|
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::.
|
|
۲۲:۵۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۳۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه ی دوستان گرامی! همانطور که مستحضرید، در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>>، طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن، قرار شد تا هر از چند گاهی به بحث و بررسی پیرامون یکی از آثار مشهور و روز سینمای جهان بپردازیم. حلقه ی نقد دسته جمعی قبل ( انیمیشن رنگو )، الحمدلله با کیفیت نسبی خوبی برگزار شده و به پایان رسید. ( نتیجه ی تاپیک قبلی رو می تونید در این لینک مشاهده کنید! ) البته اشکالات و ضعف های بعضا مدیریتی هم وجود داشت که با تحلیل و بررسی اتفاقات قبلی، این بار تا حدی در صدد رفع آنها برآمده ایم. به امید آن که با یاری خداوند سریع تر، با کیفیت تر و کم هزینه تر از حلقه ی نقد قبلی این طرح رو به انتها برسونیم. انشاالله ... ______________________________________________ و اما می رسیم به دومین جلسه : در این جلسه قرار هست فیلم In Time مورد بررسی قرار بگیره و این تاپیک رسما از امشب کار خودش رو شروع خواهد کرد. مواردی که دفعه ی قبل گفته شده رو قصد ندارم که دوباره تکرار کنم. ( دوستانی که تمایل دارن به این لینک مراجعه کنند! ) در عوض نقشه ای از روند نقد در اختیار شما گذاشته خواهد شد تا با بعضا با سردرگمی و دستپاچگی رو به رو نشده و به امید خدا مطابق آن حرکت کنیم : بخش اول-بررسی پیش فرض های موجود : 1.بررسی شخصیت Andrew Niccol به عنوان کارگردان، نویسنده و تهیه کننده + بررسی اجمالی داستان اقتباس شده! 2.اطلاعات کلی فیلم، حواشی، بررسی کمپانی سرمایه گذار، نظرات منتقدین، شعارهای تبلیغاتی و ... بخش دوم-بررسی شخصیت ها و کلیت داستان : 3.Justin Timberlake در نقش Will Salas Cillian Murphy.4 در نقش Timekeeper Raymond León 5.خانواده ی Weis ( که Amanda Seyfried در نقش Sylvia Weis و Vincent Kartheiser در نقش Philippe Weis ) 6. تحلیل شخصیت های فرعی + مروری بر کلیت داستان بخش سوم-جمع بندی نهایی : که این کار احتمالا به عهده ی این حقیر خواهد بود. احتمالا همین 6 آیتم رو خواهیم داشت و برای هر آیتم تقریبا دو روز در نظر گرفته شده که از امروز حداکثر تا آخر هفته ی بعد کار این حلقه ی نقد انشاالله به پایان خواهد رسید. از توجه شما سپاسگزارم. موفق بمانید و در پناه حق ضمنا، دوستانی که اکانت جیمیل دارن، یه مثبت یک ( 1+ ) به این تاپیک بدن تا انشالله به لینک اول در جست و جوهای مختلف گوگل تبدیل بشود. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط Detector.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
Vincent Kartheiser در نقش Philippe Weis:
دیالوگ های مهم: این دیالوگ ها مربوط میشه به اولین جایی که ویل پدر سیلویا رو میبینه یعنی تو بازی قمار! و این حرف ها رو رد و بدل میکنن (مهم ها رنگی): فیلیپ: خاطر ذهن ندارم که قبلاً افتخار آشنایی با آقای ویل: سالاس. ویل سالاس -فیلیپ وایس, مثل اینکه وقت کم دارید -میتونید بگید که سر میراثم دارم شرط بندی میکنم -شما محافظ ندارید, سالاس؟ -اینو میدونم که در جمع دوستانم -سر 50 سال باهاتون شرط میبندم. باید جوون باشید. وقتی مثل من 80 ساله که 25 ساله شدید. با آگاهی به اینکه که یک حرکت خشونت انگیز تصادفی، میتونه زندگیت رو بگیره اونوقت یاد میگیری قدر چیزی که داری رو بدونی -ظاهراً که شما قدرش رو خوب دونستید -بالا میبرم (منظورش شرطی ـه که دارن سرش بازی میکنن) البته بعضی ها فکر میکنن که اینکار عادلانه نیست، اختلاف زمانی بین مناطق رو میگم -شنیدم -اما این یک حرکت منطقی بسوی تکامل ما نیست؟ و آیا این تکامل همیشه عادلانه نیست؟ همیشه بزرگ بر کوچک غلبه میکنه. دو قرن دیگه بالا میبرم. صرفاً این نظریه داروین هستش. "انتخاب طبیعی" -البته -قویتر زنده میمونه -و از نظر من دستهای تو ضعیفه (ورقی نداری و بازی رو میبازی) بالا میبرم -ظاهراً همه چیزتون رو گذاشتید آقای سالاس. (بعد ویل بازی رو میبره) سیزده رقمی. -بازی خوبی بود[/b] -ریسک بالایی داشت -ریسک نبود. بی احترامی نشه, اما میدونستم که میبرم (حالا سیلویا میاد و ویل سیلویا رو میبینه) فلیپ-زمونه گیج کننده ایه. اون مادرمه, دخترمه, خواهرمه!؟ داری آرزو میکنی که همسرم نباشه. یه زمانی این چیزها ساده تر بود که بعد از این هم دخترش رو به ویل معرفی میکنه و دخترش هم ویل رو برای مهمانی خانوادگی که دارن دعوت میکنه نکات (هر نکته مربوط به هم رنگش ـه): چرا باید هرکس تو جایی که همه ثرومتند ان و اونقدر پول دادن که وارد اونجا (گرینویچ) بشن، محافظ داشته باشه؟؟؟ مگه کسی نیاز به پول و ثروت دیگری داره؟ هرکس باید از ترس دیگران 10 تا محافظ کنار خودش بچینه؟ پس مناطق زمانی برای جیه؟ کلا فکر میکنم این محافظ داشتن توی شهر ثروتمندان یکم غیر منطقیه و مثل موارد دیگر فیلم داره حضور پلیس رو کم رنگ نشون میده. یعنی چون پلیس ها تو فیلم هویج تشریف دارن پس هرکس باید برای خودش چندتا مخافظ داشته باشه الغای حرص و طمع و در عین حال خساست در مخاطب! به طوری که این حرف ها از یک فرد با تجربه به یک جوون زده میشه پس مخاطب این حرف رو به عنوان یک نصیخت خردمندانه در ذهنش نگه میداره و تا حدودی با اون موافقت میکنه وسعی میکنه خودش رو با اون تطبیق بده و به این صورته که در کنار دیگر موارد فیلم که بهشون میرسیم، انگیزه ی صدقه دادن رو کم میکنه منظورم از صدقه دادن هرجور لطف و بخششیه که یک فرد میتونه داشته باشه. وقتی یک نفر از لحاظ مالی نخواد به دیگران کمک کنه خب در موارد غیر مالی هم بر حسب عادت کمک نمیکنه من که اینطور برداشت کردم از نظر فیلیپ ثروتمند و سالخورده اختلاف زمانی بین مناطق عادلانس. بدتر از اون زمانیه که میگه این یه حرکت منطقی به سوی تکامل ماست. و بدتر از اون زمانیه که میگه این تکامل همیشه عادلانس و بدتر از اون زمانی که روی داروین مانور میده (همون طور که میدونید داروین همون دانشمندیه که با نظریه سیر تکامل انسان از میمون ها کامل خدا و آفرینش خدا رو نقض میکنه) خیلی بیشتر از این ها روی داروین مانور داده که در ادامه بهش میرسیم. الان که یکم فکر میکنم میبینم این نظرات فیلیپ من رو یاد فیلم Chronicle میندازه ابر درنده یعنی کسی که چون خیلی قویه از نابود کردن ضعیف ها هیچ احساس گناهی نمیکنه. مثل وقتی که شما یک مگس رو بکشی!!! اگه یه مگس بکشی احساس گناه میکنی؟ سیر تکامل عادلانه ی فیلیپ که از روی انتخاب طبیعی داروین گفته شده تا حدودی همین ابر درنده بودن ثروتمند ها رو تایید میکنه! چون ثرومتند ها ثروتمند ان بقیه باید بمیرن تا ثروتمند ها زنده بمونن! این ها نظر همون فرد با تجربه ایه که در چندثانیه قبل به یه جوون نصیحت میکنه و در مخاطب تاثیر مثبت گذاشته. بنده این طور فکر میکنم که چون در ذهن مخاطب حرف قبلی فلیپ خوب و منطقی شکل گرفته پس این حرف هاش هم با توجه به حرف های قبلیش باید خوب و منطقی باشه. در غیر این صورت مخاطب کلا قید فیلیپ رو میزنه و تا حدودی اون رو شخصیت بد و در مقابل ویل در نظر میگیره یعنی مخاطب یا با فیلپ موافقه یا با ویل، در هر دو صورت اگه از هرکدوم از شخصیت ها الگو بگیره به به ضرر مخاطب ـه!!! به جای این که بیاد منطقی بودن این توقف رشد در 25 سالگی رو زیر سوال ببره، میاد گیج کننده بودن زمونه رو مطرح میکنه. و این به خاطر اینه که احتمالا خودش از بانی های این طرح بوده و دستی تو این کار داشته و از این طرح هم راضیه!!! چون الان 105 سالشه و میتونه نا محدود عمر کنه!!! در کنار تایید مورد قبلی به نظر من این دیالوگ خودش به نوعی منطقی بودن داستان فیلم رو نقض میکنه انشالله بقیه داستان فیلیپ فردا ![]() آقا محمد نقل قول:منظور بنده در مورد تخصصی بودن نقد، زیاد بودن تعداد آیتم ها و به خودی خود گسترده بودن هر آیتمه که برای من تازه کار کلی وقت میبره! پس چون تخصصش رو ندارم که در مدت کوتاهی به هرکدوم از موارد آیتم ها برسم، ازش صرف نظر میکنم! منظور بنده اینه یا حق! |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. ضمن تشکر از آقای Detector به سراغ آیتم نهایی میریم و امیدوارم که مشارکت همه ی دوستان رو ببینیم ... به طور کلی هر نکته ای که مد نظرتون هست رو می تونید در این آیتم با توجه به روند کلی مطرح بفرمایید تا بیشتر بحث و گفت و گو کنیم. موفق بمانید و در پناه حق یا علی |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۵ توسط Detector.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
خب
بقیه داستان فلیپ مربوط میشه به زمانی که دخترش یعنی سیلویا به همراه ویل میخوان از فیلیپ 1 میلیون سال بدزدن! البته قبل از این فیلیپ یه پیشنهاد رشوه به اون وقت نگهدار میده که ماموره پیشنهاد رو رد میکنه (فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه. چون چیزیه که الانش هم میبینیم چه برسه به آینده!!!) (مهم ها رنگی) فیلیپ-داری از پدر خودت دزدی میکنی سیلویا-دزدی از چیزی که قبلاً سرقت رفته؟ ویل-رمزش چیه؟ سیلویا-تولد من که نیست، گمونم از اون روز احساس پشیمونی کنی. امتحان کن 12-2-18-09. تاریخ تولد داروین ویل-بزرگتر بر کوچکتر غلبه میکنه فیلیپ-برامون قرنها صرف شد تا این رو وارد زندگیمون بکنیم ویل-ببینیم چی گیرمون میاد. زمان با ارزشیه. پس واقعاً یکی هست که یک میلیون سال زمان داره فیلیپ-اون اولین میلیونم بود, آخریش نخواهد بود ویل-میدونی اون چقدر بدرد بخوره؟ فیلیپ-میدونم که چقدر زیان بار هستش. سعی کن درک کنی. حتی اگر به یک میلیون نفر یک سال بدی، فقط درد و رنج کشیدنشون رو طولانی تر میکنی سیلویا-طول عمرشون رو زیادتر میکنی فیلیپ-درز یک میلیون سال یه منطقه اشتباهی میتونه سیستم رو زمین گیر کنه ویل-امیدوارم سیلویا-ما نمیخوایم اینطوری زندگی کنیم، ما نمیخوایم تا ابد زندگی کنیم. هرچند میخوام بدونم که یک روز در عمرت زندگی کردی ویل/سیلویا (دقیق یادم نیست)-که اینطور، تو ناراحتی که برای یک نسل توازن ایجاد کردم فیلیپ-دو نسل. ولی خودت رو گول نزن. در آخر چیزی تغییر نخواهد کرد. چون همه میخوان تا ابد زندگی کنن. همه فکر میکنن که شانس ابدی بودن رو دارن. هرچند تمام شواهد برعکسش رو نشون میده. همشون فکر میکنن که استثنا هستن. ولی حقیقت اینه که برای تعدای که میخوان ابدی باشن خیلی ها باید بمیرن سیلویا-هیچکس نباید ابدی باشه. حتی اگر یک نفر باید بخاطرش بمیره نکات مهم (هرنکته مربوط به همرنگ خودش): این قسمت سیلویا دقیقا حرفی که ویل بهش گفته بود ، تحویل پدرش میده. خب پس یه جورایی برای من نوعی انگیزه دزدی ایجاد میکنه. کلا از این جمله خوشم نمیاد! دزدی از چیزی که قبلا سرقت رفته (شما نظر بدید!) روز احساس پشیمونی منظور روزیه که فیلیپ رمز گاو صندق رو به سیلویا داده فیلیپ به داروین و نظریه هاش روی آورده و سعی کرده منطق و طرز فکرش رو بر پایه نظریه های داروین بنا کنه. و به نظر میرسه که خیلی داروین و عقایدش رو دوست داشته! تا جایی که رمز گاو صندقش رو که توش 1000000 سال! زمان (پول) داره تاریخ تولد داروین میگذاره (12/2/1809) دوستان همه با داروین و نظریه هاش آشنایی دارید. فکر میکنم فیلم خواسته با مانور دادن روی نظریه داروین و درست نشون دادن اون بقیه نظریه هاش رو هم درست نشون بده. یعنی به نوعی داره خدا رو نقض میکنه چطوری؟ تیکه کلام فیلیپ جمله ی بزرگتر بر کوچکتر غلبه میکنه هست که اینطور که اینا میگن از نظریه های داروین بوده. در ظاهر وقتی ویل این 1 میلیون سال رو میدزده نظریه رو رد میکنه و به فیلیپ تیکه میندازه اما در نهایت فیلیپ دوباره از حرفش دفاع میکنه و با توضیحاتی که میده کاملا منطقی به نظر میاد که اون 1میلیون سال نهایتا برای دونسل کار سازه و پس از اون دوباره بزرگتر بر کوچکتر غلبه میکنه! آخر فیلم هم وقتی ویل با سیلویا میرن سراغ یک بانک خیلی بزرگ نهایتا این غلبه بزرگتر بر کوچکتر رو به تاخیر میندازن ولی در نهایت بزرگتر بر کوچکتر غلبه میکنه!!! این یعنی درست نشون دادن نظریه داروین!!!
خب آخر کار هم باز فیلیپ رو همون نظریه کار میکنه! وقتی میگه اویلن میلیونم بود ولی آخریش نخواهد بود یعنی باز هم 1میلیون سال گیر میارم! باز هم به عنوان بزرگتر بر کوچکتر غلبه میکنم! حتی اگه یک میلیون سال ازم بگیری که قرن ها برام خرج داشته باز هم یک میلیون سال دیگه از کشتن مردیم به دست میارم!!! دیدید که باز هم روی داروین مانور میده ![]() بعد میاد این رو میگه: حتی اگر به یک میلیون نفر یک سال بدی، فقط درد و رنج کشیدنشون رو طولانی تر میکنی! پس اگه از 1 میلیون نفر یک سال بگیری درد و رنج کشیدنشون رو کمتر کردی؟؟؟ در حالبت کلی این حرف خودش رو نقض میکنه. اگه زمان به معنی پول باشه و پول بشیتر داشتن هم به معنی رنج و درد بیشتر، پس خود فیلیپ چرا این همه زمان داره؟ این فرضیه فقط برای کوچکتر هاس و فقط کوچکتر هان که اگر بهشون پول اضافه بدی رنج و دردشون رو بشیتر میکنی!!! نه ثروتمندان بزرگ!!! چون بزرگتر بر کوچکتر غلبه میکنه! ![]() اینجا هم فیلیپ میاد از نگرانی اصلی خودش صحبت میکنه. اصلا براش اهمیتی نداره که برای مردم چه اتفاقی میافته. مهم اینه که سیستم زمین گیر نشه، چون اگه سیستم زمین گیر شه کار و کاسبی و ثروت و عمر خودش از بین میره بالاخره اعتراف کرد که برای ابدی بودن باید خیلی ها بمیرن! اما مهمتر حرف سیلویاس: هیچکس نباید ابدی باشه. حتی اگر یک نفر باید بخاطرش بمیره مهم این نیست که کسی بمیره! مهم اینه که کسی ابدی نباشه! چرا چنین نتیجه ای گرفتم؟ چون اون صحنه ای که سیلویا برای اولین بار تفنگ در دستش گرفت داشت اون وقتنگهدار رو به کشتن میداد! یا همون ویل که این همه عاشقشه در چند ثانیه 5 نفر رو با هم کشت! یا همون دوست ویل، بورل که چون جنبه ی پولی که ویل بهش داده بود رو نداشت تو بار از مشروب خوردن مرد!!! پس مهم زنده موندن آدم ها نیست بلکه مهم ابدی نبودن ثروتمند هاست! و این میتونه کل داستان فیلم و هدف ویل و سیلویا رو زیر سوال ببره! اونا برای این زمان نمیدزدن که مردم بیشتر عمر کنن! بلکه برای این زمان میدزدن که ثروتمند ها ابدی نباشن!!!... کلا فکر میکنم سیلویا تو فیلم کاره ای نبوده. تو کل فیلم فقط کارهایی رو میکرده که ویل میخواسته! اما احمفانه ترین صحنه ی فیلم مربوط به سیلویا همون صحنه ایه که برای اولین باز تفنگ دستش میگره! یه دختر 26 ساله بالاشهری سوسول که تاحالا پاش رو از خونه بیرون نذاشته، اولین باری که یه تفنگ دستش میگیره، یک دستی! از فاصله حدودا 20 متری! صاف میزنه تو کتف وقت نگهدار!!! ![]() آخه چرا این ها اینقدر مخاطب رو ساده فرض میکنن؟؟؟ راستی، دوستانی که نمیتونن یا نمیخوان تو این حلقه نقد شرکت کنن، حداقل تو بحث های عمومی شرکت کنن! مثلا اگه با قسمتی از حرف های بنده مخالفن بیان این بحث رو مطرح کنن تا به نتیجه برسیم!!! قرار نیست هرچی من میگم درست باشه و شما هم فقط نظاره گر باشید ![]() یا حق! |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بابا شماها که هر فیلمی که میبینید یه عیبی میذارید روش.ما مسلمان ها که میدونیم قصدشون چیه پس چرا خودتون رومیکشد و هی میشینید چرند پرند میگید.بشینین مثل آدم فیلمتون رو ببینید ایران ماشاءالله هزار ماشاءالله فیلم قشنگ که زیاد نداره.فیلم هایی مثل wrath of titansایرن خودشو بکشه هم نمیتونه تا هزار سال دیگه همچین چیزی بسازه
|
|||
|
۲۳:۳۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۳)sarbazezaman نوشته است: بابا شماها که هر فیلمی که میبینید یه عیبی میذارید روش.ما مسلمان ها که میدونیم قصدشون چیه پس چرا خودتون رومیکشد و هی میشینید چرند پرند میگید.بشینین مثل آدم فیلمتون رو ببینید ایران ماشاءالله هزار ماشاءالله فیلم قشنگ که زیاد نداره.فیلم هایی مثل wrath of titansایرن خودشو بکشه هم نمیتونه تا هزار سال دیگه همچین چیزی بسازه بسم الله الرحمن الرحیم
اولا سلام . شاید این درست نباشه به عنوان اولین پست اینجوری صحبت یا رفتار کنید !!!!! شاید ایران فیلمهای درست نداشته باشه اما تحلیل فیلمهای امروزی باعث میشه قدرت تحلیل و آنالیز بیننده بالا بره و بتونیم نکات ریز رو متوجه بشیم ... بدبختانه در تک تک فیلمها ی امروزی سوءاستفاده از ایران یا دین و یا منافع این کشور دیده میشه و قصد تخریب فیلمی نیست ( البته اگر دقت کنید !!) البته من فکر میکنم شما به تمام نکات ضعف و قدرت فیلمهای داخلی و خارجی مسلط هستید اما جهت اطلاع عرض کردم !!!!!!! ![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:بابا شماها که هر فیلمی که میبینید یه عیبی میذارید روش با سلام . گمان نمیکنم گفت و گو راجع به فیل های هالیوودی عیب و ایراد و چرندیات باشه ! اگر موارد مطرح شده در این گفت و گو ها عیب و ایراد نیست پس حتما نقطه ی مقابله اونه یعنی یک ویژگی و مزیت . در این موارد هم کسی نمیتونه نظر شخصی شما رو عوض کنه . نقل قول:فیلم هایی مثل wrath of titansایرن خودشو بکشه هم نمیتونه تا هزار سال دیگه همچین چیزی بسازه فیلم خشم تایتان ها و خیلی موارد دیگه از علاقه مندی های دوستان در این سایت هست مثه این تاپیک که ناظر عزیز بخش علاقه ی خودشو به این فیلم نشون داده و کلی ازش تعریف کرده : خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما من خودم عاشق سینمای هالیوودم چون به قول دوست عزیزم که از شهید اوینی برام نقل میکرد : سینمای هالیوود دارای هویته و مثه سینمای ایران بی هویت نیست ! یا علی |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط hamid.5574.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۳)sarbazezaman نوشته است: بابا شماها که هر فیلمی که میبینید یه عیبی میذارید روش.ما مسلمان ها که میدونیم قصدشون چیه پس چرا خودتون رومیکشد و هی میشینید چرند پرند میگید.بشینین مثل آدم فیلمتون رو ببینید ایران ماشاءالله هزار ماشاءالله فیلم قشنگ که زیاد نداره.فیلم هایی مثل wrath of titansایرن خودشو بکشه هم نمیتونه تا هزار سال دیگه همچین چیزی بسازهسلام - همه جای دنیا نقد کردن وجود داره و هر کسی از دیدگاه خودش نقد میکنه تو این سایت هم خوشبختانه به نظر من از همه جهات فیلم ها مورد بررسی قرار میگیرن و نقد ها هم منصفانست - سینمای ایران از نظر تکنولوژی و کارهای گرافیکی و خرجهای بالا، درسته که از بقیه عقبتره(خیلی خیلی ) ولی به نظرم از نظر مفاهیم، کارهای قابل تقدیر خیلی خوبی داره |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۱ توسط Detector.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
