|
زیر نویس کردن 13راز ماسونی
|
|
۲۱:۰۷, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان میخواستم اگه میشه مستند 13راز ماسونی عبدلله هاشم رو زیر نویس کنید چون به نظر من مطالب خیلی خوبی داره
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۰, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اینم لینک جدید زیر نویس عربی
http://s1.picofile.com/file/6470403418/1...s.srt.html |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
فایل srt دوستمون مشکل encoding داره
مشکلش رو حل کردم ، الان می تونید دانلود کنید http://www.islamupload.ir/images/1vn7av9...sssp2w.zip |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۰ ۲۳:۵۷ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من که گفتم،هستم...
ولی حجم ترجمه زیاده،با توجه به اینکه من دانشجو ام،شاید تا 3 ماه طول بکشه ترجمه اش کنم... حالا اگر کسی باشه که بتونیم با هم کار رو پیش ببریم،خب زمانش خیلی کم تر میشه.. |
|||
|
|
۷:۳۴, ۱۰/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۰ ۷:۳۶ توسط sunrise59.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
به لطف خدا و یاری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منم برای ترجمه هستم می تونید روی من هم برای ترجمه حساب کنید ![]() عربیم فول فوله... |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم . اولا دم همتون گرم گرم . علي يارتون . من همين جا تمايل خودم رو به منظور هر گونه كمك به اين سايت اعلام مي كنم .زبانم هم تعريف از خود نباشه خوبه خوبه . اگه كمكي از دستم سخته هستش به من يه جوري خبر بديد! من تازه ديشب ظهور رو ديدم . لعنت به اين فراموسونر ها ! بابا اين پدرسوخته ها تا ايران خودمون هم به شدت رشد كردند . من در خيلي از طراحي ها انجام شده ساختماني در ايران نشانه هاي بسيار بارزي از فراماسونري ديدم . اونقدرهم آدم دينداري نيستم اما هميشه به خودم ميگم خدا راست ميگه كه : فهم لا يبصرون . در خدمت تمام بچه هاي سايتيم . بي خوابم بلكه نخوابم . |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان از قرار دادن لینک هایی که سانسور نشده جداً خودداری نمایید ، گزارش شده یکی از دوستان که لینک گذاشته ، ویدیوش بدون سانسور ، لطفاً اصلاح نمایید در صورت قرار دادن این گونه لینک ها با فرد خاطی شدیداً برخورد خواهد شد با تشکر |
|||
|
|
۰:۰۲, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقا با کسب اجازه از بزرگ تر ها بنده در ترجمه ی انگلیسی به فارسی یه چیز هایی رو بلدم اگه به دردتون می خورم بسم الله
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
راستش ترجمه این مستند به همان دلیلی که جناب "علائم ظهور" پروژه ترجمه مستند دوم عبدالله هاشم رو متوقف کردند،متوقف شد..
|
|||
|
|
۲:۰۱, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۰ ۱:۱۳)mehrnaz نوشته است: راستش ترجمه این مستند به همان دلیلی که جناب "علائم ظهور" پروژه ترجمه مستند دوم عبدالله هاشم رو متوقف کردند،متوقف شد.. یعنی قصد ترجمشا ندارید ! چرا ؟ مگه دلیلشون چیه ؟ اگه خواستید ترجمه مستند ها را ادامه بدید (هر مستندی که بچه ها صلاح دیدند) و متن ندارید من برای نوشتن گفتارها اعلام آمادگی می کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |