کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنیفر لوپز و بانک ملت!!(ویدئو)
۲:۰۰, ۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

به نام خدا

ایام عید هست و حال و هوای خاص در کشور این تغییر حال علاوه بر این که شامل حال طبیعت شده انگار بانک ها بیکار ننشستند ! . داشتیم برنامه های رسانه ملی رو نگاه میکردیم که یک تبلیغ عجیب ما رو به واکنش واداشت.

این تبلیغ برای بانک ملت بود و همان وعده های همیشه گی اما نکته جالب این بود که این کلیپ دقیقا کاملا شبیه اخرین کلیپ خواننده مشهور و فاسد امریکایی ( جنیفر لوپز ) بود که گفته می شود گرانترین کلیپ ساخته شده تا امروز توسط خواننده های دنیا میباشد اما جای هزاران افسوس و تاسف برای مسئولین بانک ایرانی دارد .
نکته جالب اینکه حتی ۱ ایده هم از کلیپ خواننده فاسد خارجی نیست که کپی برداری نشده باشد و دقیقا مانند کلیپ اصلی تهیه شده بود !!!!!

گوش شیطان کر ! نکند خلاقیت مسئولین بانک ملت نم کشیده است ؟ و یا کسی مدیریتی بر روی ساخت کلیپ های تبلیغاتی بانک ندارد که شاهد همچین اشتباهات بزرگی باشیم ؟

مشاهده کلیپ تبلیغ بانک ملت ( ایرانی
دانلود کلیپ

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، خیبر110 ، Dragonborn ، ali.khm ، nilufar7676 ، shafagh_mah ، یاســین ، ario65 ، Behnam-Az ، mohamad ، blue.blood ، moh3n ، مطهره ملایی ، ELENOR ، bagheri4 ، آرین (الهه.ع) ، peimane ، ضحی ، قلب ، fafa*

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۹, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
فکر کنم از این به بعد بیشتر شاهد این تیپ کلیپ ها باشیم باز جای شکرش هست که خود جنیفر رو نیاوردنSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، blue.blood
۱۶:۵۲, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
من مخالف این بحثی که شما میکنید نیستم.این حرفی که میزنم،یه حرف دوستانست! :
شما دویست سال دیگه هم تو این تاپیک بمونی و حرف از مخالفت با این تبلیغ بزنی،هیچ تاثیرمثبتی تو جامعه و اون ایده پرداز و خودت هم نداره که هیچ،تاثیر منفی هم داره.مثلا چشمات ضعیف میشه اینقد پشت کامپیوتر میشینی!!
به نظرم بهتره این بحثو جمعش کنیم بره.شما که اینجا اینقدر بحث میکنیی،کدوم یک از مسئولین هستن که به اعتراضاتتون رسیدگی کنن؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۵:۲۳, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
من به جرات بهتون میگم، 80% ایده های برنامه سازی ما، اعم از تیزر، کلیپ، برنامه ترکیبی، مسابقه و... کپی برداری مستقیم از نمونه های خارجیه...و این واقعا آزار دهندس.....
من به چشم دیدم این مسئله رو....و متاسفانه اینجوری که مشخصه حالا حالا ها این قضیه نمیخواد درست شه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed
۱۷:۱۹, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
SmileBig GrinSmileBig GrinSmileBig Grin
طرف اگه اینو ببینه یا سکته میکنه یا برای همیشه دیگه کلیپ نمیده!
۱۶:۴۵, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
سلام
من در چند جا دیدم و خوندم که از نقد کنندگان تلویزیون از فیلم هری پاتر به شدن انتقاد کردن
ولی یه کارخانه ی پودر و ریکا اونو طوی تبلیغاتش نشون داده حتی اون تبلیغ رو روی اتوبوس های شهری شرکت واحد هم چسبوندن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا