کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مقام معظم رهبری همان سید خراسانی و سید حسن نصر الله همان سید یمانی است؟
۰:۱۷, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

به نام اول معلم عالم آفرینش
چند وقت پیش بود که حاج آقا طائب تو دانشگاه علوم پزشکی بابل یه سخنرانی داشتند که تو اون سخنرانی به این مطالب اشاره کردن که: مقام معظم رهبری همان سید خراسانی است(حاج آقا صراحتا این رو بیان نکردن ولی مضمون حرفشون این رو می رسوند) البته من این مطلب رو یک سال قبل هم در برخی وبلاگ ها دیده بودم . میخواستم بدونم شما هم این موضوع رو شنیدین یا نه؟ و نظرتون راجع به درست و صحیح بودن این مطلب چیه؟
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، 313 ، Palazior ، salman313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۹, ۱۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۸:۲۹ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #11

(۱۳/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۴)EMPERATOR نوشته است:  نمی دونم این دوستی که این تایپیک رو ایجاد کرده سخنرانی علائم
ظهور استاد رائفی تو قزوین رو دیده یا نه اگه ندیده حتماً یه سر به
لینک آخر تایپیک بزنه و حتماً ببینه که خدا در لحظه ی آخر چه کارهایی
که نمیکنه اگه بخواهد سید یمانی و سید خراسانی رو یکی دیگه انتخاب
میکنه همانطور که امام بعد از سید الشهدا(علیه السلام) فرزند بزرگوارشون حضرت
علی اکبر بودند که به امر خدا به میدان شهادت رفت و امام سجاد(علیه السلام) به
امامت رسیدکه البته یک امتحان برای امام حسین(علیه السلام) بود. اینقدر نگید که
آین آقا شعیب ابن صالح یا سید یمانی و ... هستند خواهش می کنم.

دانلود سخنرانی علائم ظهور استاد رائفی پور در قزوین
دوست عزیز بنده لینک چند مقاله رو گذاشتم و قضاوت رو گذاشتم به عهده خواننده.اما نمی دونم چرا برخی اصرار عجیبی دارند که این مطلب رو بدون مدرک و سند رد کنند و بگن اصلا مطرح هم نشه.جیزه
اون مقاله ها چند صد خط مطلب هست.آیا به خودتون زحمت دادید 20 خطش رو هم بخونید؟

ضمنا آقای رائفی پور یکمی هول شده.حواسش نبوده که تمام مصداقها رو از سفیانی گرفته تا عبدالله تا اتفاقات مهم منطقه مطابق ظهور رو خودش بارها گفته
فقط گفتن اینکه چه کسی سید خراسانی میتونه باشه باعث بدا میشه؟ Smile آدم مجبوره حرفی بزنه که ...؟
پس نگید سفیانی ممکنه عبدالله اردن باشه چون ممکنه خدا فردا عوضش کنه Angel

ما همونطوری که میگیم فلانی خیلی به سفیانی شبیه شده ، میگوییم امام خامنه ای هم بسیار شبیه سید خراسانی احادیث می باشد.حالا آقای رائفی پور نظرش برای خودش محترم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Palazior ، salman313
۱۸:۴۵, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۳/اسفند/۸۹ ۱۷:۵۵)MJM GAMES نوشته است:  ولی وقتی من تو ویکیپدیا خوندم نوشته بود جوان است
دوست عزیز آیا فکر نمی کنید برای کسب اطلاعات قابل اطمینان راه های بسیار بهتر و گزینه های هوشمندانه تری از ویکیپدیا وجود داشته باشد...؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، MJM GAMES ، MAHDI59 ، rastin ، Palazior ، shafagh_mah ، salman313
۱۹:۳۰, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13

چند وقت پیش یک cd رو میدیم به اسم "ظهور بسیار نزد یک است" موسسه ای به اسم منتظران ظهور تهیه کرده بود ،اونجا احادیث و شواهد رو کنار هم گداشته بود و یکی یکی نتیجه میگرفت سید خراسانی همان رهبری و رییس جمهور و سید نصرا الله و .....هستند !
یکی از نکاتی که اونجا روش تاکید داشت کسانی بودند که در حضور آقا ایشون رو سید خراسانی خطاب کرده بودند و یک روحانی بلند پایه هم بود که علنا در حضور ایشان گفته بود که من معتقدم شما سید خراسانی هستید و آقا لبخندی زده بودند، تو اون cd یکی از دلایلی که ارایه میداد علاوه بر احادیث همان سکوت همراه با رضایت و لبخند آقا بود !
.......
واقعا دیگه اگه این دید رو تو جامعه بست بدن که البته دارن بست میدن از نظر من باید از عواقبش ترسید. ....
من اون cd رو با خانواده خواهرم میددم که این دید رو قبول داشتند ،فقط گفتم :
ان شالله که همه اینا درست باشه و تو همین سالها ظهور رو ببینیم و ....ولی این cd رو بدین من نگه دادرم ،خوب آقا 70 سال دارند ایشاالله 120 سال عمر کنند ولی دور از جونشون وقتی بعد 120 سال از این دنیا رفتن هم اون احادیث میره زیر سوال و هم خود آقا ،وقتی لبخند با رضایت ایشون رو یاد آوری کنیم ،
cd رو بدن من واسه روز ظهور نگه دارم که ان شالله قبل اون اتفاق باشه ولی اگه ظهور اتفاق نیوفتاد و یکی از این شخصیت ها از دنیا رفتن اون موقع من این cd رو بهتون یادآری کنیم شاید دیگه همه چیز رو اینقد ساده نپذیرین
وقتی این دید رو رواج بدیم داریم با عقاید مردم عادی جامعه بازی میکنیم و چه بسا بعد ها عقیده اونا به امام زمان رو کم کنیم ،مثلا خانواده خواهر من که دیگه 100% مطمئن هستن سید خراسانی ،رهبری و ..... اگه این درست نباشه من نمیدونم چطور میخواین اینا رو تو ذهنشون جا بدن و به کی شک کنن؟!
اونجا که تا حدیث هم پیدا کرده بودند که دست چپ (یا راست؟!) سید خراسانی مشکل داره ولی ...80% احادیث ذکر شده چه در مورد حوادث جهانی و چه سایر احادیث از "بحارالنوار " نقل میشه که دوستان میدونن بحار منبع قابل اتکا نیست و...
اگه بخوام نظر کلیم رو بگم ،باید از رواج این دید تو جامعه ترسید و گمان ممیکنم رواج این دیدگاه تنها اهداف و استفاده سیاسی دارد (هر چند نمیگم که این حرفها 100% غلط است اما یقین دارم که "قول سدید" نیست) و انتها رواج چنین دیدگاهی ممکنه جامعه رو به دیدگاه های خرافی خظرناکی سوق بدهد
(تجربه خوبی در مورد بحث کردن تو این فروم ندارم ،مدتی است تصمیم گرفتم اینجا بحث نکنم ،پس این فقط نظر من بود و بحثی در موردش ندارم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MJM GAMES ، amir72 ، hadi_shj ، EMPERATOR ، Palazior ، alis ، marjan ، salman313
۲۰:۰۳, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۳/اسفند/۸۹ ۱۸:۴۵)مسافر نوشته است:  
(۱۳/اسفند/۸۹ ۱۷:۵۵)MJM GAMES نوشته است:  ولی وقتی من تو ویکیپدیا خوندم نوشته بود جوان است
دوست عزیز آیا فکر نمی کنید برای کسب اطلاعات قابل اطمینان راه های بسیار بهتر و گزینه های هوشمندانه تری از ویکیپدیا وجود داشته باشد...؟!
خیلی ممنون.....آخه من سن زیادی هم ندارم که بدونم سایتهای دیگه کجان
ولی وقتی گشتم فهمیدم منظور جوانمرد بودن سید خراسانی میباشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، Palazior ، salman313
۰:۲۷, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:80% احادیث ذکر شده چه در مورد حوادث جهانی و چه سایر احادیث از "بحارالانوار " نقل میشه که دوستان میدونن بحار منبع قابل اتکا نیست و...
خیلی ممنون که بالاخره یک نفر این را گفت.خیلی وقت بود که این سخن در گلویم گیر کرده بود و می خواستم بگویم که خود علامه مجلسی گفتند این کتاب(بحار الانوار) جامع احادیث است ولی تشخیص درستی آن به عهده دیگران.من در تعجبم که چرا این قدر به این کتاب رجوع داده می شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سینا ، Palazior ، salman313
۱۰:۵۳, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16

بازهم مثل همیشه اصل رو ول کردیم خدا امام زمان به چیزهای دیگه میپردازیم جالب حدیث وایه رو قبول نداریم بعد می گویم فلانی فلان گفت جای که به نفمان باشد قبول داریم نباشد هچی دیگه ادم برای خودش گفته.سایت ویکی یک سایتی که یه جورای پایه واساس داره چون تهش منبع اصلی رو میزنه رو هوا نمی گه می تونی صحتش بری از منبعش ببینی ایران قدیم اگه نقشه رو دیده باشین خیلی بزرگ بوده انقدرجمعتم داره که ما نمی شناسیم تو اینجور مسائل تعصب باید کنار بگذاریم سید محمد حسینی را می شناسی زمان خودش همه می گفتند امام زمان اونه بعد حضرت مهدی امام زمان شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir abroft ، عاشورايي
۰:۳۳, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱:۱۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اخیرا شایع شده که مقام معظم رهبری (حفظه الله) همان سید خراسانی است.
برای اثبات این ادعا هم دلایلی از احادیث و سخنان دیگران آورده شده که قابل تامل هستند.
بنده در این مطلب می خواهم با چند تا ایراد کوچک ولی عمیق این نظریه رو به چالش بکشم.
ایراد اول: در احادیث داریم که سید خراسانی برای قیام خودش سپاه جمع می کنه. بعبارتی میشه گفت سید خراسانی سپاه و نیرو نداره و از مردم دعوت به کمک میکنه. در حالیکه برای مقام معظم رهبری این تعبیر بی معنی هست. ایشون فرمانده کل قوا هستند. حتی اگر بسیج رو بخواهیم بگیم که منظور این روایت بوده قابل قبول نیست چون بسیج یک ارگان سازمان یافته هست. ماشاالله در حال حاضر اونقدر نیرو های نظامی ایران اعم از ارتش و سپاه و بسیج زیاد هست که حتی اگه کل دنیا بازهم مثل 8 سال دفاع مقدس با ایران وارد جنگ بشن کار بجایی نمی رسه که از مردم کمک خواسته شه. (البته در حال حاضر)
ایراد دوم: در احادیث هست که نیروهای سید خراسانی در طرف های دینور نزدیکی های همدان با حکومت وقت ایران درگیر میشن. که این کار اگه مقام معظم رهبری سید خراسانی باشند شدنی نیست مگر اینکه بگیم حکومت ایران عوض بشه!
البته اگر سید خراسانی فرد دیگری باشه و از مردم درخواست کمک کنه نوعی بی نظمی عمومی در کشور ایجاد میکنه. به همین دلیل در گیری حکومت رو نمی تونیم بگیم مخالفت با امام زمان. بقول استاد رائفی پور وظیفه سید خراسانی قیام هست و وظیفه پلیس ایجاد نظم عمومی. هر دو دارن به وظیفه خودشون عمل میکنن. و هرکسی کتکی بخوره نوش جونش.
ایراد سوم: مقام سید خراسانی از مقام سید یمانی در احادیث کمتر هست. بطوریکه سید یمانی هدایتگرترین پرچم هست. حال اگه سید حسن نصرالله سید یمانی باشه، همه می دونیم که سید حسن نصرالله یکی از شاگردهای مکتب امام خمینی و امام خامنه ای هست.
ایراد چهارم: اگر آیت الله خامنه ای سید خراسانی باشند و قیام کنند ویا اصلا با عنوان رهبر ایران با حضرت ولی عصر ارواحنا فداه بیعت کنند، افراد سپاه ایشان و یا سایر عوامل نظام هم به تبع ایشون با حضرت مهدی بیعت بطور غیر مستقیم کردند.
در حالیکه می بینیم که افرادی بوده اند و بازهم خواهند بود که از عوامل نظام بوده اند و توزرد در اومدند.
یا در میان همین نظامی ها آیا این درسته که بگیم همشون در حدی هستند که شرایط بیعت با حضرت رو دارند.
در میان این افراد هم باید یه گزینش انجام بشه. شاید بشه اینطور گفت که وجود مقام معظم رهبری باعث شده که همه افراد چهره ی اصلی خوشون رو نشون ندند. و اگه ایشون غیبتی داشته باشند منافق ها چهره اصلی خودشون رو نشون می دهند.

و در پایان، مقام معظم رهبری در حال حاضر تنها پرچم دار بزرگ جهان اسلام هستند. چرا برای چنین شخصی فقط به سید خراسانی راضی هستید؟ ما در هیچ روایتی نداریم که سید خراسانی جز 313 نفر باشه. در حالیکه مقام ایشون اجل هست و با تجربه چندین ساله کشور داری و مبارزه با دشمنان می تونن یکی از نخبگان در بین یاران 313 نفری امام زمان باشند. (البته الله عالم)

تمام مطالب گفته شده فقط بعنوان نقدی بر نظریه موجود بود. و ما به هیچ عنوان قصد تعیین وقت یا مصداق سازی نداریم. و فقط آرزویمان این است که ظهور حضرت ولی عصر نزدیک باشه. آقا بیایند و هرکس رو که انتخاب کنند روی چشم ما جا دارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، salman313
۱:۰۳, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام دوست خوبم Smile

با تشکر از شما ولی این گونه نقد کردن صحیح نیست Blush
شما باید حتماً علم حدیث داشته باشید و اول هم باید بیایید روایات رو بر اساس سند بررسی کنید که کدام سند صحیح دارند کدام متواتر هستند کدام ضعیف سندند ، بعد در مورد روایات بحث شود و از آنها کمک گرفت برای اثبات صحبت ها ، دوست خوبم از کجا معلوم روایت هایی که نقل کردید صحیح السند باشند
اتفاقاً در بین روایات بیشترین شباهت در حال حاضر ، شباهت سیدخراسانی با مقام معظم رهبری است که خیلی از حوزویان و روحانی ها هم بهش اعتقاد دارد ، البته نباید گفت صدرصد ایشون هستند ، بلکه با توجه به بررسی روایات درصد بالای وجود دارد که این طور باشد و ایشان همان سید خراسانی باشند ، ولی قطعیتی ندارد ، فقط خدا می داند و ولیش

سرخوش زسبوی غم پنهانی خویشم/ چون زلف تو سرگرم پریشانی خویشم

در بزم وصال تو نگویم زکم وبیش/چون آیینه خوکرده به حیرانی خویشم

لب باز نکردم به خروشی و فغانی/ من محرم راز دل طوفانی خویشم

یک چند پشیمان شدم از رندی و مستی/ عمری پشیمان ز پشیمانی خویشم

از شوق شکر خند لبش جان نسپردم/ شرمنده جانان بگرانجانی خویشم

بشکسته تر از خویش ندیدم به همه عمر/ افسرده دل ازخویشم وزندانی خویشم

هر چند امین بسته دنیا نیم اما / دلبسته یاران خراسانی خویشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: akhevi ، انتصـار ، salman313
۱:۱۳, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
در روایات داریم که سید خراسانی پس از اینکه بر سپاه سفیانی غلبه پیدا میکنه
سپاهش رو تسلیم حضرت حجت میکنه

پرچمش پرچم هدایت هست ولی نه هدایتگر ترین

داریم که امام زمان از یاران سید خراسانی عده ای و نه همه ی یاران او را گلچین میکنند

در ضمن اینجا جای قرار دادن برداشت های شخصی از روایات نیست

اونم برای ماهایی که کارشناس فن نیستیم

شاید پست شما به همین علت حذف بشه

چون اینجا بر اساس آیات و روایات بحث میشه
نه بر اساس برداشت ما از برخی روایات و ترکیب اون با استدلالهای شخصی

از همه ی اینها که بگذریم

مهم این هست که ما به وظایف شخصیمون عمل کنیم

و تقوا داشته باشیم تا گمراه نشیم

مهمترین کلید فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل) مطالعه ی کتاب و روایات و خیال بافی و مستند دیدن و خیلی چیزای دیگه نیست

خدا در قرآن کریم گفته اگه میخواید فرقان بدست بیارید و حق رو از باطل تشخیص بدید تقوا داشته باشید

و امضای حقیر رو مجدداً توجه کنید

مهمترین شرط بودن در کنار طالوت ، جالوت شناسی(دشمن شناسی)، جنگاوری و... نبود، بلکه ننوشیدن از آب رودخانه و یا به عبارت دیگه رعایت تقوای الهی بود

والسلام و من التبع الهدی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: akhevi ، ANTI satan ، انتصـار ، salman313
۱:۲۰, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
آقای پناهیان در یکی از سخنراتیهاش میگه وقتی ما میگیم مقام معظم رهبری ، سید خراسانیه به این دلیله که کسی نیست که بتونه با دلیل و مدرک ثابت کنه که مقام معظم رهبری سید خراسانی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، salman313
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]