|
بازی prince of persia
|
|
۱۱:۴۶, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان. من چندی پیش که توضیحات جناب Antisatan رو در مورد بازی تیکن6 خوندم، شوکه شدم!
رفتم کنار پلی استیشن داداش کوچیکم و بازیهاشو نگاه کردم ببینم کدوماش به بازیهای ماسونی شبیهه؟! God of war1-2رو دیدم به اضافه prince of persia ! یه جورایی مو به تنم سیخ شد وقتی دیدم شاهزاده ایرانی رو با این وجهه نشون دادن! نصف صورت معمولی و نصف شیطانی و چشم چپ آتشین و به نظرم اومد که اون سلاحش که زنجیره نوکش خیلی شبیه اون بز بافومت هست.(البته با تحلیل ناقص من) اگه دوستان در مورد این بازی اطلاعات موثقی دارن لطفا در اختیار من بگذارند. ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۲, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۰ ۱۷:۲۷)dark.knight نوشته است: چرا همتون به من گیر دادید؟عیسی به دین خود موسی به دین خود! خوب دوست خوب من . . . شما که عقیدت اینه چرا اظهار نظر می کنی؟؟ آدم عاقل وقتی یه جایی اظهار نظر می کنه پای حرفش می ایستی و یا قانع میشه و یا قانع می کنه! و همینطوری از روی هوا حرفی نمی زنه که بعدا نتونه جمعش کنه! شما اگر واقعا همچنین عقیده ای داری، پس لطفا هیچ کجا حرف نزن! چون در غیر این صورت اینجا میشد تالار سلیقه ها و نه تالار اندیشه ها! موفق بمانی و در پناه حق |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۰ ۱۷:۲۷)dark.knight نوشته است: چرا همتون به من گیر دادید؟عیسی به دین خود موسی به دین خود!برادران بیداری اندیشه این اقا به نظر می اید که تازه وارد این عرصه شده(من هم تازه وارد بودم و الان هم هستم) پس لطفان این چنین هجوم نیارید به بنده خدا درست نیست سعی کنید با دلایلی منطقی ایشون رو راضی کنید نه به زور این جوری ممکنه مرتکب یه گناه بزرگ بشیم یعنی این افراد تازه وارد ترو از این مسائل مفید و جامع دور کنیم (البته این نظر بنده ی حقیر بود) داداش گلم یه سری مطالب وجود داره که درکش از همون اول سخته من خودم ابتدا از طرف معلم پرورشیم به این موضوعات(فراماسونری و اخرو زمان و امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعدش یه کتاب خوندم بعد خودم با کمال میل به سراغش رفتم و حالا درک چنین مسائلی برام راحت تر شده نمی خوام وادارت کنم که حرفام رو قبول کنی اما بدون یه همچین چیزایی وجود داره در یه جایی تو همین سایت من با همین مشکل رو به رو شدم دوستان جوابایی داده بودن که من تا حالا تو عمرم ندیده بودم و نمی دونستم چیه با ارزوی موفقیت |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۱۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۰ ۲۱:۳۷ توسط 6/5/.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من این بازیرو تاحالا ندیدم ولی عکساش در صفحه1 خیلی شبیه به بازیهgod of warهست مخصوصا 3 تا عکس آخری
از اینجور بازی ها خیلی زیاده یکی از اونا که یادمه (kombat) ولی اونا میان فیلم میسازن،بازی میسازن،انیمیشن میسازن ما هم برای مقابله باهاشون میایم فقط تحلیلشون میکنیم.واقعا کاره بزرگی میکنیم دستمون درد نکنه!!!!!!
|
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۰ ۲۰:۴۹)محمدجواد نوشته است: برادران بیداری اندیشه سلام این دوست عزیز ما dark.knight کلا نمی خواد قبول کنه یه نگاهی به ارسالهاش بکنید متوجه میشید این که می فرمایید تازه با این مسائل آشنا شده، درست ولی بعد از 60 تا پست یا باید قانع کنه یا قانع بشه از این 2 حال که خارج نیست البته اگر دنبال حقیقت باشیم |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۲۳:۱۱ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان رحیم
من یه سوال از دوستمون دارم (dark.knight) من نمیدونم شما مسلمانی. شیعه ای ..... ولی اگه مسلمونی وشیعه ای این و بگم که من وقتی این بازی رو داشتم متوجه شدم که در یک مرحله روی زمین اسم حضرت علی(علی السلام)نوشته شده بود وما روی زمین راه میرفتیم.(روی اسما) چند جای بازی میریم پیش حوض.ویک زنی پیش ما میاد.(چند جایه بازی 2 جن زن میان که تو تاپیک نوشته شده منطور کیه)اگه منظورشون حوض کوثر باشه و....جواب حضرت فاطمه رو چی میدید ؟ میگویید عمرم رو صرف بازی ضد شما کردم؟ حالا اون دنیا اگه حضرت علی بببینی مگویید :یا علی گرافیکش خوب بود؟ غیرت اسلامی چی؟ اگه مسلمان نیستید چرا بازی رو انجام بدی که دین ومذهب مردمی رو مسخره کنه؟ خودتون رو به گرافیک عالی نفروشید!!! |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۰ ۲۳:۰۹)arman mohseny نوشته است: بسم الله الرحمان رحیم ![]() ![]()
|
|||
|
۱:۱۹, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۰ ۲۳:۰۹)arman mohseny نوشته است: بسم الله الرحمان رحیم این همه چیز این امام علی که میگی میاد گیر بده چرا پرنس آو پرشیا بازی کردی؟واقعا به نظرت منطقیه؟ اون زنه که اسم فکر کنم راضیه بود...یه جن بود!!خب که چی؟ بازی قشنگه.این مهمه.سناریوش مهمه.گرافیکش مهمه.شما نمی تونید هر چیز و نا چیزی رو شیطان پرستی کنید! |
|||
|
۱:۳۳, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۱۹)dark.knight نوشته است:(۲۷/آذر/۹۰ ۲۳:۰۹)arman mohseny نوشته است: بسم الله الرحمان رحیم آخه داداش چرا مغلطه میکنی؟ این که این بازی تاثیرات شیطانی داره چه ربطی به سناریو و گرافیکش داره؟ فیلم "دروازه نهم" رومان پولانسکی هم در زمان خودش فیلمنامه و کارگردانی و داستان قشنگی داشت ولی کاملا فیلم شیطانی بود و بدترین تاثیرات رو روی روح آدم میذاشت. |
|||
|
|
۱:۳۶, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۳۳)soldier نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۱۹)dark.knight نوشته است: این همه چیز این امام علی که میگی میاد گیر بده چرا پرنس آو پرشیا بازی کردی؟واقعا به نظرت منطقیه؟ تاثیرات شیطانی نداره!!!من تک تک شماره هاش رو بازی کردم!پس الان رفیق فابریک شیطونم.نه؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |