|
حاضر نیستی دو تا چمدون برای امام زمان بلند کنی....!!!!!!!!!!
|
|
۱۱:۰۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قصه ی یه آدمی که میشناسمش نقل قول: این قصه ی دوست ما هست که از بس بی عرضه هست هنوز چمدوناش روی زمین هست شما چه طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم، شاید باید شیعیان مریخ یک کاری بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پای عمل که میرسه آدم میفهمه چرا 1200 سال معطل هستند حضرت آقا حجت بن الحسن نظر شما چیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:شما به چه حقی یه حرف من رو چسبوندی به یه جمله دیگم؟احتمالا شما به این میگید تقوا؟(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۳)Ahmad-A.R.M نوشته است: دوم اینکه اگر تعبیر داشته باشه فقط برای اون فرد میتونه باشهنقل قول:برگشت گفت: پسر جان ، خوب چمدون اول همین چمدون تقوا هستدوماً احکام کلی دین ربطی به فرد نداره حرفای من رو میجسبونین به هم،این کار باعث میشه منظور من رو اشتباه برداشت کنن ولی اصل حرف من چیز دیگه ای بوده. اصلش این بود نقل قول:اولا مشخص نیست جزو خوابی باشه که تعبیر داشته باشهبه چه حقی نقل حرف من رو تغییر میدین؟ ------------------------- در مورد نقل اول هم جواب زیر نقل داده میشه نه بالای نقل قول،چرا اومدین جمله بالای نقل رو با نقل زیرش برداشتین به اون جواب میدین؟ "پس پسر خوب" به جای تغییر دادن اطل مطلب و مغالطه کردن بیا درست بشینیم بحث کنیم! -------------------------- نقل قول:اولاًخب پس بهتر نبو به جای "قصه ی یه آدمی که میشناسمش" سند اون کتاب معتبر رو میزاشتین؟ حالا هم دیر نشده بزارید ببنیم نقل قول:پس پسر خوبوالله من جدل بی مورد نکردم،من دارم بحث میکنم،به هر حال ممکنه نظر مخالف هم شندیه بشه دوست عزیز.به این جدل بی مورد نمیگن. |
|||
|
۱۶:۰۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۱۵)علی 110 نوشته است:نقل قول: موفق باشید آنچه باید میگفتم در این تاپیک گفتم خدانگهدار و هادی همه ی |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:موفق باشیدجناب علی110 آنچه باید میگقتید نگفتید. نقل قول:بگذارید یک خوابی رو براتون تعریف کنمخب شما یه مطلبی ارسال کردین که معلوم نیست از کی نقل کردین،کجا خوندین،از کی شنیدین اینکه یه خواب چیزی مربوط به امام زمان درش باشه دلیل درست بودن و تعبیر داشتنش نیست. از کجا معلوم که واقیت داره این مطلبی که گفتین؟شما هیچی در موردش نمگید همینطور اومدین گفتین "قصه ی یه آدمی که میشناسمش" آیا همه ی خوابها تعبیر داره؟از کجا معلول که این خوب جزء خوابهای پریشان نباشه؟ |
|||
|
۱۷:۱۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۳ توسط freewish.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۹)Ahmad-A.R.M نوشته است:نقل قول: دوست عزیز اگر اشکال شما فقط همینه، شما ببین آیا هدف و نتیجه کار ایشون درست و الهی هست یا نه؟ خوب ایشون داره همه رو به تقوا دعوت می کنه، خواب رو هم حالا هر کس دیده، هر کس هم تعبیر کرده. خوب تا وقتی تعبیر در سمت الهی هست چه مشکلی به وجود میاد؟، اصلا شما خواب شیطانی ببین، یک عالمی تعبیر کنه تقوای الهی پیشه کن، آیا این اشکالی داره؟ |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
در نظربازی ما بیخبران حیرانند
من چنینم که نمودم؛ دگر ایشان دانند عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خدایی چرا بعضی ها فقط دنبال حاشیه هستند . لب مطلب از همون اول مشخص بود
حیف که من بی عرضه امر به معروف نمی کنم . بدا به حال من که امام زمان دارم ولی یه انسان تنبل به تمام معنا هستم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صدقات ما برای سلامتیِ امام زمان | ali1455 | 0 | 993 |
۱۲/اسفند/۹۶ ۲۳:۱۶ آخرین ارسال: ali1455 |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,328 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دلایل دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 8 | 4,213 |
۶/دی/۹۳ ۲۱:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,753 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| **دعا برای امام زمان "عج الله تعالی فرجه الشریف"** | عبدالرحیم | 2 | 2,214 |
۱۰/تیر/۹۳ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: aboutorab |
|