کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه
۰:۳۶, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
نمی دونم شاید خیلی بی انصافی باشه اما واقعا از مدیران انتظار دیگه ای میره
از مدیران مهدویت علی الخصوص
2 هفته ست که ختم قرآن هفتگی به سختی به سرانجام میرسه شاید واقعا وقت نداشته باشید یک جز از قرآن رو تو هفته بخونید اما اون وقتی رو که هر کدومتون در سایت میگذرونید چیز دیگه ای میگه
یعنی وقت دارید اما بنا به غفلت صرف چیز دیگه ای میشه
من این گله رو اول از مدیران دارم چون بالاخره به خاطر رنگ خاص کاربری و پستها ی متعدد شناخته شده تر هستن و همچنین الگو!!!!!!
حیفه ! نذارید چراغ تالار خاموش بشه!

چند دقیقه دیگه جمعه هم تموم میشه اما هنوز دو جزء مونده و من هی میگم قرآن شرمنده ی توام !!!

ببخشید اگر تند حرف زدم پاینده و برقرار باشید
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، مسافر ، jkb ، rastin ، hsmoa ، علی 110 ، حسن عزتي ، Admirer ، ترنم ، saloomeh ، fazel ، ELENOR ، یا صاحب الزمان ، فدک زهرا ، وحید110 ، یاســین ، MAHDI59 ، nasimesaba ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، مبينا ، paradise ، abas_341 ، بیداری اندیشه ، انتصـار ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، نسیم ، Agha sayyed ، mohammad727 ، SARV ، sarallah ، soldier ، Havbb 110 ، hesam110 ، أین المنتظر ، m.hossein ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، خاک ، yashar1374 ، blue.blood ، Ramin_Ghn ، yamin ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، گل مرداب ، تفکر ، Seyed Mohsen ، shafagh_mah ، Unname28 ، ساقی ، یاران مهدی ، azade ، محمداحسان ، مجید املشی ، Farzaneh ، منادی حق ، عبدالرحمن ، soshiant ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۲, ۱۶/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۵:۰۰ توسط دختر انقلاب.)
شماره ارسال: #71
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۰۲)mahdy30na نوشته است:  توهین رو که خودتون اغاز کردین .
لحن نوشتارم در پست‌هام، کاملا مشخصه و به قول اون مذکر: "با پوزه سگ نجس نمیشه"
صد مذکر دیگه مثل خودتون رو هم بیاری که، "آره توهین رو خودت شروع کردی" حواله میدم‌تون به نقل قول اون «مذکر» که "با پوزه سگ نجس نمیشه"

اوکی؟

حالا هرچقدر دوست دارین، سفسطه کنین

[تصویر: u21865_Opera_Snapshot_2018-02-05_132251_...she_ir.png]

پی نوشت : درخصوص سواد یکی از این «اوباش» هم، خصوصی بهشون متذکر شدم و خودشون هم به سوادش اعتراف کرده و در جریانه! مشخص شد کی اهل هوچی بازیه (من با اینکه دخترم اما از همه‌تون مردترم)

پی نوشت 2: آیدی‌های فیک مثل «فنا» با هر کدوم از نام‌های کاربری که دوست دارید مثل زامبیا بریزین اینجا . از مذکر جماعت انتظاری بیش از این نیس!

[تصویر: l21735_Opera_Snapshot_2018-02-05_135633_...she_ir.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
۱۴:۴۲, ۱۶/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۴۳ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #72

(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۰۲)mahdy30na نوشته است:  جناب یوزر معلوم الحال که زیر پستها بی معنی با معنی و ... تشکر میزنه و دلیلش اینه احترام و ... الان چطور شد یکهفتس نمیزنه جای تامل داره یعنی تغییر عقیده داده ؟
درود برسینای عزیز
نگران نباشید بنده افاضات شمارا همیشه میخوانم و تشکر میکنم همیشه هم بوده ام فقط برای آب تنی چند ساعتی غایب بودم ببخشیدا
۱۴:۵۱, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #73

(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۲)دختر انقلاب نوشته است:  درخصوص سواد یکی از این «اوباش» هم، ...

