|
قسمت اول مستند ایرانی کوروش بزرگ
|
|
۰:۰۷, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۱ توسط mosalman14.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف خداوند متعال قصد دارم مستند 3 قسمتی کوروش بزرگ را که با کمک پروردگار تهیه کرده ام را در این فروم در معرض دید عزیزان قرار دهم. هر کس موافقه یا علی این مستند در 3 قسمت تهیه شده و بنده قصد دارم به زودی قسمت اول را در دسترس دوستان عزیز و بچه مسلمونها قرار بدم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۸, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
کوروش بزرگ یکی از شخصیت های چالش بر انگیز است که شناخت ما ایرانیان از او بیش از چند صد سال نیست. در حالی که شناخت از کوروش در بین یهودیان سابقه ای چند هزار ساله دارد. حالا ما ایرانیان بین دو جریان قرار گرفته ایم. از یک سو تورات کاراکتری از کوروش را برای ما ترسیم می کند که کاملا الهی و مورد قبول ادیان است. از سوی دیگر ، آنهایی که نام کوروش را از زیر خاک بیرون کشیدند و به ما معرفی کردند، تصویر دیگری از او برای ما رسم کردند.
اما وظیفه ما در اینجا، نشستن و نگاه کردن نیست. بلکه باید از ابتدا این اسطوره را بررسی کنیم. [b]اینچنین بود که بنده بر آن شدم تا این مستند را تهیه کنم. |
|||
|
|
۱:۴۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نمیدونم سرور چه مشکلی پیدا کرده نمیتونم دانلود کنم فردا انشاالله دانلود میکنم و نتیجه کار شما رو میبینم
فقط امیدوارم منصفانه باشه! در حق تاریخ ایران و کوروش خیلی در این سایت واقعن داره...بماند! این نکته رو هم در نظر بگیرید که کوروش یک فرد صالح و پادشاه بود و نه یک پیامبر و معصوم! |
|||
|
|
۲:۲۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱:۴۸)A L I نوشته است: نمیدونم سرور چه مشکلی پیدا کرده نمیتونم دانلود کنم فردا انشاالله دانلود میکنم و نتیجه کار شما رو میبینم دوست عزیز ممنون که با من همکاری می کنید. فقط همینو بگم که روش ما روش اسلام یعنی اعتدال است. نه افراط را می پسندیم نه تفریط. بقیه اش بماند تا در مستند مشاهده فرمایید... منتظر اعلام نظرتون هستم یاعلی |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
متاسفانه دیده می شود که برخی افراد حاضرند کل تاریخ دنیا را بیرون بکشند و مطالعه کنند. اما وقتی به کوروش و کلا تاریخ پیش از اسلام می رسند سکوت اختیار می کنند و رغبتی به مطالعه آن نشان نمی دهند.
علت این مشکل چیست؟ من احساس می کنم که همه ما مغلوب سیستم جنگ نرم استکبار شده ایم. و به جای مقابله عقلانی به با جریان های روشنفکری استکباری به انفعال پرداخته ایم. اینجاست که دوستان ما به جای زدودن ویژگی های بی اساسی که به کوروش اضافه شده، ترجیح می دهند نظری ندهند یا اینکه شخصیت کوروش را به کلی زیر سوال می برند. [/b] |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خوب بود ولی یکسری اشکالات هم داره مثلن این گرگ که اول کلیپ قرار دادید زوزه گرگ یک نماد شومه در بیشتر فرهنگها
و یا خیلی مختصر بچگی کوروش رو توضیح دادید البته مقصر شما نیستید دوست من کلن اطلاعات زیادی در مورد کودکی کوروش بزرگ در دست نیست هرچی داریم از گفته های مورخان یونانی هست که بعضی جاها یک مقدار شاخ و برگ دادن به اصل ماجرا ولی کار خوبی بود در کل مرسی از زحمت شما |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۶)A L I نوشته است: خوب بود ولی یکسری اشکالات هم داره مثلن این گرگ که اول کلیپ قرار دادید زوزه گرگ یک نماد شومه در بیشتر فرهنگها ممنون از نظر شما. راستش در این مستند، هدف بنده بازخوانی تاریخ نیست.تاریخ را همه می دانیم و اینجا سعی کرده ام که از تاریخ برداشتی منصفانه و تامل برانگیز داشته باشم قسمت اول فقط آماده سازی ذهن برای قسمت های بعدی است و اهم ماجرا و موضوع را باید در قسمت دوم و سوم بجوییم |
|||
|
۱۵:۳۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نظر من بررسی زندگی شیطان پرست ها هم میتونه واسه ادم مفید باشه.
حالا این 2 نفری که رای دادن مفید نیست ، نمیدونم واسه چی گفتن. پیامبر گفته حرف حق رو بشو حتی اگه از احمق باشه. |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۷)Mohammad Trust نوشته است: به نظر من بررسی زندگی شیطان پرست ها هم میتونه واسه ادم مفید باشه. برادر این مورد با بقیه چیزها فرق می کنه. تعریف از خود نیست، اما نوع نگاه در این مستند به قدری متفاوت است که اون رو به یه برنامه بی سابقه تبدیل می کنه. قسمت دوم و بخصوص سوم باعث شگفتی بعضی ها خواهد شد ![]() ![]() البته هر کس حق داره نظر خودشو بیان کنهممنون یا علی |
|||
|
۱۸:۵۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۳)mosalman14 نوشته است:منتظر قسمتهای بعدی هستیم(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۶)A L I نوشته است: خوب بود ولی یکسری اشکالات هم داره مثلن این گرگ که اول کلیپ قرار دادید زوزه گرگ یک نماد شومه در بیشتر فرهنگها ولی تاریخ رو همه نمیدونن دوست من! حتی خیلی از اونهایی که تاریخ میدونن تاریخ اشتباه رو میدوننن! |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ملی گرایی یک نگرش پوچ و بیهوده است. مثلا اگر از بعضی از ایرانی ها بپرسی که تو به چه می نازی؟ شاید بگوید به این افتخار می کنم که از خون کوروش هستم! اما واقعا چه کسی می تواند ثابت کند که رگ و ریشه و اجدادش در ایران می زیسته اند و نسبش به کوروش یا فرد دیگری می رسد؟!
سالها پیش هزاران مغول به این خطه پاک یورش آوردند و در ایران باقی ماندند، با ایرانی وصلت کردند و زاد ولد کردند. اگر اصل ، تخم و ترکه است با این تعداد مغولی که در رگ و ریشه ایرانی نفوذ کردند، باید بجای کوروش به هلاکو خان مغول ببالیم!! اما یک ایرانی باید به چه ببالد؟[/b] آن چیزی که ما باید به آن افتخار کنیم، فرهنگ ایرانی است. فرهنگی که نه حمله اسکندر، نه تجاوز اعرابی که بعد از فوت رسول الله ص جهل پیشه کرده بودند و نه یورش مغولان نتوانست آن را نابود کند. فرهنگی که با پیوند با اسلام[/b] تکامل یافت و این فرهنگ در برابر تمام زورگویی های شیطان صفتان خواهد ایستاد. این فرهنگ، فرهنگ تمام مردان الهی است، از کوروش گرفته تا خمینی. هر کسی اگر این فرهنگ را نداشته باشد ایرانی نیست، حتی اگر ایرانی اصیل باشد[/b] هر کسی این فرهنگ را داشته باشد ایرانی است، حتی اگر نژاد ایرانی نداشته باشد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند فوتبال سیاست نوین (قسمت اول)...بسیار مهم | ahossein | 0 | 1,594 |