) ، mahdiyar ، libera ، saloomeh ، حسن عزتي ، آزاد اندیش ، ترنم ، مجید املشی
۱۶:۲۰, ۱۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

آقای محمد 790

مدیران تالار چند تا ستاره جلو اسمشون هست
اینو برای یکی از دوستان نوشتم که سئوال کرده بود
واقعاً هم این جوریه هر شخصی که یه سمتی داره
چند تا ستاره جلوی اسمش داره دیگه .
اگه بخوام بقیه باقی مواردی رو که نوشتید بدم بحث
منحرف میشه تا این حد بگم که دشمن ما علنی
داره کار می کنه آشکارا بدون ترس از ما ولی ما
چطور؟؟؟؟ نمونش هم همون سایتی که حسام110
گفته چقدر ععضو داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، حسن عزتي
۱۰:۵۵, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۶/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۰)EMPERATOR نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

آقای محمد 790

مدیران تالار چند تا ستاره جلو اسمشون هست
اینو برای یکی از دوستان نوشتم که سئوال کرده بود
واقعاً هم این جوریه هر شخصی که یه سمتی داره
چند تا ستاره جلوی اسمش داره دیگه .

بسم الله

ببین برادر خب این که مغایرتی نداره! داره؟ منظورم سمت داشتن و ستاره داشتن ستاره و سمت توی این فروم بر اساس یک معیاری به هر شخصی تعلق میگیره.
بطور مثال جناب علی 110 که خیلی مطالب توپ و آبداری میزارن و واقعا وقت میزارن مدیرکل هستند و بنده چون حال ندارم زیاد بیام و توی بحث ها شرکت کنم و سن بنده هنوز اجازه نمیده وارد جمع بزرگان بشوم(و واقعا هم وقت ندارم بیام تالار زیاد) در حد همین کاربرفعال یا کاربر معمولی تالار باقی موندم یا امکان داره مدیران سایت حرف ناحقی از بنده شنیده باشند یا به هر دلیل دیگه من میام تو این تالار و اکثرا مطالعه میکنم تا بحث کردن. بگذریم منظور بنده من ِ نوعی بود نه خود شخص بنده ها....
منظور این که هرکسی بر اساس توان و پتانسیلی که داره کار انجام میده. مثلا اگر الان به خودِ شخص ِ بنده پست مدیر کل بدهند یا ناظر بشوم میام باعرض پوزش شکوفه میزنم به هیکل تالار ؛خب از عهده ام بر نمیاد.
شما اگر میبینی تالار یه ریخت و قیافه ای داره از پشت صحنه آگاه نیستی برادر؛ این پست ها همه اش چک میشه و اصلاح میشه به خیلی ها بر میخوره بیا و شکایت و چرا پست من حذف شده؟ چرا فلان شده؟ چرا بیسار شده؟ متوجه هستی که....

ولله گردوندن یه تالار که خیلی ها میخوان از بیخ و بُن وجود نداشته باشه کار سختیه. باور کنید.

نقل قول: دشمن ما علنی
داره کار می کنه آشکارا بدون ترس از ما ولی ما
چطور؟؟؟؟
ما هم علنی داریم کار میکنیم. شما این رو که کا اینجا داریم علنی کار میکنیم انکار میکنید؟
یکبار دیگه هم میگم البته شاید شما باز به حرف من ایراد بگیرید که هیچ مشکلی هم من با ایراد گرفتن های شما ندارم ببین برادر ما حتما نباید بیایم آپولو هوا کنیم که آی مردم ما داریم فلان میکنیم و فلان ما منتظر اون قیام بزرگیم و داریم تک تک خودمون رو آماده میکنیم از نظر معنوی ،جسمی ،علمی ، اطلاعات و....
هیچ ضرورتی هم نداره جمع بشویم یکجا دادو هوار راه بیندازیم یا همایش تشکیل بدیم. که چه بشود؟ ما باید اول خودمون رو آماده کنیم بعد موقع اجتماع کردن که شد این اتفاق خودبه خود میفته ولازم به تلاش بنده و شما و مدیران این سایت نیست ولو شده بریم بشینیم روی چمن های پارک لاله یا کف آسفالت و اجتماع کنیم اگر وقتش رسیده باشد میکنیم این کار رو.

اگر حرفهای من ایرادی داره دوستان بنده حقیر رو از اشتباه دربیاورند.

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، MAHDI59 ، EMPERATOR ، جوینده حق ، parisan ، ONLY66 ، آزاد اندیش
۱۲:۰۸, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۵/اسفند/۸۹ ۱۱:۴۲)EMPERATOR نوشته است:  من از این تالار خسته شدم

دوست من، همه آدم ها بالا و پائین دارند. حال و احوالشان مثل موج سینوسی می ماند. این فقط منحصر به شما نیست. همینطور چیز عجیب و غریبی هم نیست. برای خود بنده هم اتفاق افتاد است.

mohamad نوشته است:سلام سید جان
کم پیدا شدی

مسافر نوشته است:سلام محمدجان
یک ذره خسته شدم. کمتر حس و حال مطلب خوندن دارم. ان شاء الله که گذری باشد این حالت.

mohamad نوشته است:حق با شماست
آدما همیشه فراز و فرود دارن ...

