|
قسمت اول مستند ایرانی کوروش بزرگ
|
|
۰:۰۷, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۱ توسط mosalman14.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف خداوند متعال قصد دارم مستند 3 قسمتی کوروش بزرگ را که با کمک پروردگار تهیه کرده ام را در این فروم در معرض دید عزیزان قرار دهم. هر کس موافقه یا علی این مستند در 3 قسمت تهیه شده و بنده قصد دارم به زودی قسمت اول را در دسترس دوستان عزیز و بچه مسلمونها قرار بدم |
|||
|
|
۱:۱۶, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
امیدوارم کاملا منصفانه باشه. موفق باشید |
|||
|
|
۳:۰۸, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عالیست دوست عزیز فقط خواهشمندم مستندتون واقعا مستند باشه و از تفکرات چند سیاستمدار دروغین نشات نگرفته باشه
![]() پس دور تفکرات امثال پورپیرار و غیاث ابادی (دو سیاستمدار دروغین) رو خواهشمندم خط بکشید . راستی شما تازه واردین و نمیدونید که در این سایت معمولا خیلیها کوروش زده اند و اسکندر پرست ![]() اما در هر حال انسانهایی روشن فکر منتظر مستندات واقعی از تاریخ ایران هستند ![]() (چه از افتضاح خشایار شاه و پسر کوروش کمبوجیه (که ایین شکنی کرد و با خواهر خود ازدواج کرد) و چه از کارهای مفید کوروش(ذوالقرنین در قران کریم) و داریوش(انسانی خدمتگذار به جهانیان)) منتظر خواهیم بود ! یا حق برادر |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۳:۰۸)papillon نوشته است: عالیست دوست عزیز فقط خواهشمندم مستندتون واقعا مستند باشه و از تفکرات چند سیاستمدار دروغین نشات نگرفته باشه برادر عزیز. بنده سعی بسیاری در رعایت انصاف کرده ام. ان شا الله بتونم رضایت دوستان را جلب کنم. ممنون |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۲ توسط mosalman14.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان امروز قسمت اول مستند ایرانی "کوروش بزرگ" را که به لطف الله تهیه کرده ام در دسترس شما اساتید می گذارم فرمت این ویدیو AVI زمان: 4:41 قسمت اول مستند ایرانی کوروش بزرگ دوستان عزیز، می توانید این قسمت را به صورت آنلاین، در سایت آپارات مشاهده فرمایید( البته با حجم کم تر) مشاهده قسمت اول به صورت آنلاین
|
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۲)mosalman14 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم قسمت بعدی این مستند در رابطه با شباهت کوروش به ذوالقرنین خواهد بود. |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
لطفا در صورت مشاهده این برنامه، ما را از نظرات خود بهره مند سازید
|
|||
|
۲۳:۱۴, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:قسمت بعدی این مستند در رابطه با شباهت کوروش به ذوالقرنین خواهد بود. [/font][font=B Mitra]برادر میشه بفرمایید بخش های بعدی کی آماده خواهند شد ، بنده خودم مشتاقانه منتظر قسمت های بعدی هستم!
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۲ توسط mosalman14.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۴)Prestige نوشته است:نقل قول:قسمت بعدی این مستند در رابطه با شباهت کوروش به ذوالقرنین خواهد بود. هر موقع که شما بفرمایید! اما اگه دوست داشتین نظرتون رو در رابطه با قسمت های بعدی، همینجوری، حدسی بگید! موفق باشید ![]() لوگوی مستند:
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز سلام
![]() به نظر شما بررسی زوایای مبهم زندگی کوروش بزرگ می تواند به داشتن درک صحیح از جهان امروز کمک کند؟ قسمت اول مستند ایرانی کوروش بزرگ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند فوتبال سیاست نوین (قسمت اول)...بسیار مهم | ahossein | 0 | 1,594 |
۹/مهر/۹۱ ۱۳:۵۴ آخرین ارسال: ahossein |
|
| قسمت های دوم و سوم مستند ایرانی کوروش بزرگ | mosalman14 | 7 | 5,089 |
۱۷/شهریور/۹۱ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: Assassin'sCreed |
|

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)