|
نماد گرایی در اسلام و تشییع
|
|
۱:۰۶, ۲۰/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۳۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و نیز مدیریت تالار
من پیشنهاد میکنم همونطور که بخشهای مختلفی برای بررسی نمادها و جزئیات ماسونها و ... ایجاد کردهایم، یک بخش ویژه هم برای بررسی موشکافانه و علمی اسلام به ویژه نمادها و علائم اسلامی ایجاد بکنیم تا نتیجهاش شناخت و درک بهتر دینمون بشه. چون من عقیدهام اینه که آدم اول باید به خودشناسی برسه بعد شروع بکنه به شناخت پیرامونش......... دوستان خواهشاً نظرشون رو اعلام کنند. متشکرم ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۴, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۱۰)Grace Dies نوشته است: مگه هرچی استاد رائفی پور گفته درسته؟ سلام. ببین دوست عزیز ایشون یک پژوهشگر هستند و هرچی میگن با تحقیقاتی که انجام دادن میگن و خودشون میگن که بدون تحقیق حرف قطعی نمیزنن. درضمن ما نمیگیم که خدا اهل نماد گراییه.ولی به قول معروف (خدا دیده و داده.) یه جور تو دهنیه که کم تر اون دهنشونو باز کنن. |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اولا که دوست عزیز خداوند هیچ کاری رو اتفاقی انجام نمیدهد و فکر میکنم کلمه ی دیوانه وار برای قرآن کلمه ی زشتی باشه که شما بکار بردید.
خب درسته من گفتم اونها سعی دارند اعداد و القاب خدا و خصوصیاتشو برای خودشون و به نام خودشون ثبت کنند و ما با تشدید نظر اونها در واقع مهر تاییدی به نظر اونها میدیم. شورای 300 و 13 نفرشون هم برای همینه اونا میخوان خودشون رو مالک دنیا معرفی کنند...البته تو این مورد اینقدر دوستان اطلاعات دارند که فکر نمیکنم کسی بین این دو شک کنه...اما کسانی که اعتقاد ضعیف تری دارند مطمئنا بین 313 امام و 313 شاه جهان دچار مشکل و انتخاب میشن و این هدف اونهاست. در بسیاری از موارد اگر کمی فکر کنید و خودتون رو بجای دشمن بگذارید اونها احمق نیستند که اعداد خودشون رو لو بدن و براحتی افشا بشن.هدفی که من فکر میکنم اینه که میخوان مارو با اعداد مقدس دشمن کنند یعنی در نهاد ما دانه و بذر دشمنی با خواص خدایی رو بکارند...یک گناهکار به این علت به جهنم نمیره چون فقط گناهکاره برای این میره چون بذر گناه درونش وجود داره خداوند مهربان با عشق بیکرانش هرگز دل به عذاب بنده اش نخواهد داد اما چون بنده باید پاک بشه مستحق عذاب میشه...این طور باور ها هم مثل یک بذر گناه می مونند کما اینکه مطلع هستید که میخوان همه این مسائل رو به مسلمان ها تحمیل کنند ... شاید فردایی گفتند این 313 نفر و شاه جهان مسلمان ها هستند که مخفی کاری میکنند.آنوقت خود ما مقصریم که عقاید اونها رو تشدید کردیم. بله دوست عزیز بارها و بارها گفتم هر چه در این دنیا است آفریده خداست که ستاره شش پر چه چشم و گونیا و... همه توسط خدا و با اذن او آفریده شده اند اینطور که شما میگویید انگار باوری به آفرینش خدا ندارید ما هر چه هستیم آفریده اوییم فقط با نامگذاری های متعدد باعث شده از هم دور شویم... در پناه خدای مهربان
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۰ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا بيايم در كنار هم و با هم فكر كنيم و نماد هاي اسلامي خودمون رو پيدا كنيم و تو زمينه هاي مختلف به كار ببريم . بيايم اينجا و ايده بديم كه چطور ميتونيم يه نماد گرائي اسلامي داشته باشيم . بالاخره هر كدوم از دوستان يه تخصصي داره و يه رشته اي ميخونه. مثلا يكي كارش طراحيه بيايم بهش خط بديم چطور تو طراحياش نماد گرائي كنه يا يكي رشتش معماريه يا عمران بيايم ايده بديم چطور نماد هاي اسلامي رو تو محاسبات يا طراحي ها قرار بديم منظورم اين نيست كه بگيم اسم محمد (علیه السلام) يا علي(علیه السلام) رو يه جوري توي طراحيت جا بده منظورم اينه كه بيايم از قرآن و سخنان ائمه رموزي رو استخراج كنيم و اونو تو كارامون وارد كنيم براي مثال اين مقاله رو از ماسون ياب بخونيد تا بفهميد چي ميگم: http://www.masonyab.blogfa.com/post-3.aspx اگه موافقيد بسم الله. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوشحال ميشم زد حال نزنيد و حمايتم كنيد ![]() ---------------------------------- ويرايش : من اين رو تو يه تاپيك جدا زده بودم ولي منتقل شد . راستي از مديران خواهشمندم اگه تاپيكي رو حذف يا منتقل ميكنند حد اقل يه پيام خصوصي بدن بگن آقا تاپيكت اين بلا سرش اومد كه دوستان ديگه اينقدر گيج نشن و جبهه گيري نكنند كه : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2887.html |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
وقتي تاپيكم منتقل شد بحث هاي اينجا رو خوندم و فهميدم دوستان دارن كم لطفي ميكنن.
دوستان بعضي از علوم هستند مثل معماري كه تماما از نماد و نماد گرائي بوجود ميان . هر سبك معماري از فلسفه اي برداشت شده (راجع به اين سبك ها تحقيق كنيد : ديكانستراكشن . معماري پرش كيهاني و ...) و واقعا كم لطفيه كه ما كه مهم ترين و بنيادي ترين فلسفه رو داريم نماد گرائي نداشته باشيم . ما بايد نماد گرائي داشته باشيم ، نماد هامون رو جهاني كنيم و دينمون رو ترويج بديم . اينم كه ميگم بايد نماد گرائي كنيم حرف من نيست برداشتي از سخنراني امام خامنه اي در اجلاس نمازه : " نقل قول:نشانههاى اسلامى باید واضح و آشكار باشد ؛ كما اینكه در مهندسىهاى ما باید نشانههاى اسلامى آشكار باشد . صهيونيستها هر نقطهى دنيا كه خواستند يك ساختمانى بسازند ، آن علامت نحس ستارهى داوود را سعى كردند يكـجورى رويش تثبيت كنند . كار ســياسىشان اينجورى است. ما مسلمانها نشانههاى اسلامى و مهندسى اسلامى را باید در همهى كارهایمان ، از جمله در باب مهندسى بایستى مراعات كنیم." ثانيا . مگر نه اينكه تمام قبور ائمه (حرم ها) با يك رموزي ساخته شده اند؟ براي مثال :"نحوه ورود" كه اول از حياط بعد صحن بعد .... تا آخرين مرحله كه ضريح است و قبر امام داخل ضريح است (باز دستمان به قبر نميرسد مگر ...) اينها نماد گرائيه اينها فلسفه است . من منظورم اينطور نماد گرائيه. ما بايد نماد هامون اسلامي باشه و نماد گرائي مون هم اسلامي باشه . حالا كسائي كه موافق سخنان رهبري اند و رهبرشون رو قبول دارن و اونو به عنوان جانشين امام زمان پذيرفته اند يا علي بياين نظراتونو بگين كه چطوري ميتونيم نماد گرائي اسلامي داشته باشيم |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۰ ۱۵:۴۹)mosi34 نوشته است: وقتي تاپيكم منتقل شد بحث هاي اينجا رو خوندم و فهميدم دوستان دارن كم لطفي ميكنن.سلام من قبلا بحث کردم سر این قضیه ولی نمیدونم منظورم رو متوجه نشدن یا بد برداشت کردن در مورد نمادگرایی. و هیچ کس روی صحبت های من فکر نکرد که نماد گرایی از همون اول بشریت بوده و مثال هاش خیلی بیشتر از دونسته های منه.ولی نمیدونم روی چه حکمتی هیچ کسی حتی از مدیران به این مساله توجهی نداره. |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آنتي ماسون جان قبولت دارم منم جاهاي مختلف زياد گفتم كسي توجه نكرد ولي مهم نيست مهم اينه كه اينكار بايد بشه اگه قبول داري خودت شروع كن منم دارم ميرم شروع كنم تحقيقات بزرگي روي قرآن و مخصوصا نهج البلاغه انجام بدم .
تو اينجور كارا تفسير قرآن و نهج خيلي بدرد ميخوره . خودم ميخوام از خلقت انسان شروع كنم و در مقابل سيب سرخ هوا و .... كه تو تورات هست مقابله كنم راستي كسائي كه خواستار نماد سازي و تحقيق اند . بايد تورات و انجيل و ... رو هم بخونند مخصوصا تورات |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۱۳:۴۱ توسط محمود.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نماد گرایی چیز بدی نیست
مثلا ما میتونیم قبل از ذکر تسبیحات 33 مرتبه بگیم اللهم عجل الولیک الفرج یا اخر قنوت 3 بار بگیم اللهم عجل الولیک الفرج این چیز بدیه؟ در صورتی از امام زمان نقل است که فرموده اند برای فرج بسیار دعا کنید که گشایش کار شما در این است. |
|||
|
|
۲:۰۰, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
لبته منظور من از نماد گرائي دعا نيست . منظور ساخت و پرورش و انتشار معاني اسلام است به صورتي نو. ما اينجا ميخوايم اسلامو تو دنيا گسترش بديم تا قدمي تو زمينه سازي ظهور انجام داده باشيم . براي مثال : ميتونيم تو علامت ها و نماد هائي كه براي شركت هاي تجاريمون و يا نام شركتها و ... مخصوصا شركتهاي مهندسي سيره ائمه رو جا بديم مثلا 11 دايره توپر يك دايره مخفي را تشكيل بدهند . (نماد 12 امام و امام غائب) يا از دوازده دايره مشكي يكي سرخ باشه (نماد شهادت امام حسين) البته با توجه به مكاشفات يوحنا كه ميگه :
نقل قول:علامتی عظیم در آسمان ظاهر شد زنی که آفتابرا در بر دارد و ماه زیر پاهایش و بر سرش تاجی از دوازده ستاره است ميشه به جاي دايره از ستاره براي نماد استفاده كرد و .... هزاران كار ديگه كه ميشه كرد |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۱۷:۵۶ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اینجا چقدر سوت و کوره
هیچکسی پیدا نشد بیاد واسه این یه نماد بسازه؟... شاید من بد توضیح دادم پس خودم دست بکار شدم و یه نماد طراحی کردم که میتونید ببینیدش : ![]() خوب من تو این نماد از رنگ قرمز واسه نشون دادن شهادت امام حسین و همینطور یکی از جهش های بزرگ اسلام و تشیع استفاده کردم. همونطور که میبینید میشه همون خورشید و ماه رو هم (که تو مکاشفات یوحنا) بود رو ازش استخراج کرد . وجود 11 ستاره و یه جای خالی 12 امام رو واسمون تداعی میکنه و همینطور جای خالی امام عصر. از شمسه (ستاره 8 پر) به چند منظور استفاده کردم یکی اینکه تو نماد شناسی به عنوان نماد خورشید استفاده میشه و ائمه معصوم خورشید های هدایت ملتند . دوم اینکه شمسه یک نماد اسلامی شناخته شده و تو معماری اسلامی کاربرد فراوونی داره. سوم اینکه همون خورشید تو مکاشفات یوحنا رو بر بتابونه و چهارم نمادی از روشنگری رو تو طرح کلی (شمسه بزرگ که از 8 شمسه کناری تشکیل میشه) القا کنه . و آخر 8 پر باشه به نشانه آقا امام رضا (گریزی به ایران تنها جزیره امید). تو خلق این تصویر (تناسب ها) از اعداد :1.2 و12و8و2.4=1.2*2و.... استفاده شده . از رنگ سبز هم برای تقدیس استفاده کردم و.... حالا نظرتون راجع به این چیه . و نظرتون راجع به این حرکت و اینطور نماد سازی چیه . البته این نماد سازی با اونی که من میگم خیلی فرق میکنه این نماد سازی آشکاره ولی اون یه نمادسازی مخفی تر و استفاده از مفاهیم عمیق. تو این نماد از مفاهیم سطحی استفاده کردم ولی اونجا از مفاهیم عمیق قرآنی استفاده خواهیم کرد ان شاء الله بچه ها ازتون کمک میخوام که تو این مسیر منو یاری کنید. |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۰ ۱۱:۲۱ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان این تصویر واسه من نیست تو اینترنت پیدا کردم دیدم بدک نیست گفتم بذارم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ایشون هم یک آدم هست مثل ما
.بدجوری استاد رائفی پور رائفی پور میکنید.:s

![[تصویر: pw2xbp1njhyz73n3qw2w.jpg]](http://up.iranblog.com/images/pw2xbp1njhyz73n3qw2w.jpg)