کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگه میشه بیایید یکدیگر را حلال کنیم....
۱۳:۲۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
رو سیاه ترین عضو تالار بیداری اندیشه از همه ی سروران گرامی در آستانه تحویل سال جدید استدعا دارم

بیایید یکدیگر را حلال کنیم
که این دنیا نمی ارزد

میدانم که خود بنده ی حقیر به احتمال فراوان ناخواسته باعث رنجش خاطر خیلی از دوستان و سروران ممکن است شده باشم

برای ریزش رحمت خداوند بر قلوب خودمان و زندگی حقیقی و این خیمه ی مجازی امام زمان
از همه ی شما بزرگواران درخواست دارم صمیمانه

که یکدیگر را حلال کنیم

لعنت خدا به دل سیاه شیطون

خود حقیر با اینکه از کسی گله ای ندارم
اما از باب اینکه بخواهم خودم به پیشنهاد خودم عمل کرده باشم
اعلام میکنم

علی 110 همه ی دوستان و بزرگواران تالار بیداری اندیشه را حلال کرده است چه آنها که از او غیبت کرده اند و چه آنها که احیاناً ناخواسته به او تهمت زده اند
حلالِ حلال

خدایا دل های ما را قرین رحمتت قرار ده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[b]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
التماس دعای فراوان
به ویژه برای پدر و مادرم

خداوند هادی و نگهدار همه ی ما...
[/b]

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، فدايي ولايت ، mrfarzadj ، zarati313 ، sahel ، MohammadMeraj ، mohamad ، Hadith ، SARV ، boghz ، فاطمه خانم ، fazel ، black ، Amirsaeed ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، Seyed Mohsen ، هدهد ، میلاد.م ، MESSENGER ، جبریل ، revenger ، یا صاحب الزمان ، Mohammad Trust ، مبينا ، freewish ، EMPERATOR ، Farzaneh ، بچه شیعه ، علمدار133 ، Fatemeee ، sarallah ، bagheri4 ، مفقود الاثر ، N.Mahdavian ، درست پسند ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، 135 ، Amir ، حسن.س. ، Lord_Contemno ، Tolou ، خاک ، جویای حقیقت ، عدالت ، hesam110 ، محب الزهرا ، blue.blood ، only_y2d ، ANTI satan ، ويانا مبين نژاد ، tazevared ، ztb ، aboutorab ، ترنم ، laanbar1-2-3 ، mhvvhm ، آیلار ، عبدالرحمن ، آیات ، warior ، fiftynine ، غربت تشیع ، مجتبی110 ، شیدا ، fafa* ، nasimesaba
۱۳:۲۷, ۲۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
دوستان همسنگران همراهان

حقیر هم به دلیل اینکه مجبورم برای حفظ نظم کارهای رو انجام دهم

ممکنه ناخواسته کسی رو رنجونده باشم . این دوست خودتون رو حلال کنید . دوستان میدونند بنده خیلی حواسم به این هست کسی دلگیر نشه و لی خوب دنیای مجازی دنیای سو تفاهمات است ...

علی اقا اگر من رو حلال کنی حلالت میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، فدايي ولايت ، mrfarzadj ، zarati313 ، sahel ، MohammadMeraj ، boghz ، فاطمه خانم ، fazel ، black ، Amirsaeed ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، Seyed Mohsen ، هدهد ، میلاد.م ، MESSENGER ، جبریل ، یا صاحب الزمان ، freewish ، soldier ، EMPERATOR ، Farzaneh ، علمدار133 ، Fatemeee ، بیداری اندیشه ، Tolou ، جویای حقیقت ، عدالت ، hesam110 ، blue.blood ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم ، آیات
۱۳:۳۳, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۷)وحید110 نوشته است:  علی اقا اگر من رو حلال کنی حلالت میکنم.

(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۱)علی 110 نوشته است:  علی 110 همه ی دوستان و بزرگواران تالار بیداری اندیشه را حلال کرده است

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، فدايي ولايت ، وحید110 ، mrfarzadj ، sahel ، SARV ، boghz ، fazel ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، میلاد.م ، MESSENGER ، جبریل ، یا صاحب الزمان ، EMPERATOR ، Farzaneh ، بچه شیعه ، علمدار133 ، black ، جویای حقیقت ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم ، laanbar1-2-3 ، آیات
۱۳:۳۴, ۲۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #4
آواتار
من هم طلب حلالیت از تمام کاربران تالار میکنم.
مطمئنا جاهایی تو کارم نقص وجود داشته و شاید به کسی بی احترامی شده.
خوهشا حلال کنید.
عیدتون مبارک.Heart
--------------------------------------------------------------------
اختصاصی برای علی آقا:
داداش کاری به حرفم نداشته باش.
فقط همه جوره حلالم کن.
یعنی تو دلت بگر همه جوره حلالش کردم.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، فدايي ولايت ، وحید110 ، mrfarzadj ، zarati313 ، sahel ، MohammadMeraj ، SARV ، boghz ، فاطمه خانم ، fazel ، black ، Amirsaeed ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، میلاد.م ، MESSENGER ، یا صاحب الزمان ، مبينا ، freewish ، EMPERATOR ، Farzaneh ، بچه شیعه ، علمدار133 ، Tolou ، جویای حقیقت ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم ، آیات
۱۳:۳۶, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
بنده هم که کاره ای نیستم Big Grin
ولی اگر حرفی زدم که کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام.
امیدوارم که بنده رو ببخشید.
و یه خواهش از بچه های گردان سیدالشهدا:گاهی اوقات نمیتونم به قولم عمل کنم و شما رو دعا کنم.منو حلال کنید.
Heart Heart Heart Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، علی 110 ، فدايي ولايت ، mohamad ، وحید110 ، mrfarzadj ، zarati313 ، sahel ، MohammadMeraj ، SARV ، boghz ، فاطمه خانم ، fazel ، black ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، هدهد ، میلاد.م ، MESSENGER ، جبریل ، یا صاحب الزمان ، مبينا ، EMPERATOR ، Farzaneh ، علمدار133 ، Tolou ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم
۱۳:۳۸, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
بنده نیز طلب بخشش از همه دوستان و کاربران و مدیران و ... همه و همه دارم
می دانم در این مدت باعث رنجش خاطر خیلی ها شده ام

با تشکر
یا علی مدد

HeartBig GrinHeart

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، علی 110 ، فدايي ولايت ، وحید110 ، shafagh_mah ، mrfarzadj ، zarati313 ، sahel ، MohammadMeraj ، SARV ، boghz ، fazel ، black ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، هدهد ، میلاد.م ، MESSENGER ، یا صاحب الزمان ، مبينا ، EMPERATOR ، Farzaneh ، علمدار133 ، Tolou ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم ، آیات
۱۳:۴۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
گرچه من یه کاربر نسبتا ساده هستم وآزارم به فیل هم نمیرسه!!!Big Grin
اما از کسانی که تو این چند ماهه بهشون بد کردم خواهش میکنم که منو حلال کنن که حلالشون کردم!
راستی جلال جان : "منتقم زهرا"،شما یکی رو حلال نمیکنم چون که جواب پیامک های منو نمیدی!Winkبه دل نگیری یهو،شوخی کردم!
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، علی 110 ، mohamad ، وحید110 ، shafagh_mah ، mrfarzadj ، zarati313 ، sahel ، MohammadMeraj ، SARV ، boghz ، fazel ، black ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، هدهد ، میلاد.م ، MESSENGER ، یا صاحب الزمان ، مبينا ، EMPERATOR ، Farzaneh ، Tolou ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم ، آیات
۱۴:۰۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۲)فدايي ولايت نوشته است:  راستی جلال جان : "منتقم زهرا"،شما یکی رو حلال نمیکنم چون که جواب پیامک های منو نمیدی!Winkبه دل نگیری یهو،شوخی کردم!
یا علی
جواب شما رو هم نمیده؟جلال زود باش یکی یه پیامک واسه ما بفرست تا کارت خراب نشده.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، علی 110 ، mrfarzadj ، sahel ، SARV ، boghz ، fazel ، black ، انتصـار ، میلاد.م ، MESSENGER ، یا صاحب الزمان ، EMPERATOR ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم ، آیات
۱۵:۱۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
با سلام خدمت دوستان و با آرزوی سالی پر برکت برای همهBlush
راستش من آزارم به مورچه هم میرسه چه رسد به فیلBig Grin
بنده هم طلب حلالیت از همه دارم
اگه جایی چیزی گفتم یا حرکت خوبی انجام ندادم شرمندهConfused
در ضمن به غیر از این تالار بچه های بقیه تالارها هم حلال کردم
با این آرزو میریم پیشواز سال جدید

Heartاللهم عجل لولیک الفرجHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، boghz ، fazel ، black ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، وحید110 ، میلاد.م ، MESSENGER ، یا صاحب الزمان ، soshiant ، مبينا ، EMPERATOR ، Farzaneh ، Tolou ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم ، آیات
۱۵:۲۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام .
نه بابا جلال بچه ی خوبی !! جواب پیامک های مارو که تابحال داده !!(البته بهش حق بدین بنده خدا شماره همه بچه های تالار رو داره اگر بخواد به همه جواب بده که برشکست میشهSmile)
اول از همه بگم که همه دوستان از جمله آقای..... رو حلالللللللللل کردم !!!!
بعدشم با اینکه به قول معروف نه سرپیازیم نه ته پیاز با این وجود از همه دوستانی که از دستم ناراحت شدن حلالیت میطلبم .
انشاءالله که سالی پر برکت داشته باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، أین المنتظر ، fazel ، یا ثارالله ، انتصـار ، فدک زهرا ، وحید110 ، میلاد.م ، MESSENGER ، یا صاحب الزمان ، مبينا ، EMPERATOR ، Farzaneh ، بچه شیعه ، black ، Tolou ، hesam110 ، ANTI satan ، tazevared ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا