|
یک توصیه ی برادرانه که مخاطبش اول خودم هستم!
|
|
۲۰:۵۵, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان با دقت به این آیه ی شریفه دقت بفرماید: لاتجعلوا دعاء الرسول بینکم کدعاء بعضکم بعضاً (نور-63) [پیامبر را مانند صدا زدن خودتان صدا نزنید] شما بروید در روایات بگردید با اینکه بنابر روایات این حکم در مورد اهل بیت نیست اما خود ائمه ی اطهار علیهم السلام و حتی مولا علی علیه السلام به حضرت محمد تنها با لفظ رسول الله خطاب میکردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ائمه ی اطهار مولا علی را با لفظ امیرالمومنین خطاب میکردند عباس بن حیدر کرار شاگرد اول مکتب ولایت مداری امام حسین علیه السلام هیچ گاه سید الشهدا را حتی با نام برادر خطاب نمیکرد یا سیدی یا مولای یا امامی خطابهای آقا ابالفضل به امام حسین علیه السلام است تنها فقط و فقط زمانی که خود خانوم فاطمه ی زهرا بر بالین آقا ابالفضل تشریف آوردند به امام حسین علیه السلام خطاب کردند برادرم!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینها همه درس است اینها الگوی ما هستند این سیره ی خود اهل بیت و بزرگترین ولایت مداران و شیعیان حقیقی ایشان است متأسفانه بعضاً میبینم که بعضی دوستان و حتی خود بنده ی حقیر فقیر سراپا تقصیر با الفاظی 14 معصوم و اهل بیت را صدا میزنیم در دلنوشته و خطاب هایمان که به هیچ وجه در شأن ایشان نیست که مجاز هم نیستیم طبق حکم خدا در قرآن مجید: لاتجعلوا دعاء الرسول بینکم کدعاء بعضکم بعضاً (نور-63) [پیامبر را مانند صدا زدن خودتان صدا نزنید] الفاظی مانند عباس جان آقاجون بیا آقاجون خسته شدم آقا جون دلم تنگه برات و..... این گونه خطاب ها نه تنها نشان از عدم معرفت کافی ما به شأن و جایگاه این عزیزان است چرا که در سیره اهل بیت که نزدیکترین و صمیمیترین و با معرفت ترین اشخاص به رسول الله بودند هیچ از اینگونه خطاب ها یافت نمیشود فرقی باید باشد بین خطابی که ما با پسر خاله ی خودمان میکنیم با خطابی که بین اولیای اعظم خدا انجام میدهیم شأن ایشان باید حفظ شود در عین اینکه ما میخواهیم صمیمیت و علاقه ی خود را نشان دهیم اما آدابی را که خدا امر کرده و در سیره ی خود اهل بیت و بزرگان دین ما مشاهده میشود باید حتی الامکان رعایت شود منظور من این نیست که حالا فی المثل خیلی دیگه از این به بعد رسمی بنویسیم و مورد خطاب قرار دهیم اما باید کمال خضوع و ادب و احترام و بزرگداشت در الفاظ ما موج بزند در عین صمیمیت و حس محبت و علاقه مثلاً مولا علی یا حضرت امیر یا امیرالمومنین یا ذکر نام با کنیه مانند علی بن ابیطالب یا حضرت صاحب الزمان یا حداقل دیگه آقا جان به جای آقاجون در ضمن در درد دلها جوری درد دل نکنید که هر خواننده ای حس کنه دارید فی المثل با پسر خاله خود صحبت میکنیم به هر حال باز تکرار میکنم اینکار یعنی رعایت ادب و شأن اولیای خدا اولاً حکم خداست در قرآن لاتجعلوا دعاء الرسول بینکم کدعاء بعضکم بعضاً (نور-63) [پیامبر را مانند صدا زدن خودتان صدا نزنید] ثانیاً سنت خود اهل بیت است ثالثاً سنت نزدیکترین افراد به اهل بیت است کأنه هر چه نزدیکتر میشوند به اهل بیت ادب و خضوعشان بیشتر میشود دقیقاً مصداقش نوع سخن گفتن 14 معصوم در دعاها و مناجات هایشان با خداست با چه خضوعی از عظمت و رحمت خدا یاد میکنند مگر خودمونی تر از 14 معصوم هم به خدا داریم مگر 14 معصوم اسوه ی حسنه نیستند پس اگر ملاک درست سخن گفتن با خدا هم بخواهد روش مناجات اهل بیت در نظر بگیریم خود بنده مشاهده میکنم که فرسنگها فاصله است ریشه ی این فاصله نجومی به علت عدم درک عظمت کسی است که مخاطب ما واقع شده نه اینکه ما خودمونی و صمیمی هستیم با مخاطبمان و خدا میداند که مخاطب اول این پست علی 110 است خدایا به ما معرفت خودت و اولیایت را عنایت فرما و ما را عبد خود و از متولیان حقیقی به ولایت 14 معصوم قرار ده! یا علی التماس دعای فراوان |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یک سوال داشتم توی بعضی دعاها اسم پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اومده و بعدش صلی الله علیه و آله نداره آیا میتونیم خودمون برای احترام صلی الله... رو اضافه کنیم؟ مثلا در دعای عظم البلاء داریم : یا محمد و یا علی یا علی یا محمد میتونیم بگیم یا محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یا علی یا علی یا محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۵:۱۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۱ ۱۵:۰۰)یا ثارالله نوشته است: سلام یک سوال داشتم نه به هیچ وجه شما متولی میشید به ولایت و تبعیت از انشاء کننده ی آن دعا و به هیچ وجه جایز نیست که کلمه و حرفی را اضافه یا کم کنید در حقیقت احترام حقیقی تبعیت محض است از کلام امام در ادعیه و اذکار بعلاوه اثرش هم کم میشود به شدت مثالش میشود این حدیث شریف از امام صادق علیه السام که امام برای گمراه نشدن و حفظ ایمان در آخرالزمان و فتنه ها به کسی که از ایشان طلب راهنمایی کرده بود فرمودند این دعا را (دعای غریق) را زیاد تکرار کن یا الله و یا رحمان و یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک و بعد گفته بود تکرار کن و آن شخص تکرار کرد یا الله و یا رحمان و یا رحیم یا مقلب القلوب و الابصار ثبت قلبی علی دینک و امام پاسخ میدهند بله، خداوند مقلب القلوب و الابصار است اما اگر میخواهی از این دعا آن آثار را بهره مند شوی دقیقاً همانگونه که من میگویم بخوان بی کم و کاست!!!!!!!! شما اگر ماده ی شور به اصطلاح نمک طعام را بخواهید Na را باید با همان نسبت Cl ترکیب کنید اگر دقیقاً اینجا هم چیزی شبیه همان است! بحث گسترده تر و عمیق تر است اما اینک مجال ندارم شرمنده |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
يا أحمد، لولاك لما خلقتُ الافلاك و لولا عليٌ لما خلقتُك و لو لا فاطمه لما خلقتكما؛
أي احمد، اگر تو نبودي ، افلاك را خلق نمي كردم ، و اگر علي نبود، تورا خلق نمي كردم و اگر فاطمه نبود، شما را خلق نمي كردم " حال که کل جهان بر اساس وجود این بزرگواران و عزیزان شکل گرفته ،پس به نظر شما ما باید چگونه با ایشان صحبت کنیم؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بحث جالبی من یکی از دوستام اتفاقا یه سوال مطرح کرد تو همین زمینه !! میگفت چرا به نمیگید (ببخشید البته) محمد فاطمه علی و...(البته با جهل میگفت یا شایدم ...) و از لحاظ دینی و اعتقادی قوی نبود و احساسات ما رو درک نمیکرد! تا اینکه تو کتاب سرلوحه رضا امیرخانی میخوندم یه نویسنده مسیحی که یه کتاب برجسته در مورد مولا علی نوشتن که هنوز شیعه نتونسته یه چنین کتابی بنویسه!!! امیر خانی میگفت واسم خیلی جالب بود که این مسیحی هیچ وقت اسم مولا رو بدون امام نمیگفت انچنان احترامی میذاشت که شاید ما شیعه ها نذاریم !!! |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
الان فهمیدم چرا همیشه وقتی میگم مولی زیباترین حس رو داره...
|
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۵)علی 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبسم رب المهدی سلام علیکم اول تشکر خیلی فراوان از علی آقا بخاطر این تاپیک خوبش همه زحما تی که در این راستا میکشن .و در این نقل قول به نقل ازوظایف منتظران (مکیال المکارم)خیلی واضح وصریح در مورد، این ایه قران کریم: لاتجعلوا دعاء الرسول بینکم کدعاء بعضکم بعضاً (نور-63)[/b] [پیامبر را مانند صدا زدن خودتان صدا نزنید] تشریح داده شده؛ لازم به ذکر هست خیلی متشکرم از دوست و همسنگر عزیزمان جناب (۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۳۷)در جستجوی سختی نوشته است: 2- رعایت ادب نسبت به یاد او صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) | علی 110 | 50 | 28,889 |
۲۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|