کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام دیدگاه را قبول دارید؟!
ولایی (اصول گرایان پیرو خط امام )
آزادی خواهان (لیبرال ها)
اصلاح طلبان
ملی گرایون (ناسیونالیسمها)
نمی دانم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همگرایی اندیشه ها در میدان جنگ نرم(فضای مجازی)
۱۱:۲۶, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۴ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بعد از مدت ها مکانی در فضای مجازی ایجاد شده است تا به بررسی و تبیین مسایلی بپردازد که شاید کمتر از آن سخن میرود و یا اصلا به موضوعات از این دست پرداخته نمی شود. موضوعاتی چون :فراماسونری و ...

اما در کنار پرداخت به این موضوعات و به نوعی اطلاع رسانی و کنکاش در بحث هایی این چنینی. گاهی بحث ها، تنها به جدال بین اندیشه های مختلف درتالار و از حالت تبادل اطلاعات به نزاع در حوزه های مختلف تبدیل میشود.

البته همگرایی اندیشه ها اکثرا در موضوعات دینی و سرفصل های اسلامی است که با همگرایی بیشتری صورت می گیرد.

اما با کمی اندیشیدن پیرامون این دست نزاع ها می توان به دلیل عمده آن پی برد و از ادامه ی بی دلیل وبی فایده آن جلوگیری نمود. امری که در حوزه ی جنگ نرم به قول دوستان دستاویز افراد سود جو میگردد. اولین مهمی که می بایست به آن توجه نمود، مشخص نمودن دیدگاهی است که آن را قبول دارید. اشتباه نکنین خوشبختانه 99% افراد تالار در موضوعات دینی در یک سو هستند و غالبا انسجام ایجاد شده حول همین موضوعات است.

اما در این کنار این سوال مطرح میشود: آیا تفکر شما تاثیر گرفته از دیدگا های آزادی خواهانه (لیبرالیسم) و یا و یا دیدگاه های اصلاح طلبانه و مشارکتی(سوسیالیسم) و یا دیدگاه های ناسیونالیسم(ملی گرایی و خصوصا جبهه ملی) و یا ناسیونالیسم افراطی(عده معدود) است؟

[b]اما دوستان عزیز در نظام جمهوری اسلامی و در یک جامعه مجازی نسبتا کوچک مثل تالار اندیشه با حدود 6000 عضو نوعی تفکر و دیدگاه متفاوت وجود دارد که بسیار پر شور و انقلابی است و دراین تفکر نقطه عطف منحصر به فردی وجود دارد و تمام افراد را حول این میدان قوی گرد آورده است و آن چیزی نیست جز ولایت. و من با اجازه شما این تفکر را ولایی مینامم.

دوستان عزیز شما غالبا به این تالار سر میزنید و نظراتی را هم میدهید ولی شاید 50% به بالا قایل به این موضوع نیستید که سخنان شما تحت تاثیر کدام جناح فکری قرار گرفته است. به هر حال بهتر آن است که با کمی اندیشیدن موضع خود را مشخص کنید و دلایل قانع کننده ای برای خود بیاورید که چرا این نوع تفکر را میپسندید و ...

امری که شما در بطن جامعه امروز هم می بینید. به عنوان مثال جبهه کارگزاران علنا اعلام می کنند که ما لیبرال دمکرات هستیم و و هم اکنون قدرت اقتصادی کشور به دست این گروه است. ولی مجددا عرض میکنم نقطه مشترک تمام این دست تفکرات اسلام است.
و البته فراموش نکینم این آیه از قرآن کریم را :
[/b]
"وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِاللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْكُرُواْ نِعْمَةَ"

با این تفاسیر چند سوال و نکته مطرح میشه که هرکس به نوبه ی خود میتونه پاسخ بده:
1.آیا بهتر نیست به جای پرداختن به موضوعاتی که غالبا دیدگا های جناح های مختلف را هدف می گیرد و به بحثهای توام با تعصبات و ...منتج میشود به نقاط مشترکمان بپردازیم؟! به عنوان مثال بحثهایی که بین ملی گرایون(معتقد به تمدن ایرانی و ...) و بقیه، صورت می گیرد که شاید صفحات متعدد پر شود ولی بدون نتیجه!!

اشتباهی که گاهی خودم باعث و بانیش بودم!!Confused
[/b]
سوالات بعدی در ادامه مطرح خواهد شد
در پناه حق باشید

یا علی (علیه السلام)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، علوم استراتژیک ، Havbb 110 ، مجید املشی
۱۱:۳۲, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۸ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام دوست عزیز، همچین تاپیکی لازم بود.
من احساس میکنم بعضی از این جریانات که دو گروه را مقابل هم قرار میدهند (مثل جریان فلسفه و ...) بوی توطئه میدهد چون از خیلی وقت پیش این جریان ها بوده اما جدیدا تو فضای سایبر خیلی همه گیر شده. ما باید حواسمون از جاهای دیگه پرت نشه.
در ضمن من نظر سنجیتون رو قبول ندارم چون از هر حزبی یه قسمتشو قبول دارم در ضمن باز ولایی ها هم چند دسته شدند واین نظر سنجیتون اصلاح طلبان و بقیه حزبها رو غیر ولایی نشون میده (البته قبول دارم که اکثرشون غیر ولایی هستن اما نه %100)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، علوم استراتژیک
۱۱:۳۳, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
توحید گرایان اضافه میکردید Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]