|
فیلم گشت ارشاد ( از اکران تا توقیف )
|
|
۱۹:۱۲, ۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند روزی از توقیف فیلم گشت ارشاد میگذره و من منتظر بودم دوستان خبری از این اتفاق پخش کنن که متاسفانه چیزی ندیدم.
توقف نمایش گشت ارشاد و خصوصی, توقیف گشت ارشاد و زندگی خصوصی, جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند, فیلم های زندگی خصوصی و گشت ارشاد رسما توقیف شدند ![]() سازمان سینمایی سورهی حوزهی هنری با انتشار اطلاعیهای، نمایش دو فیلم «گشت ارشاد» به کارگردانی سعید سهیلی و «خصوصی» به کارگردانی محمدحسین فرحبخش را در سالنهای سینمایی زیرمجموعهی خود در سراسر کشور متوقف کرد. در متن اطلاعیهی سازمان سینمایی سوره آمده است: «کلید پیشرفت کشور به میزان زیادی دست سینماگران است، چراکه دستاندرکاران هنر فاخر سینما با توجه به تأثیرگذاری و جهتدهی این هنر میتوانند با تولیدات خود روح امید، شوق پیشرفت، انگیزهی کار و تلاش، اعتماد به ارزشهای اسلامی و ملی را در جامعه ترویج کنند. (مقام معظم رهبری) رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای بارها در سخنان خود به نقش مؤثر سینما در غنای فرهنگی جامعهی اسلامی اشاره فرمودهاند. همچنان که ایشان تأکید داشتهاند سینمایی مورد تأیید است که روح امید و اعتماد را به کشور تزریق کند. سینماگران ایرانی هم بر این باورند و یکی از رسالتهای خود را حرکت در مسیر رشد و شکوفایی ایران اسلامی میدانند.» در ادامه این اطلاعیه دربارهی حواشی اکران دو فیلم «گشت ارشاد» و «خصوصی» آورده شده است: «در آغاز سال تازه و همزمان با شروع اکران ۹۱، نمایش دو فیلم «گشت ارشاد» و «خصوصی» همراه با حاشیههایی بوده است، موضوع و نوع نگاهی که در این آثار مطرح شده حساسیتهایی را در جامعه بهوجود آورده است. موج نگرانیها بابت نمایش این دو فیلم در آغاز سال، این روزها به اوج رسیده و طبیعی است که حوزهی هنری بهعنوان یکی از نهادهای فرهنگی که وظیفهی خود را پاسداری از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی میداند، ظرفیت نمایش سالنهای سینمایی خود را در اختیار فیلمهای ضدارزشی قرار ندهد. سازمان سینمایی سورهی حوزهی هنری با توجه به فضای موجود و در راستای صیانت از ارزشهای انقلاب اسلامی، نمایش این دو فیلم را در سالنهای سینمایی خود در سراسر کشور متوقف خواهد کرد.» سیدعلیرضا سجادپور ـ مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی سازمانی سینمایی ـ نیز در گفتوگویی با خبرنگار ایسنا اعلام کرد، در جلسهای که شورای صنفی اکران تشکیل خواهد داد، دربارهی جایگزین شدن این دو فیلم تصمیمگیری خواهد شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
فیلم خیلی حرفها داشت برای گفتن ولی بعضی از دوستان دوست ندارند این حرفها رو گوش بدهند!
در فیلم مشکل اعتیاد و طلاق و مهریه...نشون داده میشه!؟ من نمیدونم شما چطور میگید این فیلم ضد نظام هست؟یا ضد بسیج و فلان؟! اصن شما فیلم رو دیدید؟؟شخصیت بد فیلم (جمشید هاشم پور) پدرش یک سناتور دوران پهلوی بوده... شخصیت خوب فیلم اون مسئول پایگاه بسیج بود... شخصیت خوب فیلم اون افسر پلیس بود که به پسره اجازه داد حرفش رو بزنه؟! بازم بگید در لایه پنهان فلان کرد و فلان گفت؟! من موندم این لایه پنهان چیه که ما نمیبینیم؟! این فیلم داشت فقر رو در جامعه نشون میداد؟! حتمن میخواید بگید فقر نیست؟! وضع اعتیاد رو نشون میداد؟!آرزوهای یک جوان رو نشون میداد...به نظر من فیلم جالبی بود و حرفهای خوبی زد! بهتر اول برید فیلم رو درست حسابی و بدون جبهه گیری نگاه کنید تا حرف فیلم رو بفهمید...! خوب حالا مثلن این فیلم توقیف شد چی شد؟؟! کسی ندیدش؟؟! دقیقن نتیجه برعکس داد در کمتر از 3روز که در اینترنت پخش الان هرکی رو دیدم داره این فیلم رو دانلود میکنه!!اونهایی هم که اینترنت ندارند یا امکان دانلود ندارند ویدیو کلوپ سر کوچشون میرن میخرن!! هر دی وی دی هزار تومن!!!این برچسب فیلم توقیف شده که بر این فیلم خورد معروفیتش رو چندبرابر کرد!! هرچند که کسی کلن به این حرفهایی که من الان زدم توجه نمیکنه.... |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
متاسفم
فیلم در اکران با حرکت غیر قانونی پایین کشیده میشه توقیف نمیشه در نسخه خانگی پس از پخش وسیع در کشور جمع آوری میشه عزیزان دقت کنید حق الناسی که بر گردن شما می افته اب این رفتار رو چه جوری مخواید جواب بدید اگر قرار بشه هر گروهی که زور داره بره یه فیلم رو پایین بکشه و اجازه نده پخش بشه دیگه جایگاه قانون کجاست ؟ شما فرض محال کن فیلم به شدت مستهجن این مملکت قانون و قانون گذار نداره که سرخود کاری میکنی ؟ خنده دار ترین کار اینه که فیلم مجوز ساخت میگیره ساخته میهش میره جشنواره جایزه میگیره میاد سینما اکران میشه پایین کشیده میشه چند ماه بعد نسخه خانگیش با دو نسخه همراه با پشت صحنه ( برای تهران ) و بدون پشت صحنه برای (شهرستان) وارد بازار میشه و سپس نسخه جمع میشه.بعد از مدتی نماینده مجلس خواستار جلسه برای بررسی فیلم میزاره. خدایی گریه داره خنده نداره. |
|||
|
|
۸:۰۶, ۲۱/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۸:۱۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۱)alitalebi نوشته است: متاسفم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خنده داره دوست عزیز دیگه حق الناس؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! از کی تا حالا اینا ناس رو قبول دارن که بخوان به حق الناس پاینبد باشند؟؟؟؟؟!!!!!!! بهتره بگی human rights اینجوری میشه بحث کرد دربارش ضمنا این اقدامات احمقانه همش زیر سر وزارت ارشاده... خب ما هم که عادت کردیم به اهمال کاری های این وزارت خونه زمان خاتمی که کتاب ها و روزنامه ها غوغا میکردن زمان احمدی نژادم سینما اصلا چیز جدیدی نیست ما بدبختیم که هرکس تو مملکتمون رییس جمهور میشه تو زرد از اب درمیاد...(با عرض پوزش از رسالت تالار گرامی ![]() )و اینکه این فیلم اینجوری پخش میشه باز هم از نظر خود بنده دستهایی تو کاره که میخواد تیشه بزنه به ریشه فرهنگ این ملت باتشکر (۲۰/شهریور/۹۱ ۲۲:۰۰)A L I نوشته است: فیلم خیلی حرفها داشت برای گفتن ولی بعضی از دوستان دوست ندارند این حرفها رو گوش بدهند! علی جان این نقد اساسی شما مثل اینه که وسط یه انار سفید یه دونه قرمز پیدا کنی بیاری به همه نشون بدی بگی:ببینید انارش سرخه!!!!! ![]() ![]() ![]() من این فیلمو به چندتا از دوستام دادم که واقعا نه جبهه گیری داشتن نه سیاسی بودن نه... خیلی عادی بعد نظرشونو پرسیدم همه از فیلم این نتیجه رو گرفتن که: گیر دادن جوونا به گشت ارشاد خیلی کار زشتیه و باید ازاد بود اصلا رابطه و حرف زدن گناه نداره و به جای برخورد با مردم باید با دونه درشتا برخورد کرد البته این تیکه اخرش عالی بود یعنی دونه درشتا ![]() به شخصه لذت بردم ولی باقی رو نه یاعلی |
|||
|
|
۹:۳۳, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
من این چند روز سفرم ، زیاد نشده پست بذارم.
