کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادات از فضای کلی تالار
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ.
نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟
از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن.
خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، EMPERATOR ، ONLY66 ، آرین (الهه.ع) ، shafagh_mah ، 313 ، xmontazer

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۲۵, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
از مدیران میخوام یه تیم تشکیل بدن برای حذف پستها و تاپیک های اضافی
یه تیم هم تشکیل بدین تا آمار بگیرن چند تا تاپیک مفید بوده.چند تاش نتیجه داره.بعضی از تاپیکها نتیجه نداره یه کاربر تاپیک مثلا نقد زده بقیه اومدن نظر دادن.آخرشم چیزی از توش در نمیاد اگه قرار فقط یه نقد باشه بقیه نظر یه تاپیک توی هر بخش ایجاد کنید که فقط نقدها رو بزارن
به نظر من تاپیک ها رو به دو قسمت تخصصی و عمومی تقسیم کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، zarati313 ، Ahmad-A.R.M ، محب الزهرا ، آزاد اندیش
۲:۱۴, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام وخسته نباشید به مدیران کاربران و همه ی همقطارانSmile
من چند عیب در تالار دیدم....اینکه دوستان بیشتر از ارسال های روز استفاده میکنند در حالیکه متوجه شدم ارسال های قدیمی زیبایی وجود دارند...
یک عیب دیگر تالار این است که بحث ها جمع بندی نمیشوند..
ولی از همه مهم تر یک چیزیه که واسم سوال بود...چرا در لوگوی بالای تالار بسم الله الرحمن الرحیم دیده نمیشود؟؟یک آیه هم بخواد تلاوت بشه یه بسم الله اولش میگیم..نمیگیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، 7parsa4 ، A L I ، Mitsonary ، سدرة المنتهی
۰:۲۵, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #53

سلام
من کاربر جدید هستم تا جایی که تونستم به گوشه وکنار تالار سرک کشیدم ومتاًسفانه احساس کردم بعضی از مطالب یه کم خاله زنکی هست دلیلش هم اینه که بچه ها یه مقدار احساساتی هستن ودر مورد مطالبی که اطلاعات یا سواد کافی در اون زمینه ندارن نظر میدن.فکر میکنم اگر بر اساس سندومدرک حرف بزنیم و نظر بدیم بهتر باشه.چون درغیر اینصورت گمراه خواهیم شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، سدرة المنتهی ، Anti gods
۳:۳۰, ۱۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۳:۴۰ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام

یک انتقاد دارم
این فایل صوتی چی هست گذاشتین رو صفحه اول تالار ؟
اعصاب ادم خورد میشه ..........
به خاطر اینکه مجبورم هر دفعه فایل های دیگرم را صداشون رو قطع کنم تا این صدا رو متوقف کنم
کاشکی حالا این مناجات دلنشین هم بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تن صدای زنونه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمود ، Reza2035 ، Reza14 ، سدرة المنتهی ، Anti gods ، آزاد اندیش
۱۲:۴۰, ۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۰ ۲۰:۲۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #55
آواتار
mall">با سلام شاید این مطلب یک کمی هم موضوع با یکی از تاپیک های بخش باشه اما اصلا ربطی به اون نداره و قضیه اینجاست که ببینید دوستان چطور امتیاز میدن!!

امروز داشتم یک تاپیک رو میخوندم که دیدم اعضا از یک پست بسیار تشکر کردند . طبیعتا بخاطر امتیاز بالا و .... دلایل دیگری.
یه نگاهی به امتیازشون کردم و دیدم به به:

[تصویر: knsy7gff623kfcm3989y.jpg]
mall">1- شما مجبور نیستید در فروم بچرخید و هی و هی به دوستان اعتبار اشانتیونی هدیه بدهید .
این خاصیت به شما داده شده برای پست های پربار و بحث های خوب، که اعضای فهیم تر و عاقل تر کاملا مشخص بشن تا افراد بتونن راهنمایی های خودشون رو از افراد درست تری دریافت کنند. (یک مهمون بیاد چی میگه؟ به به عضو معتبر اشانتیونی)
mall">

2mall">-
شما اگه امتیاز میدید لطفا بگید واسه چی و چی . بدون توضیح شبیه همین اشانتیونیس.(یعنی چی بدون توضیح)

3-
نوشتید ممنون ... این که دیگه لازم نیست اعتبار هدیه بدید . دکمه تشکر پایین پست ایشون قرار داره.

4-
تو این فروم 90 % آدم ها شما رو درک میکنن. پس اگه به ایشون اعتبار دادید ملزم به انجام هستید که به تمام 90 % هم اعتبار هدیه بدید . نه بخاطر اینکه ایشون خانم هستند یا آقا.
دکمه تشکر وجود داره همین طور پیام خصوصی و همین طور میتونید پایینش با یه پست جلو همه از ایشون تشکر کنید.(+10 فقط واسه قوه ادراک؟)

(هر ممنون که در سطر نوشته شده برابر با 5 امتیازه)

و حرف آخر اینکه:

شما رو چه شده؟
واقعا هدف فروم چیه؟
راه بریم و به هم دیگه اعتبار هدیه بدیم و اونقدر اینکارو بکنیم که اشانیتونی بشه و بی توضیح و تشکر.وقتی همه اعتبار دارند که با وضع همه بی اعتبارند فرقی نمیکنه.
مگه این نیست که اینجا یک فروم دینی و برای بحث و تبادل نظره
من هم با کسی مشکلی ندارم و توهینی هم نسبت شخص خاصی ندارم.
سیستم فروم هم از خارج اومده(ایده) ، امتیاز دهیش هم همینطور ، خودتون رو درگیر سیستم امتیاز دهی نکنید. آقا ، خانم ... برید بحث تون رو بکنید و بخاطر اینکه فلانی و فلانی دوست شماست باهاش موافقت نکنید. نظر خودتون رو اعلام کنید و اونی که واقعا دارای اعتبار هست میتونه شما رو قانع کنه، خیلی از این دوستان اومدن پست های زیبا و کار آمد دادن 1 هم بهشون نمیدید تشکر هم نمیکنید. فضای تالار بسته شده مثل یک حزب شده اصلا مهمان دوستی و مهمان پذیری نداریم، همه و همه بخاطر همین مسائلش هست.

mall">مدیران انجمن ، لطفا امتیاز دهی به اعضای سابق و یا از بین خودتون بسپارید.

با تشکر

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، shafagh_mah ، rastin ، hesam110 ، محیصا ، EMPERATOR ، parisan ، علیرضا110 ، Admirer ، ANTI satan ، Anti gods ، آزاد اندیش
۱۵:۳۶, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
با سلام به شما دوست عزیز و مهربانم
دل پرتون باعث شد این پست رو بدم :
امضای زیبایی دارین:
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ.؟؟
آيا خدا كفايت‏ كننده بنده‏ایش نيست .؟
برای خودم و شما دعا می کنم که خداوند صبر و شکیبایی بیشتری به امون عطا کنه و از طرفی ازش می خوام که خلوص قلبی به من و شما عطا فرمایند تا اگر اینجا وقت می گذاریم فقط و فقط به خاطر رضای خداوند و حجتش (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه.
یا علی
التماس 2a
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: khadem ، rastin ، سدرة المنتهی ، محیصا ، parisan ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، shafagh_mah ، MESSENGER ، ANTI satan ، Anti gods ، آزاد اندیش
۱۶:۲۰, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
خیلی ببخشیداااا.
ولی دیگه خسته شدم از بس تو تالار غلط املایی پیدا کردم.
اون هم چه غلط های ضایعی.
بابا خواهش میکنم.
یه کم بادقت تر بنویسید دیگه.
تالار پر شده از غلط های املایی ضایع.
أه

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، محیصا ، وحید110 ، shafagh_mah ، ANTI satan ، آزاد اندیش ، Hadith
۱۶:۲۰, ۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۰ ۱۶:۳۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #58
آواتار
ان شاالله.
خواسته من هم همینه.
جوابتون بسیار عالیست و من میتونم بگم تششششششششششکر و تشکر.
من از داشتن دوستان خوب و صبور (برعکس خودم) مثل شما بسیار خوشحالم hesam110 عزیز.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، shafagh_mah ، MESSENGER ، ANTI satan ، Anti gods
۱۶:۳۸, ۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۰ ۱۶:۴۰ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #59

نه مردم همين استخوانند و پوست نه هر صورتي جان معني دراوست ...

همیشه از خدا خواستم کاری رو به خاطر نظر دیگران نکرده باشم ، بالاخره انسان همیشه در تهدید از سوی تصویلات شیطانی هست و پناه می برم به خدا از این تصویلات و مخصوصا ریا :s

ممنونم از اینکه این یاد آوری رو کردید ... .
ولی کاش به قول سعدی داروی تلخ نصیحت رو به شهد ظرافت برآمیخته می کردینBlush ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، سدرة المنتهی ، parisan ، بیداری اندیشه ، shafagh_mah ، MESSENGER ، ANTI satan ، آزاد اندیش
۱۸:۲۹, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
از همه دوستان تشکر میکنم.
حقیقتا انتظار برخورد شدیدی طبق سابق داشتم.البته اعضا عوض شدند.
تشکر.Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، hesam110 ، shafagh_mah ، MESSENGER ، ANTI satan ، Anti gods ، آزاد اندیش
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا