کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی فیلم سینمایی قلاده های طلا ( در مورد فتنه ی 88 )
۱۷:۲۱, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
می خواستم نظرتون رو در مورد فیلم جدیدی که اجازه اکران گرفته رو بدونم
فیلم قلاده های طلایی با کار گردانی ابولقاسم طالبی
هنوز فیلم رو ندیدم اما نمیدونم چجوری اجازه نمایش این فیلم رو دادن
خیلی جالبه

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، شب گذشته «ابوالقاسم طالبی» کارگردان فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» در برنامه پارک ملت اشاره‌‌ای به روشن نبودن تکلیف اکران «قلاده‌های طلا» و مخالفت برخی افراد با نمایش این فیلم داشت. اما ماجرای مخالفتی که طالبی به آن اشاره داشت، چیست؟
چندی پیش قرارداد پخش نوروزی «قلاده‌های طلا» و «گشت ارشاد» با دفتر پخش فیلمیران به مدیریت علی سرتیپی برای اکران نوروزی منعقد شد.
با توجه به اینکه جدیدا مصوبه‌ای از سوی شورای صنفی نمایش مبنی بر اینکه هر دفتر پخش در یک بازه زمانی اکران تنها می‌تواند یک فیلم را اکران کند، به تصویب رسید. البته تبصره‌هایی هم برای حل این مشکل گذاشته شد که عملا راه به جایی نمی‌برد و اگر دفتر پخشی بخواهد دو فیلم را در یک بازه زمانی اکران - مثل اکران نوروز - نمایش دهد، می‌بایست اکران فیلم‌های خودش را به دفتر پخش دیگری بسپارد. شنیده‌های خبرنگار فارس حاکیست پس از کش و قوس‌های فراوان و مخالفت‌ها در این زمینه، در نهایت تهیه‌کننده «قلاده‌های طلا» با وجود این فشار‌ها تصمیم گرفت یک دفتر پخش راه‌اندازی کند که پس از انجام کارهای اداری و اخذ مجوز، تبلیغات محیطی فیلم را هم آغاز کرد ولی باز هم برخی تهیه‌کنندگان و تصمیم‌گیرندگان پخش با اکران فیلم مخالفت کردند و اعلام داشتند: اگر «قلاده‌های طلا» اکران شود، استعفا می‌دهند.
چطور می‌شود که فیلمی که مورد تایید رهبر معظم انقلاب، مسئولان ارشد نظام، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی است، این طور قربانی اختلاف‌ها می‌شود که این موضوع نشان از تصمیم‌گیرنده بودن عده‌ای خاص در لایه‌های میانی سینمای ایران است. عده‌ای که مشکلی با خزاعی یا طالبی ندارند، بلکه مشکل‌شان موضوع و مضمون فیلم است. این عده که در ظاهر مدافع فیلم هستند ولی در باطن به شدت مخالف فیلم هستند و با این اقدام‌ها قصد دارند نگذارند «قلاده‌های طلا» در اکران موفق شود. همچنین خبرنگار فارس طی تماس تلفنی با محمد خزاعی تهیه‌کننده فیلم، موفق به برقراری ارتباط با او نشد تا جزییات بیشتری از این موضوع را در اختیار فارس قرار دهد.
[تصویر: golden.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، یا ثارالله ، Imam12 ، mohammadjavodmw ، sahel ، vahrakan ، Maysam-1st ، gabriel40 ، m.hossein ، مجید املشی ، meisam317 ، revenger ، netlog36 ، جویای حقیقت

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۹, ۱۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۱۴/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۷)nilufar7676 نوشته است:  سلام
اولین خواهشی که دارم اینه که کسی که در مورد یه چیزی تاپیک میزنه باید خودش بدونه در مورد چی داره حرف می زنه شما میگی فیلمو ندیدی بعد میای تاپیک می زنی بررسی فیلم قلاده های طلا؟؟

new PopupMenu("profilelink_102909");

