کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطاب به اعضای گردانها!!!!!!!!!!!!!!!!
۵:۴۹, ۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
قلب به هر چیزی که تعلق داشت از فقدانش مضطرب می شود و تا آن را نیابد آرام نمی یابد
کیف پولم را گم کردم
آرامشم از دست رفت
کلی پول و مدرک و...
هر جا که میشد را مضطربانه گشتم و به هر کسی که فکر میکردم بتواند به من کمک کند رو زدم
وقتی که یافتمش
...
کسی گویا میگفت

گویا امامت را هم گم کرده ای
آیا لحظه ای مضطرب شده ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا قرار از کف داده ای؟
آیا برای یافتنش تکانی خورده ای؟؟؟؟
و تو خود میدانی که حداقل نشان تکان خوردن برای یافتنش ترک معصیت است

و بزرگی می گفت اولین قدم در راه آدم شدن ترک معصیت است!

وَ كانُوا يُصِرُّونَ عَلَى الْحِنْثِ الْعَظيمِ (46-واقعه)
و آنها بر ارتکاب گناهان بزرگ اصرار می ورزدیدند

فَأَيْنَ تَذْهَبُونَ (26-تکویر)
پس به کجا می روید؟

و کسی هست که بیش از 1200 سال است ندا در داده است که

هل من ناصر ینصرنی؟
و همچنان از شیعیان مریخ هم خبری نیست که مقدمات ظهورش را آماده کنند...

شیعیان مریخ پس چرا نمی آیید
شیعیان زمین که مشغولند به مسئله ی گرانیها
به مسئله ی کنکور ها
به مسئله ی ازدواج ها
به مسئله ی اشتغال ها
به مسئله ی...
کسی گویا چندان وفت ندارد برای مولایش...

خدایا ما که به خودمان رحم نمی کنیم
شما مانند همیشه و بیش از پیش به ما رحم کنید از سر فضل و کَرِم خود که گرچه ما استحقاق اکرام شما را نداریم اما تو آن خدایی هستی که بی استحقاق می بخشی!

علی 110 صادقانه و از صمیم قلب اعضای گرانقدر گردانها را دعا میکند و از خداوند توفیقات روز افزونشان را در عرصه ی بندگی خواهان است
و شدیداً ملتمس دعا است

و بزرگی میگفت:

نقل قول:اگر بنده ای که بالذات فقیر و بالعرض محتاج است، به بنده ی دیگری مثل خود رحم کند،
خدای متعال که غنیِ بالذات و کریم و جواد است به هر دوی آنها رحم خواهد کرد.

خداوند به حضرت موسي(علیه السلام) فرمود:
با زباني كه گناه نكرده اي مرا بخوان تا اجابت كنم!

موسي عرض كرد:

پروردگارا آن زبان را از کجا بیاورم؟!

فرمود:

تو با زبان ديگران گناه نكردي ، به دیگران بگو برایت دعا کنند.
الجواهر السنیه که کلیات حدیث قدسی است در باب هفتم ص ۱۴۶

خلاصه ی کلام

رفقا و بزرگواران
این حقیر فقیر سراپا تقصیر التماس دعای فراوان دارم که برایم دعا کنید که خداوند تعلق تمام قلبم را 6 دانگ به نام خودش و ولی خودش بزند
برای شما هم حقیر همین دعا را خواهم کرد

که تا حقیقتاً این حب و محبت سطحی و خفیف من که اثرش این غفلت عظیم و بی دردی از گم کردن و بی خبری از امامم هست تبدیل به مقداری حب حقیقی و عمیق و ریشه دار شود که وصف حالم اندکی شبیه شود به کسی که در دعای ندبه این گونه وصف شده است:

عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ أَرَى الْخَلْقَ وَلا تُرى،
وَلا أَسْمَعُ لَكَ حَسيساً وَلا نَجْوى،
عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ تُحيطَ بِكَ دُونَىِ الْبَلْوى،

بسيار سخت است بر من كه خلق را همه ببينم و ترا نبينم
و هيچ از تو صدايى حتى آهسته هم بگوش من نرسد.
بسيار سخت است بر من بواسطه فراق تو؛ و اينکه تو به تنهايي گرفتار باشي

عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ أَبْكِيَكَ وَ يَخْذُلَكَ الْوَرى
عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ يَجْرِىَ عَلَيْكَ دُونَهُمْ ما جَرى

سخت است بر من از تو بگويم و خلق تو را واگذارند.
سخت و مشكل است بر من كه بر تو ماجراي ديگرى (غيبت ممتد) پيش آمد.

هَلْ مِنْ مُعينٍ فَأُطيلَ مَعَهُ الْعَويلَ وَالْبُكاءَ؟ هَلْ مِنْ جَزُوعٍ فَأُساعِدَ جَزَعَهُ إِذا خَلا؟ هَلْ قَذِيَتْ عَيْنٌ فَساعَدَتْها عَيْنى عَلَى الْقَذى؟
آيا كسى هست كه مرا يارى كند تا بسى نالة فراق و فرياد و فغان طولانى از دل بركشم؟ كسى هست كه جزع و زارى كند؟ آيا چشمى مى گريد تا چشم من هم با او مساعدت كند و زار زار بگريد؟

انصافاً وقتی در احوالات خودم دقیق میشوم (راستش دقیق شدن هم نیاز ندارد غیر دقیق هم مشهود است) در طول زندگی روزمره ی خود این احوالات را در خود نمی یابم
و این یعنی این قلب مریض است
قلبی که تعلقی به امامش ندارد آنچنان که باید!!!!

یا فاطمه ی زهرا قلب بیمار من امیدش به دوای عنایت شما دارد

سلامتی و تعجیل در فرج حضرتش صلواتی عنایت فرماید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدی بین یدیه و لعنت علی اعدائهم اجمعین

خدایا ما را از کسانی قرار نده که مایه ی سرافکندگی اهل بیت باشیم
خدایا ما را از کسانی قرار بده که مایه ی زینت اهل بیت باشیم
خدایا ما را از کسانی قرار ده که در دل دشمنان حضرت ترس می اندازند

أَتَرانا نَحُفُّ بِكَ وَ أَنْتَ تَأُمُّ الْمَلَأَ، وَ قَدْ مَلَأْتَ الْأَرْضَ عَدْلاً؟
آيا خواهيم ديد كه ما به گرد تو حلقه زده و تو با سپاه تمام روى زمين را پر از عدل و داد كرده باشى؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، meshkat ، میلاد.م ، aboutorab ، Farzaneh ، heaven ، am_po ، وحید110 ، ali.khm ، بیداری12 ، ats ، محیصا ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، fazel ، فدايي ولايت ، مفقود الاثر ، fatemeh ، مجنون الحسین ، ghofran ، محب الزهرا ، شیدا ، بچه شیعه ، ساقی ، Admirer ، ZaHrA110M ، مجید املشی ، 135 ، حسام+ ، مرهم ، خاک ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian ، laanbar1-2-3 ، میثاق ، فریادگر سکوت ، fiftynine ، rahi ، هدهد ، moflehoon ، یا امام رضا ، fafa* ، mahyamatin
۱۰:۵۴, ۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
استغفرالله من كل ذنب
الحمد لله علي كل نعمه
يا رب العاصين يا رب العاصين يا رب العاصين
يا رب العاصين يا رب العاصين يا رب العاصين يا رب العاصين
به حق بندگان صالح ات
به حق پيامبرانت
به حق امامن معصومت عليهم السلام
به حق امام زاده هاي مظلوم
و به حق تمام كساني كه تو اي خدا ذره اي براشان حق قائلي

خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت براي باني تايپك و خانواده اش
و براي همه شيعيان و محبان مولاي غريبمان
حضرت مهدي عليه السلام
عنايت بفرما

[b]آمين يا رب العالمين

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
اللهم عجل لوليك الفرج
يا فاطمه الزهرا سلام الله عليها
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: heaven ، am_po ، وحید110 ، Tolou ، Farzaneh ، بیداری12 ، ats ، در جستجوی سختی ، fazel ، fatemeh ، مجنون الحسین ، شیدا ، somayeh ، yek Montazer ، laanbar1-2-3 ، میثاق ، moflehoon ، یا امام رضا ، mahyamatin
۱۹:۱۸, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
امام دغدغه ظهور دارد.

دغدغه ما نيز بايد فرج و ظهور باشد. منتظر واقعي بايد هر شب از خود بپرسد که آيا در راستاي اين دغدغه امام گام برداشته يا نه؟
و از وجود نوراني حضرت بپرسد که :
«اوفيتُ يا صاحب الزمان؟»
«يا صاحب الزمان! آيا به عهدم وفا کردم يا نه؟»

شهداي کربلا نيز هنگام شهادت از امام حسين (علیه السلام) مي پرسيدند که : اي پسر رسول خدا! به عهدم وفا کردم يا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، fatemeh ، Tolou ، مجنون الحسین ، شیدا ، meshkat ، بچه شیعه ، N.Mahdavian ، laanbar1-2-3 ، میثاق ، Farzaneh ، fiftynine ، moflehoon ، یا امام رضا ، mahyamatin
۱۹:۲۷, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام خدمت همه دوستان عزیز...
از علی 110 خیلی ممنونم که با پستهای فوق العاده ای که میذاره یه تلنگر گنده ای به روح آدمی وارد میکنه
راستش یه نکته رو لازمه که یاداوری کنم و اون این که فکر میکنم که گردانها باید در سال 92 دوباره یه اعلام آمادگی ، ویرایشی چیزی باید بشه ...
البته پشت این حرفم دلایل عقلی وجود داره ها مثلا این که بچه های گردانها مث من فک نکنن که توی این دنیا بی سامون رها شدن ... و هنوز عده ای هستند که پای عهدشون وایسادند و دارن پیمان بستن با مهدی موعود را تمرین میکنن.
یکی از عزیزان این وظیفه رو به عهده بگیره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، fatemeh ، Tolou ، مجنون الحسین ، meshkat ، ZaHrA110M ، N.Mahdavian ، میثاق ، Farzaneh ، fiftynine ، یا امام رضا ، mahyamatin
۰:۲۷, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

حاشا به غیرتمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱/فروردین/۹۲ ۵:۴۹)علی 110 نوشته است:  انصافاً وقتی در احوالات خودم دقیق میشوم (راستش دقیق شدن هم نیاز ندارد غیر دقیق هم مشهود است) در طول زندگی روزمره ی خود این احوالات را در خود نمی یابم
و این یعنی این قلب مریض است
قلبی که تعلقی به امامش ندارد آنچنان که باید!!!!

[b]یا فاطمه ی زهرا قلب بیمار من امیدش به دوای عنایت شما دارد
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fazel ، laanbar1-2-3 ، در جستجوی سختی ، میثاق ، Farzaneh ، fiftynine ، moflehoon ، یا امام رضا ، mahyamatin
۱۶:۱۲, ۱۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6

برادران عزیزم بیایید همهگی برای دیگران دعا کنیم و از خداوند هم بخواهیم به آبروی زهرا (سلام الله علیها) ما را از یاران و همراهان آقا امام زمان قرار دهد و همچنین با آقا امام زمان نماز صبح جماعت را همراه عیسی (علیه السلام) در بیت المقدس بخوانیم . انشا الله .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، Fatemeee ، یا امام رضا
۱۶:۵۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

می خواهید بدانید با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چقدر فاصله داریم؟

آیا نوع زندگیمان امام زمانی است یا بعبارتی دیگر امام زمان پسند هست؟ آیا نوع معاشرت های ما طوری هست که امام زمان هم وارد مجلسمان شوند، همنشین با ما شده و نظر لطفی داشته باشند؟ یا برعکس؟

آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): وقتى تأمّل مى کنیم مى بینیم همه قضایاى امام حسین(علیه السلام) در یک روز واقع شد و وقتى مردم کوفه و بصره از قضیّه ى قتل آن حضرت(علیه السلام) مطّلع شدند، ناراحت شدند و از ابتلاى آن حضرت و شهادت اسارت اهل بیت(علیهم السلام)، خدا مى داند که اهل ایمان چه قدر ناراحت بودند، به حدّى که گویا باورشان نمى شد.

در طول این مدّت دل اهل ایمان خون بود. امّا ما بیش از هزار سال است که گرفتاریم و حضرت حجّت(عجل الله تعالی فرجه) گرفتار است و دشمن ها نمى گذارند بیاید و او را حبس کرده اند. آیا حبسى از این بالاتر که نتواند خود را در هیچ آبادى نشان دهد و خود را معرّفى کند!

در این ما فوق هزار سال که آن حضرت در زندان است، خدا مى داند که قلوب اهل ایمان چه قدر خون است. آیا شایسته است که حضرت غائب(عجل الله تعالی فرجه) در مصایب و گرفتارى شبیه قضیّه ى حسین بن على(علیه السلام) به این مدّت طولانى گرفتار باشد و ما برقصیم و شادى کنیم؟! "

تا کی باید بار گناهان و اشتباهات خود را متوجه دیگران و دیگر چیزها بکنیم؟ تا کی بایستی این همه مصیبت را به خاطر بی توجهی و فراموش کردن امام زمانمان (عجل الله تعالی فرجه) تحمل کنیم؟ تا کی می خواهیم خود را گول بزنیم و بیدار نشویم؟ پس کی بناست علت اصلی آن را متوجه شویم؟

پیشوای پنجم شیعیان، امام باقر(علیه السلام) می فرماید:
هرگاه خداوند بخواهد بر مردم غضب کند (آن هم به خاطر اعمال ناشایست مردم) ما اهل بیت را از مجاورت با آن ها دور می کند. (اذا غضب الله تبارک و تعالی علی خلقه، نحانا عن جوارهم".

بیش از هزار سال پیش که حدود هشتاد سال از دوران غیبت کبرای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) می گذشت، آن حضرت در نامه ای به شیخ مفید(رحمة الله علیه) فرمودند:
"ما به خبرهای شما احاطه کامل داریم و چیزی از خبرهای شما برای ما پنهان نمی ماند و آگاهیم از ذلت و خواری که به شما رسیده، از زمانی که عده ای از شما تمایل نموده اند به عقاید و اعمالی (ناپسند) که گذشتگان صالح از آن دور بودند و عهد و پیمانی را که از آن ها گرفته شده بود (نسبت به امام زمانشان) بدور انداختند گویا که نمی دانند."

نکته قابل توجه اینجاست که این توقیع در سال های اولیه دوران غیبت فرستاده شده است، اکنون که وضع بسیار بدتر از آن زمان است و مردم در سختی ها، فشارها و فساد بسیار بیشتری گرفتار شده اند.

علاوه بر اینکه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) چشم خداست و تمام زندگی ما را می بیند، در هفته دو بار نامه اعمال ما خدمت ایشان عرضه می شود و عملکردهای ما را ملاحظه می فرمایند و براساس آنچه عمل کرده ایم، با ما رفتار می کنند.

آیا می خواهید بدانید فاصله ما با امام زمانمان چقدر است و معنای غربت و تنهایی چیست؟ به این چند جمله ساده و عامیانه خوب دقت بفرمایید؛ به ما فرموده اند که روز جمعه احتمال ظهور حضرت ولی عصر(ارواحنافداه) بیشتر است. "یامولای هذایوم الجمعه و هو یومک المتوقع فیه ظهورک"

حال اگر عصر جمعه ای بعد از نماز مغرب و عشاء، کسی به ما بگوید که امروز هم گذشت و امام زمان (ارواحنا فداه) ظهور نفرمودند و سپس چند لحظه بعد به ما خبر بدهند که از امروز مثلاً سیب زمینی کیلویی بیست تومان گرانتر شده است، شما را به خدا قسم برای کدام یک از این خبرها بیشتر ناراحت می شویم؟ برای کدام یک بیشتر دلهره پیدا می کنیم؟ نگران کدام یک می شویم؟

آیا زمانی که مثلا دخترمان از مدرسه برمی گردد، اول می پرسیم دخترم در راه حجابت را رعایت کردی تا قلب نازنین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) را نرنجانی؟ یا ابتدا می پرسیم نمره امتحانت چند شد؟ آیا از پسرمان می پرسیم که همزمان با امام زمانت، نمازت را خواندی؟ یا اول می پرسیم مسابقه امروز را بردی یا نه؟ اصلاً به زندگی هایمان نگاه کنیم، آیا رنگ و بوی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) را می دهد؟ آیاتابلویی که به دیوار خانه نصب کرده ایم، آیا وسایلی که مورد استفاده قرار می دهیم،

آیا نوع زندگیمان امام زمان پسند هست؟ آیا نوع معاشرت های ما طوری هست که امام زمان هم وارد مجلسمان شوند، همنشین با ما شده و نظر لطفی داشته باشند؟ یا نه؛ آن قدر محرم و نامحرم بی پروا با هم اختلاط دارند که قلب مهربان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) را می رنجاند؟ آیا ظاهر خود و خانواده مان آن طوری هست که مورد قبول و رضایت امام زمان(ارواحنا فداه) باشد؟ آیا طریقه درآمدمان طوری هست که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) به آن برکت دهند و یا قدم به خانه ما گذاشته و بر سرسفره ما بنشینند؟ و خلاصه اینکه آیا روش زندگی ما همانگونه است که امام عصر(عجل الله تعالی فرجه) می پسندد؟

دوستی می گفت داشتم از حرم مطهر امام رضا(علیه السلام) بیرون می آمدم، دیدم شخصی فریاد می زند؟ آی دزد، پولم را دزدیدند و …، مردم هم با یک حالت تأسف و دلسوزی به او نگاه می کردند، با خودم گفتم: الان اگر کسی فریاد بزند: امام زمانم نیست، امام زمانم نیامد و …، مردم با یک حالت تمسخر به او نگاه می کنند و می گویند: او دیوانه شده است.

همه این ها یک طرف که اینگونه نیستیم، گاهی در زندگی مان طوری رفتار می کنیم که انگار از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه)، از آن کسی که اصلا کسی وجود ما به طُفیلی ایشان و به خاطر وجود ایشان خلق شده، طلبکار هم هستیم.

به هر حال یادمان نرود که علاوه بر اینکه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) چشم خداست و تمام زندگی ما را می بیند، در هفته دو بار نامه اعمال ما خدمت ایشان عرضه می شود و عملکردهای ما را ملاحظه می فرمایند و براساس آنچه عمل کرده ایم، با ما رفتار می کنند...

-=-=-=-=-=-

لحظه ای تفکر و رجوع به خودمون...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Farzaneh ، یا صاحب الزمان ، fatemeh ، fiftynine ، Fatemeee ، moflehoon ، mahyamatin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]