ولی دیشب این فیلم رو دیدم. بیشتر ناراحت کننده بود تا فیلم کمدی . اخرش یکم هندی بود. ولی درون مایه ی فیلم که من باش کاملا موافق بودم. واقعیت جامعه رو میگه. درد یه ادمی رو میگه که مشکلاتش رو واسش بزرگتر کردن همون دونه درشتا که دوستمون گفت. نمیدونم کی میخوان با نزول خوری مقابله کنن. یا نمیدونم کسی که هر سرنگی که واسه بیماریش باید مصرف کنه و دونه ای 200 تومنه و کسی هم نداره باید چی کنه. تازه اینا از لحاظ اخلاقی سالم بودن.البته بگم که من به همه ی کسایی که پاسور بازی میکنن یا مایکل جکسون میبینن نمیگم سالم. بعضیا از مشکلات خیلی زیاد اینکارو میکنن وگرنه واسشون هیچ لذتی نداره. در کل کاشکی واسه حل این مشکل هم راهکار میداد که اینکارو به عهده ی مردم گذاشته ، مسئولین که خوابن |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
بله حق الناس
کارگردان و تهیه کننده زحمت کشیدند فیلم ساخته تا دیده شه با این حرکت ضرری بهشون رسید که قابل جبران نیست کلی برچسب و انگ چسبانده شد.مطمئن باشید در آنده فیلم سازی از این هم براش مشکل تر میشه تعریف شما از حق الناس چیه ؟ این حق من بود که فیلم رو ببینم در سینما اما نتونستم ببینم.من که نمیگذرم از این افراد. Human Rights رو خوب اومدی |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۱ ۸:۰۶)revenger نوشته است:خوب این دونه ی سفیداش کدوم قسمتهای فیلم بود میشه بگید؟شما یه نقد درست از فیلم بدید!(۲۰/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۱)alitalebi نوشته است: متاسفم و البته قبول دارم فیلم اشکالاتی هم داشت (شما یه فیلم بدون اشکال ایرانی بگو؟!من که نمیشناسم) |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
اخرش که چی؟
http://www.shafaf.ir/fa/news/111905/%D8%...8%B1%DB%8C مجبور میشن چند سال دیگه از پول بیت المال به عوامل تهیه فیلم جریمه بدن دیگه مثل سنتوری |
|||
|
|
۲:۲۵, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
اصلا بحث این نیست.بحث قبلا انجام شده با بی فکر و بی قانونی کاری صورت میگیره که ضررش به مردم میرسه
شما فرض کن فیلم با بیت المال ساخته میشه بعد که نوبت فروش میرسه کشیده میشه پایین فرض کن با نسخه خانگیش میاد جمع میهش بعد چند سال هم میگن خوب کردیم کشیدیم پایین جریمشم میدیدم بیا اینم پولش.اما از کجا این همه پول رد و بدل میشه از پول مردم. حالا تو این دعوای جناحی مسخره کی ضرر میبینه ؟ کافیه غرق نشیم از بالا ببینیم که بازی خوردیم |
|||
|
|
۶:۳۳, ۲۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۱ ۹:۰۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۱ ۹:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: من این چند روز سفرم ، زیاد نشده پست بذارم. خوبه خدا نیستی . خدا رو شکر که خدا نیستی .چه راحت مردم رو قضاوت میکنی . هر کی مایکل دید پاک نیست . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۱:۰۵, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
جااااااااااااان ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
![]() من کی اینو گفتم. من خودمم میبینم بیکار باشم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به بهانه اکران ((شیار 143)) | هادی... | 9 | 5,183 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۲۱:۰۲ آخرین ارسال: شیدا |
|
| چرا "خانه پدری" باید توقیف میشد؟ | مصطفي مازح7610 | 10 | 4,345 |
۹/دی/۹۳ ۹:۴۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| سریال «ستایش 2» توقیف شد | انتصـار | 17 | 7,198 |
۳/تیر/۹۳ ۱۴:۰۰ آخرین ارسال: soora |
|
| انیمیشن جنجالی "تهران ۱۵۰۰" در راه اکران ... | vahrakan | 23 | 13,518 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۸:۴۵ آخرین ارسال: moje12.ir |
|
| تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران دو فيلم | وحید110 | 48 | 25,571 |
۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: 71697_230.jpg]](http://shadine.ir/wp-content/uploads/2012/03/71697_230.jpg)