کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سربازان فضای مجازی بسم الله بگید (فرصتی برای شما)
۱۶:۱۷, ۲۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۱ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند سبحان
سلام

اگر برنامه ی زندگی شما تا 2-3 سال بعد اجازه می دهد که سایتی رو به صورت روزانه مدیریت کنید، فقط کافیه یک طرح و برنامه ارائه بدید،
این جانب یک وب سایت کامل با طراحی کاملا اختصاصی در اختیارتون قرار می دم تا من و شما هم وارد خاکریزهای پنهان جنگ نرم بشیم.

توجه کنید که برای این که سایت شما دیده بشه و مخاطب جذب کنه و حامی داشته باشه، باید حداقل 2 سال به صورت روزانه (یا یک روز در میان) وقت بذارید و محتوا بذارید و همچنین در سایت ها و رسانه ها حضور داشته باشید.
پس دوستانی که در آستانه ی ازدواج و تحصیلات تکمیلی و کنکور و یا هر برنامه ای که مانع این کارشون می شه هستن، بدونن که مهم نیت بوده. و دوستانی که زمان و علاقه ی این کارو دارن، یک طرح از سایتی که می خوان مدیریت آن را به عهده داشته باشند تهیه کنند و با من در میان بذارن تا انشاالله شروع کنیم.
توجه کنید که منظور از طرح اینه که مثلا می خوان سایت مطالب متنی داشته باشند؟ در چه زمینه ای؟ مخاطب سایت شما کیست؟ سایت به زبان فارسی یا انگلیسی یا چند زبانه؟ چند نفر هستید و توان شما برای تهیه ی چه مطالبی است؟ و توان مالی برای تبلیغات سایت دارید یا خیر؟
این ها برای اینه که طرح هایی رو شروع کنیم که واقعا ادامه شون بدیم و حتی روز به روز پر شتاب تر.

این بک پیام تجاری نیست. توجه کنید که سایت به صورت کاملا رایگان تهیه و در اختیار شما قرار می گیرد. تا بنده هم سهمی در این نبرد داشته باشم. البته بعد از یک سال، هزینه های سالانه به مبلغ حدودی 20 تا 40 هزار تومان خواهید داشت که بابت هاست (فضای میزبانی سایت شما) و تمدید دامنه (آدرس سایت) است. البته این ها هزینه نیست و بزرگترین سرمایه گذاریه. این پول هاهم به شرکت هایی پرداخت می کنید که بنده باهاشون ارتباطی ندارم.

ضمنا می تونید حتی اگر یک محصول دارید، در سایت به فروش برسانید و یا فروشگاه مجازی بزرگی در کنار سایتتون داشته باشید. راه های دیگری هم برای کسب درآمد از سایت وجود داره. اینو گفتم که بدونید هزینه هاتونو می تونید جبران کنید. اما هدف چیز دیگه ای باشه.

بسم الله

یکی از پیشنهادای من، سایتی در مورد کسایی که مسلمون نبودند و مسلمون شدن هست. وقتی مسایل رو طوری مطرح کنید که کسی که خودش مسلمون نیست، بتونه از طریق افکار و گفته های فرد تازه مسلمان شده، به معرفت و آشنایی برسه که ذهنش کنجکاو بشه و بره مطالعه کنه در مورد اسلام، کار ارزشمندیه.
با جمع آوری مصاحبه ها و گفته های این افراد، می شه نتیجه گیری هایی کرد و مطالب بسیار ارزشمندی ازشون استخراج کرد. همین که بانوان می گویند بعد از این که محجبه شدم کسی من رو به خاطر زیبایی های ظاهریم دوست نداشت و توجه ها به باطن رسید. یا مثلا مردی که از حجاب زنش ابراز رضایت می کنه و احساس می کنه حریمی در زندگی شون ایجاد شده.
این که اینر عزیزان روزی مسلمون نبودند و مسلمون شدند، ذهن غیرمسلمون هارو به فکر وامی داره.
اگر چنین سایتی به صورت چند زبانه ایجاد بشه عالیه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، قلب ، Aryha ، Ali#59 ، مجید املشی ، مجنون العباس ، MohammadMeraj ، fiftynine ، هایرو ، soshiant ، ماحی ، Eve

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۱, ۲۸/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۴ ۱۳:۳۶ توسط ماحی.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
فعالیت خیلی خوبی هست .خداقوت...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]