کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مایل به همکاری هستین بگید
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی هست همکاری کنیم
۱۱:۴۷, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1

[/b][/size]چرا خودمون مستند نسازیم چرا با هم هم فکر نشیم حتی درمورد ایران هم میشه گفت کی هست کی نیست بیاید باهم مستند بسازیم یه یا علی بگیم شروع کنیم و کارای گرافیکی کنیم لطفا غیرتی برخورد نکنید میشه هرکس باشه بیاید کمک کنیم همه اطرافو هم خودمون هم مطلع بشیم دروبرمون چه خبره.

به کمک رهبر بزرگمون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط به اعتقاد به امام زمان یه یا علی بگید دست به کار شیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، علی ، ganjname ، آزرم‌شاه ، semnani ، hesam110 ، nooromahdi ، m.hossein ، یاران مهدی ، سرباز سید علی ، aleerz ، ღ♥ღANGELღ♥ღ ، mofa ، َAFRAN

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۲, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #41

سلام ما سوالاتی که قرار در این مستند بهش جواب داده بشه باز 100 درصد نیست ولی میگم اگه مشکل داره بگشید اما بی طرف :
1-اسلام در دید جوان (از همه قشر چه تیپ اسلامی و چه تیپ های دیگر با دلیل)
2-درصد گرفتن چند درصد موافق چند در صد مخالف
3-چند درصد با دین واقع اسلامی روربرو هستن و آشنا
4-باعث خراب شدن دین در چهره جوان های الان چه چیزی هست ؟چرا ؟
5-اصل دین در ایران اجرا می شود؟
6-شناساندن چهره اصلی وزیبا دین اسلام برای کسانی که دین رو جور دیگر تصور می کنن(بعد تشابه و تفاوت مشخص میشه در این گزینه و گزینه بالا که چقدر درست در ایران)
و امثال این سوال ها.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ONLY66 ، آرین (الهه.ع)
۱:۵۱, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #42

من در مورد این موضوع با آیت الله شهاب مرادی یه ارتباط کوچیک منتظر جوابشون هستم در مورد همکاری با ما انشا الله به ما کمک کنن اگر کسی می تونه بیشتر در این رابطه به من کمک کنه خیلی خوشحال میشم یه یه کار کنه من از نزدیک بتونم آقای شهاب مرادی رو ببینم
۲:۲۸, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲۱:۴۴)وحید110 نوشته است:  سلام
به نظر حقیر مستندی بر اساس نظرات شیعه تهیه بشه بعد در این حجم پخش بشه بهتره.
ایرادات اون مستند ها هم رفع میشه.
من الله توفیق

دادا وحید من کلا در مورد همه مستندها گفتم.

در مورد ساخت این مستندی که بر اساس نظرات شیعه باشه باید یه گروه حرفه ای لااقل آشنا با مستند سازی جور کرد که وقت میگیره بعدشم باید کلی مطالعه بشه تا کمترین اشکالو داشته وگرنه اثر که نداره هیچ ،شاید علیه ش هم موضع بگیرن.البته من خودمم علاقمندم که یه مستندی خودمون بسازیم ولی چگونه؟
یه نظر اینکه بتونیم با مستندسازهای حرفه ای خودمون که با غرب هم آشنان در میون بزاریم مثل آقای طالب زاده یا دیگر عزیزان تا کمکمون کنن،از دوستان سازنده مستند ظهور هم کمک بگیریم تا از تجربیاتشون استفاده کنیم.

البته بازم باید بگم که مستند ظهور با تمام نواقص اثرگذاریش بیشتر از مستندی هستش که ما میسازیم.نه اینکه ما مستند بد میسازیم،اصلا ربطی به این نداریم،شاید مستند ما از مستند ظهور مستند تر باشه اما در هر صورت موضعی که در مقابل مستندی که یک ایرانی بسازه گرفته میشه بسیار بیشتر است از موضعی که در مقابل مستند ظهور میگیرن.باید قبول کنیم.

در هر صورت من مطلبی که گفتم در مورد حل مشکل عدم دسترسی مردم به مستندهای ترجمه شده یا دوبله شده هستش و همچنین حل مشکل هاست و....
تا نظر بزرگترهای سایت چی باشه.فقط باید گفت که وقت داره میره و ما فقط بحث میکنیم و عملی انجام نمیدیم.

دوستانی هم که نسبت به مستند ظهور ایراداتی دارن لطفا مورد به مورد با ذکر دلیل در تاپیکش بگن تا بتونیم به جمع بندی برسیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۳:۲۸, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #44

من تو ضمینه موسیقی متن ضبط صدا به صورت حرفهای با استدیو مجهز و میکس و مسترینگ اماده خدمت هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir abroft
۱۸:۱۱, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #45
آواتار
با سلام خدمت دوستان محترم
با توجه به تمامی پست‌های که دوستان زدند یه وجه اشتراک میشه پیدا کرد. و اون هم اعلام اردات ما به حضرت.
این خیلی ارزش داره اما باید دید ما از ظهور که دیدیم متوجه چی شدیم.
حالا میخواهیم چیزی بسازیم که از اون بهتر کامل‌تر و صد البته با پایین ترین میزان اشتباه باشه.
این صرف وقتی طولانی و بسیار هزینه بر که به نظر می‌رسه دست نیافتنی باشه.
اما تولید می‌تونه خیلی کوچک اما پر ارزش باشه من مثال عام می‌زنم اما میخوام خوب مطلب رو جا بندازم.
شما برای یه کودک خردسال به عنوان هدیه چی می‌خری؟
من اولین پیشنهادم بسته‌های هدیه‌ای که چند ساله تو بازار ما مد شده و همه دارن می‌خرن (نام نمی‌برم که نگن تبلیغ شد) یقیناً از نظر ریالی هزینه‌ای برای من نداره اما از نظر بار روانی و ایچاد روحیه خیلی مؤثره
شما باید ببینید تولیدتون برای چه سنی با چه عقیده‌ای و چه فرهنگی‌ایه.
یه مثال عینی دیگه.
پلیس ایران در مقابله با اشرار و اراذل و اوباش با شیوه‌ سرکوبگری جلو رفت و حقاً با موفقیت‌های خوبی مواجه شد. اما این مدل برخورد با توجه به قوانین دست و پاگیر حقوق مدنی در هیچ دستگاه پلیس در دنیا امکان پذیر نیست یا حداقل به این قطعی امکان پذیر نیست.
ظهور هم به این صورت ساخته شد با فرهنگ غربی و شیوه اطلاع رسانی غربی و لحن گفتگوی غربی
شما باید شیوه‌ای که مختص این جامعه هست رو انتخاب و کمک کنید تا به هدفتون برسید.
حتماً با کنار هم بودن مبشه کارهای خوب و پر ثمری انجام داد اما باید تفکرات سالم سازنده و عقلانی باشه.
چون ما ایرانی ها معمولاً از روی قوه عرفانی مون به هر چیزی نگاه می‌کنیم تا قوه عقلانی.
۱۵:۰۴, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام
آره توی کافی شاپ خیلی بدجوره
من یه جایی سراغ دارم توی مقبره الشهداست جای خیلی خوبیه

دریاره این سوالات باید حسابی بحث بشه و حتی باید تغییر کنه
درمورده آقای شهب مرادی هم اگه شما جواب سوالای منو بدین شاید بتونم جور کنم با حضور تمام اعضای گروه بریم پیششون
یاعلی
از طرف محصل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۱۴:۵۷, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #47

سلام به همگی
من هم حتما هستم ، اگه کمکی از دستم بر بیاد حتما همکاری می کنم ، موضوعش هم موضوع خوبیه
اما به قول بقیه دوستان باید پیرامونش بحث بشه و حدودش معین .
۱۲:۰۶, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #48

سلام ببخشید من یه ذره درگیرم حتما رفع شد جواب می دم به همه شرمنده
۱۲:۰۶, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #49

سلام ببخشید من یه ذره درگیرم حتما رفع شد جواب می دم به همه شرمنده
۱۲:۲۰, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #50

(۲۷/اسفند/۸۹ ۱۰:۰۵)amir abroft نوشته است:  سلام بچه ها همایش شنبه با استاد رایفی پور یادتون نره ساعت 13 تا 17 در سالن اجتماعات شهرداری منطقه 9

سلام این تاریخ و مکان دقیق همایش رو اعلام میکنید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا