|
اشعاری که باید خواند ...
|
|
۱۳:۱۲, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۱۵:۳۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شعری که تحسین رهبر انقلاب را بر انگیخت
![]() تمام غصه ی ما بال و پر نداشتن است ز رمز و راز پریدن خبر نداشتن است در این قفس متولد شدیم و می میریم طبیعت قفس عمر در نداشتن است چگونه داغ دلش خون نباشد از غم عشق که شرط داغ ندیدن جگر نداشتن است طبیب حاذق بیمار زندگی مرگ است علاج دردسر عمر سر نداشتن است فقط نصیب شهیدان سرسپرده ی توست سعادتی که سازی سپر نداشتن است |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۳, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان این شعر را از زمان کودکی حفظ بودم از کتاب گل اینه قران شاید برای شما هم خاطره انگیز باشه ببخشید اگه کامل نیست فقط بیتهایی که یادمه براتون می نویسم چمن پاخورده /حوض گرد میدان/ دوسه تا فوراه درهوا سرگردان/چندتایی اتوبوس ایستاده به ردیف/چندتایی شسته بعضی یه خورده کثیف/کاروان جبهه /همگی آماده/اکبر لیلا زاد/محسن وابراهیم /مرتضی و مسعود/اسم این یادم نیست /انکه خطش بد بود /مادرم گریه نکن/پسرم محکم باش/نامه یادت نرود/کاروان جبهه همگی اماده /صلوات وحرکت/من ولی جاماندم/باهم تنها ماندم |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله
روز ها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننمایی وطنم( املاشو مطمئن نیستم ) |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
ای یاران بی وفا از غم بیاموزید وفا
با آن همه بی گناگی هر شب به من سر می زند بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
شکر خدا که در پناه حسینم
عالم خوبتر ز این پناه سراغ ندارد... |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
به نظر من این بیت بهترین توصیف برای امام علی هستش
نه خداتوانمش خواند نه بشر توانمش گفت متحیرم جه نامم شه ملک لا فتی را |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام ..البته این فقط یه بیت نیست ولی خیلی قشنگه از نظر من:
چون ملک ساخته خود را به پر و بال دروغ .. همه دیوند که ابلیس بود مهترشان همه قلبند و سیه چون بزنی بر سر سنگ .. هین چرا غره شدستی تو به سیم و زرشان شیرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان .. برکش آن تیغ چو پولاد و بزن بر سرشان |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۲ ۲۰:۲۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من واقعاً نمیتونم بگم بین زیباترین بیتهایی که از جاهای مختلف دیدم کدومشون بهتر هست.
ولی بیت آخر یکی از اشعار امام خمینی(رحمة الله علیه) هست که قبل از انقلاب اسلامی سروده شده، و برای ما که دنبال زمینهسازی برای تعجیل در فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستیم میتونه از جهاتی بشدت جالب توجه باشه. از همان ابتدا این نهضت رو آغازی میدونستن برای زمینهسازی فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، کاملاً به نتیجه دادن این حرکت الهی که از قیام خونین 15 خرداد 42 شروع شده بود ایمان داشتن، و ایمان و عزم و ارادهی راسخ ایشون و پیروانشون تونست بزرگترین موانع دنیوی ممکن رو هم از سر راه برداره. .
. . عاشقم، عاشق روی تو، نه چیز دگری بار هجران و وصالت به دل شاد کشم در غمت ای گل شاداب من ای خسرو من جور مجنون ببرم تیشهی فرهاد کشم سالها میگذرند، حادثهها میآیند انتظار فرج از نیمهی خرداد کشم |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سرخوش زسبوی غم پنهانی خویشم
چون زلف تو سرگرم پریشانی خویشم در بزم وصال تو نگویم زکم و بیش چون آینه خو کرده به حیرانی خویشم لب باز نکردم به خروشی و فغانی من محرم راز دل طوفانی خویشم یک چند پشیمان شدم از رندی و مستی عمریست پشیمان زپشیمانی خویشم از شوق شکرخند لبش جان نسپردم شرمنده جانان زگران جانی خویشم بشکستهتر از خویش ندیدم به همه عمر افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم هر چند امین، بسته دنیا نیم اما دلبسته یاران خراسانی خویشم |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
فلک جز عشق محرابی ندارد جهان بی خاک عشق آبی ندارد
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند...که با این درد اگر در بند در مانند، درمانند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اشعاری در وصف اهل بیت که انسان را مست میکنند!!!! | ehsan8taherian | 8 | 3,291 |
۲/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| اشعاری در مدح امام خامنه ای(حفظه الله) | سجاد313 | 12 | 8,223 |
۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۵ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| اشعاری در وصف ائمه (علیه السلام) | ali0077 | 17 | 7,498 |
۱۶/آبان/۹۲ ۲۰:۵۸ آخرین ارسال: پرنیان |
|

![[تصویر: new%20bitmap%20image.bmp]](http://www.emam8.com/images/stories/new%20bitmap%20image.bmp)