کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادات از فضای کلی تالار
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ.
نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟
از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن.
خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، EMPERATOR ، ONLY66 ، آرین (الهه.ع) ، shafagh_mah ، 313 ، xmontazer

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۶, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #41

سلام بله من خودم از انگیلسی نوشتن بدم میاد ولی اون دستگاه یکی از بچه ها هست رو صفحه نوشتاری فارسی نداره و نوشتن فارسی از اون دستگاه اعصاب می خواد منم شرمندم ببخشید آقای بیداری اندیشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۲:۳۲, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲:۱۶)amir abroft نوشته است:  سلام بله من خودم از انگیلسی نوشتن بدم میاد ولی اون دستگاه یکی از بچه ها هست رو صفحه نوشتاری فارسی نداره و نوشتن فارسی از اون دستگاه اعصاب می خواد منم شرمندم ببخشید آقای بیداری اندیشه
تذکر مدیریت به خاطر اینه که چشم کاربرا در میاد تا بخونن Smile
اگر لطف کنید اینارو ویرایش کنید ممنون میشم: http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...r&uid=1139

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
۲۳:۴۷, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام
یکی از مشکلات تالار از نظر من نداشتن ذوق ژورنالیستی در بین مدیران است.برای مثال من در بخش سینما تاپیکی ایجاد کردم با عنوان: «یکی از ما دو نفر»: گور بابای اسلام! ولی دقایقی نگذشت که به «یکی از ما دو نفر» تغییر یافت.به نظر من عنوانی که انتخاب کرده بودم برای مخاطب جذاب بود چون کنجکاو می شد که بداند این تاپیک می خواهد در چه مورد حرف بزند.ولی با این حال حساب کار خویش، شهریاران دانند.
۰:۱۲, ۱۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۰:۱۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #44

نقل قول:با عنوان: «یکی از ما دو نفر»: گور بابای اسلام!

ایا به جای این واژه که استفاده کردید نمیتوانستید بنویسید : ((یکی از ما دو نفر )) اسلام ستیزی در فیلم های ایرانی !
دوست عزیز این واژه ای که شما استفاده کردید یه توهین به دین بود !
ما اینجا وقتی اسم از عوامل فیلم های هالیوود میبریم این واژه رو واسه اون فیلم ها استفاده نمیکنیم ! نهایت میگیم که هیچ غلطی نمیتوانند بکنند... ایا ادبیات ژورنالیستی از دیدگاه شما توهین به عقاید خودمان است ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، ONLY66 ، aramino ، rastin ، 7parsa4
۱:۳۳, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #45

برادر و خواهر های امام زمانی
حرف و سخن از دل پاک باید در بیاد تا به دل بشینه ، و نوشته و تایپیک ها باید از دل و دست پاک نوشته شه تا خوندنی تاثیر کنه و به غربتش پی ببری

اگر هممون تزکیه نفس داشته باشیم و فقط دو کار رو انجام بدیم نوشته هامون هم برای همه جذاب و تاثیر گذار میشه
1- انجام واجبات 2- ترک محرمات
هر کدوم از ما که بتونه خودش رو آراسته به این دو صفت بکنه حتی اگر بیاد در این سایت یا هر سایت دیگه بنویسه
مردم مهدی غریب است اشک هممون در میاد ، کو چکترین کاری که در این تالار یا سایت و یا هر سایت دیگه برای
امام زمان میکنید بدونید اجری غظیم داره
همه ، هم و غمتون این باشه که اسممون تو لیست سربازای امام زمان نوشته میشه یا نه
بقیه رو خود خدا و وصیش درست میکنند
به امید ظهور حضرت مهدی ( عج الله تعالی فرجه الشریف )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آزاد اندیش
۱۹:۲۴, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۶/فروردین/۹۰ ۰:۱۲)Reza_Jackman نوشته است:  ایا به جای این واژه که استفاده کردید نمیتوانستید بنویسید : ((یکی از ما دو نفر )) اسلام ستیزی در فیلم های ایرانی !
دوست عزیز این واژه ای که شما استفاده کردید یه توهین به دین بود !
ما اینجا وقتی اسم از عوامل فیلم های هالیوود میبریم این واژه رو واسه اون فیلم ها استفاده نمیکنیم ! نهایت میگیم که هیچ غلطی نمیتوانند بکنند... ایا ادبیات ژورنالیستی از دیدگاه شما توهین به عقاید خودمان است ؟
حق با شماست.من اون شب جَو گیر شده بودم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Reza2035 ، فرهاد ، Ara ، aliakbar
۲۳:۳۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
بخش مهدویت خیلی قابل استفاده نیست.

علتش اینه که مطالبش اکثرا کپی پیست هست.
و طول پست های کپی پیست هم زیاد هست.
اونقدر زیاد که حتی خود نویسنده هم حوصله نکرده اونو بخونه.
از یه وبلاگی برداشته کپی کرده، نتیجه شده 70،80 سطر، بعد یکی دیگه اومده از یه وبلاگ دیگه 150،160 سطر دیگه، بازم اولی رفته اینبار مطلبی آورده 300 سطر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B ، جوینده حق ، آزاد اندیش
۸:۵۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
دوستان این تالار با هدف بیداری اندیشه ایجاد شده اما مدیران و ناظران بارها اعلام کردند که فقط از سر نیاز شخصی و با هدف بیداری و اطلاع رسانی این سایت رو راه اندازی کردند، الان هم هر چند روز یک بار یک مطلب خوب برای اعضای تالار می زارن. دیگه نباید انتظار داشته باشیم هر ساعت یک خبر جنجالی تو تالار پخش بشه که همه جا رو بترکونه. اگه می خوایم تالار رونق پیدا کنه همه ما باید فعالیت کنیم نه نها در بخش خبر رسانی بلکه در تمام قسمت ها. مثلا من الان دارم تحقیق می کنم برای ساخت یک سریال جدید با هدف معرفی قرآن و اسلام از یک دید جدید برای بازگشت جوانان دین زده شده. مطمئنم خیلی هاتون از من تواناتر و دارای ایده های بهتر هستید فقط کافیه همت بکنید.
دوستان من مدیران سایت بارها گفتند هیچ فرقی بین ما و اونها نیست و چند ستاره بودن و عناوین و امتیازها به این معنی نیست که تالار مختص به این چند نفره و دیگران هیچ حقی ندارن، این عناوین و ستاره ها تنها برای نظم بخشیدن به قسمتهای مختلف تالاره که انجامش از عهده یک یا دونفر خارجه (بالاخره مدیران و ناظران هم آدمی هستند مثل من و شما و با تمام مشکلات زندگی روزمره که من و شما داریم)، اعتبار و... هم فقط برای قدر دانی از زحمات کسانیه م توی تالار زحمت های بیشتری می کشن.
بقول اقای بیداری اندیشه با وجود 2-3 هزار عضو اختلاف نظر و سلیقه بین بچه های تالار طبیعیه مهم اینه که تو بیان نظراتمون تند نریم و سعی کنیم با ملایمت حرفامون رو بزنیم که تا هم جبه گیری نشه و هم به جای بحث های زائد زودتر به نتیجه برسیم.
از این تالار انتظار نداشته باشید یک لشکر مسلح جمع کنه و به شیطان حمله کنیم. این تالار برای بیداری اندیشه ها و خودشناسی و مبارزه با نفس در حال فعالیته. مباحث مختلفو جالب مهدویت، اصول و عقاید، قرآن شناسیف احادیث و حکایات و روایت ها رو ببینید. از یک حرکت خود جوش انتظار بیشتری نبایدداشته باشید. اگه می خوایم تالار هماهنگ تر و پر رونق تر بشه بهتره همه ماها با هم تلاش کنیم یکی از دوستان یک پستی زده بودند با نام تبدیل تالار به یک سیستم که پیشنهاد م یکنم حتما ببینید و نظر بدید چون راه کارهای خوبی داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، paradise ، Ramin_Ghn ، Mahdy2021 ، بیداری اندیشه ، aliakbar ، ANTI satan ، آزاد اندیش
۱۷:۲۲, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام خدمت مديران و ساير اعضا محترم
يك نكته اي را توي سايت ديدم كه واقعا من را آزار ميده، اون هم استفاده از مطالب بدون منبع و غير معتبر ( و گاهي من در آوردي) هست( واقعا آزارم ميده ).
نكته ديگه اين بعضي از اعضا گفتگويي را درباره كسي ايجاد ميكنن ( بدون هيچ دليلي) و درباره اون فرد ايجاد شبهه مي كنن و ايجاد فضاي منفي مي كنن براي اون فرد يا گروه ( به عنوان مثال ميگن به نظرتون اين شيطان پرسته ( بي هيچ مدرك قبلي ) و يا مطالبي از اين دست...
نكته ديگه كپي پيست هست، در اين موارد باز هم به هيچ وجه منبع مطلب ارائه نميشه، ( در اين موارد شخصي مطلب را گذاشته يا بايد از مطلب دفاع كنه يا حداقل اعلام كنه كه كپي پيست هستش)
نكات ديگري هم هستش كه متاسفانه حافظه ياري نمي كنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Ara ، سدرة المنتهی ، آزاد اندیش
۱۰:۴۰, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
با عرض سلام و ارادت
ضمن تشکر و سپاس از زحمات مدیران و ناظران محترم سایت
همانطور که مستحضرید با افزایش تعداد کاربران محترم،عزیزان جدیدالورود به دلایل مختلف(از جمله عدم توجه به قوانین و عدم جستجوی مناسب در تالار)تاپیک های "تکراری" ایجاد می کنند که اخیرا بیشتر شده و گاهی هم دوستان قدیمی تالار این "گفتگو" ها را ادامه می دهند..
به هر حال؛
تقاضا دارم مدیران و ناظران محترم با اشراف بیشتر در بخش های مختلف تالار،از ایجاد بحث های تکراری، جلوگیری کنند و در اولین پست ارسالی،همراهان محترم و تازه وارد را به تاپیک مربوطه راهنمایی فرمایند.
(چند مثال از تاپیک های تکراری: بخش خبر،بحث نمادها،بحث ولایت فقیه و...)
با آرزوی توفیق الهی
در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، ANTI satan ، zarati313 ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، Anti gods ، آزاد اندیش ، Farzaneh ، مجید املشی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا