|
جنیفر لوپز و بانک ملت!!(ویدئو)
|
|
۲:۰۰, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ایام عید هست و حال و هوای خاص در کشور این تغییر حال علاوه بر این که شامل حال طبیعت شده انگار بانک ها بیکار ننشستند ! . داشتیم برنامه های رسانه ملی رو نگاه میکردیم که یک تبلیغ عجیب ما رو به واکنش واداشت. این تبلیغ برای بانک ملت بود و همان وعده های همیشه گی اما نکته جالب این بود که این کلیپ دقیقا کاملا شبیه اخرین کلیپ خواننده مشهور و فاسد امریکایی ( جنیفر لوپز ) بود که گفته می شود گرانترین کلیپ ساخته شده تا امروز توسط خواننده های دنیا میباشد اما جای هزاران افسوس و تاسف برای مسئولین بانک ایرانی دارد . نکته جالب اینکه حتی ۱ ایده هم از کلیپ خواننده فاسد خارجی نیست که کپی برداری نشده باشد و دقیقا مانند کلیپ اصلی تهیه شده بود !!!!! گوش شیطان کر ! نکند خلاقیت مسئولین بانک ملت نم کشیده است ؟ و یا کسی مدیریتی بر روی ساخت کلیپ های تبلیغاتی بانک ندارد که شاهد همچین اشتباهات بزرگی باشیم ؟ مشاهده کلیپ تبلیغ بانک ملت ( ایرانی دانلود کلیپ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۸, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۸)علائم ظهور نوشته است: ببخشید ولی من هر چه فکر میکنم اشکال شرعی یا سیاسی یا فرهنگی نمی بینم ببینید مقدمه سازي در ابتدا و سراسر تيزر ربطي به پايان آن ندارد. داستان سلیمان که در کتاب آسمانی قرآن آمده ، داستان تخیلی نیست که ، داستان زندگی پیامبر را با ارباب حلقه ها تخیلی مقایسه میکنید؟ حالا جلوه های ویژه فقط در فیلم سلیمان و ارباب حلقه هاست؟ اصلا این به این موضوع ربطی ندارد. جالب اینجاست که همیشه غربیا میان و از روی شخصیت ها و داستان های ما کپی میزنند و فیلم میسازند!! نمونه : کارگردان فیلم نجات سرباز رایان گفته فیلمش هم موجود است ، میگه ما تمام صحنه های جنگی فیلم را از روی فیلم جنگ ایران و عراق در فاو الهام گرفتیم!! یعنی فیلم سلیمان با الگو برداری از داستان غربی ها ساخته شده؟ به این سوالا جواب بدین لطفا سازندگان این تیزر باید این سوال را جواب بدهند که مخاطبيني كه این تيزر را دنبال كرده اند ، پس از پايان آن مي خواهند بدانند خدمات نوين چيست؟ و چگونه با خدمات ساير بانكها متفاوت است؟! کار ضایع و بیهوده اینجا معنی پیدا میکنه.دارند اعلام میکنند که الگوی ما غربی ها هستند. قضیه ی رنساس است!!. غربی قرون وسطایی ، خودشو رساند به کجا که در همه چی الگوی ما شده!!! |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۷)Sms4815 نوشته است: در مورد وی پی ان هم که باید متذکر بشم وی پی ان از نظر بنده باید دو قسمت بشه!یعنی چی این حرف ؟ یعنی اینکه هرکی تو NET می چرخه و VPN داره، یا شغلشه یا دنبال سایت های پورنو میگرده ؟! خب من که هروقت بیکار میشدم میرفتم FACE BOOK چک میکردم، جزء کدوم دسته هستم ؟ آقا یه مقدار دیدتون رو باز کنید، ضرر نداره ... |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۱ ۱۶:۲۲ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۱ ۳:۱۸)Amirsaeed نوشته است:(۴/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۸)علائم ظهور نوشته است: ببخشید ولی من هر چه فکر میکنم اشکال شرعی یا سیاسی یا فرهنگی نمی بینم مطمئنید؟ یعنی واقعا بینندگان تیزر می خوان آخرش از خدمات بانک مطلع بشن؟ چیز مسلم اینه که بانک سعی می کنه تیزری رو بسازه که بیشترین مشتری رو به بانکش جلب کنه. حالا سوال اینه که سومین بانک بزرگ ایران که چنین تبلیغی رو ساخته نمی دونه که بیننده ها چه چیزی رو یه از تبلیغ تلویزیونی می خوان؟ یا این که تیزرشو بر اساس خواست و استقبال بیننده فراهم می کنه؟ یا بانک تبلیغی می سازه که به ضررش باشه یا سود سرشاری براش بیاره؟ |
|||
|
۱۶:۱۴, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
از این حرف شما بسیار بدم اومد این تقسیم بندی بچه گانه شما به عده ی زیادی توهین بدی میکنه یعنی چی این حرف که دو قسم هستند کاربران وی پی ان.
مثل اینه که من به شما بگم من از نت استفاده ی مفید علمی میکنم و شما حتما به دریافت پ ف . اینم شد منطق و حرف ؟ متاسفم که این طرز فکر رو پیش گرفتید. |
|||
|
۱۹:۰۹, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۱ ۱۰:۳۹)blue.blood نوشته است:ای بابا.(۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۷)Sms4815 نوشته است: در مورد وی پی ان هم که باید متذکر بشم وی پی ان از نظر بنده باید دو قسمت بشه! چرا از کوره در می رید؟دوستمون که حرف بدی نزد.بعضی مواقع آدم یه چیزی رو فراموش می کنه. به خدا اگر فیس بوک رو از اینترنت حذف کنیم دیگه بالای 90 درصد افراد نسبت به وی p ان بی نیاز میشن (البته افرادی که قصد استفاده صحیح دارن) آقا میلاد این نرم افزار ها که گفتی توی اینترنت مثل نخود و کشمش ریخته.نیازی به این کارا نیست.
|
|||
|
۲۰:۲۲, ۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۰۹)shafagh_mah نوشته است:(۵/فروردین/۹۱ ۱۰:۳۹)blue.blood نوشته است: یعنی چی این حرف ؟ای بابا. فیس بوک دست کمی هم از سایت های پورن نداره! (شما دیدتون رو بازتر بکنید ، برا خودتون تو بیس اصلی خود دشمن ول نگردید!) اگه شما واسه سه چهارتا جک به فیس بوک سر می زنید ، تو سایت های دیگر هم میشه همچنین مسائلی رو یافت! یکیش همین خنده ی حلال بیداری اندیشه! مسئله ی سوم که نمی تونید از فیس بوک دل بکنید اینه که معتاد شدید! معتاد به این که لایک کنید و تشنه اید که لایک بشید! (دیگه نمی خوام به مسائل ریزتر وارد بشم که اصلا جایز نیست!) و در آخر وی پی انی که مشا می خرید ، تا حالا فکر کردید پولش تو جیب کی میره؟(این یعنی خیانت به کشور!) و در آخر نرم افزار های که شفق ماه جان گفتین عین نخود و کشمیش ریخته تو اینترنت از مثال های عمومیش بود! بزرگترین ضربه ای که میشه به ساکی و وی پی ان آمریکایی زد اینه که فایل های تورنت ازش دانلود کرد! (بحث تخصصی شد نمی رم عمق مطلب )به امید ظهورش... |
|||
|
|
۷:۴۲, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
در ضمن نباید هیچ وقت شک کرد که این وی پی ان و ... جز نرم افزار های پر خطر محسوب میشن.
راستی مگه ما خودمون شبیه فیس بوک نداریم؟کلوب |
|||
|
۱۲:۰۲, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
هه هه هه از تلويزيون ايران انتظار ديگه اي داريد؟؟؟؟
![]() در ضمن وقتي 50% سايت ها فی*ل*تره و كلي از سايت هاي خارجي ايران رو تحريم كردن،استفاده از وي پي ان و ساكس و... كاملا واجبه و حلالم هست و اون كسي كه ميگه حرامه واسه خودش ميگه. |
|||
|
۱۲:۰۵, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۲)amiredge نوشته است: در ضمن وقتي 50% سايت ها فی*ل*تره و كلي از سايت هاي خارجي ايران رو تحريم كردن،استفاده از وي پي ان و ساكس و... كاملا واجبه و حلالم هست و اون كسي كه ميگه حرامه واسه خودش ميگه.اینم از اون حرفاست ![]() شما به کجا برخورد کردی که ایران رو تحریم کرده؟ نکنه نتونستی گوگل کروم دانلود کنی؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 7784736798.jpg]](http://barancd.ir/files/picture/big/7784736798.jpg)