|
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
|
|
۱۴:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام .
یه پیشنهاد داشتم اینکه اگه مقدور هست آخرین ارسالهای کاربران رو توی همین صفحه اصلی نمایش بدید! اون پایین صفحه! |
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشنهاد خوبی است اما باعث شلوغ شدن صفحه اصلی میشه و طبق بررسی های من برای تالارهای خیلی فعال کارایی نداره.بیشتر به درد تالارهای کم بازدید میخوره در این تالار در حال حاضر که تازه شروع کار است به طور متوسط روزی 50 پست جدید زده میشه .فکر می کنید نشان دادن 10 یا 15 پست آخر فایده ای داشته باشه؟ پیشنهاد من اینه که از 2 امکان تعبیه شدن در نوار ابزار بالای تالار استفاده کنید ( ارسال های امروز ارسال های جدید) |
|||
|
|
۲:۴۹, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام برادران عزیز
سرعت رشد این تالار نشون از یه ظرفیت پنهان مفهومی و انسانی در موضوع آخرالزمان و مهدویت و نقد دنیای جدید و تحولات تاریخی شیطان داره. شاید بشه به یه شبکه هم اندیشی و اطلاع رسانی منتظران فکر کرد.کسایی که خودشون خبرنگارن، مطلب جمع می کنند و چهره ها و اطلاعات جدید رو به روز می کنند. یا زهرا |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
چند پیشنهاد داشتم که امیدوارم به بهتر شدن فروم کمک کنه 1-افزودن بخشی به بالا یا پایین فروم که 20 یا 10 پست اخر ارسال شده رو نشون بده این کار برای راحتی پیدا کردن تایپیک های در حال بحث و تازه بروز شده کمک میکنه مهدی جان بر خلاف شما به عقیده من این بخش بیشتر به درد تایپیک های پر بازدید میخوره 2-خیلی از دوستان بعضی از موضاعات را به چند بخش تقسیم میکنند و برای هر بخش یک تایپیک جدید باز میکنند که این کار باعث زیاد شدن تایپیک ها میشود و بعدا که چند ماه از موضوع مطرح شده گذشت هر تایپیک در یک صفحه قرار میگیره و برای فرد تازه واردی که قصد مطالعه موضوع را دارد باعث سردرگمی میشود بهترین کار هم ایجاد 1 تایپیک و زدن مابقی پست ها در همان تایپیک هست( نمونه برای موضوع اخرین دولت دوست عزیز من علی 110 اقدام به ایجاد 4 تایپیک کردن که مطمئنا با گذشت زمان این تایپیک ها از هم جدا میافتند و بهتر بود هر 4 قسمت در یک تایپیک و در قالب 4 پست نوشته میشد) 3- نمیدانم چرا مدیران این انجمن تمایلی به زیاد شدن حجم تایپیک ها و پست ها ندارن و اشکال این کار رو در چه میبینند |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من هم موافق گفته های آقا فرهاد هستم. به نظرم چنانچه جناب علی110 لطف کنن و یک موضوع طولانی رو ادامه دار در یک پست بگن خیلی بهتره که تسلسل مطالب از بین نره و تعداد تاپیکها هم زیاد نشه چون به قول دوستمون بعدا که تعداد پستها زیاد شد این تاپیکهای هم موضوع کنار هم قرار نمیگیره و دنبالش گشتن سخت میشه.
اگر لطفی کنین 5 تاپیک خودتون رو بکنید یک تاپیک و بعد مطالب مطرح شده رو با 5 بار پست پشت سر هم ارائه بدین. اینطوری خیلی بهتره. البته اینکه دوستمون اینطوری پست زدن، به خاطر اعتراض بعضی دوستان بوده که از طولانی بودن پست گله داشتند. در هر صورت به گمانم اینطوری بهتر باشه. دو تا موضوع 5 قسمتی در فروم موجوده که امیدوارم علی جان زحمت ادغام اونها رو بکشن. |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
1-اینکه من میگم کارایی نداره فقط بر مبنای نظر شخصی خودم نیست.بسیاری از تالارهای بزرگ ، آخرین ارسالی ها رو نمیزارن مثل : forum.p30world.com فکر می کنید دلیلش چی باشه؟ 2- در این مورد به زودی می خواستم به مدیران هر بخش بگم یک قسمت انتقادات و پیشنهادات در بخش خودشون ایجاد کنن.اگر هم بخش مدیر نداشت من خودم ایجاد می کنم هر پیشنهاد و انتقادی در مورد بخش خاصی داشتید همانجا مطرح کنید 3-شما از روی کدام حرف چنین برداشتی رو کردید؟ چیزهایی که ما میگیم اینهاست: موضوع(تاپیک) تکراری ایجاد نشود در ذیل موضوع با عنوان الف فقط در مورد الف بحث شود.بحثهایی که به عنوان ربطی ندارد باید براش موضوع جدیدی ایجاد کنید وگرنه تا زمانیکه قوانین تالار رعایت شود روزی 10000 پست جدید هم زده شود اتفاقا باعث خوشحالی ما می شود |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۸۹ ۱:۲۹ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام اقا مهدی احتمالا برداشت من اشتباه بوده
بنده یک خواهش داشتم و ان هم امکان ویرایش پست هاست من فکر نکنم این درست باشه که ما امکان ویرایش پست رو بعد از هر مقدار زمانی داشته باشیم برای ویرایش 1 محدوده زمانی یک ربع یا نیم ساعته بزارید فکر کنم بهتره و اگر کسی خواست پستی رو بعد از مدت زمان طولانی ویراش بکنه تنها با درخواست از مدیران و ذکر دلیل امکان ویرایش رو داشته باشه و در زیر پست ساعت و مرتبه و دلیل ویرایش نوشته شود |
|||
|
|
۳:۰۱, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول: من فکر نکنم این درست باشه که ما امکان ویرایش پست رو بعد از هر مقدار زمانی داشته باشیمچرا درست نیست؟ ضمنا آخرین ویرایش هر پست در قسمت بالای آن نوشته می شود.مثلا برای شما نوشته: (آخرین تغییر در این ارسال: امروز 0:29 توسط فرهاد.) |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان،بنظر من هم تعدد پست ها،بعنوان زیر مجموعه،با این رشدی که میبینیم باعث گم شدن یا به چشم نیومدن بعضی از تاپیک ها میشه که خیلی مهم هستند و خواهند بود. واسه این مشکل! یه فکری بکنید. *** دوستان،لینک تالار گفتمان بیداری اندیشه رو در وبلاگ ها و وبسایت های خودشون بزارن |
|||
|
۱۶:۲۰, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
بنظر من یک قسمت را برای پرسش و پاسخ در نظر گرفته بشه تا دوستان دچار سر درگمی نشوند متشکرم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر | black | 7 | 5,574 |