|
(B)پنجاه خصلت مومن از نظر امام صادق!!!
|
|
۱۴:۰۴, ۲۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این پنجاه خصلت از صفات مؤمن است:
امام صادق عليه السّلام فرمود: صفت مؤمن اين است که: در دين نيرومند است و در نرمى احتياط كار و ايمانش بسر حد يقين است و در فهميدن حريص و در هدايت با نشاط و در نيكى پايدار است و بهنگام شهوت چشم پوشى ميكند دانشش آميخته با بردبارى است در موردى كه با او مدارا شود سپاسگزار است و نسبت به حق خودش سخاوتمند و در حال ثروتمندى ميانه رو و در حال تنگدستى ظاهرى آراسته دارد و در حال قدرت بر نتبیه دارد، مىبخشد و در مورد خير انديشىِ (اهل خرد و تقوا) فرمانبردار است و رغبت بورع دارد و در جهاد حريص است و در حالى كه مشغول كار است از نماز غفلت نمىكند و در زمان شدت و سختی بردبار است و در مقابل پيش آمدهاى سخت با وقار است و در ناملايمات صبر فراوان دارد و در فراخى و آسایش شكرگزار است نه غيبت ميكند و نه تكبر مىكند و نه ستم ميكند و اگر بر او ستمى شد تحمل مىكند (البته اگر فرد از روی نادانی ستم روا داشت مانند بی حرمتی شخصی که به مالک اشتر سرگین پرتاب کرد و او در عوضش برای هدایتش نماز خواند و دعا کرد، در حقیقت یعنی مؤمن کینه ای و انتقام جو نیست) قطع رحم نميكند و سست نميباشد بد خلق و سنگدل نيست چشمش را در اختيار خود دارد و شكمش او را رسوا نمىكند مغلوب شهوت نميشود بمردم حسد نميورزد افترا نمىبندد بيهوده خرج نمىكند و اسراف نمىكند. بلكه ميانهرو است ستمديده را يارى مىكند و تهى دستان را دلسوزى مىنمايد بخاطر راحت مردم خود را زحمت مىاندازد، به عزت دنيا رغبتى (و برای رسیدن به آن حریص نیست) ندارد و از درد آن بىتابى نمىكند مردم را هوائى در سر است كه دنبال آن هواها هستند و او را هوائى در سر است كه بدان مشغول است در حلمش كمبودى بنظر نمىرسد و در رأيش سستى ديده نمىشود و دينش را (برای دنیایش)ضايع نمىكند هر كه با او مشورت كند او را راهنمائى مىكند و هر كه با او همدست باشد مساعدتش مىكند و از باطل و دشنام دادن و نادانى گريزان است اينها صفت مؤمن است. خصال-ترجمه فهرى، ج2، ص: 685 |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
داشتم مطالب رو بازبینی میکردم برای مدیریت بخش خودم
این از اولین مطالبی بود که اینجا ارسال کردم گفتم یه بار دیگه بخونم از خودم خجالت کشیدم خدایا من که تنهایی نمیتونم کمکم کن به حق آقا امام زمان یه مقداری از این نشانه ها رو در خودم به وجود بیارم که بدون اینها اگه از انتظار حرف بزنم جز لاف نیست و موقع امتحان خدایی نکرده میشم مثل کوفیان! |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۲۰:۱۵ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
علي آقا يه زماني بود كه صداي "چه كسي هست كه مرا ياري كند"در گوش بسياري از مردم تو روز عاشورا طنين انداز شد عده اي به دنبال منبع صدا رفتن اما دير شده بود! اما امروزه از زمين و زمان و آسمون صدايي در ذهن ما طنين انداز ميشه كه چه كسي امام زمان عليه السلام را ياري مي كنه، چه كسي در انتظار ظهورشه، چه كسي واقعا تو مشكلات و سختيا از اين خورشيد پشت ابر كمك ميگيره اما فرقش اينكه براي ما هنوز دير نشده شايد همين اسم منتظر رو كه رو خودمون بذاريم ديگه خجالت بكشيم از امامون حضرت مهدي عليه السلام و تا ته مومن شدن پيش بريم حتما امام زمان عليه السلام راه رو بهمون نشون ميده. التماس دعا التماس دعا التماس دعا اول براي فرج دوم براي منتظر واقعي شدن و سوم برا اينكه يادمون نره تو مشكلات و سختيا خورشيد پشت ابر با تمام وجودش گرما مي بخشه فقط كافيه توجه كنيم. در پناه حق |
|||
|
|
۳:۳۹, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
خدا به دادم برسد که هرچی نگاه می کنم می بینم هیچی ندارم جز قطره اشکی و دست گدایی . فقط میگم آقا شرمندتم چون شما شبها برای ما دعا می کنین که خدا ما رو مورد عفو خودش قرار بده خدا یا من رو به مهدی فاطمه ببخش ... |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بزرگترین سرمایه ی بندگان خدا بنا به گفته ی رسول اکرم و اهل بیت ادراک فقر و عجز در پیشگاه کبریایی حق تعالی هست که همین امر باعث غرق شدن شما در دریای رحمت رحیمیه ی پروردگار خواهد شد
و توسل به 14 معصوم التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۸۹ ۱۴:۰۴)علی 110 نوشته است: امام صادق عليه السّلام فرمود: صفت مؤمن اين است که:حداقل فهمیدم که ...
|
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۱۸/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
متن عربي روايت شريف:
اَلْمُؤْمِنُ لَهُ قُوَّةٌ فِي دِينٍ وَ حَزْمٌ فِي لِينٍ وَ إِيمَانٌ فِي يَقِينٍ وَ حِرْصٌ فِي فِقْهٍ وَ نَشَاطٌ فِي هُدًى وَ بِرٌّ فِي اِسْتِقَامَةٍ وَ عِلْمٌ فِي حِلْمٍ وَ كَيْسٌ فِي رِفْقٍ وَ سَخَاءٌ فِي حَقٍّ وَ قَصْدٌ فِي غِنًى وَ تَجَمُّلٌ فِي فَاقَةٍ وَ عَفْوٌ فِي قُدْرَةٍ وَ طَاعَةٌ لِلَّهِ فِي نَصِيحَةٍ وَ اِنْتِهَاءٌ فِي شَهْوَةٍ وَ وَرَعٌ فِي رَغْبَةٍ وَ حِرْصٌ فِي جِهَادٍ وَ صَلاَةٌ فِي شُغُلٍ وَ صَبْرٌ فِي شِدَّةٍ وَ فِي اَلْهَزَاهِزِ وَقُورٌ وَ فِي اَلْمَكَارِهِ صَبُورٌ وَ فِي اَلرَّخَاءِ شَكُورٌ وَ لاَ يَغْتَابُ وَ لاَ يَتَكَبَّرُ وَ لاَ يَقْطَعُ اَلرَّحِمَ وَ لَيْسَ بِوَاهِنٍ وَ لاَ فَظٍّ وَ لاَ غَلِيظٍ وَ لاَ يَسْبِقُهُ بَصَرُهُ وَ لاَ يَفْضَحُهُ بَطْنُهُ وَ لاَ يَغْلِبُهُ فَرْجُهُ وَ لاَ يَحْسُدُ اَلنَّاسَ يُعَيَّرُ وَ لاَ يُعِيِّرُ وَ لاَ يُسْرِفُ يَنْصُرُ اَلْمَظْلُومَ وَ يَرْحَمُ اَلْمِسْكِينَ نَفْسُهُ مِنْهُ فِي عَنَاءٍ وَ اَلنَّاسُ مِنْهُ فِي رَاحَةٍ لاَ يَرْغَبُ فِي عِزِّ اَلدُّنْيَا وَ لاَ يَجْزَعُ مِنْ ذُلِّهَا لِلنَّاسِ هَمٌّ قَدْ أَقْبَلُوا عَلَيْهِ وَ لَهُ هَمٌّ قَدْ شَغَلَهُ لاَ يُرَى فِي حُكْمِهِ نَقْصٌ وَ لاَ فِي رَأْيِهِ وَهْنٌ وَ لاَ فِي دِينِهِ ضَيَاعٌ يُرْشِدُ مَنِ اِسْتَشَارَهُ وَ يُسَاعِدُ مَنْ سَاعَدَهُ وَ يَكِيعُ عَنِ اَلْخَنَا وَ اَلْجَهْلِ. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اللهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم ...
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| همنشینی مفضل با شرابخواران و... و نامه ی امام صادق به او | Islam | 0 | 902 |
۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: Islam |
|
| 25شوال؛سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)کاش کمی«صادق»باشیم | آفتاب | 1 | 1,966 |
۸/مرداد/۹۵ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: sagheb |
|
| در مکتب امام صادق علیه السلام | عمار رهبری | 0 | 1,192 |
۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۶:۳۷ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| پنجاه فضیلت مولا امیر المومنین در کتب اهل سنت | mahdy30na | 0 | 949 |
۲۸/فروردین/۹۴ ۱۳:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| 10 خصلت کسانی که محب واقعی اهل بیتند از قول رسول الله | راوی110 | 0 | 1,204 |
۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| نقشه 25 گنج بزرگ دنیا از زبان امام صادق علیه السلام | saloomeh | 3 | 3,192 |