کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خط بطلانی بر اعمال!!!!!!!
۱۹:۴۱, ۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۹ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[b] [align=RIGHT]عزیزان طبق صحبتی که کرده بودیم قرار شد باطل بودن اعمال عمر رو ثابت کنیم اما باید بدونید که مقاله رو برو گسترده تر از این حرفاست وبطلان اعمال عمر گوشه ای از آن است .
همینجا متذکر شم از اونجایی که مطلب زیاد است ووقت بنده ضیق تصمیم گرفتم هر روز مقداری از مطلب رو بنویسم پس مطلب زیر قسمت اول مقاله هستش
بسم الله الرحمن الرحیم
حبط(ح_ب_ط)اصل این کلمه از حَبَط میباشد به این معنا که چهارپا علف زیاد خورد تا شکمش باد کند چه بسا این کار سبب هلاکت او شود پس در نتیجه معنای حبط می شود بطلان وبی اثر شدن عمل (حبط العمل حبطا:فسد وهدر (اقرب الموارد))(حبط عمله حبطا:بطل ثوابه(جوهری))حال که اینگونه است به بررسی آیاتی که درآن مسئله ی حبط عنوان شده است می پردازیم

در ابتدای بحث لازم می دانم اشاره کنم به آیه ی 23سوره ی مبارکه ی فرقان که خداوند این گونه معنای حبط را بیان می کند اعوذ بالله من الشیطان الرجیم «وقدمنا الی ما عملوا من عمل فجعلناه هباءً منثورا»«وما به سراغ هر عملی که از خیرات انجام داده اند می رویم پس آن را مانند غباری پراکنده می سازیم » هباء به خاک نرم گفته میشود ومعنای منثور پخش شده می باشد . صاحبان تفسیر کنز الدقائق وصافی در روایتی اینگونه آورده اند که مصداق کسانی که اعمال آن ها پوچ میشود افرادی هستندکه اهل نماز وروزه اند ولی از لقمه ی حرام پرهیزی ندارند ویا کسانی هستند که نسبت به علی ابی طالب وشیعیان او بغض دارند
در تکمیل وتصدیق قسمت پیشین اشاره می شود به دو آِیه ی دیگر «18ابراهیم»و«39 نور»

در این قسمت که میتوان گفت پر حجم ترین قسمت مقاله است ماقصد داریم به لطف خداوند عظیم به حبط اعمال اشخاصی چون عثمان خلیفه ی سوم .شاس بن قیس (نماینده ی بعضی از یهودی ها) وهمچنین حکومت آل سعود برسیم
ا
عوذ بالله من الشیطان رجیم «ان الذین کفروا وصدوا عن سبیل الله وشاقوا الرسول من بعد ما تبین لهم الهدی لن یضروا الله شیئا وسیحبط اعمالهم »«همانا کسانی که کفر ورزیدند مردم را از راه خدا باز داشتند وبعد از آنکه راه هدایت برایشان روشن شد با پیغمبر مخالفت کردند هیچ ضرری به خدا نمی رسانند وزود باشد که اعمالشان را تباه سازد
الف)کفر یکی ازعوامل حبط است (ان الذین کفروا)
ب)دشمنی کردن با رسول خدا چه با زبا ن چه با عمل و... می تواند یکی از مصادیق حبط عمل شود {البته نمی خوام مسئله ی عمر رو اینجا مطرح کنم اما این مطلبو داشته باشید}(وشاقوا الرسول)
ج)لجاجت وسر باز زدن از مطلب حقی که برای شخص روشن شده باشد اما آن را اجابت نکند و به همان را ه غلط ادامه دهد موجب حبط اعمال میشود {مصداقا شو به وفور داریم تو زندگی رو زمره می می بینیم } (وشا قوا الرسول من بعد ما تین لهم الهدی)
د)وصدوا عن سبیل الله
خوب عنایت داشته با شید دوستان مسئله صد عن سبیل الله که در این آیه مطرح شده است در جای جای قرآن با مصادیق گو نا گون ذکر شده است که هر کدام مصداقی از مصادیق حبط اعمال می باشد

بطور کلی می توان گفت صد هن سبیل الله در 11 جای قرآن(والله اعلم) مصداق سازی وبیان شده است که بنده تک تک آنها را بررسی خواهم کرد

1. تحریف قا نون الهی: (فبما نقضهم میثاقهم لعناهم وجعلنا قلوبهم قاسیه یحرفون الکلم عن مواضعه ونسوا حظا مما ذکروا بهپس بخاطر پیمان شکنی آنها از رحمت خویش دورشان سا ختیم ودل های آن ها را سخت وپر قساوت نمودیم .آنها کلمات را از موردش تحریف می کنند وبخشی از آنچه را به آنان گوشزد شده بود فرامموش کردند »«مائده 13»{خودتان قضاوت وکنیئد وببینید نقش یهود ونصاری را در تحریف آیات الهی }
  2. بدعت گذاری در دین :مشاهده کنید ید طولای خلیفه ی دوم را در این ماجرا !!!!!(اذان .طواف نساءو متعه)همانطور که خلیفه ی دوم بار ها در ملا عام اعلان داشت که من متعه را از پیش خود حرام کردم در حالی که در زمان پیغمبر حلال بود واز آن منعی به عمل نیانده بود.«آل عمران 93»و«143و144و145آنعام » در رابطه با بدعت گذاری در دین صحبت کرده است.{حتما این سه آیه آخر را مطالعه ودقت نمایید}
  3. ایجاد شک در باور های مردمی:نظیر همین شبهه پراکنی هایی که میشه وسعی می کنن مردم را از مسیر درست منحرف کنند .اینان هر قدر که اعمال صالح داشته با شند اعمالشان مانند غباری در هوا پراکنده وپوچ می شوند .از مصداقای بارزش میشه اشاره کرد به این شبکه های کثیف ماهواره ای «اتعلمون ان صالحا مرسل من ربه » «75 اعراف»
  4. تضعیف رهبران الهی: همانند عبارت هایی که مشرکین به پیغمبر عزیزمون می گفتند.(شاعر .کاهن .ساحر. مجنون)
  5. تهدید مردم برای جلوگیری از ایمان آوردنSadبدون شرح)«لئن اتخذت الها غیری لاجعلنک من المسجونین»«29شعرا» «یایها الملا ما علمت لکم من اله غیری»«38قصص» «ولاصلبنکم فی جذوع النخل »«71طه»
  6. سرگرم کردن مردم به مسائل لغو وغیر ضروری{بیا وتماسا کن که رچی مصداق بگم کم گفتم (ماهواره .تلویزیون. اینترنت.مجالس لهو لعب و...)}«ان الذین یحبون ان تشیع الفاحشه فی الذین آمنوا...»«19نور»و...
  7. ایجاد جنگ وجدال :{علاوه بر مصادیقی که خودتون می دونید اشاره می کنم به داستان شلس بن قیس این یهودی موش صفت:
  8. *یکی از یهودیان بنام شاس بن قیس وقتی صفا و صممیت مسلمانان مدینه به خصوص دو قبیله ی اوس وخزرج را دید بسیار ناراحت شد وبا خود گفت :این دو قبیله روزگاری با هم جنگ می کردند ولی حالا درسایه ی رهبری ومدیریت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در کنار هم با صلح وصفا زندگی می کنند و اگر این وضع ادامه داشته با شد کیان یهود در خطر است گروهی را با خود همراه وجوانی را در میان مسلمانان مامور کرد تا با یاد آوری خاطرات درگیری های «بغاث» _محلی که بین دو قبیله جنگ واقع شده بود_آنان را تحریک کند . آن جوان چنین کرد و وعواطف آنان را تحریک کرد و نزدیک بود جنگ وجدال سختی شعله ور شود . رسول خداضمن دعت به آرامش به آنان هشدار داد وآنها را از توطئه ی دشمن با خبر ساخت آنها سلاح ها را بر زمین گذاه ویکدیگر را در آغوش کشیدند واز عمل خود پشیمان شدند
  9. وضع قوانبن دست و پا گیر برای جلوگیری از کار های الهی:{نظر شخصی: میشه گفت مثل همین خشکه مقدس ها وافراطی ها که ثمری ندارد جز باز داشتن عدهای از دین الهی(99آل عمران)(6مائده)
  10. در راس قرار گرفتن افراد نا اهل در امور دینی:ببینید عزیزان همونطور که خدا گفته در ختیا ر داشتن امور کعبه ومسجد الحرام تنها در انحصار افراد متقی هستش .اما متاسفانه این نا مسلمون های آل سعود ووها بیت سال هاست که بر امور مسجد الحرام چیره شده انددر صورتی که مالک اصلی اونجا کس دیگه ای هستش (اللهم عجل لولیک الفرج) (انفال34)وچرا خداوند آنها را عذاب نکند با اینکه آنان از مسجد الحرام باز می دارند در صورتی که سرپرست آنجا نیستند .جز افراد پرهیزکار دیگران حق تولیت وسرپرستی آن را ندارند ولی بیشترشان نمی دانند
  11. ایجاد شایعه برای افراد بزرگ دین :ابوذر غفاری صحابی بزرگ رسول اکرم در جریان کبارزه با باطل ماجراهای جالبی دارد که از جمله ی آن میتوان به مبارزهی او با عثمان در باره ی زر اندوزی اشاره کرد.پس از این افشا گری ها سر انجام عثمان این صحابی پارسا و انقلابی را را به شام تبعید کرد سپس با وضعیت بدی او را به مدینه فرستاد پس از آنهم او را به ربذه تبعید تا در آنجا جان باخت دیگران برای تبرئه ی عثمان کوشیدند تا به ابوذر تهمت سوسیالستی بودن و فکر اشتراکی داشتن ومخالفت با مالکیت خصوصی بزنند (34توبه).12جلوگیری از عزیمت افراد به جبه ی جنگ:بدون شرح _______________________________________________________________________________ هـ)(ومن یکفر بالایمان فقد حبط عمله وهو فی الاخره من الخاسرین(5مائده)) (وهر کس به ایمان خود کفر بورزد همانا عمل او پوچ سده واو در آخرت از زیان کاران است):عزیزان در توضیح این بخش بسنده می کنم به روایتی از امام صادق(علیه السلام)که ذیل آیه فرمودند: مراد از کفر به ایمان ترک عملی است که شخص بدان اقرار کرده باشد
    همچنین از ایشان نقل شده است که فرموده اند کمترین چیزی که شخص بخاطرآن از ایمان خارج می شود آن است که نظری را بر خلاف حق بیابد وبر همان نظر بنا بگذارد واز آن دفاع کند آنگاه حضرت این آیه را تلاوت نمودند
    و)در این قسمت آیاتی از قرآن هست که کار برای دنیا (غیر از رضای خدا)را از عوامل حبط بر می شمارد «پس حواسمان را جمع کنیم تا شامل این آیه نشویم
    (من کان یرید حرث الدنیا وزینتها نوف الهم اعمالهم فیها وهم فیها لا یبخسون*اولائک الذین لیس لهم فی الاخره الا النار وحبط ما صنعوا فیها وباطل ما کانوا یعملون)
    ز)این قسمت حاکی از حبط اعمال منافقین چه در دنیا وچه در آخرت است.شاید بتوان گفت مراد از حبط اعمال منافقین در دنیا همان افشای چهره ی واقعی آنها وبی ارزش شدن کار های نیکشان باشد.کما اینکه این حالت را در وضع افرادی چون میر حسین موسویومسعود رجویوبنی صدروخاتمی و... شاهد بودیم
    آیه :«کالذین من قبلکم کانوا اشد منکم قوه واکثر اموالا واولادا فاستمتعوا بخلاقهم فاستمتعتم بخلاقکم کماستمتع الذین من قبلکم بخلاقهم وخضتم کالذی خاضوا اولئک الذین حبطت اعمالهم فی الدنیا والاخره واولئک هم الخاسرون«توبه69»
    ح)این سری آیات در مقام پوچ بودن اعمال کسانی که ومرتد شده اند برآمده است«انعام88»و«بقره217»و«زمر65»
    ط)دو عامل دیگر از عوامل حبط طبق آیات18و19 سوره ی مبارک احزاب مشخص می شوندکهعبارتند از
    1)عدم رفتن به جبهه های جنگ به بهانه ی ترس
    2)سست کردن افراد در عزیمت وماندن در جبهه
    ی)واکنون آیه ی 264 بقره که دوعامل دیگر را به ما معرفی می کند:
    1)منت واذیت پس از صدقه
    2)انفاق برای ریا کاری
    ک)وحالا نوبت مرسد به جناب عمر وعایشه
    اعوذ بالله من الشیطان الرجیم«یا ایها الذین آمنوا لا ترفعوا اصواتکم فوق صوت النبی ولا تجهروا له بالقول کجهر بعضکم لبعض ان تحبط اعمالکم وانتم لا تشعرون»«2حجرات»
