|
عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟
|
|
۱۱:۳۷, ۱۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۱۱:۴۳ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان خوبم ساعاتی بیش تا رفتنم نمانده... قلبم در سینه میزند... خیلی آهسته میزند... امام مهم این است که میزند... قبلا نمیزد...... قلم یاری ام نمیکند... نمیدانم چرا... رب شرح لی صدری و یسر لی امر وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی یه حرف نگفته دارم... حرفی که میدانم حرف شما هم هست...... ... توی تالار سرچ کردم ببینم درمورد عباس ع چی میتونم پیدا کنم... گمشده ام را در این تاپیک پیدا کردم... http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...8%B6%D9%84 (۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۲)علی 110 نوشته است: فکر کنم منظورمو فهمیدید عباس جان میشه در حق ما برادی کنی؟؟؟ میشه ما را تربیت کنی؟؟ هر کاری میخوایم بکنیم درجا میزنیم... اولش خوبه بعدش کم میاریم... عباس جان... بازهم پاتوقمان خلوت شده....... بچه ها خیلی فرصت ندارم وگرنه بهتر وقشنگتر مینوشتم... نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه..... بچه ها تصمیم گرفتم به غیر از اینکه اسامی هر گردان رو توی حرم همون آقا بندازم، اسم همه رو واسه عباس ع بنویسم.. میخوام ازش بخوام که خودش دعا کنه واسمون... خودش تربیتمان کند... خودش دعا کنه که بتونیم اماممونو را یاری کنیم.. حتی در کمترین حدش.... بچه ها حلالم کنید... دعا کنید برسم به حرم آقا... خدانگهدار |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۲۳, ۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۱ ۱۱:۳۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . ![]() . . عَبــــــاس( ع) نَـــحنُ بِـحــــماک «عباس( ع) ما تحت حمایت تو هستیم» . . لینک صوتی:
لینک |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۱ ۱۲:۴۷ توسط مسافرتنها.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
آخی خوش به حالت هنوز که آقا مارو نطلبیده . شاید لیاقت نداریم ولی حالا که نصیب شما شده نهایت استفاده رو بکنید.. خوش به حالتون مارم فراموش نکنید
|
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۱ ۲۲:۳۹ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بر مشامم مي رسد هر لحظه بوی کربلا...
هر وقت که یادش می افتم که قراره به زودی به حرم مولای شهیدم مشرف بشم انگار که قلبم می خواهد از شدت شوق مفجر بشه بالاخره آقا رخصت داد برای پابوسی رخصت که چه عرض کنم، ایشون دستور دادن که خدمتشون حاضر بشم و گرنه من روسیاه رو چه به تصمیم زیارت...!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۸/اسفند/۹۰ ۱۱:۳۷)neda نوشته است: قلم یاری ام نمیکند... باز هم نمیدانم چرا... یعنی نمیدونم چی شد... عباس جان(علیه السلام) قلبم در سینه نمیزند... همین. |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دوسال پیش همین موقع منم رفتم
سلام مارو هم برسونین.. بگین دلش تنگه... ... |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
خوش به حالتون توروخدا سلام منم برسونید بگید آقاجان دلم تنگه... غصه داره میکشتم.... بگید تورو خدا به این مسافذ تنهای ما آرامش بده دنبالشه ولی پیدا نمیکنه
|
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به سامانم نمیپرسی نمیدانم چه سر داری به درمانم نمیکوشی نمیدانی مگر دردم ... |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شبهایی که ماه کامل میشه، منو بیشتر به یاد حضرت عباس (علیه السلام) میندازه... دلم براشون تنگ شده... السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام)
پ.ن: بهشون قول داده بودم که یادشونو توی تالار زنده نگه دارم... اما گویا کوتاهی بسیار شده... |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام خوش به حالتون... هم پیش خدا آبرو دارید هم پیش حضرت عباس علیه السلام آبرو دارید و عزیز وگرنه لیاقت گذاشتن چنین تاپیکی و چنین قولی و چنین صحبتهای قشنگی دربارشون رو نداشتید. هم پیش بچهای این تالار عزیزید که انقدر هواتونو دارند... و بازم خوش بحالتون...
![]() ![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم. یا قمر بنی هاشم، یا ابا الفضل العباس. سیرابمان ساز از محبت و وفاداری و شجاعت و فداکاری. سیرابمان ساز که تشنه معرفتیم. سیرابمان ساز..... دستمان را بگیر که محتاجیم. دستمان را بگیر..... التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام | علی 110 | 108 | 45,159 |
۷/آذر/۹۶ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه] | Tolou | 32 | 20,524 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۳۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: 1394808470_f323f63766.jpg]](http://ta3nim.persiangig.com/image/1394808470_f323f63766.jpg)