کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کودک امروز در دست کودک دیروز!!! راهکار چیست؟
۱۷:۳۴, ۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۷ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خانواده اولين مأمن و جايگاهي‌ است كه گوهر وجودي انسان در آن شكل مي‌گيرد
و مي‌تواند پديد آورنده انساني با ارزش از جهات مختلف به‌خصوص رشد و تربيت ديني و اعتقادي و يا برعكس، انساني دور از انسانيت باشد و در اين ميان والدين به‌عنوان اركان اصلي خانواده، نقشي اثرگذار و مهم در شكل‌دهي فطرت و سرشت پاك و بالفعل كردن صفات بالقوه مثبت فرزندان دارند. به‌گونه‌اي كه اگر والدين از همان ابتداي حيات فرزندان با برنامه‌اي جامع، عميق و هماهنگ، عزم خود را براي تربيت آنان به‌ويژه رشد تفكرات و عقايد مذهبي و ديني جزم كنند و هيچ‌گاه وظيفه مهم تربيت ديني فرزندانشان را در حاشيه قرار ندهند، مهارت‌هايي در آنان شكل خواهد گرفت كه در طول زندگيشان قادر خواهند بود با تكيه بر معيارهاي تربيتي كه به‌تدريج در بطن خانواده آموخته‌اند در مسير صحيح رسيدن به هدف نهايي و آرامش حقيقي با كمترين تخطي و انحراف باقي‌بمانند.
برخلاف اعتقاد برخي روان‌شناسان و جامعه‌شناسان غربي از جمله واتسون- روان‌شناس آمريكايي- كه به‌گونه‌اي افراطي و غيرواقع‌بينانه، انسان را كالايي صرفاً محصول فعل و انفعالات محيط پيرامونش مي‌دانند، تربيت فرآيندي تدريجي است كه بنابر اعتقاد بسياري از بزرگان دين و عرصه تعليم و تربيت، پيش از تولد آغاز و پس از آن با مديريت و برحسب توانايي‌هاي والدين و سپس در جامعه ادامه مي‌يابد. والدين به‌عنوان اولين مربيان عرصه تربيت، فرزندانشان را با بايدها و نبايدهاي مسير زندگي آشنا مي‌سازند.براي بشر همواره عدم آگاهي و ندانستن! منشأ بسياري از دشواري‌ها و خلأهاي زندگي بوده است، لذا پرورش عقلي و خرد فرزندان بي‌هيچ ترديد به‌عنوان بزرگترين مسئوليت والدين به‌شمار مي‌رود و اين محقق نخواهد شد مگر با تربيت صحيح و آموزش درست مبتني بر دستورات اسلامي.تربيت ديني كودكان در دوره خردسالي تنها با ايجاد احساسي خوشايند نسبت به مسائل ديني كه فقط با مشاهده اجراي منظم احكام و آداب ديني توسط اعضاي خانواده حاصل مي‌شود، در مراحل بعدي به وسيله ايجاد حس تقليد در كودك، موجب عادت به‌انجام فرايض ديني و نهادينه شدن خواهد بود. تشويق و نوازش والدين در هنگام انجام فرايض ديني كودك باعث افزايش انگيزه و ميل او به انجام فرايض خواهد شد. از طرفي خوشايندكردن اجراي احكام براي كودكان، تضمين‌‌كننده آينده‌ روشن تربيتي آنها خواهد بود.البته ذكر اين مطلب ضروري است كه شيوه والدين بايد منطبق بر روش آزاد‌منشانه و مبتني بر محبت دوسويه و احترام متقابل بين والدين و فرزندان ‌باشد.علايق ديني والدين اگر موجب انتخاب شيوه‌هاي نادرست تربيتي (مستبدانه) و زياده‌خواهي آنان در اين زمينه و مانع از انجام داوطلبانه آداب ديني شود بي‌شك تأثيري مستقيم در بروز ناهنجاري‌ها، بزهكاري‌ها و جرايم در جامعه خواهد داشت.فطرت انسان كه دربردارنده عميق‌ترين گرايش‌‌هاي فطري از جمله احساس مذهبي است، وسيله‌اي مطمئن در جهت رشد عواطف ديني كودكان است كه اگر زمينه شكوفايي آن فراهم شود به‌سرعت رشد مي‌كند. اگر مهارت والدين در ارائه پاسخ‌ها و دلايل كوتاه، ساده و قابل فهم و به‌دور از استدلال‌هاي پيچيده كه فراتر از سطح درك و ظرفيت ذهني كودك باشد، تأثيري مهم در پرورش و رشد احساس مذهبي كودك دارد و پايه و اساس جهان‌بيني و تفكرات ديني او را در آينده شكل خواهد داد. امروزه خانواده‌ها به‌دليل نداشتن مهارت‌هاي لازم در اين راستا با چالش‌هايي جدي در راه تربيت ديني فرزندان مواجه هستند؛ مشكلاتي كه پيچيده‌تر شدن جوامع و ارتباطات بر آن دامن مي‌زند. مواجهه منطقي با اين چالش‌ها زماني صورت مي‌پذيرد كه والدين بتوانند آنها را به خوبي شناسايي كرده و به‌آگاهي كامل نسبت به آنها برسند.
در اين مورد مي‌توان به دو چالش مهم اشاره كرد:
اول آنكه عدم تطابق هماهنگي ميان آموخته‌هاي ديني در جامعه و خانه، فرزندان را دچار سردرگمي و تضاد كرده و موجب ناتواني او در انتخاب صحيح مي‌شود، لذا براي حل مشكلات و يافتن پاسخ، به همسالان خود مراجعه مي‌كند كه معلوم نيست چه پاسخي دريافت خواهد كرد، چرا كه او در راستاي تأييد شدن حركت مي‌كند و اين حركت، خود عامل اصلي مواجه شدن فرزندان با مشكلات و چالش‌هايي در آينده خواهد بود.
از ديگر چالش‌هاي مهم كه مي‌توان به آن اشاره كرد، سلطه تربيت رسانه‌اي (به معناي تحت نفوذ قرار گرفتن فعاليت‌هاي خانه و جامعه به‌وسيله رسانه‌ها و رايانه‌ها) است كه موجب تغييرات ناآگاهانه و تحميلي به‌عنوان زيان‌بارترين تغيير در زندگي مي‌شود.
وسايل ارتباط جمعي به‌طور عام و تلويزيون به‌طور خاص به دليل ارائه برنامه‌هاي متنوع و جذاب، كودكان و نوجوان و حتي بزرگسالان را به‌سوي خود مي‌كشاند و به رفتار آنها جهت مي‌دهند و اين تأثيرگذاري گاهي به‌گونه‌اي است كه تغييرات ناخواسته‌اي بر تربيت كودك و نگرش‌هاي ديني او موجب مي‌شود. شايد بتوان گفت كه اگر خانواده با اقدامات ماهرانه خود زمينه تقويت مهارت‌هاي ديني فرزندان را فراهم آورد، آنها در آينده تنها تحت‌تأثير مشاهدات منطبق بر اصول ديني حركت كرده و در صورت لزوم دست به اصلاح تفكرات و اطلاعات دريافتي ناصحيح از رسانه‌ها خواهند زد. بنابراين در مواجهه با چالش‌هاي جدي خانواده‌ها در عصر حاضر، تقويت معنويت در نهاد خانواده به ترميم و تقويت پيوندهاي درون خانواده و به‌تبع آن افزايش قدرت تحليل مسائل پيش روي فرزندان منجر خواهد شد تا بتوانند مشاهدات خود را به نقد كشيده و اصلاح كنند.
دوستان عزیز:
>>از تجربیات خود در رابطه با مشکلات و نحوه تربیت فرزندان امروزی بگویید!
>>اگر شما بجای پدر و مادر خود بودید آیا در نحوه تربیت فرزندانتان تغییراتی را اعمال میکردید؟
>>آن تغییرات چه بود؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.r.amiri ، فدايي ولايت ، خادم الامام ، tiyam ، Mitsonary ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، saloomeh ، mhvvhm ، MohammadSadra ، یا ثارالله ، سرباز سید علی ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، zahra11 ، یار کوچک ، A L I ، somayyeh ، نجف آبادی ، بیداری12 ، Farzaneh ، ایران من ، مجید املشی ، blue.blood ، ztb ، fafa*
۱۸:۱۴, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2

سلام دوست عزیز
مبحث جالبیه
و مشکل امروزیست
واقعا بنده هم برای کودک خودم هم نگران هستم
با توجه به شرائط جامعه نمیدونم چه روش تربیتی رو انتخاب کنم؟
ماهواره اینترنت جامعه پوشش ...
