کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توطئه است !!! منطقی باشید
۱:۳۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه ی مسنگران شاد و سر حالم

چند وقت پیش خواهر کوچیکم داشت به آنگی گوش میداد خواننده ی این آهنگ از جمله خواننده های اعتراضی بود اولین باری بود که صداشو می شنیدم از جو موسیقی این طور بر میومد که خواننده علاوه بر اعتراض قصد توهین هم داره به ر حال خواهرم از این خواننده دو تا آهنگش رو بهم داد اونم می گفت که تازه به دستش رسیده و از دوستش گرفته
چند بار آهنگ هاش رو گوش کردم تا منظورش رو بهتر بفهمم چون مدام احساس می کردم باید منظور خاصی داشته باشه!
گذشت تا این که دو هفته ی بعد دیدم این خواننده ی محترم به مقدسات ما به آن چه برای ما عزیز است توهین کرده !
سر و صدای زیادی بلند شد
اما مسئولین سکوت کردن یا به هر حال ما که چیزی نشنیدیم
حکم مرتد بودنش میگن صادر شده بعضی ها هم میگن حکم اعدامش!
میگن بهش پناه دادن
میگن دعوت نامه ی پناهندگی داره از طرف !!!!!
اسرائیییییییییییل
این خواننده ی محترم به خاطر آهنگ های اعتراضیش و مدافع جنبش سبز بودن و حتی خوندن آهنگی در دفاع از ندا آقا سلطان طرفدارای زیادی رو بین قشر جوون جامعه داره
بیایید ماجرا رو با هم بررسی و نقد کنیم ببینید یک دفعه خواننده ای با سبک اعتراضی که کسی بهش کاری نداشت آهنگه خودشو میخوندو میخوند یهو شروع به معروف تر شدن کرد و آهنگ هاش به گوشه بقیه ی جوونا ( از جمله خودم ) رسید وقتی یه جورایی این خواننده دوباره اعلام وجود کرد و دیده شد شروع به هتک حرمتی کرد اما چرا این خواننده ؟
خواننده ای که موج اعتراضیه حکومت البته بخشی از اون ها باهاش همراه بودن روی این فرد دست گذاشته شد این خواننده فقط به مقدسات توهین نکرد بلکه اومد مسائل روز از جمله ماجرای گلشیفته رو هم وسط کشید تا طرفدارای خودش رو همراه خودش داشته باشه دین رو هم جا داد برای زدن ضربه ی نهایی این عملش نتیجه ی قابل پیش بینی داشت خشم بچه شیعه ها !!!! اما مسئولین با یک اقدام حساب شده جلو نرفتند و با حکم قانون باهاش برخورد نکردند تا جلوی سوء استفاده ها را بگیرند . دوباره موج تفرقه و درگیری بین دو نوع فکر در جامعه داره بلند میشه ناراحتیه بعضی ها باعث کاره عجولانه داره میشه حکم اعدام !!! باعث شد بهش پناهندگی بدم و یه جورایی نشون بدن که نگاه کنید این همون خشم و وحشیگریه مسلموناست به خاطر یه آهنگ بعد هم یگانه مظلوم عالم اسرائیل ازش دفاع میکنه و بهش جا میده میخاد بده !!!
من نمیگم کاری نکنید من میگم حساب شده کار کنید نذارید سوء استفاده بشه و بشه مثل گلشیفته و .....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، *راحیل* ، fereydun ، یوسف خان ، black ، حقیر ، taleb ، azade

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
آقای امینی کاش کاور اهنگ رو نمیذاشتی
گذاشتن این کاور و بازدید مهمونا یا کاربرا خودش اشکال داره..دشمن هم همین رو میخواد
Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
۱:۱۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۵۲)ali-ch نوشته است:  دارن با ما بازی دو سر برد میکنن
این کار بر مسلمین ضرراتی تحمیل میکنه ولی باید دید در چه صورتی کمترین ضرر برای امت بوجود میاد

دقیقا !!!!!!!!!
این بازی دو سر برد است از طرفی نمی توانیم سکوت کنیم از طرفی اگر این مرتد را به سزای اعمالش برسانیم آن چنان ماهی ای از این آب گل آلود می گیریند که نگو!!!!
به همین خاطر است که می گویم نباید کار عجولانه کرد و باید با منطق اصول و برنامه عمل کرد که کمترین ضرر رو متحمل بشیم

نقل قول:این دلیل نمیشه ما در مقابل توهین ها سکوت کنیم اونم توهین به مقدسات و ائمه!!!اولم گفتم اگه حکم ارتداد صادر نمیشد اتفاق های خیلی بدتری پیش میود

دوس من اگر سکوت کنیم که باید به مسلمون بودن خودمون شک کنیم!!!!!!
۱:۰۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
راستی نگفتم توطئه است !!!!!!!
یه سری به تایپیک هایی که درمورد کرکس است بزنید ببینید وضعیت را عده ای می ایند دفاع می کنند
به ما گیر میدهند متهم فراموش شده
کم کم هم داریم کلا زیر سوال میریم
بعدم که میگیم خدا گفته کله دین زیر سوال میره
یعنی همون که گفتم جدایی و ایجاد تفرقه دوباره بوی توطئه می اید گفتم که این ها برای شروع جنگی نرم بین دو نوع تفکر در جامعه است
جالب است بدانید موضوعی که در حال مطرح شدن مدتی است در جامعه است تا بدین وسیله بر اسلام ضربه وارد کنند همین مسئله ی اعدام هاست که می گویند آدمکش خبیث بی رحم خشن و سختگیر هستید
فیلم انتهای خیابان هشتمممممممممممممممم
این هم یک بازی است باور کنید !!!!!!!!!
۱۰:۳۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
به نام خالق یکتا
شما اگه بخوایی در این جور مسائل ریز بشی یکی دوتا نیست اونا خیلی بیشتر از این ها نفوذ کردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۱۳:۰۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:شما اگه بخوایی در این جور مسائل ریز بشی یکی دوتا نیست اونا خیلی بیشتر از این ها نفوذ کردن.
این جور مسائل ؟ دقیقا چه جور مسائلی؟
حرفه من اینه بابا جون توطئه واضحه مشخصه فریب نخورید لطفا!!!!
۱۴:۱۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:راستی نگفتم توطئه است !!!!!!!
یه سری به تایپیک هایی که درمورد کرکس است بزنید ببینید وضعیت را عده ای می ایند دفاع می کنند
به ما گیر میدهند متهم فراموش شده
کم کم هم داریم کلا زیر سوال میریم
بعدم که میگیم خدا گفته کله دین زیر سوال میره
یعنی همون که گفتم جدایی و ایجاد تفرقه دوباره بوی توطئه می اید گفتم که این ها
جالب است بدانید موضوعی که در حال مطرح شدن مدتی است در جامعه است تا بدین وسیله بر اسلام ضربه وارد کنند همین مسئله ی اعدام هاست که می گویند آدمکش خبیث بی رحم خشن و سختگیر هستید
فیلم انتهای خیابان هشتمممممممممممممممم
این هم یک بازی است باور کنید !!!!!!!!!

ببینید هر اتفاقی که بیافته یک عده موافقند و یک عده مخالف ...
جلوش رو نمیشه گرفت ...
شما یک اتفاق رو بگید که همه توش یک نظر داشته باشند...
با این حال تو این قضیه از رپر ها گرفته تا مداح ها همه یک جهت گیری کرده اند ...
شما کی دیدی که اقشار مختلف ...سایت های مذهبی و غیر مذهبی بیشترشون یک جهت گیری کرده باشند؟؟؟

این وسط خوب یک عده هم هستند که هیچ وقت هدایت نمیشوند ..پیامبر هم در زمان خودش نتونست ابو جهل رو هدایت کنه
الان این اتفاق هم خیلی شفاف تر از قضیه های دیگه است و هر کس فطرتش پاک باشه می فهمه طرف توهین کرده ...
کسی هم که دیگه فکر کنه توهین نشده و بخواد توجیح کنه دیگه کارش از این حرف ها گذشته که بخواهیم بترسیم بخواد دین و خدا رو زیر سوال ببره ... هم چین کسی خیلی وقته خدا به چشم و گوشش مهر زده ...

نقل قول:برای شروع جنگی نرم بین دو نوع تفکر در جامعه است

ببینید دوست عزیز کدام دو تفکر؟؟همون اول انقلاب عده ای میخواستند علیه حکم قصاص راهپیمایی کنند و مخالفت کنند ... برید ببینید امام خمینی چجوری جوابشون رو دادند...این طیف خیلی وقته بوده اند ... بگذار هر چی میخوان بگن ... اسلام چی میگه؟؟؟شما چه اسراری دارید ما با همچین عده ای اتحاد داشته باشیم... یا از تفرقه بین ما و اون ها نارحتید و این رو توطئه میدونید ...ما خیلی وقته با این ها مخالفیم ...از اول انقلاب ... الان فقط یک مورد جدید پیدا کرده اند شما میگی دو تفکر ...تفکری که رو به روی اسلام و حکم اسلام قرار گرفته رو ما باید باهاش اتحاد داشته باشیم؟؟؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، شهرام ، heaven ، mohammad790
۱۵:۲۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
ممنون دوست من
حرف های کامل و خوبی زدید

راستش من کاری ندارم به اون جماعتی که مدام منتظرند تا بهونه بیاد دستشون من اون جماعتی رو میگم که این که نظاره گر این جماعت هستند
و فریب اون ها رو می خورند
این نسل جوانه ما که اول انقلاب نبودند
چی شد که این جوری شدند همین جماعت خرابشون کر
ببینید الان داتیس اومده یه آهنگ خونده و افراط کرده بعد عده ای میایند میگه آره دیگه خوتون بدتر از همه اید و باز هم دعوا

راستی یه چیزه دیگه من میگم همه ی این چیزا از قبل برنامه ریزی شده بوده اونها دیدند نسل جوانه ما دل نازک هستند بحث قصاص رو اوردن وسط
فیلم هایی که در این زمینه ها میسازند هم شاهدی دیگر است
جالبه که اینا همزمانند مگه نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۲۱:۲۲, ۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۱ ۲۱:۴۲ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #18
آواتار
راه برخورد با دیوانگان هتاک به مقدسات چیست؟
به قلم: حجت الاسلام شهاب مرادی
شاید اولین باری که یک دانشجو لینکی را برایم ایمیل کرد تا آتش شور انقلابی‏ام را شعله‏ور کند و مرا به واکنش وادار کند، خیلی نگذشته بود که دیدم ایمیل های گروهی دست به دست می چرخد و لحظه به لحظه دامنه مخاطبش افزوده می‏شود؛ ایمیلی که حکایت از توهین یک هتاکِ بی دین، به یکی از مقدسات در یک صفحه از بیکرانه ی اینترنت می‏کرد و تشویق برخی از جوانان پاک و مومن که جوًیی احساسی و عاطفی در دفاع از مقدسات در فضای مجازی علی الخصوص در فیس بوک به راه انداخته بودند و به تدریج خبرش با به به و چَه چَه در وبلاگ‏ها و سایت‏ها منتشر شد.
[b]با دیدن این اتفاقات نگران‏تر می‏شدم چون معلوم بود که این فضا و یادآوری و تکرار توهین و دفاع مستقیم! و دامن زدن به ماجرا یعنی زمینه ای برای تکثیر و تشدید توهین ها و تغییر روش‏های ملحدان و بیماران سخت روانی که فزادهم الله مرضا.
این که مُد شده؛ هر کس از جدیدترین بیانات یک دیوانه بی خرد، زودتر اطلاع داشته باشد، از سایرین، مومن تر و انقلابی تر است، از یک سو، مومنین را در مسابقه زودتر باخبرشدن و سریع اعلام کردن موارد مشابه می‏اندازد و از سویی بهترین فرصت و قوی‏ترین رسانه رایگان را برای چهره شدن و جهانی شدن یک دیوانه مهیا می‏کند.
وقتی اروپا تمام ظرفیت تبلیغی خود را پای دفاع از یک زن بدکاره قاتل می‏آورد، پس جا برای چند دیوانه بی‏دین هم هست!... البته اگر ما دست به دست هم دهیم و نام او را بر سر زبان‏ها بیاندازیم و بسرعت ـ تأکید می‏کنم ـ از یک ناشناسِ بیمار، یک چهره معروفِ مخالف جمهوری اسلامی و مخالف شیعه بسازیم، و چالشی به چالش‏هایمان اضافه کنیم.
در زمان تهدید آن کشیش دیوانه آمریکایی، در برنامه زنده "این شب‏ها" نظرم را بیان کردم؛ و درخواست کردم از رسانه ملی و کارشناسان که «نام این فرد را نیاورید. او را عَلَم و معروف جلوه ندهید ـ چون معروف نیست ـ و آدرس کلیسای کوچک او را ندهید. چون وی تمام این بازی موهن را درآورده فقط برای دیده شدن و کسب امتیاز در آمریکا و غرب. او را تحقیر کنید و از دانستن نامش یا فامیلی او تجاهل کنید! برای او گزارش خبری نسازید.» اما شهوتِ عجیب و غریب "خود برتر" جلوه دادن و خود را آشنا به ۷ میلیارد سکنه زمین نشان دادن، در بسیاری از چهره ها هست و به مدد همین گوگلِ کذا و کذا تمام جزییاتی که خودشان می‏خواهند را فرد به دست می‏آورد و با مباهات بیان می‏کند و خلق الله هم می‏گویند به به چقدر این فلانی دشمن‏شناس است. واقعا باید از این بی‏تدبیری ها احساس خطر کرد.
کسی انکار نمی کند "دفاع نادرست و روش های ناصحیح و هیجانی" راه کاری مناسب و مدبرانه ای برای مقابله نیست اما مشکل اینجاست که از کجا معلوم که این روش درست است یا آن روش؟ و ظاهرا فقط چاره آزمون و خطاست! و متاسفانه هزینه ی این آزمون و خطاها را که قابل محاسبه هم نیست، کسی به عهده نمی گیرد و اگر به عهده بگیرد آیا قابل جبران است؟
متحیرم که چرا همه سربازان این خط "آتش به اختیار" عمل می‏کنند و از دیگران انتظار پیروی و تأیید و همراهی دارند؟ مگر اهالی این جبهه با فرمانده ی خود قطع ارتباط اند؟! اگر گروهی از لشکر توحید از فرمانده خود و سلسله مراتب فرماندهی انتظار تبعیت و همراهی داشته باشند سابقه تاریخی ما آنها را نهروانی می‏نامد، نه شُرطَةُ الخَمیس!
چرا این نوع واکنش‏های ناصحیح تقبیح نمی‏شود؟! آیا این روش ها مثلا همین اطلاع‏رسانی‏های سایت‏های تحلیلی خبری یا ایمیل های گروهی فوری و یا همین دهه گرفتن‏های اینترنتی در کنترل این موارد تاثیر داشته است؟؟
[b]جسارتا پیشنهاد می کنم:[/u]
۱. خوب است ماده 513 قانون مجازات اسلامی را بخوانید: [هركس به مقدسات اسلام و يا هر يك از انبياء عظام يا ائمه طاهرين ( ع ) يا حضرت صديقه طاهره ( س ) اهانت نمايد اگر مشمول حكم ساب النبي باشداعدام مي شود و در غير اين صورت به حبس از يك تا پنج سال محكوم خواهد شد.] و

