کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش به سوی حجاب اسلامی
۲۰:۱۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۴ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر دوستان بیداری اندیشه
مدت مدیدیست که مسئله حجاب ذهن بنده را به خود مشغول کرده و هر هنگام که به فکر فرو میرم با بن بست هایی روبه رو میشم . بن بست هایی که مانند کوهی مقابل پیاده سازی طرح حجاب اسلامی در جامعه ایستاده اند .

بیایید رک صحبت کنیم
چرا طرح حجاب نهاد مستقلی نداره ؟(تا حالا فکر کردید که حجاب تنها عضو مظلوم جامعه اسلامی هست ) چرا با وجود تهاجم فرهنگی و برنامه های ماهواره ای و اینترنتی هیچگونه مقابله به مثلی از طرف نهاد دولتی دیده نمیشه ؟
چند سال پیش وقتی خانواده های حزب اللهی فریاد برآوردند که ایهاالمسئولین بدحجابی بیداد کرده به دادش برسید تهش به این رسید که گشت ارشاد درست شد آخرشم که به هر کی میرسیدی میگفت گشت ارشاد ول معطله !!! آخه چرا ؟
چرا کار کارشناسی نشد ؟؟؟

از دوستان عزیز و مهدوی انجمن تقاضا دارم در مورد یکی از ارکان جامعه مهدوی که حجاب کامل هست صحبت کنیم و ببینیم چگونه میشه به سمت حجاب پیش رفت و انشاالله اگر طرح خوبی از این گفت و گوها دراومد که به مقام معظم رهبری ارسال می کنیم .

( در مورد این مطلب فکر کنید که چگونه میشه با یک طرح آرام و قطره ای و با کمترین سروصدا طرح حجاب پیاده کرد ؟ ( نه مثل گشت ارشاد به زور )
بیایید فکرامونو روی همدیگه بذاریم و یه طرح ملی در مورد حجاب ارائه بدیم .
فعلا وقت باشگاه دارم انشاالله روزهای آینده با کمک شما بیشتر با هم صحبت می کنیم .

ادامه دارد . . .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MohammadSadra
۲۱:۲۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
من یه دانشجو ام. من هم چند ماهی هست که بسیار درمورد اینکه چطور میتونم با بی حجابی یا بدحجابی مبارزه کنم دارم فکر و تحقیق میکنم و به نتیجه های: 1- به خاطر یافتن همسر 2- هوا و هوس های زودگذر رسیدم. خواهش میکنم کمکم کنین حتی تا پای جون دادنم من هستم. در ضمن بگم با دوستان مذهبی هم که مطرح کردم گفتند بیا و در بسیج و... فعالیت کن .ولی من دیدم این فعالیتها هیچ ارتباطی به مبارزه با بدحجابی ندارد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، انصارالمهدی ، MohammadSadra
۱۰:۵۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
دوستان عزیز برای رسیدن به جامعه ای اسلامی و پیاده سازی رکن حجاب به عنوان یکی از ارکان جامعه مهدوی باید اهل خدمت باشید . باید فرج فرزند رسول الله براتون مهم باشه تا به این سمت گرایش پیدا کنید . جنگ به داخل ایران اومده و اعتقاد ها روز به روز سست تر و جامعه رنگ و لعابی دیگر پیدا می کنه .فراموش نکنید ما باید به سمت بقیه الله عجل الله بریم

مشکل بدحجابی مشکلی ریشه ای هست و باید خیلی حساس با این قضیه برخورد کرد . مسلما تنها افراد دارای افکار عمیق و باشهامت هستند که به این قضیه فکر می کنند و سرباز جنگ نرم علیه "بدحجابی" می شوند . چرا اینطور هست ؟
بدحجابی به حدی گسترده شده که یک سری پوشش ها به عنوان عرف جامعه پذیرفته شده و شاید نزدیکان ما نیز کمابیش از این پوشش ها استفاده کنند و دیگه جرعت بروز عقاید خودمونو نداریم . ما هم در همون عقاید محدود خودمون میمونیم
یکی از عوامل بدحجابی رسانه هست . ما 2 رسانه داریم که به این قضیه دامن می زنند 1-رسانه های خارجی 2- رسانه های داخلی

