|
انتقادات وپیشنهادات درباره بخش دفاع مقدس وشهدا
|
|
۲۳:۵۸, ۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم باسلامدوستان گرامی لطفا هرگونه پیشنهاد و انتقاد درمورد بخش دفاع مقدس وشهدا رادراین تاپیک ارسال فرمایید. درپناه حق |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۱۶ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
رو جلد يك كتابي يك جمله از رهبر نوشته بودن تواين مضمون : خاطرات شهدا و دوران دفاع مقدس نبايد به فراموشي سپرده بشن. اگه مواففق باشين در همين راستا يه كارهايي بكنيم. من از يكي از نويسنده هاي خوب كشورمون اجازه ي نوشتن متناشونو گرفتم. لطفا نتيجه رو بي زحمت برام بفرستين. ممنونم. (۱۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۱۰)jojo نوشته است: سلام. من تا بيام راه بفتم فكر كنم موهاي سر همتون سفيدشه. ![]() به صورت ناگهاني صفحه اي با اين محتوارو پيداكردم. ديگه زحمت نكشيد |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و صدیقین
پیشنهاد میدهم در فرارسیدن عملیات های بزرگ و مهم در مقام نقد این عملیات ها یا اظهار نظر درمورد آنها بربیاییم |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من پیشنهاد دوستم anti dajjal رو میپسندم بنظرم همه عملیات های موفق و ناموفق دفاع مقدس نحوه عملیات گزارش کلی و هرچیز ناب و خاص هر عملیات یکی یکی گفته و بررسی شه! نقاط قوت تجهیزات تاکتیک ها و تکنیک های فرماندهان فرماندهان هر عملیات هرکدوم از لشکر های حاظر و.... همه و همه بصورت یک سرفصل با جزیئات ارائه شه! من عاشق جزیئات جنگم اطالاعتمم خیلی کمه! اگه کتاب دیجیتال و کتاب های جالب خاصی هم در این زمینه ها تفاوت ها و تشابه های جنگ 8 ساله با تجهیزات و تکنیک ها جنگ های گذشته و آینده مثل جنگ 22 روزه جنگ اعراب و اسرائیل و.... معرفی شه! خلاصه اگه بخشی ایجاد شه بصورت پویا و با خلاقیت و نوآوری باز شه می تونه کاربران بسیاری جذب کنه! |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
انشاالله اولین تاپیک را با هم بزنیم دوستان من پیشنهاد میکنم تاپیک را از اول اردیبهشت بزنیم(با همکاری هم اگر نبودم هرکس بزند اجرش با خدا) و اطلاعاتی را که داریم را به این تاپیک منتقل کنیم چون نهم اردیبهشت سالروز عملیات بزرگ الی بیت المقدس است باید سعی کنیم قبل از سالروز این تاپیک را آغاز کنیم انشاالله دوستان نیز همکاری کنند
موفق باشید التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۳۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۱۱:۲۱ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من در موضوعات مهم مبحث " بیاییم به وصیت نامه شهدا عمل کنیم .." را ایجاد کرده بودم ولی الان به نام کس دیگه شده میشه توضیح بدید ؟
|
|||
|
۱۸:۱۴, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بله این اتفاقات می افتد شما نگاه کنید که تاپیک ویژه ی خانواده های شهدا جانبازان و ایثارگران برای بنده بوده و هم اکنون به نام جناب آقای guided است و من وقتی دیدم به خودم گفتم مهم نیست مهم این است که هم اکنون این تاپیک برقرار است ولی من فکر میکنم بخواطر ادغام است!!!
|
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
منم متوجه شدم ..
به هر صورت هدف چیزه دیگه هست و امیدوارم مدیران بتونن با ادغام خوبشون ما رو در رسیدن به اهدافمون کمک کنن . |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم
وقتی تاپیک ها باهم ادغام میشن اون پستی که از همه قدیمی تر هست میاد اول تاپیک و برای همین هم کل تاپیک به اسم نفر اول میشه. اگه مایلید که اسم خودتون باشه بنده پست هایی که مربوط به خودم هست رو پاک می کنم و در انتها دوباره پست میزنم که موضوع به اسم خودتون باشه (البته اگه کسی زودتر از شما پست نزده باشه) ذر هر حال من در خدمتم . اگر خواستید پیام خصوصی بزنید. یا علی |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۳)guided نوشته است: دوستان عزیزم نیازی به این کار نیست آقای حق با شماست چون شما زودتر در زمینه وصیت نامه شهدا فعالیت کردید . عجرت به سیدالشهدا .. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا دفاع مقدس از 2 سال به 8 سال افزایش یافت؟ | بیداری اندیشه | 2 | 3,367 |