|
اشعاری که باید خواند ...
|
|
۱۳:۱۲, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۱۵:۳۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شعری که تحسین رهبر انقلاب را بر انگیخت
![]() تمام غصه ی ما بال و پر نداشتن است ز رمز و راز پریدن خبر نداشتن است در این قفس متولد شدیم و می میریم طبیعت قفس عمر در نداشتن است چگونه داغ دلش خون نباشد از غم عشق که شرط داغ ندیدن جگر نداشتن است طبیب حاذق بیمار زندگی مرگ است علاج دردسر عمر سر نداشتن است فقط نصیب شهیدان سرسپرده ی توست سعادتی که سازی سپر نداشتن است |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۹, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۷ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
دلا غافل زسبحانی چه حاصل؟ / اسیر نفس شیطانی چه حاصل؟
بود قدر تو افزون از ملائک / تو قدر خود نمی دانی چه حاصل |
|||
|
|
۱:۱۲, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
[i]من همان ر وز ز فرهاد طمع ببریدم
که عنان دل شیدا به کف شیرین داد [/b] |
|||
|
|
۴:۰۰, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
کشیدند در کوی دلدادگان توضیح اینکه ...میان دل و کام دیــــــوارها ....... ..... ... . وقتی این بیت رو شنیدم ، مدتها توی فکرش بودم ...شعر از علامه طباطبایی است . خیلی مختصر و مفید بود انگار لازمش داشتم !!... |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغییر ده قضا را |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۷ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
دانه ها چون در زمین پنهان شود
سّرِ آن سر سبزی بُستان شود ملای رومی |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
راستی شعر مورد علاقه خودم یادم رفت
چون می مخوری طعنه نزن مستان را بیناد نکن تو حیله و دستان را تو غره بدان مشو که می مینخوری ( غره : مغرور) صد لقمه خوری که می غلام است ان را |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۸ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
[b] گفتم دلُ دین بر سر کارت کردم هر چیز که داشتم نثارت کردم[/b] گفتا،تو که باشی که کنی یا نکنی آن من بودم که بی قرارت کردم! آن کس که تو را شناخت،جان را چه کند؟ فرزندُ عیالُ خانمان را چه کند؟ دیوانه کنی،هر دو جهانش بدهی دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند؟! ای در دل من میلُ تمنا،همه تو! [b]واندر سر من مایه ی سودا،همه تو! [/b] هر چند به روی کار در مینگرم امروز همه توییُ فردا همه تو! همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ![]() ![]() ![]() ![]() [/b]
|
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
" به خود گفتا جواب است این نه جنگ است ... کلوخ انداز را پاداش سنگ است "
" جوانی گفت،پیری را چه تدبیر ... که یار از من گریزد گر شوم پیر ... جوابش داد پیر نغز گفتار ... که در پیری تو خود بگریزی از یار " " چو آن گاوی که از وی شیر خیزد ... لگد در شیر کوبد تا بریزد " از نظامی |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۶ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
هر نفس زنده شود دنیا و ما .... بی خبر از نو شدن اندر بقاء عمر همچون جوی نو نو می رسد .... مستمری می نماید در جسد پس تو را هر لحظه مرگ و رجعتی است ... مصطفی فرمود دنیا ساعتی است مولانا |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
روزگاريست همه عرض بدن مي خواهند#
همه از دوست فقط چشم و دهن مي خواهند# ديو هستند ولي مثل پري مي پوشند# گرگ هايي كه لباس پدري مي پوشند# آنچه ديدند به مقياس نظر مي سنجند# عشق ها را همه با دور كمر مي سنجند# خوب طبيعيست كه يكروزه به پايان برسد# عشق هايي كه سر پيچ خيابان برسد# |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اشعاری در وصف اهل بیت که انسان را مست میکنند!!!! | ehsan8taherian | 8 | 3,291 |
۲/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| اشعاری در مدح امام خامنه ای(حفظه الله) | سجاد313 | 12 | 8,222 |
۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۵ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| اشعاری در وصف ائمه (علیه السلام) | ali0077 | 17 | 7,498 |
۱۶/آبان/۹۲ ۲۰:۵۸ آخرین ارسال: پرنیان |
|

![[تصویر: new%20bitmap%20image.bmp]](http://www.emam8.com/images/stories/new%20bitmap%20image.bmp)