|
افزایش پیج رنک(page rank) سایت
|
|
۱۲:۳۶, ۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۸۹ ۱۲:۳۶ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
شاید برای شما جالب باشد که پیج رنک این سایت چند است.پس نگاهی به عکس زبر بیاندازید: ![]() بله! صفر واقعا حیف است که سایتی مانند این در سرچ گوگل در صفحات اول به نمایش در نیاید.پس از کسانی که با مسائل اینترنت آشنایی دارند درخواست دارم فکری به حال این موضوع بکنند |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۱, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول: در هر صورت من که قبلا خیال خودم رو راحت کردم و گفتم با این اعداد زیاد کاری ندارم کار خوبی نمیکنی ، من الکسا رو قبولش دارم چون بر اساس بازدید رتبه بندی نمی کنه بلکه عملکردت رو میبینه |
|||
|
۱۱:۴۰, ۱۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۱:۴۲ توسط soltanmahmoud.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
در صفحه اول سایت سمت راست پایین جا برای معرفی لینک دوستان هست . اگه ما در کنار هدف سایت لینک بعضی دوستان مثل سایت مصاف یا هادی نت یا موعود یا هر سایتی که مدیران صلاح بدانند معرفی کنیم و اگه این معرفی دو جانبه باشه (لینک این سایت از سایت های دیگه) هم شاید افراد خوبی به سایت اضافه بشه هم سایت بیشتر معرفی میشه و هم در راستای هدف سایت که آگاه سازی فعالیت همه جانبه تری انجام میشه. |
|||
|
۱۱:۴۱, ۲۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوستای عزیز مقاله جالبی درباره بهینه سازی سایت و خدمات سئو معرفی میکنم که امیدوارم از مطالعه آن بهره کافی را ببرید. لطفا روی لینک زیر کلیک کنید:
بهینه سازی سایت |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: lg8i404iwbrfof1iy9g.jpg]](http://up.iranblog.com/images/lg8i404iwbrfof1iy9g.jpg)