مولا اميرالمؤمنين علي عليه السلام:

احمق الناس من ظنّ انه اعقل الناس.

احمق‌ترين مردم كسي است كه خود را عاقل‌ترين مردم می‌داند.

ميزان الحكمه: ج3، ص 237

حضرت عيسي عليه السلام:

داوَيْتُ المَرْضى فشَفَيتُهُم بإذنِ اللّه ِ ، و أبْرَأتُ الأكْمَهَ و الأبْرَصَ بإذنِ اللّه ِ ، و عالَجْتُ المَوْتى فأحْيَيتُهُم بإذنِ اللّه ِ ، و عالَجْتُ الأحمَقَ فلَم أقْدِرْ على إصْلاحِهِ.

المُعجَبُ برأيهِ و نَفْسِهِ ، الّذي يَرى الفَضلَ كُلَّهُ لَه لا علَيهِ ، و يُوجِبُ الحقَّ كُلَّهُ لنَفْسِهِ و لا يُوجِبُ علَيها حقّا ، فذاكَ الأحمَقُ الّذي لا حِيلةَ في مُداواتِه.

من بيماران را معالجه كردم و آنان را شفا دادم كور مادرزاد و مرض پيسى را به اذن خدا مداوا نموده و مردگان را زنده كردم
ولى آدم احمق را
نتوانستم اصلاح و معالجه كنم.

پرسيدند: يا روح الله ! احمق كيست؟

فرمود:
شخصى خودپسند و خودخواه است كه هر فضيلت و امتيازى را از آن خود مى داند
و هر گونه حق را در همه جا به خود نسبت مى دهد
و براى ديگران هيچ گونه احترامى قائل نمى شود
و اين گونه آدم احمق هرگز قابل مداوا و اصلاح نيست.

اختصاص: ص 221
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، MOHSEN-Z ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، 313s.w.o
۱۵:۴۶, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #74
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۲)دختر انقلاب نوشته است:  لحن نوشتارم در پست‌هام، کاملا مشخصه و به قول اون مذکر: "با پوزه سگ نجس نمیشه"
صد مذکر دیگه مثل خودتون رو هم بیاری که، "آره توهین رو خودت شروع کردی" حواله میدم‌تون به نقل قول اون «مذکر» که "با پوزه سگ نجس نمیشه"

اوکی؟

بله مشخصه که چقدر مودب هستید .
x مونث و مذکر بیان که چی بشه ؟ وقتی همینقدر در دایره خودتون پیله بستید که مذکر و مونث بیان میکنی خودش نشون میده که چقدر حداقل به قوه دماغی مونث ها هم ارزش قائلی .
پاسخ علمی داری بگو وگرنه :
2-با احترام به آرا و نظرات همه کاربران، تالار محیطی برای تبلیغ عقاید شما یا ابراز مسائل غیر مرتبط با تالار نیست. مباحث مطرح شده در تالار محدود و تابع قوانین خاصی است که به اطلاع شما خواهد رسید.

5- احترام، انصاف و ادب، لازمه حضور در این محیط فرهنگی است. لطفا از هرگونه توهین، ایراد اتهام بی پایه و فحاشی به اشخاص، گروه ها، قومها و مذاهب جدا خودداری کنید.
که خوشبختانه اصلا این موارد رو از شما نمیبینیم . نه از شما و نه از یوزرها و کاربری هایی که هستند

8- عکس خانمهای مسلمان بد حجاب و بی حجاب مناسب تالار نیست و از قرار دادن آنها خودداری کنید.
9- عکس زنان غیر مسلمان حتما با پوشش حداکثری باشد و در صورت نیاز به قرار دادن تصویر زنانی که پوشش مناسبی ندارند، موظفید آنها را سانسور کنید. این نکته با شدت کمتر در مورد تصاویر مردان هم صادق است.
(۱۰/بهمن/۹۶ ۳:۴۴)دختر انقلاب نوشته است:  احتمالا خبر دختر خیابان انقلاب را شنیدین. شاید موافقش نباشیم اما مطمئنا این کار شجاعت میخواد.
بعضیا میگن این افراد باید از ایران برن بیرون و جایی که حجاب اجباری نباشه. اما اگر سبک زندگی تغییر کرده باشه و دیگه نسل جدید خواهان حجاب اجباری نباشه چی؟

[تصویر: w479023_photo.jpg]
مربوط با عکس : شحاعت نمیخواد ، کمی حساب بانکی و کمی هم حماقت میخواد که بازیچه عروسک گردانان شدن میخواد که به لطق افرادی که معلوم الحال هستن کار صورت گرفت . شحاعت رو با حماقت خلط نکنین .

طبق این قسمت ، باید بگم یا اون عکسهایی که گذاشتین خلاف قوانین بود یا اونها مسلم نیستن یا اینکه اگه اگه نیستن و اونطوری در عموم فعل مربوطه رو انجام دادن ، بازم با رافت اسلامی برخورد شدن .
مطالب و ارسالهای شما و دوستان هم فکر شما به قدری توهین به شعور خودتون هست که از داشتن تغارضو تناقض های بیشمار خودتونههم نمیدونین کدوم رو بیان و ماست مالی کنین . اگه مدیران کوتاه میان و یا برخورد طبق قوانین نمیکنن دلیل بر ندیدن و ندونستن نیست ، فقط نمیخوان شما و دیگر گرامیان به بهانه ازادی بیان ( که عمرا بدونین چیه ) وهچی بازی رو شروع نکنین و متاسفانه شاهد این موارد هستیم .

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mdroudgar ، MohammadSadra ، فنا
۱۸:۵۶, ۱۶/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۷ توسط دختر انقلاب.)
شماره ارسال: #75
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۵:۴۶)mahdy30na نوشته است:  بله مشخصه که چقدر مودب هستید .
هر چقدر این سفسطه رو تکرار کنی، حواله‌تون میدم به نقل قول این مذکر "کی شود دریا ز پوز سگ نجس !"
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۲۹)عبدالرحمن نوشته است:  با پوزه سگ نجس نمیشه
اعتراف مدیرتون رو دیدی که من توهینی نکرده بودم و به ایشون هم رفتار شماها رو متذکر شدم اما دریغ از رسیدگی !!!

پی نوشت : مدیریت تاپیکو بستن که گند باسوادی‌تون بعد 4 روز، بیشتر از این در نیاد و یه شوی مضحک از پیگری به توهین‌ها و تمسخر دوستاتون راه انداختن.
جمع کنید بساط‌تونو!!!

همه‌تون فقط مذکرین، ای کاش مرد هم بودین : )))
۱۹:۱۳, ۱۶/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۹:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #76
آواتار
نقل قول:هر چقدر این سفسطه رو تکرار کنی، حواله‌تون میدم به نقل قول این مذکر "کی شود دریا ز پوز سگ نجس !"

اون یک مثال بوده و شما نباید به خودت بگیری

دور از جون ِ... DodgyCool

نیازی به دیدن یا ندیدن برادر عزیزم سید ابراهیم نیست همه شما رو میشناسن کی هستی

یاد فرمیسک و آتوسا میفتم Big Grin ینی همه رو برق میگیره مارو .... از کاربر خرابکار هم شانس نیووردیم

راستی هنوز سر حرف مذکر مونث هستم

شما چون هنوز به مرتبه آدمیت سعود نکردی لایق عنوان زن نیستی

شما که باسوادی برو جای باسوادا خود تالار هم از اول گفته اینجا جای پاسخگویی به شبهات نیس (از همونا که مهدی سینا همیشه میزاره Big Grin )

آخرش نفهمیدم علت این همه تلاشت برای این همه تاپیک زدن چیه

تو این چند سال هر کی بود خسته شده بود

تالار استراتژیکی هم که نیست که بگیم داری حقوق میگیری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۲:۴۵, ۱۶/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۲۲:۵۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #77
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۲)دختر انقلاب نوشته است:  لحن نوشتارم در پست‌هام، کاملا مشخصه و به قول اون مذکر: "با پوزه سگ نجس نمیشه"

اوکی؟

پی نوشت : درخصوص سواد یکی از این «اوباش» هم، خصوصی بهشون متذکر شدم و خودشون هم به سوادش اعتراف کرده و در جریانه! مشخص شد کی اهل هوچی بازیه (من با اینکه دخترم اما از همه‌تون مردترم)

پی نوشت 2: آیدی‌های فیک مثل «فنا» با هر کدوم از نام‌های کاربری که دوست دارید مثل زامبیا بریزین اینجا . از مذکر جماعت انتظاری بیش از این نیس!

[تصویر: l21735_Opera_Snapshot_2018-02-05_135633_...she_ir.png]

مدیریت محترم. این شخص بی ادب و هوچی با اوباش خوندن من توهین علنی به من کردند و از مدیریت محترم تقاضای محرومیت ایشون رو دارم.

ایشون تذکری دادند و من بدون تعصب اشکال رو پذیرفتم و تصحیح کردم. متن پاسخ من در متن نامه ای که ایشون هم آوردند هست. متن نامه نشون میده کی مودبه و کی بی ادب.

بر خلاف ادعای ایشون که گفتند من علنی نمیگم دیدید که علنی هم کردند و گفتند. هرچند من ترسی نداشتم و علناً مطلب رو تصحیح کردم. موضوع بر می گشت به این نکته که من جناب سعید زیبا کلام رو با چناب صادق زیبا کلام اشتباه گرفته بودم. راستش به اسم کوچک توجهی نکرده بودم و صادقانه تفاوت این دو نفر رو هم نمیدونستم. اما در ارسال بعد، این تذکر شخص بی ادب رو پذیرفتم و اشکال رو تصحیح کردم.

ایشون من رو اوباش خطاب کردند و این یه توهین علنیه. لطفاً رسیدگی کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، فنا
۲۳:۲۷, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #78

(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۶)دختر انقلاب نوشته است:  پی نوشت : مدیریت تاپیکو بستن که گند باسوادی‌تون بعد 4 روز، بیشتر از این در نیاد و یه شوی مضحک از پیگری به توهین‌ها و تمسخر دوستاتون راه انداختن.
جمع کنید بساط‌تونو!!!

همه‌تون فقط مذکرین، ای کاش مرد هم بودین : )))
مدیرای سایت چرا این قدر بدبخت شدن که یک جنده اعصاب همه را پریشان کند.
دستمال بی مصرفی که خود را به هر پسری میمالد چرا اینجا مجال
سوی استفاده پیدا کرده ؟

برو در همان مکان هایی که متعلق به فاحشه و جنده هاست.

خاک بر سر مدیران بی غیرت که این جنده را به مکانی دینی راه داده اند !
۱۳:۱۴, ۱۷/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #79

(۱۶/بهمن/۹۶ ۲۲:۴۵)MohammadSadra نوشته است:  ایشون من رو اوباش خطاب کردند و این یه توهین علنیه. لطفاً رسیدگی کنید.
محمدصدراي عزيز
گويا فضاي آخرالزمان كه درش مؤمن خوار مي‌شود و بهش توهين مي‌شه و هتاك محترم شمرده مي‌شود كم كم در اين تالار كه به اسم امام زمان عج الله تعالي فرجه الشريف تأسيس شده ولي الان ... داره اينجا هم رسوخ مي‌كند
طرف آمده انگشتان مبارك را هر جور كه نفسش خواسته روي كيبورد فشار داده ما را هر چه دوست دارد خطاب مي‌كند بعد ما اگر چيزي بگويم توسط دوستان محروم از حضور مي‌شويمSmile
البته مشكلي نيست
نكته ديگه اينكه من مي‌گم براي طرفي كه تو تعاريف اوليه درش متضاد هستيم لزومي ندارد در شاخ و برگ بحث كنيم
خدا نگهدارت برادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، فنا ، 313s.w.o
۱۳:۱۹, ۱۷/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #80
آواتار
(۱۷/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۴)III I III نوشته است:  خدا نگهدارت برادر
آماده‌ی حضور با آیدی فیک جدید می‌شود : )))
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]