سینما
سینما یکی از اصلی ترین عوامل بروز پدیده بدحجابی هست . انقدر فیلم های پوچ و بی محتوا تولید می کنند که بعضی از بازیگران هم اذعان می کنند که بازی در این فیلم ها صرفا برای کسب درآمد بوده و حتی از حضورشون در این فیلم های پوچ عذرخواهی می کنند . اما آیا مبارزه با مافیای سینما کار معقولانه ای به نظر میرسه ؟ وقتی وزارت ارشاد زورش نمیرسه . . .
البته فعلا کاری به سینما نداریم چون کارهای مهم تری هست . . .
هدف من از ذکر نام سینما سبک سنگین کردن غول های بدحجابیست . وقتی از کارهای کوچک شروع کنیم با کسب تجربه مطمئنا پیروز این میدان خواهیم شد .

خوب کار کوچک . . .
رسانه های متنی شامل روزنامه های زرد و مجلات
عکس های پرنگ و لعاب بازیگران ایرانی به صورت فرهنگی برای چاپ این مجلات شده . وقتی چنین عکس هایی در این رسانه متنی باب شده و به دست عموم جامعه میرسه دختر یا پسر نوجوان و بعضی جوانان مطمئنا به این سمت گرایش پیدا می کنند .

باز هم ریزتر برخورد می کنیم . . .
شما هر روز در خیابان های شهر خودتون در حال تردد هستید و مطمئنا به داروخانه مراجعه کردید . به عینک فروشی چی ؟ خانم ها و اغلب آقایون به مغازه های به صرفا فروش لوازم آرایشی و بهداشتی مراجعه می کنند . تابلوهای آرایشگاه زنانه در کوچه و خیابان ها !
خوب عناوین ذکر شده نمونه هایی برای ترویج فرهنگ بدحجابی هستند و شایسته جامعه اسلامی نیستند . چگونه با این فرهنگ های زشت مبارزه کنیم .( وقتی یک برنامه بزرگ را به برنامه کوچک خرد می کنیم . وقتی یک ساختمان 4 طبقه را به 4 ساختمان یک طبقه کوچک می کنیم . وقتی یک ساختمانیه طبقه را به چند اتاق کوچک تر می کنیم و در نهایت وقتی به خشت خشت ساختمان توجه می کنیم مطمئنا شکستن یک آجر در مقابل سروصدای تخریب یک ساختمان بزرگ صدای کمتری خواهد داشت )
سینما همان ساختمان چند طبقه هست . عکس های تابلوهای آرایشگاه های زنانه , عکس های قسمت لوازم آرایشی روی دیوار داروخانه ها , و تقریبا عکس های مجلات و روزنامه های زرد همانند آجری های کوچکی در دل ساختمان های شهر هستند و روز به روز گسترش هستند .
خوب چرا روزنامه ها و مجلات به صورت تقریبا در لیست بالا ذکر شد به این دلیل که باید به صورت جمعی برخورد شود و این برخورد جمعی به صورت لابه لایه بهتر جواب میده ( انشاالله در آینده لایه هارو با هم ذکر میکنیم )

وقتی یک نفر یک سوپر مارکت (همون بقالی ) باز می کنه طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران باید تابع یک سری قوانین باشه . مثلا اگه گرانفروشی کرد اگر احتکار کرد مسلما باهاش برخورد میشه . این فرد باید شئونات اسلامی را عایت کنه . درسته ؟بنده با قوانین ثبت مغازه آشنا نیستم . اگر دوستان میدوونند کمک کنند
اما همه میدونیم که بدحجابی یک فرد در بیرون جامعه با یک فرد مغازه دار فرق می کنه . کجای قوانین جمهوری اسلامی ایران نوشته شده یک فرد مغازه دار با هر پوششی می تونه به محل کار خودش بره ؟؟؟ چرا فروشنده های لوازم آرایشی داروخانه ها و مغازه های لوازم آرایشی و بهداشتی بدحجاب هستند ؟ چرا دیگر فروشنده ها فرضا کفش فروشی ها کیف و . . . باید به خودشون اجازه بدهند که قانون زیر پا بگذارند

منتظر راهکارهای بیشتر شما هستم . به نظر شما در صورت برخورد با موارد یاد شده منتظر چه بازخوردی باید باشیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، N.Mahdavian ، MohammadSadra ، انتخاب
۱۲:۳۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بله . به موارد خوبی اشاره شده .
متاسفانه قبح ها شکسته شده . یعنی الان یک خانم فکر می کنه چون بقیه اینجوری لباس می پوشند ،
پس من هم مجوز دارم هرچی که دلم خواسته بپوشم . غافل از اینکه جهنم برای همه جا داره!!!!!
یعنی اصولا همه گیری بد حجابی خودش باعث بدتر شدن مسئله هست .
بی توجهی اطرافیان هم این مسئله رو تشدید می کند . یعنی مسئله بد حجابی دچار عادی سازی می شود.
نادانی هم یک مسئله دیگر هست من فکر نمی کنم واقعا اگر خانمی بدونه که بدحجابی چه تاثیری در آقایون دارد ، دچار بدحجابی باقی بماند .
متاسفانه آدمها فکر می کنند از دید خداوند دور هستند.
اگر انسان خداوند رو ناظر اعمال خودش ببینه قطعا نمی تواند دست به گناه بزند . یعنی سستی ایمان هم در این مسئله دخیل هست .
امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، انصارالمهدی ، انتخاب
۱۹:۳۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
هدف من از ایجاد این تاپیک , ارائه راهکار از طرف شما عزیزان بود که انشاالله بتونم با همکاری شما به نتیجه های خوبی برسیم . خیلی از شما و شاید اکثر قریب به اتفاق مخالف گشت ارشاد هستید . گشت ارشاد که قسمتی از نیروی انتظامی هست باید با موارد انتظامی برخورد کنه .
بدحجابی کنونی به زور ایجاد نشده پس به زور هم جمع نخواهد شد . هدف ما سعی در پیاده سازی حجاب اسلامی و مبارزه با بدحجابی با کمترین اصطکاک هست . کافیه یک برخورد امر به معروفی در زمینه حجاب در جامعه صورت بگیره مسلما ایران را با نقض حقوق بشر و با شانتاژ رسانه ای محکوم خواهند کرد .
هدف ما از ایجاد این تاپیک بسط فرهنگی حجاب در حد توان و مهمتر از آن براندازی تقریبا نرم بدحجابی
کسی نظری نداره ؟؟؟ به نظرتون امکان نداره ؟؟
1-به نظرتون جمع کردن پوسترهای بدحجاب زنان آرایش کرده از داروخانه ها جمع کردتن موسیقی از بعضی دکان ها برخورد با بنر آرایشگاه های زنانه
2-برخورد با رسانه های متنی در مرحله اول مجلات منتشر کننده عکس های بدحجابی و روزنامه های زرد
به نظر شما راه را برای پیاده سازی حجاب اندکی هموار نمی کنه ؟
اول باید قیافه شهر را از آلودگی ها زدود بعد با مردمش صحبت کرد (یا اون موقع صحبت کردن راحت تر میشه )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتخاب
۱۱:۵۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بنده در این زمینه مطالعات خودمو گسترش خواهم داد و به امید خدا نهایت تلاش خود را خواهم کرد
به امید حضور مهدی فاطمه عجل الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، انتخاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]