لطفا بحث را به انحراف نکشانید
بنده هنوز این فیلم را ندیدم و بنابر این هنوز هم اظهار نظر از خودم در مورد این فیلم نکرده ام.
در عوض سایر دوستان اطلاعاتی در این مبحث گذاشتند که خیلی مفید وکاربردی هست و میتونه برای من و دیگران هم مفید و موثر باشه.
در پناه حق

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
۲۱:۵۷, ۱۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۵ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #62
آواتار
بچه ها یکی از دوست های فیس بوکی من درباره این فیلم تو دیوار خودش این متنو گذاشت که واسم جالب بود
اینم متنش (بعضی کلماتو سانسور کردم !!)
---------------------

خوب جا داره خدمتتون بگم که حتما فیلم قلاده های طلا رو ببینید که جالب بود
امروز رفتم دیدم که ببینم چیه این فیلم و آیا چیزهایی که دربارش میگن درسته یا نه
من کاری به درست بودنش ندارم برداشت من این بود که کله نظام جمهوری اسلامی رو برد زیره سو
ال و این برای من یکی خیلی جذاب بود .
کله فیلم توهین بود به ....... و ................. و ....... دیگه
اساس فیلم به نظرم حمایت از سبزها بود
به غیر یکی دو صحنه که خوده سبزها به خودشون شلیک کردن که اگه این سکانسا نبود عمرا اگه مجوز میدادن که پخش شه که شاید از زرنگی کارگردان بود که بگه من اینارم زیره سوال بردم فقط شما ها نبودین .

کلا از طرفند کارگردان خوشم اومد هم نقد کرد هم توهین کرد هم زیره سوال برد هم حرفشو زد هم حمایت کرد .

من پشیمون نیستم از دیدن این فیلم
دیدنش خالی از لطف نیست

جالب اینجاست هر کی که تو سینما بود یه جای تریپش سبز بود
یا کفش یا کیف یا شال
خوده من کیفم سبز بود

در کل با این وضعیت نمیدونم به کجاها میخواییم برسیم .

--------

اینم نظر یکی از دوستان من به اسم نسا بود این جوری نوشته بود

Huh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۰۶, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
خدمت همه عزیزان!
این بحث تا اینجا به هر شکلی که ادامه یافت به کنار!

لطفا از این به بعد فقط در مورد فیلم بحث کنید و فتنه 88 ..........

لطفا لطفا لطفا به مسائل حاشیه ای و به هیچ چیز دیگه ای نپردازید.اینجا کجاست؟؟؟
تالار گفتگوی بیداری اندیشه > افشای صنعت سرگرمی > صنعت سینما و هالیوود > سینمای ایران

خودتون که می دونید بحث سیاسی و این دست مسائل ممنوعه.دلیل اینکه این بحث در اینجا کمی آزاد گذاشته شده را هم گفتم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid104501

ممنون از توجه همه عزیزان

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Admirer ، mohammad1369 ، جویای حقیقت
۲۳:۲۲, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #64

من امشب این فیلم رو دیدم!!!
خداییش مقایسه این فیلم با اخراجی های 3 خیلی ظالمانس. به نظر من این فیلم خیلی خوش ساخت بود و یکی از بهترین فیلمهای تاریخ سینما بود. واقعا به این فیلم های افشاگر حقیقت نیاز داریم. فرق ما با جبهه باطل در اینه که اونا می تونن تهمت بزنند و دروغ بگن، ولی ما نمی خواهیم این کار را بکنیم و باید با حقیقت به مقابله با دروغ اونا بریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Yaser_h2011 ، peimane ، جویای حقیقت
۰:۰۲, ۱۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۰۳ توسط نجف آبادی.)
شماره ارسال: #65
آواتار
سلام.
این فیلم خیلی از شبهات در مورد فتنه رو حل میکنه.من با کسی روبه رو شدم که میگفت تو نمیدونی که چه تعداد شهید دادیم توی تهران و اصلا حرف حساب توی گوشش نمیرفت.ولی خوشبختانه این فیلم اون شبهه را برطرف کرد.دمشون گرم.
این فیلم یک جانبه هم برخورد نکرد.به هر 2 طرف توپیده.
حالا این وسط چه کسی راضی نیست از این فیلم؟
.............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ezio252
۱:۰۲, ۱۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱:۰۳ توسط ezio252.)
شماره ارسال: #66
آواتار
(۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۰۲)نجف آبادی نوشته است:  سلام.
این فیلم خیلی از شبهات در مورد فتنه رو حل میکنه.من با کسی روبه رو شدم که میگفت تو نمیدونی که چه تعداد شهید دادیم توی تهران و اصلا حرف حساب توی گوشش نمیرفت.ولی خوشبختانه این فیلم اون شبهه را برطرف کرد.دمشون گرم.
این فیلم یک جانبه هم برخورد نکرد.به هر 2 طرف توپیده.
حالا این وسط چه کسی راضی نیست از این فیلم؟
.............
من ازاین فیلم راضی نیستم به دلیل اینکه این فیلم فرم نداشت و فیلمی که فرم نداشته باشد نه میتواند افشاگری کند نه رفع شبهه کجاش دوطرفه بود یک فیلم کاملا سفارشی بود اگر با بودجه ی خصوصی ساخته میشد خیلی خیلی بهتر میشد
۱:۱۹, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
@ Yaser_h2011 :