    خوب همونطور که میبینید یکی از اعمالیکه با عث نابودی حسنات میشه بالا بردن صدا در نزد رسول اکرم وصحبت کردن با ایشون مثل صحبحت کردن با سایر افراده .فکر میکنم متوجه شدید چه مطلبی رو می خوام عنوان کنم خوب دقت کنید برادران که تمام این اعمال دریه ردیف قرار گرفته یعنی همهشان باعث حبط عمل میشهپس میتوان گفت که بی ادبی به ساحت مقدس پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)با شرک هیچ تفاوتی نداره (بلکه شاید بد ترم باشه).خوب اینم همون داستان معروف که بی ادبی بی شرمانه ی عمر رو به ساحت پیامبر می رسونه.همونطور که گفتم ثابت کردن این منظورفقط با یک کلمه حاصل شد واگر کلمعه دیگری بود نه میتونستیم بگیم امال عمر حبطه ونه میشد گفت که این کارش با شرک هیچ فرقی نمیکنه
    الف)پیامبر اسلام در آستانه رحلت تقاضای قلم وکاغذی کردند وفرمودند میخواهم چیزی بگویم . وبنویسید که پس ازآن هگز گمراه نشوید.در میان حاضران خلیفه ی دوم گفت :بیماری پیامبر شدید شده وسخنانش بی ارزش شده است ونیازی به قلم وکاغذ نیست(لعن الله عمر)شما قرآندارید ونیازی هم به نوشتن نیست>سرو صدابه مخالفت وموافقت بلند شد پامبر نیز گفت:برخیزید وبروید
    خوب دیدید عزیزان!جدای از این در این واقعه دو نکته ی دیگر نهفته است.اولا که گفتیم کار برای دنیا از عوامل حبط است بنابراین دیدیم که عمر برای غصب خلافت ونگهداشتن مردم در جهل تا این حد به پیغمبر جسارت کرده است .ثانیا جمله آخر حاکی از اذیت شدن رسول الله هستش .مگر نداریم والذین یوذون رسول الله لهم عذاب الیم؟«توبه61»
    حال با در نظر گرفتن نکات گذشته آیا جایی می ماند برای دم زدن از خدمات عمر به اسلام؟(والله العالم)
    حالا بشنوید داستانی را از عایشه:
    ب)هنگامی که امام حسن(علیه السلام)شهید شد وخواستند ایشان را در کنار قبر جدشان رسول الله دفن کنند عایشه جلوگیری کرد واین کار اوباعث شد در کنار قبر رسول الله سرو صدا ایجاد شود .امام حسین(علیه السلام)باتلاوت این آیه مردم را امر به سکوت کرد وفرمود :احترام پیامبر پس از مرگ نیز همانند حیات او لازم است.
    ل)حالا میخوام ریشه ی کل حکومت های امویی وعباسی رو بزنم .موافقید؟
    «ان الذین یکفرون بایات الله ویقتلون النبیین بغیر حق ویقتلون الذین یا مرون بالقسط من الناس فبشرهم بعذاب الیم*اولئک الذین حبطت اعمالهم فی الدنیا والاخره ومالهم من ناصرین»«21و22آل عمران»
    طبق این آیه سه تا دیگه از عوامل حبط مشخص میشه

1. کفر به نشانه های خدا
    2. قتل پیامبران خدا
    3. قتل کسانی که به عدالت فرمان می دهندسوال
      آیا این امامن ما نبودند که در هر عصری دعوت به عل وقسط وتقوای الهی می کردند واین بنی عباس وبنی امیه نبودند که تک تک اون بزرگوارانو شهید کردند؟خوب از این نظر آیا فرقی هم با بنی اسرائیل می کنیم؟
      م)ودر آخر که جمع بندی حرفامه که میشه عوامل حبط به صورت مختصر در قرآنه:
      1-کفر وعناد2-شرک3-دشمنی با رسول خدا4-باز داشت از راه خدا5-نفاق6-دشمنی با رسول خدا وسایر پیامبران وقتل آن ها وامامان7-عمل نکردن به آنچه به حقانیت آن اعتراف کردیم8-کاری که با هدف دنیا انجام شود9-نرفتن به جبهه های جنگ به خاطر ترس 10-بغی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، تفکر ، یا ثارالله ، سبز سفید قرمز ، xmontazer
۱۶:۳۲, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
الحمدلله الذی هدانا لهذا وما کنا لنهتدی لولا ان هدانا الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، ali.khm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: