کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقایون بیان داخل جواب بدن...
۲۰:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۶ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

این تایپیک رو ایجاد کردم که با آقایون یه مشورتی داشته باشم در مورد این که :

شما وقتی یه خانم بی حجاب رو بیرون میبینی ( منظورم رو که میفهمید ؟)

چطور میشه بهش نگاه نکنید ؟

دوستان لطفا نصیحت نکنید و کاری که خودتون انجام میدید رو بگید .

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110 ، revenger ، آقا رضا ، سرباز سید علی ، Dragonborn ، MohammadSadra ، taleb ، nasimesaba ، شهرام ، عباس محمدی ، حقیر ، rezvan ، ساقی ، mahdi14 ، mhvvhm ، m.hossein ، مفقود الاثر ، faraz_223 ، faateme-313 ، omidman ، جویای حقیقت ، ayat-avini ، Twelver ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، Justice Bringer ، مهدی2012 ، ســــــاقی ، fiftynine ، عبدالرحیم ، حوریه سادات ، بندگی ، ماحی ، nafas
۲۰:۴۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
خوب خیلی جورا میشه.

اول اینکه میتونی اصلا بهش نگاه نکنی .

یا درو دیوار رو نگاه کنیم

یا میتونی خیره نشیم

یا یه نفر دیگه رو نگاه کنیم

و . . .

حالا خود نگاه کردن هم مدل های مختلفی داره.

مثل انسان نگاه کرد ، مشکلی نداره.

ولی بخوایم مثل حیون نگاه یه کسی کنیم خیلی مشکل داره.

من خودم خیلی با این مشکل داشتم ، به این نتیجه رسیدم که هر نفر فرق میکنه.

ادم باید چشش پاک باشه. پاک نباشه حتی اگه خودش نخواد نگاه کنه ، بازم چشمش بهش نگاه میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، در جستجوی سختی ، andishe ، taleb ، ساقی ، mahdi14 ، 59-11(یامهدی) ، mhvvhm ، m.hossein ، montazer 128 ، faraz_223 ، omidman ، Twelver ، Justice Bringer ، سجاد313 ، السا ، ماحی
۲۰:۵۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
من چند وقت پیش حدیثی با این مضمون شنیدم ، که اگر نگاه نکنی فلان قدر ثواب داره ، اگر سرت رو بندازی پایین فلان قدر و اگر به آسمان نگاه کنی فلان قدر و مراتبش هم نوشته شده بود ، ان شاء الله می گردم و می گذارمش همین جا.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، یوسف خان ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، ساقی ، mahdi14 ، mhvvhm ، m.hossein ، Farzaneh ، montazer 128 ، وحید110 ، faraz_223 ، omidman ، Justice Bringer ، سجاد313
۲۱:۱۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
من به خودم میگم چشمی که میخواد امام زمانش رو ببینه ارزشش بیشتر از ایناست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، باهتول ، mahdy30na ، taleb ، nasimesaba ، peimane ، محمد رضا. ، N.Mahdavian ، sevenmoons ، حقیر ، salman313 ، ساقی ، mahdi14 ، 59-11(یامهدی) ، mhvvhm ، m.hossein ، Farzaneh ، montazer 128 ، وحید110 ، aboutorab ، faraz_223 ، omidman ، Aryha ، Justice Bringer ، سجاد313 ، ماحی ، nafas ، soshiant
۲۱:۴۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله
.
.
من یه نفر رو میشناختم با خودش عهد کرده بود وقتی یه خانم بدحجاب رو می دید (نه از روی لذت و..... بلکه چشمش می افتاد) 5 تا "استغفرالله ربی و اتوب الیه" میگفت.....بعد چند وقت خود به خود جواب میگیرید ....
.
اوشون میگفت خیلی خوشحال میشم وقتی یه خانم محجبه رو میبینم....
برای همین عهد کرده بود با خودش وقتی یه خانم محجبه میدید برای سلامتیش صلوات میفرستاد...
.
التماس دعا....

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، جویای حقیقت ، black ، Mohammad Trust ، باهتول ، soshiant ، ترنم ، taleb ، loverofgod-61 ، یاران مهدی ، nasimesaba ، only_y2d ، peimane ، سید ابراهیم ، zarati313 ، mahdyshr ، 7parsa4 ، Patriot ، andishe ، خادمة الزهرا ، عباس محمدی ، N.Mahdavian ، fazel ، Hadith ، abas_341 ، حقیر ، محب الزهرا ، رهیافته ، mohammad reza ، salman313 ، rezvan ، EMPERATOR ، میثاق ، ساقی ، mahdi14 ، m.hossein ، mhvvhm ، Farzaneh ، zryy ، montazer 128 ، مفقود الاثر ، وحید110 ، aboutorab ، faraz_223 ، یاوران مهدی ، faateme-313 ، omidman ، ali0077 ، Justice Bringer ، دیدگاه نوین ، ســــــاقی ، mahpare ، Night_World ، سجاد313 ، السا ، بندگی ، ماحی ، nafas
۲۱:۴۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
حقیر مثل افراد عادی یه نیم نگاه می اندازم و بعدش سعی میکنم که چشمم رو به یه جای مشغول کنم . چون اگه اینکار رو نکنم ، این امکان وجود داره که چشمم به گناه بیفته . خیلی سخته ؛ ولی اگه رعایت هم که نکنیم ، نمیشه . خیلی همت میخواد ، اونم با این وضع لباسا . . . تازه هر چی به تابستون نزدیک تر میشیم ، اوضاع بدتر هم میشه . . . خدا بهمون رحم کنه . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، باهتول ، soshiant ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، 7parsa4 ، andishe ، حقیر ، taleb ، منتظر72 ، ساقی ، mahdi14 ، m.hossein ، mhvvhm ، Farzaneh ، montazer 128 ، aboutorab ، faraz_223 ، faateme-313 ، omidman ، Justice Bringer ، السا ، M03TAFA ، ماحی ، nafas
۲۱:۴۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7

البته یه نظر حلاله ها :دی
شخصا اینطوریم که هرچی دختر بیشتر آرایش کرده باشه کمتر خوشم میاد... ولی خب در چنین مواقعی باید به یاد خدا بیوفتی.... در حالت کلی اگه ما (موقع هر کاری) به یاد خدا باشیم همه ی کارامون درست میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، black ، Mohammad Trust ، taleb ، nasimesaba ، andishe ، حقیر ، salman313 ، منتظر72 ، ساقی ، mahdi14 ، m.hossein ، mhvvhm ، Farzaneh ، montazer 128 ، faraz_223 ، faateme-313 ، omidman ، mahpare ، سجاد313 ، nafas
۲۱:۵۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
یه روایت داریم که میگه:
اگه یه نامحرم رو دیدین اگه نگاهتون رو به زمین بگیرید به اندازه تمام سنگ ریزه ها ی دنیا ثواب میارید. اگر به آسمان نگاه کنید به اندازه تمام ستارگان کسب ثواب میکنید.
البته کو گوش شنواCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110 ، باهتول ، nasimesaba ، peimane ، در جستجوی سختی ، andishe ، خادمة الزهرا ، N.Mahdavian ، sevenmoons ، حقیر ، taleb ، salman313 ، منتظر72 ، ساقی ، mahdi14 ، m.hossein ، mhvvhm ، Farzaneh ، faraz_223 ، یاوران مهدی ، omidman ، arman mohseny ، ســــــاقی ، سجاد313 ، بندگی ، nafas
۲۱:۵۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
به زمین نگاه میکنم و تو دلم میگم خدایا همه انسانها رو به راه راست هدایت کن.
بعضی از مواقع هم که مورد های خیلی بدی میبینم ( چه دختر و چه پسر) به شدت ناراحت و غمگین میشم.
خدایا چشمان ما رو به ظهور حجت بن الحسن امام زمان (علیه السلام) منور فرما
من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، soshiant ، black ، تفکر ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، mahdyshr ، 7parsa4 ، andishe ، taleb ، salman313 ، منتظر72 ، ساقی ، m.hossein ، mhvvhm ، Farzaneh ، montazer 128 ، faraz_223 ، omidman ، بندگی ، nafas
۲۲:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
تو یکی دو سال اخیر بعضی از این خانم ها و دختر ها طوری لباس می پوشند و آرایش می کنند که آدم یاد آیات وحشت می افته و باید کفاره بده

آخه مگه میشه توی یه صورت 20* 30 سانتی متری هفت هشت رنگ متضاد موجود باشه واقعا حال آدم بد میشه حتی اگر طرف متدین هم نباشه

در بقیه موارد هم که طرف مقابل نحوه لباس و آرایشش مثل آدمیزاد است ولی اشکال شرعی دارد فکر کن داری به خواهر خودت نگاه می کنی

یعنی در نظر بگیر اگر به ناموس دیگران نگاه کنی دیگران هم در جایی دیگر به ناموس تو نگاه می کنند

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، در جستجوی سختی ، andishe ، حقیر ، taleb ، salman313 ، ساقی ، m.hossein ، mhvvhm ، montazer 128 ، faraz_223 ، laanbar1-2-3 ، faateme-313 ، omidman ، بچه شیعه ، Night_World ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]