با سلام به شما!

البته به نظر من این کارگردان جسارت زیادی در ساخت این فیلم به خرج داده بود که در پست قبلیم توضیح دادم. ولی در مجموع روایتش از فتنه ی 88 معقول و مناسب بود.

@ ezio252 :

با سلام به شما!

میشه فرم رو تعریف بفرمایید؟Smile

دوطرفه و یه طرفه هم معنایی نداره!! این فیلم بیانگر مسائل تاریخی بود که امانت داریش رو ثابت کرد!!

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت
۱۳:۵۳, ۱۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۵ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #68
آواتار
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱:۱۹)Admirer نوشته است:  @ Yaser_h2011 :

با سلام به شما!

البته به نظر من این کارگردان جسارت زیادی در ساخت این فیلم به خرج داده بود که در پست قبلیم توضیح دادم. ولی در مجموع روایتش از فتنه ی 88 معقول و مناسب بود.

یا علی

خوب دوستم گفت که یه جاهایی از سبز ها هم طرفداری کرد درسته؟؟
البته اگه خواستی من متن کاملشو برات pm کنم ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۰۶, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
ظرافتی که به خرج داده بود، قابل تحسین بود!

اگر منظورتون سبزی های واقعیه که خواهان اصلاحات هستن و با اصل نظام مشکلی ندارن، بله حمایت کرده بود!!

در واقع این فیلم سبزی های واقعی که با اصل نظام مشکلی ندارن رو از شورشی هایی که خواهان برچیده شدن کامل نظام جمهوری اسلامی زیر نظر ولایت فقیه هستن و به عناصر بیگانه متصل هستن رو جدا کرده بود و این از ظرافت های جالبش بود. با این که فیلم از زاویه ی دید اطلاعات نقل می شد اما خود اطلاعات رو هم به نقد کشیده بود و در آخر نشون داده می شد که یکی از مامورین اصلی اطلات، جاسوسه!! حتی برخوردهای بدی که با برخی مردم شده بود و ناخواسته کشته و زخمی شده بودن رو هم به خوبی به تصویر کشیده بود و به نظر من نگاه منصفی به قضایا داشت!

البته متاسفانه تبلیغات منفی زیادی علیه این فیلم تا به حال شده و هم تراز اخراجی ها قرار دادنش هم اوج بی انصفاییه!! به نظر من که دیدنش رو از دست ندید و بسیار فیلم خوش ساختی بود.

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نجف آبادی ، adeldarbandi ، Hadith ، سرباز سید علی ، SARV ، InsomniAc ، cernel ، جویای حقیقت
۱۴:۱۱, ۱۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱۴:۱۷ توسط نجف آبادی.)
شماره ارسال: #70
آواتار
ezio252
اخبی
داداش زیر دیپلمی حرف بزن ماهم بفهمیم.
فرمشو نمیدونم ولی اینو میدونم , یهکی دو شبهه اساسی رو جواب داده بود.
در ضمن مسول امور مالی این پروژه شما بودید؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: adeldarbandi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]