|
تا ازدواج نکنید خیلی سخت میتونید خدایی شوید!!!
|
|
۲۲:۱۴, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الان داشتم تایپیک یافتم علی 110 رو میخوندم همنشین خوب ، نماز سر وقت خواندن ، انجام واجبات ، دروغ نگفتن و... چیز های دیگر تاثیر بسزایی در ایمان و دین انسان داره من نمیدونم چرا دوستان از این واقعیت مهم زندگی فرار میکنند اکثر عرفا و انسان های والا مقام از نظر دینی همشون زود ازدواج کردند به چه دلیل؟ چرا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید: هر کس ازدواج کند نصف ایمانش را حفظ کرده پس نصف دیگر را با پرهیزگاری حفظ کند تا به نیاز جنسی هر جوانی پاسخ داده نشه خیلی سخته که بتونه تو راه خدا قدم برداره این غریزه خیلی شدیدتر از غریزه گرسنگی و تشنگی هست اولین دعاتون بعد هر نماز این باشه که جوان های این مملکت هر چه سریع تر ان شا الله شرایطشون جور بشه و ازدواج کنند حقیقت ها رو باید گفت ، خیلی این تالار سایت خوبی هست ، من به خودم افتخار میکنم وقتی وارد این تالار میشم ولی به همون خدای بالای سرمون قسم که بدون ازدواج 99 درصد کم میارن ، اصلا ذات انسان اینه آیا میتونید به جوانی که نیاز شدید به ازدواج داره بیاید بگید برو نماز بخون ، قرآن بخون شاید تا سن 23 و یا 24 ساله بتونه خودش رو خوب کنترل کنه که بازم میگم تقریبا غیر ممکنه ولی بعد اون چی میدونم خیلی هاتون خوشتون نمیاد از این حرف ها ولی من رو ببخشید چیزی رو که میدونم اوجب واجباته رو نمیتونم بیان نکنم به مولا صاحب الزمان همتون رو دوست دارم و از این که میبینیم و هیچ کاری نمیتونم بکنم دلم میسوزه و آتیش میگیره یا مهدی ادرکنی |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۵, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۸ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بری خواستگاری بپرسن چی داری بگی ایمان که همونجا میندازنت بیرون
![]() پیدا کردن همچین کسی خیلی سخته |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۵)Unname28 نوشته است: بری خواستگاری بپرسن چی داری بگی ایمان که همونجا میندازنت بیروننه برادر من اتفاقا خانواده ای که فقر فرهنگی دارن همچین کاری میکنن!برو خدارو شکر کن که همچین خانواده ای نصیبت نمیشه! کار هست بااین مخالفم که مشکل کاره من میگم فرهنگ عرفیمون توش مشکل هست! |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
مشکل ما از جایی سرچشمه گرفته که عرف الان داره جای دین حکمرانی میکنه. فرهنگ غلط...........
ضعیف ترین سیستم هم الان آموزش پرورشه که مثل آب ساکن گندیده هست. بعدش به فرهنگ غلط رایج در خانواده ها میرسیم. باور کنید پدری رو میشناسم که به پسرش نصیحت میکنه درست رو بخون بعدش هر غلطی دلت میخواد بکن. |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۴)black نوشته است:(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: کار ! آفرین . اگه هدف آدم کسب روزی حلال باشه حتی راضیه بره کارگری کنه.ولی متاسفانه فرهنگ ما به ما این اجازه رو نمیده . مثلا اگه یه کارگر با ایمان که از درجه ایمان خیلی خیلی بالاتر از مهندس های این دوره زمونه است و حلال و حرام را میفهمد بیاد به خواستگاری من بابام اونو از در خونه پرت میکنه بیرون.چرا؟ چون فرهنگمون این کارو کرده که همش به پول فکر کنیم و از چیزهای اساسی غافل بمونیم. منظورم از این نوشته این نبود که کار مهم نیست اتفاقا خیلی مهمه .منظورم این بود که روزی حلالی که بازحمت بدست میاد مهمتره و برای رسیدن به این روزی حلال هر کاری حتی کارگری ازرششو داره. |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۶)black نوشته است: آقا کلا گفته نشده نمیشه خدایی بشین. بدون ازدواج هم میشه خدایی شد . اگه امکان ازدواج نشد این همه جا برای ازدواج های موقت...........الان شما یه زن گیر بیار که دوست پسر نداشته باشه دختر پیش کش!! (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۰)یاران مهدی نوشته است: تازه میدونید مشکل بزرگ من به عنوان یه دختر چیه!خواهر مگر روزانه چندتا خواستگار دم خونه شما رو میزنه؟! مطمئن باشید پسرها هم همین دید رو دارن الان خیلی از پسرها رو میشناسم که میگن تا دوست دختر هست زن میخوام چیکار! (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۱)یاران مهدی نوشته است: حداقل بیاین ازخودمون شروع کنیم !به خدا فرهنگ سازی همینطوریه شما یاد میگیری میرید به بچه هاتون وخانوادتون یاد میدید اونا به بچه هاشون ومیره تا آخر!اول باید ازدواج کرد تا صاحب فرزند شد و تعلیمش داد! (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۵)یاران مهدی نوشته است:قرار شد جبهه گیری نشه و بحث مرد و زن بشه!!(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۱)فانوس *7* نوشته است: ببینید اینکه پسری سوء استفاده کنه یعنی اون پسر قابل تایید نبوده و شما دقت کافی نداشتید هر2طرف مقصر هستن ولی همیشه تا یک خانوم به همجنس خودش خیانت نکنه خیانتی صورت نمیگیره!وقتی یک خانوم میدونه که اون مرد متاهله نباید با اون رابطه داشته باشه و...البته مردها هم باید حواسشون باشه که خانومها یکسری نیازهای بخصوصی دارن...که اگر همسر برطرف نکنه یک گرگ از خدا بی خبر از بیرون اون زن رو به فساد میکشه اینجور گناهها مثل مواد مخدر اعتیاد آور هستن و به مرور زمان عادی میشه! البته رسانه نقش خیلی خیلی مهمی در جامعه بازی میکنه! دقت کردید که بیشتر دختر و پسرهایی که دچار این مشکل شدن از دهه 70به اینور هستن یعنی اکثرن متولد 70به بالا هستن! البته در متولدین دهه 60 هم هست ولی کمتر...اگر باشه در 65به بالا!(حداقل من که 98% مواردی دیدم اینطور بوده) (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۷)taleb نوشته است: منم نمیدونم چطوری ! ولی حداقلش اینه که تو عروسی های خودمون اسراف نکنیم و مرد عمل باشیم و نگیم یه شب که هزار شب نمیشه.تا حدودی موافق نیستم! اگر یک شخصی توانایی مالی داشته باشه چه ایرادی داره عروسی بزرگی بگیره؟ مشکل اینجاس که الان در ایران همه چه فقیر چه غنی عروسی باشکوه میخوان! (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۰)یاران مهدی نوشته است: من یه طرفه به قاضی نمیرم فقط ازین خسته شدم که هرجا میریم یه چیزی به زنا میگن!بله بنده به شخصه تجربیاتی دارم و همچنین دوستان زیادی از قشرهای مختلف جامعه دارم!و یکسری حرفها که نمیشه در این تالار گفت (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۴)black نوشته است:(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: کار ! (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۴)black نوشته است:نه عزیز این حقوقی که افغانیها میگیرن فقط در حدزنده موندنه نه زندگی کردن!(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: کار ! شما حاضری بری چاه بکنی؟یا حاضری خواهرت یا دخترت رو به یک کارگر چاه کن بدی؟ (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۲۲)black نوشته است: مشکل ما از جایی سرچشمه گرفته که عرف الان داره جای دین حکمرانی میکنه. فرهنگ غلط...........آره هست! چند وقته پیش یکی از دوستای من با یک دختر خانوم دوست شده بود بعد خانوادش فهمیدن! فرداش از دوستم پرسیدم چی بهت گفتن پدر مادرت؟؟گفت هیچی فقط مامانم گفته حداقل حالا که دوست شدی با یه دختر خوشگل دوست میشدی نه این! ![]() ============================================================== همونطور که همیشه گفتم دوباره هم میگم همه چیز به فرهنگسازی برمیگرده که کار رسانه هست ولی الان متاسفانه رسانه ما....خودتون بهتر میدونید! الان ماهواره و فارسی1 مرجع مردم ما شدن دولت هم هیچ کاری نمیکنه! وقتی تونستی زن یک جامعه رو فتح کنی همه اون جامعه رو فتح کردی! مردان ما در دامن همین زنها بزرگ میشن...خدا از آسمون که نمیفرسته. وضعیت حجاب افتضاح شده الان روز به روز مانتو دخترها داره کوتاه تر میشه کم کم میشه مثل اروپا و آمریکا که میرسه به....!(سانسور آخه ممکنه پستم پاک بشه!) البته از جهاتی هم تقصیر دخترها نیست الان شما نمیتونید یک مانتو درست و حسابی توی بازار گیر بیارید! من و شما که نباید مانتو بسازیم!کار تولید کنند و وارد کننده هست که زیر نظر دولت باید این کارو انجام بدن! به نظر من گشت ارشاد به جای اینکه بره پسرها و دخترها رو بگیره بره جلوی فروش این مانتوها و لباسها رو بگیره بهتر است! همین طرز لباس پوشیدنها روی پسرها اثر منفی میزاره(فقط تورو خدا نگید پسره بره تقوا پیشه کنه،سرش پایین باشه و از این شعارها....همون یکبار دیدن واسه 10سالش بسه!شاید این حرفها رو دخترهای تالار نتونن متوجه بشن ولی پسرها کاملن میفهمن چی دارم میگم! من یک دوستی داشتم مذهبی اهل خدا و پیغمبر....عاشق ابالفض و حسین(علیه السلام) عکس بک گراند گوشی و کامپیوترش عکس کربلا و شمایل حضرت ابالفض بود و از این چیزا میزاشت! نمازش سر وقت توی مسجد به جماعت میخوند! کم کم این بنده خدا تغییر کرده الان بک گراند گوشیش عکس این پسره مسخره جاستینه...موهاش رو آنچنانی مدل میده و باقی ماجرا! شاید یکی از دلایل این بود که این بنده خدا سن ازدواجش رد شده و نمیتونه ازدواج کنه این دخترهای توی خیابون هم شدن یک نمک روی زخم این جور مشکلها! همونظور که شکم گرسنه دین و ایمان نداره جوان مجرد هم....!! از هر دری به این مسئله وارد بشید آخرش میرسید به غفلت مسئولان! رسانه... فرهنگ سازی... آموزش و پرورش... لباس پوشیدن نبود لباس مناسب و... همش تقصیر مردم نیست که! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| با هزینه های ازدواج آشنا شوید! | میثاق | 38 | 18,416 |