تنها کاری که کردم ماهواره ندارم
سی دی های تماشایی رو چک میکنم
فیلم حتی با کمترین صحنه رو جلوی کودکم نگاه نمیکنم
...
خیلی مفصله
---------
اگه من جای پدر مادرم بودم شاید دوران کودکیم رو که میخواستم برم طلبگی بخونم حمایتم میکردن
مخالف نبودن اما مصر هم نبودنBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، tiyam ، bagheri4 ، taleb ، فانوس *7* ، AMINI ، mhvvhm ، MohammadSadra ، یا ثارالله ، یوسف خان ، بیداری اندیشه ، zahra11 ، somayyeh ، Farzaneh
۱۸:۵۳, ۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم رب الشهدا
تربیت بچه غیر از تادیب اونه(ادب کردن و تربیت کردن متفاوته)
مهم ترین تربیت بچه ،تربیت جنسی اونه
به نظر من بچه باید از دوران مدرسه با مهم ترین مسئله روبروش(جنسی)آشنا بشه ولی کنترل شده.
نه این که همه چیز رو بچپونیم تو سوم راهنمایی و سوم دبیرستان و بچه بین این دو مقطع و در طول ایندو در خلا و نادانی بمونه و .....
چرا ما یه کاری نمیکنیم پسر بیاد از باباش سوالات جنسیش رو بپرسه و از بابا خجالت میکشه؟چرا بابا خجالت میکشه و جواب نمیده؟
اونوقت بچه میره از دوستاش میپرسه-و دوستان هم گاهی تفضل میکنند و با فیلم های .... بچه ها(دوستاشون)رو آموزش میدن.[تصویر: huh.gif]
چرا دختر از مادرش فقط یه چیزهایی رو میپرسه و مادر در جواب به اونها پرخاش میکنه ؟
چرا ما در مورد مسجد و عبادت گاهی خیلی افراطی هستیم؟واین نتیجه عکس میده.
چرا گاهی بچه رو به حال خودش رها میکنیم؟نه مسجد نه دعا نه زیارت نه....(مث چند تا از دوستای خودم)
به نظرم اگه به این سوالات پاسخ داده بشه و راه کاری برا اینها گفته بشه پاسخ بسیاری دیگر از سوالات داده میشه.
فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: tiyam ، Mitsonary ، تفکر ، فانوس *7* ، AMINI ، mhvvhm ، MohammadSadra ، m.r.amiri ، یا ثارالله ، یوسف خان ، بیداری اندیشه ، Patriot ، zahra11 ، بیداری12 ، Farzaneh
۱۹:۵۳, ۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۰ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #4
آواتار
جناب m.r.amiri فرموده بودند که:
تنها کاری که کردم ماهواره ندارم
سی دی های تماشایی رو چک میکنم
فیلم حتی با کمترین صحنه رو جلوی کودکم نگاه نمیکنم
...
خیلی مفصله
---------
اگه من جای پدر مادرم بودم شاید دوران کودکیم رو که میخواستم برم طلبگی بخونم حمایتم میکردن
مخالف نبودن اما مصر هم نبودنBlush
[/quote]
----------------------------------
یعنی مشکلتون ماهواره بوده؟
سی دی؟
یکم گسترده تر فکر کنیم
مشکل ما گسترده تر هست
دوست عزیز شما فیلم سه درجه تب رو دیدید؟
ما در سینما وتلویزیون خودمون هم مشکل داریم برادرم
تو فیلمهامون احترامها از بین رفته و از کلمات رکیک براحتی استفاده میشه
تو جای شما رو تو صدا زدن گرفته
همدیگر رو به اسم صدا میزنن
دوست دختر دوست پسری امری عادی شده تو فیلمها
مشکل خیلی گسترده تره؟

[quote='خادم الامام' pid='111320' dateline='1335190993']
بسم رب الشهدا
تربیت بچه غیر از تادیب اونه(ادب کردن و تربیت کردن متفاوته)
مهم ترین تربیت بچه ،تربیت جنسی اونه
-----------------

یه فامیل داریم که تو تربیت فرزندهاش واقعا گل کاشته
از اون کمک خواستم و راهنمایی
تنها این رو بهم گفت:
تو این دوران زیاد نمیشه به فرزندت سخت بگیری
کنترل کن اما فشار نیار
حجب و حیا و محدوده و محرم و نامحرمی رو هر چند مدت یادآوری کن کافیه
آخه بچه های امروز رو نمیشه زیاد فشار آورد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، m.r.amiri ، یا ثارالله ، خادم الامام ، zahra11 ، somayyeh
۲۳:۲۸, ۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۳۳ توسط taleb.)
شماره ارسال: #5
آواتار
الان که کمی فک کردم دیدم تربیت بچه خیلی سخته
امام جمعه ی ما این جمعه درمورد همینجور چیزا صحبت میکرد و میگفت نقش مادر خیلی خیلی مهمتر از نقش پدرست .خیلی چیزا گفت که من نمیتونم اینجا بنویسم .......
ولی سخنش با اقایون بود که در انتخاب همسر دقت کنن .دخترای بی حجاب و بی حیارو که محرم نامحرم سرشون نمیشه برا همسری انتخاب نکنن.دلیل هم اوردن گفتن که بچه امانتی از طرف پدر در رحم مادر است.باید مادری انتخاب بشه که در دوران حاملگی هیچ وقت بی وضو نباشه ، تو حلال و حروم غذاهاش دقت کنه ، به همه ی مجالس و مهمونی ها نره ، تو خیابون به صورت خیلی از ادما مخصوصا اقایون نیگا نکنه ( چون ممکنه بچه شبیه اون دربیاد) و..................
این وسط وظیفه مادرا از همه سنگینتره.
خیلی مسئولیت سنگینیه.
راستی تفسیر اینکه بهشت زیر پای مادران است هم یه جوری برمیگرده به حرفای بالا.
اگه مادر خوب انتخاب بشه و خیلی از چیزارو در دوران حمل و شیردهی رعایت کنه بیش از نیمی از مشکلات حل میشه و بچه استعداد اینو پیدا میکنه که در اینده ادم خوبی شه ودرستکار بشه و...
البته اگه بچه رو تو مدرسه بی تربیتش نکردن!!!!Dodgy
باید در مراحل بعدی هم مواظب بچه بود مخصوصا دوستاش ،
چون اگه تو یه خونه ماهواره نباشه تو مدرسه دوستی که ماهواره دیده میاد مثلا فیلمای اونو چنان با هیجان تعریف میکنه که ذهن بچه ی ادمو منحرف میکنه و بچه رو خراب مبکنه.
دوران مدرسه از همه مهمتره مخصوصا که اگه مدرسه ی آشغالی رو انتخاب کنیم از اون مدرسه ای که ادم پولدارا بچه شونو میذارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، خادم الامام ، AMINI ، mhvvhm ، m.r.amiri ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، zahra11 ، بیداری12 ، Farzaneh ، حقیر
۰:۱۲, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
یکی از بزرگترین وظایف یک زن و مرد که در کنار هم زندگی می کنند این است که فرزند صالحی را تربیت کنند همان طور که همه ی ما می دانیم فرزند صالح یکی از گل های بهشت است و مایه ی خیر و برکت و حتی شفاعت برای پدر و مادر در آن دنیا و این دنیاست .
پس داشتن فرزند صالح نعمت است
اما داشتن نعمت لیاقت می خواهد و شایستگی برای رسیدن به این شایستگی باید تلاش کرد
اما برای تربیت فرزند از چه زمانی باید شروع کرد :
جواب غرب : در هنگام بارداری خانم
جواب اسلام : قبل از ازدواج دلیل : وقتی مثلا خانمی می خواهد ازدواج کند قبل از ازدواج باید به فکر فرزندش باشد و با انسانی شریف ازدواج کند چرا که این انسان فقط همسر او نیست بلکه پدر فرزندش هم هست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، AMINI ، tiyam ، حقیر ، mhvvhm ، m.r.amiri ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، zahra11 ، Farzaneh ، یاســین
۱:۰۵, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
یعنی مدرسه ای که آدم پولدارا بچه هاشونو میذارن بده؟؟؟؟
قبل از اینکه بچه به مدرسه بره6سال تو خونه ست!و تو این6سال میشه پایه و اساس شخصیتیشو شکل داد!!مخصوصا که همونطور که دوستمونم اشاره کردن شخصیت و روحیات بچه از دوران جنینی تاثیر پذیره!!!پس وقت کافی برای شکل دادن شخصیتش هست!!از طرفی هم به نظر من اشاره ای که جناب خادم الامام کردن کاملا درسته!!
وقتی بچه احساس راحتی و اطمینان داشته باشه تو خونه(راحتی با بی حیایی متفاوته کاملا!) خیلی از تاثیر پذیریش تو مدرسه یا بیرون خونه کم میشه!!!
ببینید من خودم این اتفاق برام افتاد...تابستونی که میخواستم برم اول دبستان(!) تو مسافرت شمال وقتی با دختر عموهام داشتیم بازی میکردیم...یه دختر عموم که ازمون بزرگتر بود و تازه مسائل جنسی رو فهمیده بود شروع کرد همه چیزو بدون ذره ای جا انداختن تعریف کرد!!!وای من فقط6سالم بود!!اصلا دنیام ریخته بود به هم!!1دلیل دیگه واسه گریه های نصف شبم پیدا کرده بودم!!!(آخه من خیلی که کوچیک بودم و تازه جریان کربلا رو فهمیده بودم یه هو نصفه شبها بلند میشدم زار زار گریه که چرا امام حسین(علیه السلام)رو کشتن...یا چرا حضرت زینب (سلام الله علیها) رو اذیت میکردن...)حالا شبها بیدار میشدم زار زار گریه که خب لابد من گناه میکنم که این چیزارو میدونم خدا دیگه از من بدش میاد!!خلاصه که یه شب تو همون گریه ها همه چیزایی که میدونستمو به مامانم گفتم و مامانمم خیلی خوب باهام برخورد کرد!!!
از اون به بعد هرچی جایی میشنیدم درباره ی مسائل جنسی یا هر سوالی داشتم از مامانم میپرسیدم...مامانم تا اونجایی که جایز بود طوری که کنجکاویم رفع بشه برام توضیح میداد...بعضی چیزا رو هم میگفت بذار بزرگتر بشی بهت میگم...الآن وقتش نیست!!شاید باورتون نشه ولی من خیلی ساده میپذیرفتم که خب الآن وقتش نیست!بعدا!نمیرفتم از کسی بپرسم یا به در و دیوار بکوبم که بفهمم!!این اعتمادو به مامانم پیدا کرده بودم که اطلاعات درست رو در اختیارم میذاره و همراهمه و مشکلی برام پیش نمیاد!!
ولی وقتی بچه تو خونه فرصت راحت بودن با خانوادشو نداره و از بین دوستاش و با اطلاعات داغون و غیر درستی که از فیلم ها و اینجور چیزا دارن میاد وارد یکی از مهم ترین مسائل زندگیش میشه پیامدهای بدتری داره!!اولیش اینه که از مادر و پدرش بدش میاد!از این روابط وحشت زده میشه و نسبت به جنس مخالفش حس بدی پیدا میکنه!(تو دخترا بیشترا)یا گاهی از روی کنجکاوی میره که تجربش کنه!(تو پسرها بیشتر)
من دور و برم اینجور آدمهارو زیاد دیدم...که بخاطر اینکه والدینشون میخواستن بچشون بی حیا نشه(!) نه باهاش راجع به چیزی حرف زدن و نه فضایی رو درست کردن که بچشون بتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه و حرف بزنه!!من کسی رو میشناسم که انقدر از مرد ها میترسه و منزجر شده که اگه بخواد مثلا با باباش دست بده عرق سرد میکنه و رنگش میپره!!در مقابل بچه هایی هم دیدم که خانواده اومدن کاری کنن که بچه این چیزا براش عادی بشه...انقدر جلوی بچشون به هم چسبیدن و ور رفتن و چرت و پرت نگاه کردن که بچه اولین حسی که تو وجودش شناخته نیاز جنسیش بوده!! خب واقعا درسته که با روش های غلط بچه رو به جایی بکشونیم که دچار عارضه و مشکل روانی بشه؟؟؟
تربیت جنسی واقعا مهمه...چون خیلی از مسائل زندگی به همین مسائل جنسی مربوط میشه!!از بحث محرم و نامحرم بگیرید تا ازدواج و ...!!تورو خدا اونایی که بچه دارید سعی کنید منطق تحلیل مسائل جنسی رو به بچه هاتون یاد بدید!!!به خدا درک و منطق و حلاجی کردنش از همه چیز مهم تره!!خیلی از مشکلاتو حل میکنه!!
شاید من واسه خیلی ها تو این جمع جای بچشون باشم!!!خب فکر کنید خود یه بچه اومده داره میگه مشکلش چیه!!داره میگه چی از این تربیت میخواد!!اینطوری بهتر نیست؟؟؟Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، tiyam ، mhvvhm ، m.r.amiri ، sadegh-a ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، یار کوچک ، بیداری12 ، آوای انتظار ، Farzaneh ، حقیر
۹:۴۱, ۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۸ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #8
آواتار
taleb نقل کرده:
الان که کمی فک کردم دیدم تربیت بچه خیلی سخته
امام جمعه ی ما این جمعه درمورد همینجور چیزا صحبت میکرد و میگفت نقش مادر خیلی خیلی مهمتر از نقش پدرست
---------------------
سلام
آره بنده هم با شما موافقم نقش مادر پررنگ تر از پدر هست
حرف شما هم متین
چون قبل از بارداری و حین آن وبعد از آن نقش مادر در تربیت فرزند بسیار مهم و ارزنده است

(۵/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۵)نگار نوشته است:  

از اون به بعد هرچی جایی میشنیدم درباره ی مسائل جنسی یا هر سوالی داشتم از مامانم میپرسیدم...مامانم تا اونجایی که جایز بود طوری که کنجکاویم رفع بشه برام توضیح میداد...بعضی چیزا رو هم میگفت بذار بزرگتر بشی بهت میگم...الآن وقتش نیست!!شاید باورتون نشه ولی من خیلی ساده میپذیرفتم که خب الآن وقتش نیست!بعدا!نمیرفتم از کسی بپرسم یا به در و دیوار بکوبم که بفهمم!!این اعتمادو به مامانم پیدا کرده بودم که اطلاعات درست رو در اختیارم میذاره و همراهمه و مشکلی برام پیش نمیاد!!
ولی وقتی بچه تو خونه فرصت راحت بودن با خانوادشو نداره و از بین دوستاش و با اطلاعات داغون و غیر درستی که از فیلم ها و اینجور چیزا دارن میاد وارد یکی از مهم ترین مسائل زندگیش میشه پیامدهای بدتری داره!!اولیش اینه که از مادر و پدرش بدش میاد!از این روابط وحشت زده میشه و نسبت به جنس مخالفش حس بدی پیدا میکنه!(تو دخترا بیشترا)یا گاهی از روی کنجکاوی میره که تجربش کنه!(تو پسرها بیشتر)
من دور و برم اینجور آدمهارو زیاد دیدم...که بخاطر اینکه والدینشون میخواستن بچشون بی حیا نشه(!) نه باهاش راجع به چیزی حرف زدن و نه فضایی رو درست کردن که بچشون بتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه و حرف بزنه!!من کسی رو میشناسم که انقدر از مرد ها میترسه و منزجر شده که اگه بخواد مثلا با باباش دست بده عرق سرد میکنه و رنگش میپره!!در مقابل بچه هایی هم دیدم که خانواده اومدن کاری کنن که بچه این چیزا براش عادی بشه...انقدر جلوی بچشون به هم چسبیدن و ور رفتن و چرت و پرت نگاه کردن که بچه اولین حسی که تو وجودش شناخته نیاز جنسیش بوده!! خب واقعا درسته که با روش های غلط بچه رو به جایی بکشونیم که دچار عارضه و مشکل روانی بشه؟؟؟
-------------------------------------------
سلام و درود بر شما
چقدر زیبا مطلب رو باز کردید و توضیح دادید
حق با شماست که پدر و مادرها برای اینکه فرزندشان بی حیا و بقول خودمان بی چشم و رو نشود هیچ گاه در رابطه با مسائل جنسی با فرزند خود حرف نمیزنند
در حالیکه فرزند باید پاسخی برای سوال خود پیدا کند باالبطع به سراغ دوستان و مقاله یا فیلم گشته تا برای خود رفع ابهام کند
اینجاست که والدین با یک محبت بی جا بجای لطف در حق او کاستی کرده اند.
و اما در مورد مشکلات و مسائل جامعه:
باور بفرمایید هر چقدر در جامعه فساد و مشکل و چالش وجود داشته باشد پدر و مادر با یک تربیت صحیح و اسلام بنیان مطمئنا بر این مشکلات فائق خواهند آمد
اینست که اسلام تاکید فراوان و موکدی بر تحکیم بنیان خانه و خانواده دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، m.r.amiri ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، zahra11 ، somayyeh ، Farzaneh
۹:۵۸, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول: یعنی مدرسه ای که آدم پولدارا بچه هاشونو میذارن بده؟؟؟؟
قبل از اینکه بچه به مدرسه بره6سال تو خونه ست!و تو این6سال میشه پایه و اساس شخصیتیشو شکل داد!!

بله،مثلا تو شهر خودمون چند تا از مدرسه های غیر انتفاعی رو میشناسم که بچه سالم رفته توش ناقص اومده بیرون(Big Grin:خندم از شدت ناراحتیه)
بله بچه 6سال کنار مادر تربیت پیدا میکنه ولی وقتی که رفت مدرسه با خیلی از بچه ها دوست میشه و اونارو الگو و محرم رازش قرار میده.
منم حرف شما رو تایید میکنم که وظیفه پدر مادر خیلی مهمتره ، ولی درد اینجاست که بیشتر پدر مادرا خودشون ............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، taleb ، m.r.amiri ، یا ثارالله ، فانوس *7* ، fire man ، بیداری اندیشه ، بیداری12
۱۰:۲۰, ۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۵ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام بر دوستان
نمیدونم ذکر این مطلب صحیح است یا نه؟
ببینید متاسفانه پدر و مادرها نیز امروزه حریم رفتاری و برخوردی خود رو جلوی فرزندانشون به هیچ وجه رعایت نمیکنند
بدین صورت که برای ابراز علاقه دست به حرکاتی - جلوی فرزندان این حرکات رو باید ناشایست خوند- میزنند که در حضور فرزندان کاملا ناصحیح و نا بجاست.
بنده خودم شخصا خانواده ای رو سراغ داشتم که متشکل از مادر و پدر و شش پسر بود
بنده هیچوقت این مادر رو با پوشش نامناسب و زننده جلوی پسرانشون ندیدم
ایشون علت رو اینگونه عنوان میکردند که "پسر هستند و حساس
رعایت کردن رو از خودم شروع میکنم"
و نکته دیگر اینکه:
متاسفانه امروزه پدر و مادرها خودشان از دیدن سی دی های مستهجن و نامناسب - حتی در صورت وجود کمترین صحنه نامناسب*- و استفاده از ماهواره از فرزندان خود سبقت گرفته و گوی سبقت رو از فرزندان ربوده اند.
پدر و مادری که خود باید مانعی بر سر این انحرافات باشند خود مروج شده اند.
------- ------- -------
*=
دقت کردید که در خانواده امروزی نسبت که صحنه های فیلمها حساسیت کم شده بدین منوال که با یک کلمه " بابا این که چیزی نیست" یا " حساس نباشید" " این که همه میدونن"
سر و ته قضیه رو بهم میارند
این هم یکی از اون چالشها و مشکلات تربیت هست. چی باعث شده که ما نسبت به اینگونه قضایا حساسیتمون رو از دست دادیم؟
از نظر شخص بنده اولین مکان برای عزت و سربلندی و بالعکس اولین مکان برای انحراف و نابودی خانوادست.این خانوادست که فرزند الگو داده و شخصیت فرزند رو خواهدساخت. یا مقید و پایبند به اصول اخلاق یا بالعکس.

هدف از ایحاد این تاپیک همین بوده تا راهکارها و نظرات رو جویا شد و به یک راه حل منطقی و اساسی دست یافت.
همراهیمان کنید....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.r.amiri ، یا ثارالله ، فانوس *7* ، fire man ، بیداری اندیشه ، یار کوچک ، somayyeh ، بیداری12 ، آوای انتظار ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]