چاره این قضیه هم اینست که کمی از محیط تالار فاصله بگیرید، یک آب و هوایی عوض کنید، توکل کنید. به خواست خدا رفع می شود این حالت. من خودم وقتی خیلی که بی حوصله می شوم، به امامزاده نزدیک خانه مان می روم. کلا آب و هوایم عوض می شود. در ضمن در این دوره زمانه که دوره سرعت است، همه بی توجه و سریع، سر در گریبان خویش، از کنار هم رد می شوند، استرس درس و پول و چک و قسط دارند، خوب است گاهی اوقات زیر درختی بنشینید و به برگ های شناور در جوی آب نگاه کنید.... راستی خواندن نوشته روی قبرها هم کار جالبی است. قبرها با آدم حرف می زنند. Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، rastin ، MAHDI59 ، EMPERATOR ، جوینده حق ، paradise ، mohammad790 ، بیداری اندیشه ، ONLY66 ، آزاد اندیش
۱۴:۰۸, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا

فکر کنم بزرگترین مشکلی که در تالار وجود داره نبودن اتحاد بین اعضای تالاره. هر کس هر خبری را که به گوشش می رسه سریع وارد تالار می کنه .
برای اینکه بتونیم تالار را از این حالت در آوریم باید به مسایل مهم تری بپردازیم . نه اینکه فقط خبر های تازه را بنوسیم ( اگر هدف از تالار خواندن خبر های روزمره است ، بهتر است که به سراغ اخبار تلوزیون برویمBlush )
برای آنکه تالار از این حال خارج شود باید نوع مطالبی را که می نوسیم تغییر دهیم . باید در مطالب به بیان مشکلاتی که امروزه در ادیان بوجود آمده بپردازیم و برای آن راه حلی بیابیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، ONLY66
۱۸:۱۴, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
می دونم که دوستان انتظار دارند تایپیک هایی که ایجاد کردند
من جواب بدم ولی من این کار رو نمی کنم چون دوست ندارم
وحدت تالار!!! از بین بره . فقط یه سئوال :
فکر می کنید چند نفر از وجود یه چنین سایتی آگاهی دارند؟
چند نفر از وجو دشمن مشترک همه ی ما اطلاع دارند .
خواهشاً جواب این دو سئوال را به خودتان بدهید نه به من!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: -Ali- ، ONLY66
۱۸:۵۸, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20

سلام آقای محمد عزیز
نقل قول: که فقط صبح تا شب دارن کار می کنن و مطلب می نویسن اونم در چه مواردی- تکامل، تناسخ، متریالیستی که دقیقاً منجر می شه به انکار خدا.
شاید جاش نباشه اینجا بگم ...اما من میگم که از نظر من تکامل "دقیقا منجر نمیشه به انکار خدا " و چراییش رو هم اینجا توضیح دادم تکامل ...
اگه اینو اینجا یادآوری کردم چون اعتقاد دارم که جملات اینچنینی نه تنها در جهت حمایت از اسلام نیست بلکه زیر سوال بدن اونه!
امیدوارم اون لینک رو بخونید
.................................................................................................
حالا که پست دادم نظرم در مورد موضوع اصلی این تاپیک هم باید بگم که بعضی پست ها با محور تکراری مثل اینکه فلانی ماسون است واقعا خسته کننده و برای برخی ناراحت کننده است و
انتقاد کلی دیگرم اینکه کل این تالار بیشترین فوکوس رو موضوع به اصطلاح "دشمن شناسی " است در حالی که (البته به نظر من )از سایر موارد دینی غافل شده است
از کل اصول دین و فروع دین فقط یه اصلا براعت از دشمنان را چسبیده ...و گمان میکنم چنین برخورد هایی با دین خارج از اعتدال است (البته من با بحث تفکیک مشکلی ندارم ،یعنی اینکه این تالار به عنوان پیش فرض بگه کار ما فقط دشمن شناسی است که من جایی ندیدم ...جالبه حتی در نقشه راه تلار هم دشمن شناسی به عنوان اولین قدم در نظر گرفته شده است!)
به هر حال قرار نیست همه از یه حرکت راضی باشند ،هر چند که عنادی هم در کار نیست ،واسه همین باید بگم که به حسن نیت کسانی که برای این تالار زحمت میکشند و هزینه های تالار با آنهاست و وقت و فکر می گدارند در جهت رضایت خداوند، یقین دادم و وظیفه خودم میدونم از همه اونها تشکر کنم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، جوینده حق ، بیداری اندیشه ، rastin ، سدرة المنتهی ، ONLY66 ، آزاد اندیش
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا