|
فیلم گشت ارشاد ( از اکران تا توقیف )
|
|
۱۹:۱۲, ۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند روزی از توقیف فیلم گشت ارشاد میگذره و من منتظر بودم دوستان خبری از این اتفاق پخش کنن که متاسفانه چیزی ندیدم.
توقف نمایش گشت ارشاد و خصوصی, توقیف گشت ارشاد و زندگی خصوصی, جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند, فیلم های زندگی خصوصی و گشت ارشاد رسما توقیف شدند ![]() سازمان سینمایی سورهی حوزهی هنری با انتشار اطلاعیهای، نمایش دو فیلم «گشت ارشاد» به کارگردانی سعید سهیلی و «خصوصی» به کارگردانی محمدحسین فرحبخش را در سالنهای سینمایی زیرمجموعهی خود در سراسر کشور متوقف کرد. در متن اطلاعیهی سازمان سینمایی سوره آمده است: «کلید پیشرفت کشور به میزان زیادی دست سینماگران است، چراکه دستاندرکاران هنر فاخر سینما با توجه به تأثیرگذاری و جهتدهی این هنر میتوانند با تولیدات خود روح امید، شوق پیشرفت، انگیزهی کار و تلاش، اعتماد به ارزشهای اسلامی و ملی را در جامعه ترویج کنند. (مقام معظم رهبری) رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای بارها در سخنان خود به نقش مؤثر سینما در غنای فرهنگی جامعهی اسلامی اشاره فرمودهاند. همچنان که ایشان تأکید داشتهاند سینمایی مورد تأیید است که روح امید و اعتماد را به کشور تزریق کند. سینماگران ایرانی هم بر این باورند و یکی از رسالتهای خود را حرکت در مسیر رشد و شکوفایی ایران اسلامی میدانند.» در ادامه این اطلاعیه دربارهی حواشی اکران دو فیلم «گشت ارشاد» و «خصوصی» آورده شده است: «در آغاز سال تازه و همزمان با شروع اکران ۹۱، نمایش دو فیلم «گشت ارشاد» و «خصوصی» همراه با حاشیههایی بوده است، موضوع و نوع نگاهی که در این آثار مطرح شده حساسیتهایی را در جامعه بهوجود آورده است. موج نگرانیها بابت نمایش این دو فیلم در آغاز سال، این روزها به اوج رسیده و طبیعی است که حوزهی هنری بهعنوان یکی از نهادهای فرهنگی که وظیفهی خود را پاسداری از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی میداند، ظرفیت نمایش سالنهای سینمایی خود را در اختیار فیلمهای ضدارزشی قرار ندهد. سازمان سینمایی سورهی حوزهی هنری با توجه به فضای موجود و در راستای صیانت از ارزشهای انقلاب اسلامی، نمایش این دو فیلم را در سالنهای سینمایی خود در سراسر کشور متوقف خواهد کرد.» سیدعلیرضا سجادپور ـ مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی سازمانی سینمایی ـ نیز در گفتوگویی با خبرنگار ایسنا اعلام کرد، در جلسهای که شورای صنفی اکران تشکیل خواهد داد، دربارهی جایگزین شدن این دو فیلم تصمیمگیری خواهد شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۹, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
فیلم کاملا واضح بود! یه سری متلک انداخت که البته بعضیاش دیگه خیلی اغراق آمیز بود ولی خب واقعا جامعه اطراف ما غیر از این نیست..لطفا واقع بین باشید.
وزارت ارشاد ما متاسفانه اول مجوز میده بعد میاد توقیف میکنه که فیلم معروف بشه! به نظر بنده اینکار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی(!!!) نه از روی سهو و جهل بلکه از روی عمد هست. و البته نبود کارشناس! و شاید هم بودن کارشناسانی که میگن فیلمی مثل یا گشت ارشاد باید اول پخش بشه،بعد توقیف بشه بعد هم معروف بشه بعد هم حرف دل مردم از لا به لای لایه ها بیاد بیرون! مثلا بعضی جاهای فیلم خیلی خوب بود! اونجا که حسن رفت اون بالا تا حرف بزنه(اول حرفاشو زد بعد هم دعا کرد!) این داره میگه اول با منطق توجیه کنید مردمو بعد دین رو پیاده کنید! راس میگه..مثال:به کسی که خدا رو قبول نداره نمیشه اصول دین یاد داد. در کل فیلم خوبی بود من از 20 بهش 15 میدم. |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۲۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط محمود.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
به نظر من فیلم خیلی خوبی بود و تنها جایی که مورد داشت و حتی تو پخش خانگی هم حذف نشده بود
اونجایی که جوونا رو از پارتی میارن تو ماشین میگه صلوات بفرستید بعد مثلا اینا مستن براشون جریمه میبره اون جایی که اعصابش خورد میشه دوباره میگه صلوات با این حال که مست هستند دیگه هیچ موردی نداشت |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
کارگردان گشت ارشاد: سهیلی غلط میکندبه فرهنگ بسیجی توهین کند به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، برنامه شب گذشته هفت ۲۴ شهریورماه اختصاص به بررسی فیلم "کلاه قرمزی و بچه ننه" بدون حضور کارگردان های فیلم و گفتگو با سعید سهیلی کارگردان فیلم "گشت ارشاد" و پرداختن به حواشی این فیلم داشت همچنین همایون اسعدیان و محمد رضا شرف الدین درباره راهکارهای مناسب برای رونق سینمای ایران بحث و گفتگو کردند. مصاحبه با علیرضا زرین دست و گفتگو با این فیلمبردار باسابقه سینمای ایران از بخشهای اولیه برنامه شب گذشته بود. فرهنگ بسیجی قابل احترام است سعید سهیلی کارگردان فیلم سینمایی "گشت ارشاد" اولین مهمان برنامه بود. وی ابتدا با انتقاد از ساخته شدن فیلم سینمایی که درآن به پیامبر اسلام توهین شده است، گفت: مسلمانان به سینمای افسار گسیخته غرب نشان دادند که به مقدسات نمیتوان توهین کرد. وی در پاسخ به اینکه عده ای معتقدند فیلم گشت ارشاد به مقدسات توهین کرده است، گفت: اگر مقدسات را خدا یا پیامبران بدانیم، این فیلم به کسی توهین نکرده است اما مثلا اگر لباس نیروی انتظامی را مقدس بدانیم ممکن است فیلم با آن شوخی کرده باشد. با تمام احترامی که برای سردار احمدی مقدم قائل هستم به نظرم لباس نیروی انتظامی مقدس نیست و می توان با آن شوخی کرد. لباس نیروی انتظامی و بسیج قابل احترام هستند البته گشت ارشاد که نه، خود سعید سهیلی هم غلط می کند به فرهنگ بسیجی توهین کند. تصور می کنم یک سوء تعبیر و یک سوء برداشت نسبت به این فیلم شده است. وی ادامه داد: زمانی فیلمی ساخته می شود که همه معتقدند فیلم بدی است اما برخی فیلم ها منتقدان مخالف وموافق دارد باید به همه نظرات احترام گذاشت. من به نظر های مخالف هم احترام می گذارم، همیشه تلاش کرده ام از عدالت وانصاف دور نشوم. برخی این فیلم را وسیله ای قرار دادند برای زیر سوال بردن عملکرد وزارت ارشاد چون مثلا برخی با وزیر ارشاد، سیاست های آن و یا آقای شمقدری مخالف بودند وفیلم را تبدیل به هیاهویی برای کوبیدن این نهاد کردند. سهیلی در پاسخ به این پرسش که با ایجاد این حواشی ها می خواسته پول دربیاورد، گفت: این فیلم در آخرین روزی که روی پرده بود توانست ۹۶ میلیون تومان فروش کند پس بدون این حواشی هم فیلم پر فروشی می شد پول برای من ارزشی ندارد و تا امروز هم تنها دردو فیلم "چهار چنگولی و ازدواج دروقت اضافه" که به دلیل بدهی های قبلی و به دست آوردن هزینه تولید فیلم های بعدی ام بوده به دنبال پول نبوده ام .همچنین باساخت این دو فیلم می خواستم بگویم ساختن فیلم پر فروش زیاد هم سخت نیست ساخت فیلم خوب مشکل است. وی درباره تخلفاتی که در پخش سی دی های این فیلم صورت گرفته، گفت: من به عنوان تهیه کننده وکارگردان فیلم تخلفی نکرده ام، ممکن است تخلفی شده باشد اما من بی تقصیرم. ما این سی دی را به صورت کامل دراختیار وزارت ارشاد قراردادیم، این دوستان ممکن است یا فیلم را کامل ندیده اند و یا در دیدن آن سهل انگاری کرده اند. درهمین زمینه سعید رجبی فروتن مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان سینمایی روی خط آمد و توضیح داد: طرف صحبت ما تهیه کننده نیست بلکه موسسه ای است که وظیفه پخش این فیلم را بر عهده داشت. همچنین وزارت ارشاد نیز نسبت به فیلمی که پروانه صادر کرده عقب نشینی نداشته است و با خود فیلم هیچ مشکلی نداشته است اما اولین نهادی بود که تشخیص داد باید نسخه های این فیلم جمع شود. سهیلی در ادامه عنوان کرد: دوستان وزارت ارشاد معتقدند که تخلف توسط پخش کننده انجام شده. ممکن است پخش کننده نیز همین ادعا را داشته باشد به نظرم نفر سومی نیز باید وارد این ماجرا شده تا قضیه حل و فصل پیدا کند. من آقای فروتن را برخلاف بسیاری از دوستان شخص بسیار خدا ترسی می دانم امیدوارم کاری نکند که خدای نکرده حقی از پخش کننده فیلم ضایع شود بدون اینکه حق دفاع از خود داشته باشد. سهیلی ادامه داد: از زمانی که این فیلم اکران شد به من تهمت زدند وتوهین کردند. من ثابت می کنم به ارزش ها توهین نکردم واین منتقدان بودند که ارزش ها را مورد توهین قرار دادند. متاسفانه این افراد با این کار باعث شدند کشورهای بیگانه ثابت کنند درایران آزادی وجود ندارد و هنرمندان تحت فشار هستند. وی با اشاره به اینکه رفاقتش ربطی به ساخته شدن فیلم نداشته عنوان کرد: هیچ ملاحظه ای در ساخت این فیلم از سوی جواد شمقدری صورت نگرفت. هر اتفاقی که افتاده من شخصا از همه عذرمی خواهم و معتقدم که دوستان وزارت ارشاد نباید زیاد پخش کننده را زیر سئوال قرار دهند و دوستان مجلس هم مسئولان وزارت ارشاد را بازخواست نکنند. متاسفانه خیلی از دوستان به این مطلب که باید با دو گوششان بیشتر بشنوند و بیاموزند و کمتر حرف بزنند نمی اندیشند. در میانه های این بحث حجت الاسلام رسایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز پشت خط آمد و سئوالاتی درباره توزیع این فیلم پرسید. نقد کلاه قرمزی بدون حضور عوامل! پس از این بحث نقد فیلم کلاه قرمزی و بچه ننه بدون حضور کارگردان و عوامل فیلم آغاز شد. فراستی در نقد این فیلم توضیح داد: این فیلم در حال فروختن است و خوشبختانه بدون افتادن به ابتذال تماشاگر را راضی می کند اما این مسئله ای را مطرح نمی کند که به واسطه آن مخاطب را بخنداند چون مدیوم فیلم متعلق به تلویزیون است نه سینما. وی ادامه داد: در مدیوم تلویزیون کلاه قرمزی بسیار سرحال بود و در کار آموزشی اش هم موفق عمل می کرد. اما در کلاه قرمزی سینمایی این اتفاق نیفتاده معتقدم دوستان با اینکه چند سال است در حوزه کودک کار می کنند هنوز در تبدیل داستان های کودک از مدیوم تلویزیون به سینما ناموفق هستند. معززی نیا نیز در همین زمینه توضیح داد: این فیلم در مقابل دو فیلم قبلی کلاه قرمزی درجایگاه متوسط قرار دارد اما نمی توان خود فیلم را به تنهایی بدون در نظر گرفتن حواشی و مقبولیاتی که در طول این سالها به دست آورده بررسی کرد. شخصیت پردازی و درام قصه کاملا تلویزیونی است و ماهیتا به این که بتواند به صورت یک قصه بلند در سینما شکل بگیرد شک دارم. وی ادامه داد: البته در دوره ای که در فقر سوژه برای تولید فیلم کودک هستیم کلاه قرمزی به عنوان تنها پدیده سرگرم کننده در اختیار ما قرار گرفته است. در دوره ای که در خلاء وحشتناکی در حوزه تولید فیلم کودک قرار دارد این فیلم بدون تبلیغ از همان ابتدا مخاطب را به دنبال خود می کشد. فراستی نیز توضیح داد: اینکه فیلم چندین طیف سنی را در نظر گرفته ضعف فیلم و نابلدی به حساب می آید به این ترتیب کلاه قرمزی دیگر به عنوان یک فیلم موفق مخاطب را جذب نمی کند. نباید گذاشت این پدیده از بین برود و آسیب ببیند. بگذاریم که کلاه قرمزی به عنوان یک پدیده تلویزیونی به فعالیت خود ادامه دهد. بحران در سینمای ایران محمد رضا شرف الدین و همایون اسعدیان مهمانان پایانی برنامه بودند که درباره راهکارهای مناسب برای رونق سینمای ایران بحث و گفتگو کردند. همایون اسعدیان در ابتدای صحبت هایش گفت: باید بپذیریم که سینمای ما دچار بحران است و برای پیدا کردن راهکار رونق در سینما ابتدا باید بحران ها را بشناسیم. رونق اکران یعنی اینکه هر فیلمی بتواند مخاطب خاص خود را به سینما بکشاند نه اینکه در طول یکسال چند فیلم داشته باشیم که جذب مخاطب کنند. وی ادامه داد: به این معنی است که در سینمای ما بحران وجود دارد نه رونق زمانی که در اکران دچار بحران هستیم برای تهیه کنندگان هم مشکل به وجود می آید. تولید ۵۰ فیلم در طول سال به معنای رونق تولید نیست. رونق تولید یعنی اینکه تهیه کننده و پخش کننده خصوصی علاقه مند به تولید فیلم باشند و سرمایه شان را به راحتی به کار گیرند. ایجاد انگیزه و خلاقیت در تهیه کنندگان و فیلم سازان یکی از دلایل به وجود آمدن رونق در سینما است. شرف الدین نیز در همین زمینه توضیح داد: قبل از اینکه به رونق سینما برسیم باید بحران ها و مشکلات سینما را شناسایی کنیم. زمانی که این مشکلات حل شد خود به خود رونق در سینما به وجود می آید. من معتقد نیستم که به کل تولید دولتی را کنار بگذاریم اما اینکه به طور خالص فقط سینمای دولتی داشته باشیم نیز غلط است. وی ادامه داد: باید حتما به بخش خصوصی اجازه فعالیت داده شود. در بین اهالی سینما تفرقه و بی اعتمادی به وجود آمده است . مسئول این تفرقه هم مسئولین هستند و هم هنرمندان . تا زمانی که اطمینان بین اهالی سینما به وجود نیاید نمی توان انتظار رونق در سینمای ایران را داشت. نظرسنجی برنامه نیز اختصاص طرح این سئوال داشت که سینمای ایران چگونه می تواند به جامعه در حال توسعه ایران کمک کند که در پایان برنامه گزینه ارائه راهکار برای گشایش گره ها بیشترین رای را به دست آورد |
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۰۵)ahossein نوشته است: size][/align] سلام..... اولین نکته ای که من میخام بگم اینه که اینکاری که شما نقد نکردید شما این فیلم رو مطابق میلتون....نه مطابق بی طرفی و حقیقت تحلیل کردید.....خوب این از این...منم نظراتم رو در مورد تحلیل شما مینویسم..... در مورد شماره1:...ضمن تبریک به شما...باید بگم که ...احتمالا شما چشم بصیرت دارید که همه ی این هارو تو اول فیلم دیدید...شاید بخاطر هوش سرشارتون با دیدن اول فیلم...کل فیلم رو متوجه شدید.... اما خارج از شوخی :...ببینید اتفاقا این توضیح شما نشون میده که فیلم ضد انقلاب نیست....چون همه میدونیم که کاراکتر های اصلی فیلم آدم های بدی هستند....پس معیار درست یا غلط بودن کار این ها نیستند.... درمورد شماره 2 و انرژی هسته ای....:....این تحلیل شما اتفاقا برضد وزارت ارشاد است....چرا ؟...چون که توی سینما در یک سکانس نشون میده که دختره دروغ گفته و پدرش پرتقال فروشه...و این سکانس به هر دلیلی توی پخش خانگی حذف شده... درمورد شماره 3:...غیر از اینه که این فیلم با این کار ها نشان داد که ....پول نزول و مواد از عوامل بدبختی هست....شما تو فیلم میبینیدکه توی دیالوگی عباس میگه .....:لامصب این این پول بهره ای هم هی میزاد تا اصل پول تموم میشه اسکونتش رو باید بدی.....غیر از اینه که میگه مواد مخدر حتی میتونه میوندار زور خونه رو هم از پا دراره... درواقع این دو خودشون خودشون رو بدبخت کردن.... در مورد شماره 4:....دوباره تکرار میکنم:..ببینید اتفاقا این توضیح شما نشون میده که فیلم ضد انقلاب نیست....چون همه میدونیم که کاراکتر های اصلی فیلم آدم های بدی هستند....پس معیار درست یا غلط بودن کار این ها نیستند.... درواقع اینها اصلا نماد بسیج یا هر چیز دیگری نیستند.... در موردشماره 5:...دستتون در نکنه خیلی خندیدم.... درمورد شماره 6:...منظورتون رو متوجه نشدم....(واقعا میگم...بیشتر توضیح بدین) درموردشماره7:...حسن گوشی های کی رو میبینه .....بعدش اعصابش خورد میشه..؟...افرادی که همون شب بعد پارتی گرفتنشون....اینها که نماد جامعه نیستند....اینها افرادی خوشگذران بودن.....در واقع کل جامعه رو بد نمیدونه ... درمورد شماره8:...ن پ فقط تو آمریکا سگ ولگرد وجود داره.... در مورد شماره 9:...اتفاقا این قسمت از فیلم از بهترین بخش های فیلم است....دقت کنین..: سخنران مسجد در حال سخنرانی است...سرهنگ از راه میرسد به عباس تعارف میزند که بفرمایید تو...عباس میگوید:باشه ما شور آخر مجلس میایم....سرهنگ:شورم خوب چیزیه و اصل چیه ؟ شعور...حسن میگه:.احسنت...میخاستم بگم اگه میشه یکی از این مجوز های ضابطین امر به معروف از نهی منکر رو اگه میشه..؟..سرهنگ :..شوخی میکنید...عباس:نه جناب سرهنگ...شما یکی از این مجوز ها به ما بدید نامردم اگه توی یه ماه ریشه منکرات رو تو این مملکت نخشکونم...سرهنگ..:مشکل شما همین جاست که فکر میکنین میشه یه ماهه ریشه منکرات رو زد...شما بهتره برید اول خودتون رو اصلاخح کنین...بعد میره حسن میگه....:اه...بیسیم واقعی باتوم واقعی حکم واقعی.......عباس..:اصل شعور است بیشعور....و سکانس تموم میشه... اینجا درواقع هدف واقعی اینا رو میرسونه که آدم های بدی هستند....و هم اینکه....میگه برخورد با منکرات زود حل نمیشه باید سال ها فرگ سازی و تلاش بشه...خوب این بده...؟ درمورد شماره 10:...در واقع این زن عباس رو گول میزنه که اینکارا یه جور دله دزدیه.... کار خودش رو پر پول قلمداد میکنه... درمورد شماره 11:..شما از کجا فهمیدی که فراتی آدم مذهبیه ...نمازش رو دیدی....چی دیدید که این حرف رو میزنید...ریش رو....خیلی خسته نباشید....پس بنده خدا ساسی مانکن هم مذهبیه نباید بهش گیر داد.... درکل از شماره پنج به بعد خیلی خندیددم ممنون..... به والله قسم به والله قسم با همین افراطتون ضربه زدید به کل انقلاب.....شما برو بازتاب این کار رو ببین ...تو جامعه... چیزهای دیگه ای هم هست که اینجا جاش نیس ولی اگه شد میگم.... |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :برای اینکه این پست رو ارسال کنم ، تمام پست های دوستان رو با دقت خوندم . هر چند یه کم وقت گیر بود ، اما بخاطر جواب صحیح دادن ، مجبور بودم همه رو بخونم . به جز یکی از دوستان که گفت این فیلم اصلا کمدی نیست ، مابقی دوستان اصلا به این موضوع اشاره ای نکردن . حقیر با این دوستمون کاملا موافقم . این فیلم به هیچ وجهه محتوای طنزی نداشت و این معدود موقعیت های شخصیت ها بود که طنز ایجاد میکرد و فکر نمیکنم بیشتر از 2 یا 3 مورد بوده باشه . یکی از کاربران گرامی لطف کردن نقدی چند بخشی قرار دادن که واقعا در بعضی از موارد اغماض و زیاده روی شده بود . در حالی که بیشتر ماها فیلم اصلی رو ندیدیم . یادمون نره که صدا و سیما و وزارت ارشاد ید طولایی در تحریف فیلم ها دارن . اونجایی که دختر خانمه میگه بابام مهندس هسته ایه ، راستش حقیر هم فکر کردم که واقعا یه همچین خانواده ای داره . در صورتی که به گفته ای دوستان ، خرمافروش بوده . پس تا از یه چیزی اطمینان پیدا نکردیم ، وجهه خودمون رو خراب نکنیم . دوستان عزیز : این فیلم هم دقیقا مثل فیلم قلاده های طلا اقشاری که به ظاهر بهشون توهین شده بود رو کاملا از طرف مخالفش جدا کرده بود . توی قلاده های طلا معترضین به انتخابات رو از اغتشاشگران جدا کرده بود . توی فیلم گشت ارشاد هم بسیجی واقعی رو از این افراد جدا کرده بود . یه واقعیته و باید قبول کنیم که متاسفانه بعضی از بسیجی ها (بخوانید بسیجی نما) با رفتارشون وجهه بسیجی رو خراب میکنن . یه بار دیگه هم گفته بودم که والله قسم بسیجی ها افرادی نیستند که ریش دارن و بیخودی به مردم می پرن . البته دوستانمون هم باید قبول کنن که خداوکیلی رفتارهایی که این سه نفر باهاشون مخالف بودن ، خلاف شرع هستش . چون همین گفتمان ها ، شروعی برای مراحل بالاتر هستش که دوستان خودشون بهتر میدونن . حدود باید مشخص باشه . درسته که نوع برخورد اصلا مناسب نبود و بیشتر ، جوونا رو از دین گریزون میکرد ، اما بایستی قبول کنیم که نباید به بهانه حقوق بشر و این مزخرفات هر کاری دلمون بخواد ، بکنیم . یه چیز مهم هست که ماهایی که ادعای روشنفکری و آزادی بیان داریم ، اصلا رعایت نمی کنیم . اجرای قانون . بالاخره اگه دوستان قبول ندارن که حکومت اسلامیه ، قوانینش که اسلامی هست ؛ نیست ؟؟؟ ماها هیچ اجباری برای پذیرش احکام اسلامی نداریم . اما موظف هستیم که قوانین کشور اسلامی رو رعایت کنیم . موظفیم !!! یعنی اجباریه !!! یعنی باید انجام بشه . وقتی انجام نشد ، باید با فرد خاطی برخورد بشه . اینها نه تنها احکام اسلامی هست ، بلکه جز قانون اساسی کشور هست . اما همونطوری که گفتم میتونیم حکومت اسلامی رو قبول نداشته باشیم ، ولی موظف با اجرای قانون هستیم . حقیر یه سوال از دوستان عزیزم دارم . ماها ادعامون میشه که افرادی مذهبی و میانه رو هستیم و هر چی اسلام بگه ، همون رو انجام میدیم . اگه اینجوریه ، پس ما شامل شخصیت های این فیلم ها نمی شیم و موضوع فیلم های گشت ارشاد و زندگی خصوصی کاملا ساختگی و ذهنی هستش ؛ اما اگه واقعیه ، بالاخره باید از یه جایی شروع بشه تا بلکه بشه نگفتنی ها رو گفت . اشکال بزرگی که میشه به این فیلم گرفت اینه که اون خانومه که از اون آقابازاریه حامله شده بود ، این سه نفر رو متهم به دله دزدی کرد و اونها رو ترغیب کرد که بیان توی یه دزدی بزرگتر !!! باید آقای کارگردان به این موضوع پاسخ بدن که منظورشون چی بود و مسلما سوالات زیادی که خیلی از افراد دارن و ایشون باید پاسخگو باشن . بیشتر چیزایی که میخواستم بگم ، بعضی از دوستان گفتن و حقیر از تکرار مکررات خودداری میکنم . دوستان عزیز هم لطف کنن توی نقد فیلم منصف باشن و بی طرف نقد کنن و حتی اگه از فیلم خوششون نیومده !!! اما راستش رو بخواهین هر چی دارم فکر میکنم ، فیلمهای گشت ارشاد و زندگی خصوصی درصدد طاهر سازی نظام بودن تا تخریب نظام . . . !!! این فیلم ها اصلی ها رو از حاجی گرینووف ها جدا کردن . . . الله اعلم . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
من وقت نمیکنم کل تاپیکو بخونم اما واقعا نمیدونم برای چی گشت ارشاد توقیف شد!!
من چند روز پیش دیدمش،از نظر من که مشکلی نداشت،تازه اونهم در برابر بقیه سینمایی های ایران! نقل قول:اما راستش رو بخواهین هر چی دارم فکر میکنم ، فیلمهای گشت ارشاد و زندگی خصوصی درصدد طاهر سازی نظام بودن تا تخریب نظام . . . !!! این فیلم ها اصلی ها رو از حاجی گرینووف ها جدا کردن . . . الله اعلم . . . |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
سلام....
من یه چیزی بگم..... پخش خانگی گشت ارشاد به خاطر اصل فیلم متوقف نشد..... یه دلیل دیگه داشت.... دلیلش این بود که تو دی وی دی به جز اصل فیلم.....قسمت هایی با عنوان صحنه های حذف شده....و پایانی دیگر که پایان اصلی فیلم هست بوده...و چون جزو ممیزی های وزارت ارشاد بوده و نباید پخش میشده اقدام به جمع آوری کردن...که در مورد پایانی دیگر واقعا باید حذف میشده... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به بهانه اکران ((شیار 143)) | هادی... | 9 | 5,183 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۲۱:۰۲ آخرین ارسال: شیدا |
|
| چرا "خانه پدری" باید توقیف میشد؟ | مصطفي مازح7610 | 10 | 4,345 |
۹/دی/۹۳ ۹:۴۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| سریال «ستایش 2» توقیف شد | انتصـار | 17 | 7,198 |
۳/تیر/۹۳ ۱۴:۰۰ آخرین ارسال: soora |
|
| انیمیشن جنجالی "تهران ۱۵۰۰" در راه اکران ... | vahrakan | 23 | 13,518 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۸:۴۵ آخرین ارسال: moje12.ir |
|
| تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران دو فيلم | وحید110 | 48 | 25,571 |
۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: 71697_230.jpg]](http://shadine.ir/wp-content/uploads/2012/03/71697_230.jpg)

![[تصویر: 2-300x163.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/2-300x163.png)
![[تصویر: 5-300x80.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/5-300x80.png)
![[تصویر: 7-300x80.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/7-300x80.png)
![[تصویر: 16-300x162.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/16-300x162.png)
![[تصویر: 8-300x162.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/8-300x162.png)
![[تصویر: 9-300x131.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/9-300x131.png)
![[تصویر: 13-300x80.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/13-300x80.png)
![[تصویر: 41-300x163.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/41-300x163.png)
![[تصویر: %D8%B6-300x165.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/%D8%B6-300x165.png)
![[تصویر: 15-300x97.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/15-300x97.png)
![[تصویر: 000-300x98.png]](http://monmob.ir/wp-content/uploads/2012/09/000-300x98.png)