|
اگه میشه بیایید یکدیگر را حلال کنیم....
|
|
۱۳:۲۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
رو سیاه ترین عضو تالار بیداری اندیشه از همه ی سروران گرامی در آستانه تحویل سال جدید استدعا دارم بیایید یکدیگر را حلال کنیم که این دنیا نمی ارزد میدانم که خود بنده ی حقیر به احتمال فراوان ناخواسته باعث رنجش خاطر خیلی از دوستان و سروران ممکن است شده باشم برای ریزش رحمت خداوند بر قلوب خودمان و زندگی حقیقی و این خیمه ی مجازی امام زمان از همه ی شما بزرگواران درخواست دارم صمیمانه که یکدیگر را حلال کنیم لعنت خدا به دل سیاه شیطون خود حقیر با اینکه از کسی گله ای ندارم اما از باب اینکه بخواهم خودم به پیشنهاد خودم عمل کرده باشم اعلام میکنم علی 110 همه ی دوستان و بزرگواران تالار بیداری اندیشه را حلال کرده است چه آنها که از او غیبت کرده اند و چه آنها که احیاناً ناخواسته به او تهمت زده اند حلالِ حلال خدایا دل های ما را قرین رحمتت قرار ده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [b]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
التماس دعای فراوان به ویژه برای پدر و مادرم خداوند هادی و نگهدار همه ی ما... [/b] |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوستان همسنگران همراهان
حقیر هم به دلیل اینکه مجبورم برای حفظ نظم کارهای رو انجام دهم ممکنه ناخواسته کسی رو رنجونده باشم . این دوست خودتون رو حلال کنید . دوستان میدونند بنده خیلی حواسم به این هست کسی دلگیر نشه و لی خوب دنیای مجازی دنیای سو تفاهمات است ... علی اقا اگر من رو حلال کنی حلالت میکنم. |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من هم طلب حلالیت از تمام کاربران تالار میکنم.
مطمئنا جاهایی تو کارم نقص وجود داشته و شاید به کسی بی احترامی شده. خوهشا حلال کنید. عیدتون مبارک. ![]() -------------------------------------------------------------------- اختصاصی برای علی آقا: داداش کاری به حرفم نداشته باش. فقط همه جوره حلالم کن. یعنی تو دلت بگر همه جوره حلالش کردم. |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده هم که کاره ای نیستم ![]() ولی اگر حرفی زدم که کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام. امیدوارم که بنده رو ببخشید. و یه خواهش از بچه های گردان سیدالشهدا:گاهی اوقات نمیتونم به قولم عمل کنم و شما رو دعا کنم.منو حلال کنید.
|
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنده نیز طلب بخشش از همه دوستان و کاربران و مدیران و ... همه و همه دارم
می دانم در این مدت باعث رنجش خاطر خیلی ها شده ام با تشکر یا علی مدد ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
گرچه من یه کاربر نسبتا ساده هستم وآزارم به فیل هم نمیرسه!!!
![]() اما از کسانی که تو این چند ماهه بهشون بد کردم خواهش میکنم که منو حلال کنن که حلالشون کردم! راستی جلال جان : "منتقم زهرا"،شما یکی رو حلال نمیکنم چون که جواب پیامک های منو نمیدی! به دل نگیری یهو،شوخی کردم!یا علی |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان و با آرزوی سالی پر برکت برای همه
![]() راستش من آزارم به مورچه هم میرسه چه رسد به فیل بنده هم طلب حلالیت از همه دارم اگه جایی چیزی گفتم یا حرکت خوبی انجام ندادم شرمنده ![]() در ضمن به غیر از این تالار بچه های بقیه تالارها هم حلال کردم با این آرزو میریم پیشواز سال جدید اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام .
نه بابا جلال بچه ی خوبی !! جواب پیامک های مارو که تابحال داده !!(البته بهش حق بدین بنده خدا شماره همه بچه های تالار رو داره اگر بخواد به همه جواب بده که برشکست میشه )اول از همه بگم که همه دوستان از جمله آقای..... رو حلالللللللللل کردم !!!! بعدشم با اینکه به قول معروف نه سرپیازیم نه ته پیاز با این وجود از همه دوستانی که از دستم ناراحت شدن حلالیت میطلبم . انشاءالله که سالی پر برکت داشته باشید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

به دل نگیری یهو،شوخی کردم!

)