اون پستی که به موقع نبود رو الان مطرح میکنم:
زیرنویس اول فیلم: زماني ندارم وقت ندارم تا درباره چطور اتفاق افتادنش نگران باشم اتفاقي ــه که افتاده ما طوري طراحي شديم که افزايش سن در 25 سالگي متوقف ميشه مشکل اينجاست که, بعد از اون يک سال بيشتر عمر نميکنيم مگر اينکه زمان بيشتري گير بياريم الان زمان با ارزش ترين چيزه. بدستش مياريم و صرفش ميکنيم آدم پولدار ميتونه تا ابد زندگي کنه و بقيمون چي؟ فقط دوست دارم با وقت بيشتري نسبت يه طول يک روز بر روي دستم, ازخواب بيدار بشم ... نکته اول: زمان = پول اتمام زمان = اتمام پول = مرگ کمبود زمان = کمبود پول = بدتر از مرگ! اما مرگ به چه صورت؟ سکته قلبی؟ مگه رباته که هر وقت خواستی دکمه خاموش ـش رو بزنی؟؟؟ چطور انسان ها به این شکل به دنیا میان؟ چه کسی انسان ها رو اینطور آفریده؟ این همه پولدار از کجا میان و پول هاشون رو از کجا میارن؟ اصلا پول (زمان) کجا ساخته میشه؟ (بانک مرکزی دارن که عمر تولید کنه؟؟؟) از نظر بنده همون اول فیلم به راحتی هر چه تمام تر دو قدرت مطلق خدا یعنی عمر و خلقت انسان رو زیر سوال میبره. پس میشه نتیجه گرفت که به طور کل خدا رو هم زیر سوال میبره چون اگه خدایی وجود داشته باشه دیگه ساعت و پول و این قضایا دیگه واسه چیه؟؟؟ نکته دوم: فکر میکنم تو کل فیلم 2 جا از رنگ سبز استفاده شده: 1- تیتراژ شروع فیلم 2- ساعت روی دست همه مردم مگه ساعت روی دست مردم نشان دهنده مدت زمان و پول باقی مانده اون ها نیست؟ اگه این رنگ سبز تموم شه فرد میمیره پس میشه نتیجه گرفت که رنگ سبز اینجا مرگ تلقی شده؟؟؟ خب چرا سبز = مرگ؟؟؟ اولین و تنها جوابی که به ذهن من میرسه این مقالس: پروژه ماسونر نشان دادن اسلام برای جنگ آرمگدون، جدی است (قسمت 3- خطرناک نشان دادن مسلمین با نماد ها ) نکته سوم: چرا بعد از 25 سال رشد سن متوقف میشه؟ به نظر شما یکم چرت و پرت نیست؟ فرض کن زمانی برسه که شما نتونی یه پیر زن/مرد 90 ساله رو از یه جوون 25 ساله تشخیص بدی. حتی اگه رشد علم به حدی برسه که بشه رشد جسم رو متوقف کرد، پس انسان تا ابد زندگی میکنه. دیگه ساعت و این قضایا چیه؟ (سوررئال و تاکید روی زیر سوال بردن خدا!) نکته چهارم: همون اول فیلم Olivia Wilde که در نقش مادر شخصیت اصلی (ویل) بازی میکنه، صبح به پسرش 30 دقیق کمک میکنه و شب به خاطر همین کار میمیره!!! داستان از این قراره که صبح ویل از خواب پا میشه و میخواد بره سر کار که بعد از صحبت با مادرش، مادر 30 دقیقه به پسرش میده تا بتونه با آرامش نهار بخوره!!! مادر ویل هم باید میرفته تا قبص ها و مالیات و... رو پرداخت کنه. برگشتی از راه، شب همون روز وقتی مادر ویل میخواد سوار اتوبوس شه تابیاد خونه میبینه که قیمت بلیط 2 ساعته ولی خودش 1.5 ساعت بیشتر نداره (دقیقا همون نیم ساعتی که به پسرش داده رو کم داره). کسایی هم که تو اتوبوس نشستن هیچ کدوم به این مادر بدبخت کمک نمیکنن و ایشون مجبور میشه تا خونه رو بدوه. در نهایت چند ثانیه کم میاره تا به پسرش برسه و میمیره شاید بشه اسمش رو بذاریم نهایت بدشانسی ولی به نظر من یه فیلم نمیاد از یه بازیگری که تازه جاافتاده و نسبتا هم معروفه فقط برای چند دقیقه!!! (فکر کنم کمتر از 5دقیقه) تو کل فیلم استفاده کنه تا این رو به مخاطب بگه که اگه شما صبح به پسرت کمک کنی همون شب به همون خاطر میمیری!!! (به نظر من این موضوع خیلی معنی داره) (حالا جرأت داری برو صدقه بده )خواهشا تو بحث شرکت کنید! (همچنین شما آقا محمد عزیز که فقط وایسادی آیتم بعدی رو اعلام میکنی )
|
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از دوستان عزیز
یک نکته ای که دوست داشتم به مطالب اضافه کنم اینه که ما می توانیم این فیلم و هر فیلمی را یک سیستم در نظر بگیریم یعنی ورودی ( موضوع و مسائل پیش آمده و احساس نیاز ها و برنامه ی کنترل فکر مخاطبین و شرایط و اوضاع جامعه ) پردازش ( ساخت فیلم + عوامل تولید + فکر سازندگان و...) خروجی (اکران و بعد از اکران و تاثیر فیلم بر مردم در زمان و دوره ای که اکران می شود) ================================== یک مطلبی در مورد ورودی بگم این قسمت کوچکی از مقاله ی ibm هست که در بخش پروژه های شیطانی آخر الزمان گذاشته بودم از غول تجاری آی بی ام (IBM) چه می دانیم؟ نقل قول:شرکت آی بی ام در سال 2006 بخشی با نام مرکز اطلاعات RFID (RFIDC) تاسیس کرد. این مرکز با استفاده از این فنآوری امکان ردیابی کامل محصولات مورد نظر خود را دارد.[21] این فنآوری در ابتدا بیشتر جنبه تجاری داشت، اما به مرور زمان استفاده های دیگری از آن به عمل آمد. این شرکت در کنفرانسی که در سال 2007 در لاس وگاس برگزار شد از این فنآوری برای ردیابی شرکت کنندگان در کنفرانس استفاده کرد. چیپ های RFID به صورت برچسبی بر روی لباس شرکت کنندگان نصب میشد.[22] شرکت آی بی ام برای این فنآوری جدید خود در حوزه های مختلف مشتریانی یافته است که از آن جمله میتوان به وزارت دفاع ایالات متحده اشاره کرد. ممکن است سازنده ی این فیلم از رویداد هایی مثل این قضیه ایده گرفته باشد . نمی دونم این مطلب ارزشی برای نقد جمعی داره یا نه فقط یک حقیقتی هست که گاه گاهی خود نمایی می کنه و آن اینکه غربی ها به این نتیجه رسیده اند که یه جای کار سیستمشون می لنگه و بعضی از فیلمسازانشون سعی دارن این مشکل را به گوش بالایی ها برسونن تا دیر نشده مشکل سیستم را تحت پارادایم اومانیسم و اصالت بشر حل کنند قبل از اینکه کار اصلاح به دست تئوئیست ها (مسلمانان) بیفته مشکل غرب باید مادی حل بشه این نکته مهمی هست |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
میشه بپرسم کار نقد این فیلم به کجا رسید؟
همین طوری نیمه کاره ول شده هست؟ از جناب محمدخان هم صدایی برنمی خیزد! خبراییه؟منتظرم این نقد رو تمام کنیم ، البته مثل این که قرار نیست ادامه بدیم؟ درسته آقا محمد؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::. | Admirer | 176 | 98,922 |
۲۲/آذر/۹۶ ۱۶:۰۸ آخرین ارسال: tzer.ir |
|
| ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ | خاک | 281 | 235,929 |
۱۵/فروردین/۹۶ ۲۲:۴۷ آخرین ارسال: alibmk |
|

![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)

)
![[تصویر: 134658_420.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/11/19/134658_420.jpg)

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)