|
مشاعره شاعرانه نوع یک
|
|
۱۸:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۰۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام!یادم میاد قبلا هم چنین مشاعره هایی رو ایجاد کرده بودم ، فقط یک روز نشده پر شد از اسپم!باور کنید مشاعره مورد نظر من نقل قول از شاعران دیگه نیست!پس لطفا کاربران و ناظران کمک کنند این مشاعره به درستی انجام بشه.اما مشاعره شاعرانه نوع اول که ساده ترین نوع مشاعره شاعرانه است ، به این صورت هست که هر نفر باید با استفاده از انتهای آخر مصراع آخر نفر قبل یک بیت مثنوی بنویسه ، با این شرط که دارای وزن و قافیه کامل و مناسب باشه،شعر هم از خودش باشه و ترجیحا برای همین جا گفته بشه.ان شاء الله بعد از پیشرفت در نوع اول ،انواع سخت تر و شاعرانه تر رو شروع خواهیم کرد.اما برای شروع شعری از امام خمینی رحمة الله علیه ذکر می کنم:
مصدرِ هر هشت گردون، مبدأ هر هفت اختر خالق هر شش جهت، نور دل هر پنج مصدر والي هر چار عنصر، حُکمران هر سه دختر پادشاه هر دو عالم، حُجّتِ يکتاي اکبر [align=-WEBKIT-AUTO]پس نفر اول با ر می تونه شروع کنه،فقط سعی کنید تعداد اشعار زیاد نباشه تا اسپم تشخیص داده نشه. [/align]
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
زنهار که من غیر تو یاری خواهم.
بی روی تو دشت و کوهساری خواهم. من تشنه وصلم و تویی طالب فصل. زان رو ز تو قلب بردباری خواهم. لا حول و لا قوة الا بالله راستی دوستان اگر یک سابقه ای هم از تحصیلات و سابقه شعریشون بگند فکر می کنم جالب باشه. |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۶ توسط مهدی110.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۱)مجید121 نوشته است:علیک السلام دوست گلم.(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۷)مهدی110 نوشته است: آسمان ابر و رنگین کمان خواهد هنوزسلام دوست عزیز .... مصرع اول از نظر وزن دارای نقص است .... دو سیلاب باید بیشتر داشته باشد . مثلا : ممنونم از دقت نظرتون.اصلش آسمانم ابری و رنگین کمان خواهد هنوز بود. توی تایپ میم در آسمانم و یاء در ابری جا افتاده بود. |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
ما چو مستان خانه را بگذاشتیم
در بدر در جستجوی آن نگار چون ز خورشید جهان غافل شدیم ابلهانه در پی هر نور و نار فاعلاتن فاعلاتن فاعلات |
|||
|
|
۸:۵۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۵۳ توسط مهدی110.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
رقص زیبای شقایق در دلِ آغوش بیشه
مثل رقص بید مجنون یا که قطره روی شیشه آنچنان تاثیر ژرفی درنگاه نسترن داشت بر لب شیرین نرگس غنچه ای از آفرین کاشت وزن،فاعلاتن فاعلاتن فاعلاتن فاعلاتن |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
تاب و توان زتن بشد ای آفتاب من
جمله سیاهی و تب و غم گشت خواب من. "خورشید من برآی که وقت دمیدن است" باران من ببار و تهی کن سراب من. من بی تبسم تو و بی روی ماه تو. عالم خراب گشته ز حال خراب من. دردی است بی دوا که تو یکتا دوای آن. آری به سوی تو است ندا و خطاب من. "یک دست جام باده و یک دست زلف یار" زلفی که پیچ و تاب و خمش پیچ و تاب من *** دارد دوباره بغض دلم تازه می شود. گریان از آن شده است دو چشم پر آب من دانم که نیست لایق او ای خدای من قلب پر از گناه و به دور از ثواب من. آخر شود که صبحدمی گویدم چنین: "ای یار من بتاز و بیا در رکاب من آری اویس من ز قرن سوی من بتاز آری شتاب کن و شنو راز ناب من." این را به من بگو و ببین ام که همچو باد. جاری شوم که دل برمد شتاب من. من عشقبازی تو طلب دارم و همین. دل خسته شد ز خواب ، بیا بو تراب من. (یک دفعه به دلم زد این شعر رو ادامه بدم) "مفعول فاعلات و مفاعیل فاعلن" |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
ناله ها کردیم از تاریکی و ظلمت چه سود !
چون عیان شد نور بر ما دیده بستیم ای دریغ در بن چاهی گرفتار آمدیم از بی کسی منجی آمد از رسن بالا نجستیم ای دریغ فاعلاتن فاعلاتن فاعلاتن فاعلات |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرحیم
اشتباهاتی در پیدا کردن وزن شعر دوستان دیدم که لازم دونستم تذکر بدم: 1- در ارسال شماره 53 نوشته شده: (۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۵۱)مجید121 نوشته است: فاعلاتن فاعلاتن فاعلات درستش اینه: فاعلاتن فاعلاتن فاعلن 2- در ارسال شماره 54 مصراع اولش با وزن گفته شده همخوانی نداره: (۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۸:۵۷)مهدی110 نوشته است: رقص زیبای شقایق در دلِ آغوش بیش درستش اینه: فاعلاتن فاعلاتن فاعلاتن فاعلن (البته فقط همون مصراع اول اشتباهه. بقیش درسته) 3- در ارسال شماره 56 نوشته شده: (۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۰)مجید121 نوشته است: فاعلاتن فاعلاتن فاعلاتن فاعلات درستش اینه: فاعلاتن فاعلاتن فاعلاتن فاعلن عرض پوزش بخاطر بی ادبی بنده. |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۰۶ توسط مهدی110.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۵)منتقم زهرا نوشته است: بسم الله الرّحمن الرحیمبا سلام خدمت شما دوست گرامی. اولا ممنونم از توجه شما.اصل شعر ....آغوش بیشه بوده که آخرش جا افتاده بود. درثانی،چرا پوزش؟تذکر دادن که بی ادبی نیست. فذکّر انّ الذکری تنفع المومنین |
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۲۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۱)مجید121 نوشته است:با سلام.(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۵)منتقم زهرا نوشته است: بسم الله الرّحمن الرحیمسلام دوست عزیز ای دریغ می شود: ای / د / ریغ فا / ع / لن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشاعره | دیدگاه نوین | 815 | 151,134 |