|
فقط گناهکاران بخوانند!
|
|
۱۹:۰۶, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۹:۰۹ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بســـــم رب الــــمـــهـــدی سید بن طاووس (رحمة الله علیه) می فرماید: سحرگاهی در سرداب مقدس سامرا بودم، ناگاه صدای مولایم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را شنیدم که برای شیعیان خود دعا می کردند و عرضه می داشتند: "خدایا شیعیان ما را از شعاع نور ما و باقیمانده طینت (گِل) ما خلق کرده ای، آنها گناهان زیادی با اتکا بر محبت و ولایت ما انجام داده اند؛ اگر گناهان آنها گناهی است که در ارتباط با توست از آنها بگذر که ما را راضی کرده ای. و آنچه از گناهان آنها در ارتباط با خودشان هست خودت بین آنها را اصلاح کن... و آنها را از آتش جهنم نجات بده، و آنها را با دشمنان ما در خشم و غضب خود جمع نفرما." (برکات حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)؛ ص 399) [/font] گر چه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از گناهان و خطاهای ما آزرده خاطر می شوند، همچنان که در نامه ای مرقوم فرمودند: "جاهلان و احمق های شیعه و کسانی که بال پشه از دینداری آنان برتر و محکم تر است ما را آزار می دهند." (احتجاج؛474/2) اما باز هم مانند پدری مهربان برای گناهکاران شیعه دعا می کنند و از خدا برای آنان طلب آمرزش می نمایند؛ و جالب تر این که به خداوند متعال عرضه می دارند: "اگر آن ها را بیامرزی ما را راضی کرده ای." کجایند گناهکارانی که به بهانه گناه و معصیت، از امام رئوفشان می ترسند و ظهورش را به ضرر خود می دانند؟! [font=Tahoma] هر چند گناه ما دلت آزارد/ لطف و کرم تو بر سر ما بارد یک چیز ز نوکری خود فهمیدم/ ارباب هوای نوکرش را دارد اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الهی و ربی من لی غیرک
|
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
کسانی که مثل من بنده گناهکار خدا هستن بخونن. این کلام امام حسین (علیه السلام) خیلی برام تکان دهنده بود. شخص گناهکاری خدمت حضرت می رسند و به ایشون می گن: آقا من نمی تونم گناهانم رو ترک کنم. حضرت در جواب به ایشون می فرمایند: من سه چیز برای تو می گویم،تو انجامش بده بعدش هر گناهی که خواستی انجام بده: 1- برو به جایی که خداوند اونجا نباشه 2- برو به جایی که روزی خداوند رو نخوری 3- برو جایی که اونجا زمین خدا نباشه ببینید دوستان چطوری میشه تو یه خونه ای مهمون باشی و نمک بخوری و نمکدون بشکنی و صاحب خونه هم تو رو ببینه. واقعا با این توصیف من رو سیاه چطوری به خودم جرات گناه میدم. |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
یکی از علما در خواب امام زمان را می بینند و امام (علیه السلام) به این عالم می فرمایند اگر آنقدر که برای بازی استرالیا مردم دعا کردند برای ظهور ما دعا می کردند ظهور معجل می شد
|
|||
|
|
|
|