|
تا ازدواج نکنید خیلی سخت میتونید خدایی شوید!!!
|
|
۲۲:۱۴, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الان داشتم تایپیک یافتم علی 110 رو میخوندم همنشین خوب ، نماز سر وقت خواندن ، انجام واجبات ، دروغ نگفتن و... چیز های دیگر تاثیر بسزایی در ایمان و دین انسان داره من نمیدونم چرا دوستان از این واقعیت مهم زندگی فرار میکنند اکثر عرفا و انسان های والا مقام از نظر دینی همشون زود ازدواج کردند به چه دلیل؟ چرا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید: هر کس ازدواج کند نصف ایمانش را حفظ کرده پس نصف دیگر را با پرهیزگاری حفظ کند تا به نیاز جنسی هر جوانی پاسخ داده نشه خیلی سخته که بتونه تو راه خدا قدم برداره این غریزه خیلی شدیدتر از غریزه گرسنگی و تشنگی هست اولین دعاتون بعد هر نماز این باشه که جوان های این مملکت هر چه سریع تر ان شا الله شرایطشون جور بشه و ازدواج کنند حقیقت ها رو باید گفت ، خیلی این تالار سایت خوبی هست ، من به خودم افتخار میکنم وقتی وارد این تالار میشم ولی به همون خدای بالای سرمون قسم که بدون ازدواج 99 درصد کم میارن ، اصلا ذات انسان اینه آیا میتونید به جوانی که نیاز شدید به ازدواج داره بیاید بگید برو نماز بخون ، قرآن بخون شاید تا سن 23 و یا 24 ساله بتونه خودش رو خوب کنترل کنه که بازم میگم تقریبا غیر ممکنه ولی بعد اون چی میدونم خیلی هاتون خوشتون نمیاد از این حرف ها ولی من رو ببخشید چیزی رو که میدونم اوجب واجباته رو نمیتونم بیان نکنم به مولا صاحب الزمان همتون رو دوست دارم و از این که میبینیم و هیچ کاری نمیتونم بکنم دلم میسوزه و آتیش میگیره یا مهدی ادرکنی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۵, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نظر من درصورتی سخت خدایی می شویم که
ازدواج نکردنمون باعث گناه بشه . |
|||
|
|
۲:۳۰, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۱ ۰:۰۶)behasht نوشته است: عزیز برادر ، همه متنت رو کامل 10000% قبول دارم. ولی ببین وقتی یه خونواده خودش رو بزور تامین میکنه ، چطور میتونه واسه بچه هاش زندگی رو تامین کنه. الان یه خونواده ماهیانه زیر 2 تومن در بیاره ، زیر خط فقره. ولی در کل حرفات درسته. کو گوش شنوا . . . |
|||
|
|
۹:۵۱, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۹:۵۴ توسط taleb.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
Mohammad Trust نوشته است:
عزیز برادر ، همه متنت رو کامل 10000% قبول دارم. ولی ببین وقتی یه خونواده خودش رو بزور تامین میکنه ، چطور میتونه واسه بچه هاش زندگی رو تامین کنه. الان یه خونواده ماهیانه زیر 2 تومن در بیاره ، زیر خط فقره. ولی در کل حرفات درسته. کو گوش شنوا . . . taleb: اصلا هم اینطور نیست. خدا خودش روزی رسان است.من خودم کسی رو میشناسم که 5سال پیش دانشجویی بیش نبود و هیچی نداشت .اومد ازدواج کرد و خدا برکت داد، الان هم کار هم ماشین وهم خونه دارن. تو چند جای متفاوت کار میکنه و بچه ی اولشون هم دختر شد و خدا بواسطه ی رحمتش نعمتاشم هم به این خانواده ارزونی داشت. در خزانه ی خدا زیاد است فقط باید چند سال اول زندگی رو با قتاعت زندگی کنیم اینکه کار سختی نیست این وظیفه ی همه ی شیعه های حضرت علی (علیه السلام) است که متاسفانه جزء وظایف فراموش شده است. |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۱۸ توسط ODYSSEY.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
شرایط ازدواج واقعا سخته تو جامعه الان ما الان جونای تهرانی ما که بخواهند ازدواج کنند تو یه جای معمولی خونه بخوان بگیرند و با یه حداقل اسباب اثاثیه حداقل 100 میلیون پول میخواد اونم برای یه خونه 60 متری...تازه دغدقه مهمتر اینکه همسری داشته باشی که از لحاظ دینی و اعتقادی مثل هم باشی.
انشاء ا... شرایط ازدواج جوانها سهل تر و ساده تر بشه...و با تاکید مقام معظم رهبری مهریه ها ساده تر شود و مراسم ازدواج را در مساجد بگیرید همانند یهودی ها که در کنیسه و مسیحیان که در کلیساهایشان مراسم می گیرند. سخنان رهبری درباره مهریه و ازدواج mp3 |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۱ ۱:۲۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
منم میخوام همین رو بگم
تا در عذب و مجردی اصلا غریزه جنسیت اجازه نمیده بیای صد رد صد فکرت رو بذاری روی دین و خدا و امام و ... دکتر حسن عباسی به جان عزیزترین کسم راست میگه 90 درصد جوان های ایرانی به زنای ذهنی دچارند و واقعا کاش این باشه و خیلی کارهای دیگر شرایط ازدواج موقت هم به هیچ وجه در کشوری مثل ایران که مرکز شیعه اثنی عشری هست و تامید موکد روی ازدواج موقت هست اصلا وجود ندارد استاد رئفی پور درست میگند الان هر کسی دوست دختر داشته باشه اصلا برای خانواده ها یه چیز عادی شده و حتی پدر و مادر استقبال هم میکنند ولی وای به حال کسی که صیغه کرده باشه ، یعنی واقعا فکر کنم از خانواده طردش میکنند کسایی هم که صیغه میکنند همش آدمای پولدار که دنبال هوس هستند و هیچ چیز دیگر براشون ارزش نداره و این کار کسی نیست جز ابلیس همان دشمن آشکار که تونست به این راحتی صیغه رو از جامعه ما ریشه کن کنه و حتی بدتر از اون صیغه کردن الان از نظر خیلی ها بدتر از روسپیگری و هرزگی هست 3000میلیارد به راحتی این ور اون ور میشه عین آب خوردن ولی به یه جوان میخوان وام ازدواج بدن پدرشو میارن جلوی چشمش بعدش همه کانال های تلویزیون موعظه گر داره هر کانال بحث دینی داره و (ویرایش شد ) ولی هر روز بدتر از دیروز ، و درست کار نکردن خیلی ها اسم کسانی رو هم که خوب کار میکند رو هم لکه دار کرده کاش رهبر ما یه فتوایی بدن هر کی خیانت کنه رو همون جا زنده زنده بسوزونن تا دل من خنک بشه الان توی ایران به غیر از رهبر هیچ کس درست کار نمیکنه هیچ کس فقط با ظهور حضرت مشکل ها حل خواهد شد اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خیلی ببخشید همه مشکلات از خانم ها نیست!
مشکل ماخانم ها هم اینه که مرد پیدا نمیکنیم همه شبه مردن ! تازه برادر من خیلی هایی هم که صیغه میکنن دارن از راه شرعیش ودرستش وبه خاطر به گناه نیفتادن میکنن!جمع نبندید! |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
من فقط گفتم اینجا تجربه شخصیم رو بیان کنم. من چند سال قبل از ازدواج دچار یک سری افسردگی ها ، یک سری بدخوابی ها ، یک سری روحیه بد شده بودم ، اما به شما بگم که بعد از ازدواج هر شب سرم رو راحت می گذارم روی بالشت ، حتی روزهایی که خیلی اعصابم خورد بوده یا کار داشتم ، فقط یکی چند روز که امتحان یا مریضی داشتم خلاف این اتفاق می افتاد. در صورتی که قبل از ازدواج شاید بتونم بگم هر شب بین یک ساعت تا حتی 4 و 5 ساعت طول می کشید تا خوابم ببره ، اون هم به زور مشاهده تلویزیون و امثالهم. |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۲)یاران مهدی نوشته است: خیلی ببخشید همه مشکلات از خانم ها نیست! به نام حق امیدوارم مدیران این پست و پاک نکنند. در مورد آقایان که البته همه خانمها متفق القول هستند که : خیانت کارند مرد نیستن خسیس اند ؟ بی عرضه هستند و ... ببینید تمام خانمها در ایران هم اگر برید از خانواده شون یا مادرشون سوال کنید : خوبن تحصیلکرده خانه دار عاشق شوهر مودب و با کلاس و آفتاب و مهتاب هم دخترشونو ندیده ! این خانمهایی که با این وضع افتضاح میان تو خیابون صد در صد از کشورها و یا از کرات دیگه بعد از ظهر ها میان بیرون برا خودنمایی ![]() از خانمی بسیار محترمانه خواستم برای ازدواج راهنمام باشن . و اگر کسی هست بهم معرفی کنن , در جواب اول موافقت کردن و بعد متهم به دروغگویی شدم و بعد با کلی منت سرم گذاشتن باعث شدن که از اینکه پا در ازدواج گذاشتم پشیمون بشم . آره مرد پیدا نمیشه ! با همین حرفا خودتونو توجیه کنین ! واقعا متاسفم . |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۷)Havbb 110 نوشته است: شما باید در میداشتی که بیش از 90 درصد ازدواج های اینترنتی چه عاقبتی داشتند.... یه جوری میگی همچین 90 درصد ازدواجای کشور از طریق اینترنته !! همه کسایی هم که طلاق می گیرن تو نت با هم ازدواج کردن !! اینترنت هم می تونه یه جا باشه برا آشنایی خب. مثل خیابون و پارک و یونی و کوچه و هر جایی که بشه. همونطوری که تو نت میشه هویت رو پنهون کرد ، تو بقیه موارد هم میشه پنهون کرد. می خوای من یرات زوج طلاق گرفته بیارم که 20 سال همسایه هم بودن ؟؟ مرحله شناخت ربطی به اینکه کجا با همدیگه آشنا میشن دختر و پسر نداره اصلاً. |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۰ توسط یاران مهدی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۸)mahdy_mir نوشته است:لطفا جمع نبندید!(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۲)یاران مهدی نوشته است: خیلی ببخشید همه مشکلات از خانم ها نیست! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| با هزینه های ازدواج آشنا شوید! | میثاق | 38 | 18,425 |