کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برگزاری مسابقه ایده‌های قرآنی در جشنواره بازی‌های رایانه‌ای
۱۶:۱۲, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بنیاد ملی بازی های رایانه ای با مشارکت مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد مسابقه ایده های قرآنی را در دومین جشنواره بین المللی بازی های رایانه ای برگزار می کند.

[تصویر: 52004_21635_516.png]
به گزارش
گرداب
، شرایط شرکت در مسابقه ایده‌های قرآنی دومین جشنواره بین المللی بازی‌های رایانه‌ای تهران به عنوان یکی از بخش‌های جنبی این رویداد فرهنگی اعلام شد. بنیاد ملی بازی های رایانه ای با مشارکت مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد به منظور رشد و تعالی محتوایی و جریان سازی فرهنگی بازی های رایانه ای، مسابقه ایده های قرآنی را در دومین جشنواره بین المللی بازی های رایانه ای برگزار می کند.
قرآن ثمره رسالت تمام انبیاء، معجزه آخرین پیامبر خدا و کتاب آسمانی برای تمام اعصار و قرون است. گنجینه های ناشناخته و ارزشمندی دارد که می توان در تمام شئون زندگی از آنها بهره برد. داستان های قرآنی، پندها و حکمت های الهی، دستورات دینی، احکام و… همه و همه ظرفیت های فراوانی برای تولید بازی های رایانه ای هستند. البته در این میان خلاقیت طراحان این بازی بسیار حائز اهمیت است.
صاحبان آثار ارائه شده در این بخش به منظور داوری در مسابقه ایده های قرآنی باید سابقه فعالیت در رشته های مربوط به بازی سازی مانند: طراحی بازی، طراحی هنری، نویسندگی، برنامه نویسی و پشتوانه های محتوایی همچون نص صریح آیات قرآن، تفاسیر، روایات، داستان های دینی، فیلمنامه های مذهبی و رسالات را داشته باشند.
همچنین خلاصه داستان های آثار ارائه شده در این بخش باید در سه صفحه به دبیرخانه این رویداد فرهنگی ارائه شود.
دومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران با هدف ترویج مبانی فرهنگی و هویت اسلامی ایرانی از طریق این صنعت با نگاه ویژه به کودکان و نوجوانان، شناخت و حمایت از ظرفیت و استعدادهای موجود این صنعت در کشور با رویکرد بومی‌سازی و تقویت تولیدات داخلی، ایجاد فضای رقابت علمی، فنی، فرهنگی و هنری میان دست اندرکاران فعال در صنعت بازی های رایانه ای در جهت ارتقا و رشد کمی و کیفی این صنعت، ایجاد زمینه برای رشد و شکوفایی خلاقیت های دانش آموزان در صنعت سرگرمی و بازی ۶ الی ۱۰ تیرماه امسال در مصلای امام خمینی برگزار می شود.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .Ali. ، fereydun
۱۹:۳۰, ۳۱/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۳ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #2

بسیار عالی !
فقط باید گیم پلی و گرافیک در حد بازی های امروزی رو داشته باشته که بتونه مخاطب جذب کنه نه بازی هایی که گرافیک 10 سال پیش رو داره ! با گیم پلی یا گرافیکش جذب شه بعد داستان بازی میتونه تاثیر زیادی بزاره .
یک بار شنیدم مختار بازیشو میخوان بسازن . اگه مختار با گرافیک و گیم پلی خوب ساخته باشه خیلی ها بازی میکنن ولی اگه بد باشه کسی بازی نمیکنه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، نجف آبادی
۲۲:۰۳, ۳۱/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۹ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #3

ای خداااااااااااااااا.کی میشه این مسئولین ما بفهمن که بازی فقط مال بچه ها نیست. نمایشگاهو دقیقا گذاشتن وسط امتحانای دانشگاه.حیف.من که نمی تونم شرکت کنم.
در کل یه توصیه دارم برای اونایی که چند وقتی بیشتر نیست که کارشونو برای این نمایشگاه شروع کردن و یا میخوان تازه شروع کنن:
لازم نیست خیلی مفصل کار کنین که نتونین جمعش کنین.اصلا بیخیال سبکهای بزرگ و مفصل بشین، مثلا سراغ ایده های خفنی مثل Call of Duty (اگه میخواین درباره دفاع مقدس بسازین) به هیچ وجه نرین.
بهترین گزینه ،ساختن بازی هایی هستند که در سبک Casual باشن.مثل angry birds یا world of goo و... .
توصیه ی دیگه هم اینه که اگه رفتین سراغ این سبک ، فکر ساختن ملک سلیمان و یا یوزارسیف رو از سرتون بیرون کنین.
فقط کافیه یک تِم اخلاقی (تاکید : فقط یکی) رو انتخاب کنین و بر اساس اون بسازین. باور کنین که اگه خلاقیت داشته باشین ، از همین یک تم، می تونین یه بازی جذاب بسازین.
اگه تصور می کنین که حرفه ای تر هستین و می تونین سبک عمیق تری رو بردارین ، سبک metroidvania رو انتخاب کنین.
مثلا بازی " کوهنورد" در این سبک ساخته شده.
درمورد ویژگیهای این سبک و سبک casual و اینکه باید چه مسائلی در آن رعایت بشه ، هر کس سوالی داشت میتونه به من پیام خصوصی بده تا براش به طور مفصل توضیح بدم.یا اصن اگه تمایل داشتین ، بگین تا همینجا توضیح بدم.
سپاس و آرزوی موفقیت برای شرکت کنندگان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۱:۱۳, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
در کشور ما تا دلتون بخواد موضوع خوب داریم ولی بازی ساز خوب...........
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نجف آبادی ، .Ali.
۱۲:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5

(۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۳)sarallahe73 نوشته است:  در کشور ما تا دلتون بخواد موضوع خوب داریم ولی بازی ساز خوب...........
اخر هر بازی ها بگردین چند تا اسم ایرانی پیدا میشه همیشه . ولی کو کسی که قدر اینا رو میدونست ؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۱۳:۳۶, ۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۷ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #6

(۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۳)sarallahe73 نوشته است:  در کشور ما تا دلتون بخواد موضوع خوب داریم ولی بازی ساز خوب...........


نبود نیروی انسانی در این زمینه در کشور ما به گونه ای نیست که بگیم اصلا نداریم.ولی دوتا مورد هست که مشکلات اصلی دراین بخش به حساب میان:
1-بودجه
2-تعریف نشدن بعضی از مسئولیت ها در یک پروژه ی ساخت بازی.

در مورد اول باید بگم علت اصلیش اینه که اکثر مسئولین ما هنوز که هنوزه به اهمیت این صنعت پی نبردن. اگه بفهمن که همونطور که برای پیروزی در جنگ سخت باید این مملکت از پشتوانه ی نظامی خوبی برخوردار باشه ، باید در زمینه ی جنگ نرم هم پشتوانه ی خوبی داشته باشه موضوع حله.همه ی ما از قدرت نظامی کشورمون به خوبی خبر داریم.(خدا رو شکر)پس می تونیم به بر طرف شدن این مشکل امیدوار باشیم. ولی من وقتی می بینم که بعضی ها در همین سایت ، بازی کردن رو وقت تلف کردن می دونن ، تمام امیدم رو به حل شدن این مشکل از دست می دم.حرف دراین مورد زیاد میشه زد بنابراین سرتونو درد نمیارم.
در مورد مشکل دوم مثالی می زنم.همه ی ما بر سر این مساله که این صنعت ، یک صنعت وارداتیه متفق القول هستیم.اما مثل تمام چیزایی از این دست که به کشورمون وارد شدن ولی نه به طور کامل(اینترنت ، خودرو و...) ، این صنعت هم دقیقا همینطوره.
برای توضیح بیشتر مثالی می زنم که متوجه حرفم بشین:
توی یک پروژه ی ساخت بازی ، یک نفر هست که مسئول بخش برنامه نویسی و کد زدن برای بازی کار می کنه که اصطلاحا به این آدم میگن Technical.
علاوه براین یک نفر دیگه هم هستش که مسئول کشیدن طرح های دستیه (2D و 3D) و همچنین بخش های دیگه ی هنری که توضیحش مفصله.اصطلاحا به این آدم هم میگن Artist.
حالا مشکلی که وجود داره اینه که ما یه نقش اینجا کم داریم. کسی که بهش میگن Technical Artist
.
یعنی کسی که هم برنامه نویسی واقعا سرش بشه و هم در هنر حرفه ای باشه.
بچه ها، نمی دونین که چه قدر بودن این شخص ضروریه!!! و حضورش چه قدر می تونه به پاشیده نشدن یک تیم کمک کنه.
مثالی که زدم فقط یکی از این مشکلات بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .Ali. ، sarallah
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  ایده بدید : بازی آموزنده چند نفره soheyl68 4 2,129 ۲۳/شهریور/۹۵ ۱۱:۳۴
آخرین ارسال: قلب
  عدم پخش مناسب بازی های رایانه ای amirabdi 2 1,858 ۲۸/خرداد/۹۴ ۶:۰۰
آخرین ارسال: Mitsonary
  کودکانی که قربانی اعتیاد والدین به بازی رایانه‌ای می‌شوند ! SAViOR 0 1,399 ۲۸/تیر/۹۳ ۶:۱۳
آخرین ارسال: SAViOR
  پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای محب الزهرا 15 12,452 ۳۰/دی/۹۲ ۱۶:۵۱
آخرین ارسال: درست پسند
  مروری بر جدیدترین بازی‌های رایانه ای ایرانی ali0077 3 3,425 ۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵
آخرین ارسال: PWLG
  جنگ نرم در بازی های رایانه ای محب العباس 8 8,017 ۱۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۲
آخرین ارسال: آناستازیا
  بررسی بازی های رایانه ای دینی مجید املشی 13 9,165 ۲/اسفند/۹۱ ۷:۴۲
آخرین ارسال: مجید املشی

پرش در بین بخشها:


بالا