کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحثی ارام پیرامون خلافت #
۱۶:۵۵, ۲۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
موضوع سر اينه كه ، ابوبكر و عمر خلافت رو دزدين (نعوذبلله) ! بعدي : عمر جنايت كار بوده (نعوذبلله)
كلا خودمم نمي دونم ! ما شالله برادران اهل تشيع همه باهم هجوم اوردن منم كه تك و تنها هستم ! Big Grin ان الله مع الصادقين
‏ « لَقَد تَّابَ اللهُ عَلَي النَّبِيِّ . . . » : ذكر پيغمبر در سرآغاز توبه‌كنندگان ، به خاطر بزرگداشت هرچه بيشتر مهاجرين و انصار است ، والاّ گناهي از او سر نزده بود تا از آن توبه كند . يا اين كه توبه پيغمبر از اموري است كه اگر از ديگران سر مي‌زد ، مانند اجازه‌دادن به منافقان كه در منزل بمانند و در جنگ شركت نكنند ( نگا : توبه / 43 ) اصلاً گناه يا حتي درخور لومه و عتاب نبود . يا اين كه طلب استغفار بايد پيشه هر مؤمني اعم از پيغمبر و غيره باشد ( نگا : محمّد / 19 و فتح / 2 ) . « سَاعَةِ الْعُسْرَةِ » : هنگام سختي و بحراني . مراد زماني است كه مؤمنان آماده جنگ تبوك مي‌شدند و به مناسبت سختي معيشت و مشكلات راه و رزميدن با امپراطوري روم در نقطه بسيار دوري از مدينه سخت در تنگنا بودند ، و لشكري را هم كه تهيّه ديدند جَيْشُ الْعُسْرَة لقب گرفت . « كَادَ يَزِيغُ » : نزديك بود كه منحرف و از راه به در شود . « فَرِيقٍ » : دسته . گروه . ‏

اينم توضيح !!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مهدی عباس زاده ، hesam110 ، GreeN.boy ، yamin ، fr60din ، azade

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۲, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۲۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #41
آواتار
نقل قول: وقتی ادم جوابتون رو می ده می گین انشا نوشته وقتی نمی ده می گین جوابی نداری !! اصلا دیگه مجبورم واقعیت رو بگم ...
خوب برادر با یکی از علمای خودتون در مورد روش بحث صحبت کن

نقل قول:اینها بدعت نیستن .... این بدعت نیست که از امام پنجم کنار کعبه کمک بخوای ... (زنا = صیغه - دروغ = تقیه و ... ) و هزاران بدعت دیگر...

تقیه به خاطر فشاری است که بنی امیه و حکام دیگر بر شیعیان وارد میکرده اند و همیشه در پی قتل و زندانی کردن شیعیان بودن .
نمونش 12 تا امام (علیه السلام) ما که به قتل رسیدن

صیغه هم زنا نیست . ایه قرانه سنت رسول خدا این لینک رو بخون . متاسفانه اهل سنت از کتب خودشون هم اگاه نیستند

نقل قول:همسر گرامی رسول الله ام المومنین عایشه (رض) توهین می کنید

هیچ کس توهین نکرده جز علمای خودتان . صحیح بخاری واقعیت هایی نوشته که شما ان را توهین میدانید

نقل قول:من دیگه به این تالار نمیام چون شما اسناد رو قبول ندارید فقط اسناد خودتون رو !! درضمن می رید از جاهایی سند میارد که تا حالا چشم هیچ مسلمونی بهشون بر نخورده ...

خوب ما که فقط از کتب خودتان دلیل اوردیم!!
یعنی چشم شما به کتب خودتان هم نخورده؟

به هر حال برادر من جواب ها رو بخون انچه که از بچگی در ذهن شما کرده اند رو بزار کنار با حقیقت رو برو بشو

بابا همش از کتب خودتون بود به خدا

دیگه خودت میدونی و خدای خودت. حجت که بر شما تمام شد . امیدوارم روزی برسه که کتب خودتون رو هم بخونید.

خالد بن ولید هم باز از کتب خودتان بررسی خواهد شد

یا حق
نقل قول:من دیگه به این تالار نمیام چون شما اسناد رو قبول ندارید
دلیلش اینه که تحمل شنیدن حقیقت رو ندارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، یا صاحب الزمان ، علی 110 ، فاطمه خانم ، خیبر110 ، erfaneh ، peimane ، ZaHrA110M ، آوای انتظار ، mhklord
۱۱:۵۲, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #42
آواتار
برادرم اگه مشکلت دسترسی به کتاب هاتون هست، islamweb.net این سایت براتون منبع خوبیه. برای خودتونه. نه برای ما.
تمام کتاب های معتبرتون توش هست که آنلاین میتونید برید توشون.
البته یه کم سواد عربی هم نیازه.
اگه دوست دارید، میتونم بهتون طرز کار کردش و طرز دسترسی به کتاب ها رو آموزش بدم.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یا صاحب الزمان ، علی 110 ، فاطمه خانم ، آوای انتظار ، mhklord
۱۳:۳۷, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۷/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۹)Light Servant نوشته است:  وحید جان داداش ... من نه سنی هستم نه شیعه !!! ولی مسلمونم و هر کسی که به یاران رسولم چه عمر و چه علی و چه ائمه توهین کنه مثل کوه جلوش می ایستم !!! Angry
اینو دانلود کن بعد اکانت بساز و بیا این ایدی !!! منتظرتم !
Www.raidcall.com
بعد از ساختن اکانت به این ایدی بیا :
3078556
هر وقت اومدی بگو دوست کارو هستم !!! خودشون بهم می گن و میام !!
ولی من همیشه 1 تا 3 ظهر و 6 تا 9 شب هم اونجا هستم !
بیا اونجا باهم صحبت می کنیم ... بعدا ببین مسلمان بودن خوبه یا شیعه و سنی !!!
اشهد ان لا الله الا الله ....... اشهد ان محمد رسول الله
لا سنیة لا شیعیة
ان من المسلمینHeart

بسم الله الرحمن الرحيم
جسارت, ولي بنده نمي دانستم مكتب جز شيعه و سني در اسلام داشته باشيم . خيلي فكرم رو مشغول كردDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، erfaneh ، peimane
۱:۳۳, ۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱:۳۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۷/فروردین/۹۱ ۱۰:۵۹)Light Servant نوشته است:  وقتی ادم جوابتون رو می ده می گین انشا نوشته وقتی نمی ده می گین جوابی نداری !! اصلا دیگه مجبورم واقعیت رو بگم ...
اینها بدعت نیستن .... این بدعت نیست که از امام پنجم کنار کعبه کمک بخوای ... (زنا = صیغه - دروغ = تقیه و ... ) و هزاران بدعت دیگر...
شما به عشرة مبشرة توهین می کنید به همسر گرامی رسول الله ام المومنین عایشه (رض) توهین می کنید و رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو .... استغفرالله ... نعوذبلله
به سعد بن ابی وقاص که در جنگ احد پیامبر خطاب به ایشان فرمود : تیر بیانداز ای سعد ... بیانداز پدر و مادرم فدای تو باد ...

من دیگه به این تالار نمیام چون شما اسناد رو قبول ندارید فقط اسناد خودتون رو !! درضمن می رید از جاهایی سند میارد که تا حالا چشم هیچ مسلمونی بهشون بر نخورده ...Big Grin

بیخیال ...

ان الله مع المسلمین

بردار من توهین به مقدسات اهل تسنن طبق فتوای علمای ما حرام هستش

این تهمتت به ما نمیچسبه مگر اینکه بخوایم خلاف حرف مراجع و علمامون عمل کنیم که نمیکنیم

این یک بحث منطقی هستش قصد توهین به کسی رو هم نداریم

شما میخوای در مدح عمر و ابوبکر برامون حرف بزنی یا قصد داری بحث علمی بکنی؟

این بحثی که شما میگی که نه شیعه نه سنی فقط مسلمان بودن هم غیر ممکن هستش

یا حداقل شما بگو کدوم بزرگواری این بحث رو راه انداخته که شما داری ازش تقلید میکنی

چون این حرف شما مثل راه اندازی فرقه ای نو ظهور و انحرافی مثل بهاییت یا وهابیت میمونه

مثلا شما که میگی نه شیعه و سنی چه طوری نماز میخونی به روش اهل تسنن یا شیعه یا خیلی مسائل جزئی دیگه.
نمیگم این مسائل بهشت و جهنم کسی رو مشخص میکنه ولی کاملا مهم هستن و شما نمیتونی بگی من طوری نماز میخونم که دلم و قلبم بگهHuh

این مسائل ملاک و معیار میخواد
نمیشه سرخود و با حرف دلتون جلو برید

من به دلایلی نمیخواستم وارد بحث بشم ولی حرف هاتون پر از اشکال هستش و مباحثه کردنتون هم بسیار ضعیف هستش

شما داری دنبال راهی برای قانع کردن خودت میگردی متاسفانه

خداحافظ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، علی 110 ، أین المنتظر ، ساقی ، erfaneh ، peimane ، mhklord
۱۶:۲۳, ۹/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۱:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #45
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
برادر خواستم اصلا در بحث شما شركت نكنم ولي اگر بتوانم شما را از اين تسلسل نجات دهم اميد وارم باعث خشنودي حضرت حق بشوم
در ابتدا لازم به ذكر است كه :به حسين شناختم من به خدا قسم خدا را.
از شما سوالي دارم . واقعا به اين درك والا و نهايت معرفت رسيده ايد كه صاحب سبك شديد . در اين بيابان خود بسوي كعبه قدم برميداريد حال كه هيچ نقشه اي نداريد . اگر اكتفاي(نقشه) شما فقط به قران مقدس است دوست من اين كتاب سخنان خداي متعال است چگونه به اين راحتي نقشه خواني مي كني . هنوز كه هنوز فيلسوف ها و مراجع به درك كامل اين كتاب نرسيده اند . بنده حقير در اين بيابان جا پاي سرورانم مي گذارم كما اينكه لغزش دارم اما شما .... واقعا ترسم نرسي به كعبه اي اعرابي .بهتر است در اين مسير پيشوا و مولايي داشته باشي كه راهنمايت كنند .
حال انكه مولا كيست ؟
شما در مورد فضايل جناب ابوبكر سخن زياد گفتيد كه مورد قدر داني است ولي همين را بدان كه هيج احدي نيست كه فضايل مولا علي (علیه السلام) را بشمارد و وصف كند.
ابوبكر مرد خدا ست . شيطان با اینکه از اجنه بود در نزد فرشتگان جایگاهی یافت ولي اطاعت نكردن از فرمان خدا و حسادت مانع رستگاريش شد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
۱۷:۰۳, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام .
هدایت دست خداست.
اگر اهل هدایت هستید من به شما کتاب الغدیر علامه امینی (رضوان الله علیه) رو پیشنهاد میکنم.
یاعلی مدد(صلوات الله علیه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ساقی ، یا ثارالله ، MohammadSadra
۱۶:۵۱, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
هميشه همين طور بوده كه تا بحث داغ ميشه يا يكي بحث رو به حاشيه مي بره يا كلا ميره كه ميره ، معمولا هم كسي ميره كه يه جورايي فهميده داره خطا ميره ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane ، وحید110 ، محب الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا