کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم : هشدار به تمامی اعضا عضو و مدیران
۱۶:۱۸, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۶ توسط یا مهدی (ع).)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله رحمان رحیم
سلام میخوام برم سر اصل مطالب
متاسفانه چند وقت مطالب انجمن میخوانم ولی اکثریت 90 درصد مطالب بخاطر نبودن اساس و سندیت باعث جدل شدید انجمنی میشه اینم بخاطر اینکه اکثر یوزر ها با مطالب عموی غرب شناسی اشنایی ندارن و شدیدا به چالش انجمن مواجه میشه
بجای سوال اینکه ایا مستند ظهور دید یا نه بنویسید ایا پورتکل یهود خواندید یا نه
و اصلا باید برای همیچین سایت برای حق عضویت سوال هایی از این پورتوکل در بیاره و قرار بده
پورتکل یهود یکی از مهم ترین موارد . پایه اساسی ترین چیز هر کس جویای حقیقت باشه باید بدونه یا اصلا اینم فرض نکنیم باید کشور ما مردم از دانش اموز و تا پرسفسور و روحانیش و.... باید تمامیت این پورتکل بدون
اینجا من میبینم بحث فراماسونی و یهود و غرب میشه ولی یک نفر نیست بدون پورتکل یهود چی بعضی که معلوم نیست برای چی عضو میشن اصلا خود موجودیت انجمن مشکل دارن و هیچ برخوردی نمیشه
جالب دوستان به تحلیل گری بسنده کرد و بالا اوردنش (طبق تحقیات خودم این سایت ویک سایت دیگه ) که یک مدت حسابی باعث سوجه سایت اینده برای تخریب دیگر فعالن این عرصه شد خودش حتی نمدونه پورتوکل یهود چی و اصلا بحث در این مورد نکرده
البته یک مقاله مال اوایل هست که مال ایشون ولی بیشتر نوشته به جاده خاکی زده
این کتاب به طور فارسی تمامیت پورتکل یهود شرح شده

اینم یک فایل صوتی که من روزی نشده که گوش نکنم تمامی بند باید در تفکر خدمون قرار داد هیچ جا نمونه این فایل پیدا نمیکنید که به تمامیت این پرتکل بپردازه

و همچنین بهتر فایل صوتی و تصویر که میخواین از کسی قرار دهید ببنید اصلا این شخص مطالعات غرب شنای داشت یا خیر

و سلام
یا حق
به امید زمینه سازی برای ظهور
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Marziyeh ، rezvan ، sarallah ، blue.blood ، اکبر.ع ، محمد667 ، azade ، انصارالمهدی ، ario65 ، seven.attar ، hsmoa ، abas_341 ، na3r ، یاســین ، سدرة المنتهی ، mahdy30na

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۷, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
در مورد مباحث مربوط به غرب شناسی هم قبلاً هم بحث شده
و هم منابعی بر اساس یک سیر مطالعاتی پیشنهاد شده:
(۱۵/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۰)علی 110 نوشته است:  دوستان یک اشتباه راهبردی وجود دارد از یک مثال قدیمی
که چاقو میتواند هم در دست پزشکی حیات بخشد و هم در دست یک جانی جنایت بیافریند
این تفکر غالب در مورد علم است که خوب چندان درست نیست
به خصوص برای علومی که بعد از رنسانس به وجود آمده و شده عامل به وجود آمده نظم نوین شیطانی جدید
بنا به دلایلی مایل نیستم وارد این بحث شوم و دوستان این بحث رو ادامه ندهید
چون بحث نیاز به مقدمات زیادی دارد
اگه واقعاً میخواید بحث رو ادامه بدیم برای شما 7 منبع رو معرفی میکنم که مطالعه ی منبع اول آن برای ادامه ی بحث ضروری هست وگرنه ادامه اش چندان سودی ندارد
سه کتاب:
گزینش تکنولوژی از دریچه جهانبینی توحیدی و
علل تزلزل تمدن غرب و
فرهنگ مدرینته و توهم از اصغر طاهر زاده به خصوص گزینش تکنولوژی از دریچه جهانبینی توحیدی
کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب نوشته شهید سید مرتضی آوینی
کتاب درشناخت غرب نوشته سید محمد مهدی میرباقری
کتاب جهانی سازی غربی و جهانی سازی مهدوی نوشته محمد رضا حکیمی
کتاب جامعه سازی قرآنی نوشته محمد رضا حکیمی
سایر کتاب هارو میتونید از سایت پاتوق کتاب تهیه کنید و یا از کتاب فروشی ها بخرید
اگه دوستان لینکی رو هم پیدا کردند ممنون میشم
البته منابع دیگه ای هم وجود دارد
حتی توسط نویسندگان غربی به نقد شدید نظم نوین جهانی و این به اصطلاح علوم مدرن پرداختند
مانند آثار نیل پستمن و یا رنه گنون و...
اما حقیر برای شروع اینهارو پیشنهاد میکنم
دوستان خیلی ساده به قضیه ی این به اصطلاح علوم مدرن برخورد میکنند
به این پست هم نظری بیافکنید بد نیست:

مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۱۸:۵۱, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۹)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است:  این مطالب دیده بودم که همه مطالب ازش 100 هست و بعد رها شده
بعد کسی که بخواد شناخت اولیه داشته باشه سریعا گیج میشه در داخل فروم باید جوری تنظیم کنید وقتی کسی عضو میشه راهنما بشه به این مطالب موضوعات به هیچ وجع طبقه بندی نیست یا هست درست نیست و کامل مطالب اشفته هست و بر هم هست

اینها انتقادهای به جا و درستی است که البته سعی شده در برخی قسمتها تاپیکهای ارزشمند و مرود تأکید معرفی شده
و در بعضی مباحث گفتمانی در پایان گفتمان جمع بندی هم انجام شده
ولی بدون شک طبق فرمایش شما کافی نیست و باید قویتر عمل کرد در این مورد

(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۹)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است:  فعالیت تا موقعی این موارد درست نشه و حرفها اجرایی نشه نخواهم کرد چون الان من مطلب میزنم 2 روز بعد رها میشه و بیشتر تاکید بر بحث پایانی حرف هست احترام و شعن دکتر انقدر لگد مال نکنید

این قسمت از حرفهای شما هم که مردود است
شما خودت اگه فکر میکنی کاری درست است به وظیفه ات موظفی عمل کنی
دیگران چه کار درست انجام دادند چه ندادند
شما موظف هستی مباحث مورد نظر خود رو به ترتیبی که فکر میکنی مناسب است مطرح کنی
جمع بندی هم بکنی
اینجا کسی طلبکار نیست
وقتی میبینه که کاری درست انجام نمیشه در حد توان خودش سعی میکنه خودش کار درست رو انجام بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fazel ، یا ثارالله ، EMPERATOR ، نسیم ، revenger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا