کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصوير عجيب در ويكي پديا-پراكندگي جمعيت شیعه و اهل سنت در دنيا
۱۸:۴۹, ۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۱ ۲:۴۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

[تصویر: MuslimDistribution2.jpg]
سلام.دوستان نميدونم اين تصوير رو قبلا ديديد يا نه با سرچ كلمه شيعه در ويكي پديا پايين صفحه تصويري از پراكندگي جمعيت اهل تشيع و تسنن در دنيا رو ميتونيد ببينيد كه يكم عجيبه و فكر نميكنم جمعيت شيعيان اينقدر كم باشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، Ehsan 110 ، bagheri4 ، فانوس *7* ، heaven ، m.hossein ، سرباز سید علی ، شهیدطیبه واعظی ، azade ، ANTI satan ، عباس محمدی ، black ، parisan ، SARV ، حقیر ، N.Mahdavian ، am_po ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، AFG Shia ، vahrakan ، navid-313 ، nasimesaba ، ساقی ، vahid1878 ، carol ، AMINI ، شهرام ، ztb ، andishe ، peimane ، seiied ، kashkol-ir ، یاســین ، ali0077 ، السا ، farzad313 ، arman mohseny ، Amir-T ، pari74bala

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
نمیدونم بخندم Smileیا گریه Sadکنم من خوزستانی هستم و عرب با اطمینان Heartمیگم 98% خوزستانی ها شیعه Angelهستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، MohammadSadra ، Mitsonary ، ztb ، vahrakan
۱۱:۰۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
شیعه داره کم میشه و ما نشستیم دست رو دست گذاشتیم و میگیم 1-2 تا بچه بسه ! تو یکی از تاپیک های همین تالار همین بحث هست و 2نفر که تازه عضو شدن با بچه بیشتر مخالفت میکنن و حرف مستقیم خدا رو هم قبول نمیکنن جالبه برام که توی این مناظره هم بچه ها هیچ عکس العملی نشون نمیدن . رهبرمون گفته کشور تا 150 ملیون نفر (فکر کنم) میتونه ساپورت کنه برین بچه شیعه اضافه کنید بعد برخی افراد معلوم الحال میان مشکل کار رو بهونه میکنن در صورتی که تو کشور مشکل کار نداریم مشکل ما افاده ای بودن خودمونه والا من تو 3 روز 4-5 تا کار بهم پیشنهاد شد با در آمد معمولی که برای شروع خیلی هم عالی بود ولی به دلیل دانشجو بودنم نرفتم . این بهانه ها رو بذارید کنار امام زمان سرباز میخواد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، andishe ، vahrakan
۱۲:۰۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۷)Mosi34 نوشته است:  شیعه داره کم میشه و ما نشستیم دست رو دست گذاشتیم و میگیم 1-2 تا بچه بسه ! تو یکی از تاپیک های همین تالار همین بحث هست و 2نفر که تازه عضو شدن با بچه بیشتر مخالفت میکنن و حرف مستقیم خدا رو هم قبول نمیکنن جالبه برام که توی این مناظره هم بچه ها هیچ عکس العملی نشون نمیدن . رهبرمون گفته کشور تا 150 ملیون نفر (فکر کنم) میتونه ساپورت کنه برین بچه شیعه اضافه کنید بعد برخی افراد معلوم الحال میان مشکل کار رو بهونه میکنن در صورتی که تو کشور مشکل کار نداریم مشکل ما افاده ای بودن خودمونه والا من تو 3 روز 4-5 تا کار بهم پیشنهاد شد با در آمد معمولی که برای شروع خیلی هم عالی بود ولی به دلیل دانشجو بودنم نرفتم . این بهانه ها رو بذارید کنار امام زمان سرباز میخواد

دوستم به جاي بچه ي زياد بايد دعوت زياد بشه و حرفي كه تو زدي مثل حرف هاي مردم عوام هست.
انسانها بايد به سمت حقانيت بشر(شيعه)دعوت شوند ،ان هم با رفتار خوب ما،پيشرفت هايمان،روابط خوبمان با دنيا،مسلمان بودن خودمان(مسلمان واقعي)،نشان دادن حقانيت اسلام،(يعني دعوت با عمل)و امام زمان(علیه السلام)سرباز نميخواهد بلكه يار ميخواهد.
۱۶:۴۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۳)revenger نوشته است:  کسی که از. اول شیعه است رو راحت تر میشه شیعه نگه داشت تا از ادیان دیگه کسی درو شیعه کنیم
سلام
بستگی به این داره که شما چه کسی رو شیعه بدونید.به قول یک عالم روحانی که به شیعه های سنی مسلک می گفت منّی ، این منّی ها از سنی ها خطرناک ترند.

طرف اسمش شیعه است ، بعد از یک سنی روی عدم توسل و ... پایبند تره ، از یک بی دین به موسیقی وابسته تر ، حجاب رو کمتر از یک مسیحی قبول داره و هزاران مشکل دیگه! طرف بهش بگی امام دهمت کیه مغزش هنگ می کنه.
به نظر من به شیعه و سنی و مسلمون و غیرمسلمون ربطی نداره ، به تفکر طرف بستگی داره ، این که آیا حق دوست و حق پرست تشنه حقیقته ، یا نه فقط اداش رو در میاره.خوابه ،یا این که خودش رو زده به خواب.من طبق برخوردی که با خارجی ها داشتم ، معتقدم خیلی از همین کافرا از بچه شیعه های ما حق پذیر ترند و بهتر می شه روشون کار کرد.
در مورد نقشه هم که بگم درسته ، به قول حاج آقای ما مرز های کشور دست اهل سنته ، طبق گزارشاتی که شنیدم ، این مقدار در حال افزایشه ،خصوصا در مناطق محروم که با 500 هزار تومان یک شیعه رو اهل تسنن می کنند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، andishe
۱۷:۴۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #35

نقل قول:شیعه داره کم میشه و ما نشستیم دست رو دست گذاشتیم و میگیم 1-2 تا بچه بسه ! تو یکی از تاپیک های همین تالار همین بحث هست و 2نفر که تازه عضو شدن با بچه بیشتر مخالفت میکنن و حرف مستقیم خدا رو هم قبول نمیکنن جالبه برام که توی این مناظره هم بچه ها هیچ عکس العملی نشون نمیدن . رهبرمون گفته کشور تا 150 ملیون نفر (فکر کنم) میتونه ساپورت کنه برین بچه شیعه اضافه کنید بعد برخی افراد معلوم الحال میان مشکل کار رو بهونه میکنن در صورتی که تو کشور مشکل کار نداریم مشکل ما افاده ای بودن خودمونه والا من تو 3 روز 4-5 تا کار بهم پیشنهاد شد با در آمد معمولی که برای شروع خیلی هم عالی بود ولی به دلیل دانشجو بودنم نرفتم . این بهانه ها رو بذارید کنار امام زمان سرباز میخواد
برادر ، آخه حرفایی میزنی ها ، مشکل از کار پیدا کردن بچه ها نیست، تو این دوره زمونه مثلا یه خانواده چطوری میخواد از پس هزینه های بچه های زیاد بر بیاد؟ اون دوره که شما میگی و دوره 3، 4 ، 5 ، 6 و.. بچه داشتن تموم شد اون دوره که بچه ها تا چند کلاس میخوندنو میرفتن پهلوی باباشون شغل میگرفتن،الان جوونا تا 30 سالگی خونه باباشون خوابن و باباشون خرجشون رو میده (توهین نباشه به برادر های گلم منظورم کلی بود) و انقدر هم توقعاتشون بالا رفته که این پدر بدبخت مجبور صبح تا شب زحمت بکشه ، بازار کار هم که....، بگذریم،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: andishe ، شهرام
۸:۵۲, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
میشه یه سوال بپرسم؟
چرا همه سر این بحث میکنید که چرا این نقشه اینجوریه و این درست نیست یا درست هست و ....
بیایید اونطور که درسته فکر کنیم ونظر بدیم
سوال من اینه
چرا همه این نقشه سبز نیست؟
چرا ما کم کاری کردیم؟
چرا اسلام واقعی رو نشون دنیا که سهله نشون کشور خودمون و هموطن و هم کیش خودمون ندادیم؟
چرا؟
اون لکه های سبز کم رنگ چرا کم رونگ موندن چرا سبز پر رنگ نشدن؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۹:۱۲, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۹)عبد نوشته است:  مردم كشورهاي ديگه مسلمون بشن...سني شيعه بودنش خيلي مهم نيست.
مهم هست ولي نه به اندازه ي اسلام آوردنشون.
سلام
یک مسیحی خطر کمتری برای شیعه داره تا یک اهل تسنن وهابی (وهابی ها در اصل اهل تسنن منسوب به خلفا هستند و رفتاری مشابه سه خلیفه دارند، شدت برخورد ، مخالفت با ایرانی ها ،بدعت گذاری و ...)
به نظر بنده همون بودایی یا مسیحی باشند خطر کمتری برای جهان محسوب می شند تا یک اهل تسنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: menrabb
۱۱:۱۰, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:
سلام
یک مسیحی خطر کمتری برای شیعه داره تا یک اهل تسنن وهابی (وهابی ها در اصل اهل تسنن منسوب به خلفا هستند و رفتاری مشابه سه خلیفه دارند، شدت برخورد ، مخالفت با ایرانی ها ،بدعت گذاری و ...)
به نظر بنده همون بودایی یا مسیحی باشند خطر کمتری برای جهان محسوب می شند تا یک اهل تسنن.

مسیحیا و بودایی ها مگه خطری هم دارند؟

به نظر من اصلا نامردیه وهابی ها رو مسلمون بدونیم چه برسه اینکه بگیم از اهل تسنن هم هستند

بازم ممنونBlush
۱۱:۲۲, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
من خوزستانیم. به جرأت میتونم بگم تمام خوزستان شیعه هستن.
۱۱:۵۴, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
من دانشجوی اهوازم.تا الان حتی تو برادرای عرب زبان سنی ندیدم چه برسه به لرهای بختیاری.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]