|
کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟
|
|
۲۳:۱۵, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این نظرسنجی یه مقدمه است برای بحث ( بررسی سلیقه گیمرهای ایرانی ) حتما نظر بدین ممنون
سعی کردم از هر سبک خاصی یه بازی بزارم اما جای خیلی بازیها خالیه که شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه بازی محبوبتون توی نظرسنجی نیست بگین تا بزارمش یاعلی............. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۶, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز سری بازی های Hitman ، عشق بازی بازهای حرفه ای رو یادتون رفته.
استوره سبک اکشن و مخفی کاری که بقیه بازی ها همه ازش تقلید کردن. |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
دوستان از حضور همه شما توی این بحث ممنونم مدت 15 روز دیگه تا پایان این نظر سنجی مونده بلافاصله بعد از پایان نظرسنجی می ریم سراغ بحثی که قولشو دادم
دوستان چون بحث ما روی سبک هست ( نه اسم ) از بازیهای مذکور هر کدوم که به سبک بازی محبوب شما نزدیکتره رو انتخاب کنید مثلا دوستانی که می گن fifa جاش خالیه به pes رای بدن؟ با سپاس فراوان ........... |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
امیدوارم هر چه زودتر این بحث راه بیفته .
راستی اینم بگم که جای IGI خیلی خالیه این بازی وقتی که تازه اومده بود مثل بمب ترکید. |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
اگه تو نظر سنجی سایلنت هیل یا فضای مرده رو هم میزدی جالبت ر میشد
|
|||
|
۱۵:۳۹, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نظر من اگر ایرانی ها بخواهند بازی بسازند بهتر است به هر سه نکته گرافیک، داستان و محتوا توجه کنند. مثلا همین تراوین تازه وقتی فهمیدم فراماسونریه با کلی دعا و توسل ترکش کردم.
حالا اگر ما بخوایم یه بازی بزنیم اول باید اهداف اسلامی براش تعریف کنیم (مثل تراوین:تراوین تمام اهداف فراماسونری در یک بازی) بعد به گرافیک بازی توجه کنیم (با این که جنگ خان ها بهتر به نظر می رسه ولی من که تراوین رو پسندیدم) در آخر هم مثل بقیه بازی های ایرانی خواب آور نباشه (توضیح اینکه یه مدت آسمان دژ بازی می کردم یه ماموریت انجام می دادم بکل یادم می رفت دارم بازی می کنم دو ساعت بعد می دیدم یه تب بازه نوشته aseman dez) |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
من همه ی این بازی هارو بازی کردم و اساسین رو انتخب کردم
ولی من بعد از همه ی این ها یه بازی رو به طور جدی بازی کردم و متوجه اعتیاد شدیدش شدم warcraft:frozen throne مپ dotaکه همواره در هر ساعتی که شما فکر کنید 20 هزار نفر به طور انلاین دارن اونو پلی می کنن و همین طور dota2 که داره میاد جمعیت انلاین بشتر از این داره که تازه نسخه ی بتا هم هست بازی دیگری هم که منو میخکوب کردworld of warcraft بود که اونم یه چیز دیگست در کل جوانان و نو جوانیی مثل من به بازی های انلاین علاقه ی زیادی پیدا می کنن که تا الان بهترین و پرفروش ترین بازی های جهان بازی های شرکت blizard بوده که اکثرا به خاطر ان بودنشون معروف شدن چند تا از بازی های این شرکت رو نام می برم warcraft(1,2,3,frizen throne world of warcraftشامل چندین قسمت می شود starcraft2 dota 2 diablo و ... این بازی ها به جز اخری واسه اکثر گیمرا اشناست |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام اول تشکر از نظر سنجیتون.به نظر من یه نظر سنجی اینطوری هم داشته باشید بد نیست که روی سبک بازی ها نظر سنجی کنید تا خود اونا.یعنی مثلا بگویید.فوتبال.ترسناک،فکری،ماجراجوییو...اینطور راحت تر به هدفتون میرسیدید و دیگه کسی که fifaرو برpesترجیح میده دچار مشکل نمیشه.موضوع این نظر سنجیتون باید کدام بازی را میپسندید باشه وگر نه بهتره مصادیق رو اون طور که نوشتم تکمیل کنید.مطلب دیگه اینکه انتخاب رو محدود کردید نظر من اینه که باید به هر سبک بازی امتیاز بدید اینطور بهتر میشه و نظرات بیشتر و هدفمندتر میشه من اگه وقت کنم یه نظر سنجی میکنم ولی اگه شما بکنید بهتره.موفق باشید.
|
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من کار ندارم که بازی حزب قاتلین با چه هدفی ساخته شده است
ولی از نظر کیفیت و تخیل ئردازی و همچنین داستانی فوق العاده پیش رفت اما یک نکتش برام جالبه از جنگ های صلیبی و سوریه آغاز شد و حالا که نوبت به نجات زمین شده به آمریکا بر می گرده اونم طی استقلال آمریکا توسط فراماسون ها |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۷ توسط saeedG.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام سبک بازیهای siberiaو paradise
هم خاصه که تو نظر سنجیتون جاش خالیه از اون بازی هایه فکری باحاله پچه گونش و اماتورش میشه مثل بازی Machinarium کسی تا حالا این بازیهارو تموم کرده؟ |
|||
|
۷:۰۷, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۴۶)saeedG نوشته است: سلام سبک بازیهای siberiaو paradise بسم الله الرحمن الرحیم بازی siberia و کلا توی این سبک رو زیاد انجام دادم؛ اما به نظرم در حدی نیستن که با بازیهای موجود تو این نظرسنجی مقایسه بشن؛به قول شما اگر در نظرسنجی بحث سبک مطرح بود میشد این سبک هم توش بگنجونیم به این جور بازیا میگم بازیه یه روزه(هرچقدر هم فکری بود با دوروز نشستن پاش تمومش می کردم؛البته تو اون دو روز تقریبا زندگیم تعطیل میشد ها؛چقدر عمرمو هدر دادم خدایا ببخش...) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |