|
بهترین طرح ضد ماسونی ( مسابقه)
|
|
۱۳:۲۱, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان همون طور که میدونید جوامع مخفی علاقه دیوانه واری به نماد ها ، تصاویر راز آلود ،معماری های هدفمند و یک شکل دارند همانند :
چشم جهان بین ، پرگار و گونیا ، هرم ناقص ، ابلیسک ، پنتاگرام ، هگزاگرام و .... و اعدادی رو مقدس میدونند که شما بهتر از من میدونید 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 72 و ..... یه مدت تو اروپای شرقی یه عده تصمیم گرفتن که تمبر ها ضد ماسونی چاپ کنن که حسابی موجب خشم ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد ![]() ![]() منظور از تخریب اینه که با فوتوشاپ ، کاریکاتور و هر هنر دیگه ای که میتونید این نماد ها رو خورد کنید کارهای خودتون رو در جواب همین پست قرار بدید در ادامه از این تصاویر میتونیم خیلی جا ها استفاده کنیم بر روی تیشرت ها ، رو ماشین ها و.... منتظر کار های شما هستیم یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۷, ۱۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۱:۲۲ توسط lordrun.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۱۹ توسط mahdi_haji.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
![]() اينم يك عكس با حال كه كاريكاتوريه ![]() |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
چهارمیه از سمت راست کیه
...... |
|||
|
۲:۵۱, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
روی بازوش پرچم ایران هست یا من دارم اشتباه می بینم ؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۴:۲۳, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
منم همین نطرو دارم.............................................
|
|||
|
۱۴:۳۳, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
منم می گم پرچمه ایرانه
زود پاکش کنید چون می دونید دیگه کیه ؟؟؟ به رنگ پوستو و شکل صورت اصلا تابلوست هرکی نفهمید نامه ی خصوصی بده بگم کیه . |
|||
|
۱۴:۴۳, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من هم همین نظر رو دارم خیلی تابلو می باشد
|
|||
|
۱۷:۱۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
ببخشيد.توجه بهش نكرده بودم.
زود پاكش كردم. تك تك ملت ايران منتظر ظهور امام مهدي(عجل الله تعالي فرجه) هستندومن هم يكي از آن ها و ما هيچ وقت در صف افراد پليد ماسوني و اجدادشان قرار نميگيريم. |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
البته افراد نفوذی همه جا هستن ولی اینکه کل حکومتو ماسونی بدونیم غیر منطقیه
|
|||
|
۲۰:۴۱, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۰ ۱۶:۴۵)mati.matarsak نوشته است: سلام من تازه واردم ولی قبلا به این موضوعاتی که راجع بهشون بحث می کنید و می نویسید فکر کردم و یه طرح هم به فکرم رسید . راستش هنوز با pc رسمش نکردم اما می خواستم راجع به نمادی که طراحی کردم یه توضیح مختصر بدم . تو این طرح از کتاب به نشانه قرآن و از نیمرخ راست صورت انسان به نشانه ی تفکر و اندیشه که دور از اسم این مجمع نیست (!) و از عدد 6236 که روی کتاب باز قرار گرفته استفاده کردم ، اگه دقت کرده باشین این عدد تعداد آیات قرآن رو نشون میده و جالبتر اینکه ضد عدد 666 هست!!! مثل اینکه قلب عدد 666 به 2و3 شکسته!!!! یعنی 6236!!!! به نظرم طرح فوقالعاده ای هستش. از دوستان اگه کسی طراحی بلده حتما رو این باید کار بشه |
|||
|
|
|
|
|

ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟

![[تصویر: 11-septemper.jpg]](http://www.alvadossadegh.com/alvadossadegh/Photo/11-septemper.jpg)