فهرست محتوای مجرمانه

؛ موضوع ماده ۲۱ قانون جرایم رایانه ای را هم ببینید. همه تمهیدات قانونی برای کنترل و مدیریت این موارد در قانون پیش بینی شده است. فقط باید سطح انتظار و توقع اجتماعی از دستگاه های نظارتی و قضایی ارتقاء پیدا کند.
۲. اگر کسی برای شما ارسال کرد از مراجعه و دیدن لینک آن مطلب خودداری کنید. حتی اگر دوست صمیمی شما برایتان نوشته باشد : «ببین چه توهین هایی کرده و یا حتی چه شبهاتی وارد می کنند» جدا خودداری کنید. جنگ کلیک ها و امتیارات فیس بوکی و الِکسایی و... است و کسب رنکینگ های مجازی و سیاسی ـ اجتماعی پیاده نظام صف دشمن است!
۳. اگر این نوع موارد را که کم نیستند درجایی دیدید آدرس مطلب آن را برای دوستانتان ارسال نکنید.
۴. و حتما آدرس آن صفحه را جهت پیگیری و اقدام قضایی خردمندانه و دور از هیاهو به مراجع قانونی از طریق این لینک گزارش کنید و بدانید که بعد از آن هیچ مسئولیتی در قبال اطلاع رسانی ندارید!
۵. اگر در جمع خانواده و دوستان در این خصوص صحبت شد، تجاهل و تغافل کنید و با ذکر تبری از دشمنان اسلام و بی اهمیت دانستن این اتفاقات، محترمانه درخواست کنید موضوع گفتگو عوض شود.
۶. فراموش نکنیم انتشار این نوع اخبار از مصادیق اشاعه فحشاست و معصیت است.
۷. هرچند همه ی دلایلم را بیان نکردم اما از شما درخواست می کنم دراین باره دقیق تر تامل و تفکر کنید.
۸. مراقب سلامت روح لطیف و پاک خودتان باشید و اگر چنین مواردی را دیده اید یا خوانده اید، خود را دلداری بدهید که هرچند خدا همیشه دشمن داشته و دارد اما "الاسلام یَعلو و لا یُعلی علیه" و بدانید که سالها و قرن ها بدترین جسارتها به انبیاء و ائمه سلام الله علیهم اجمعین شد اما اسلام زنده است و رو به گسترش و توسعه. چه جسارتی بالاتر از شهادت امام حسین و اسارت اهل بیتش اما ببینید این اسلام و امام حسین است که زنده است و حیات بخش!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، SARV
۱۵:۲۲, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
دوستان توجه کردید جاستین یه مدت به شدت داره سر و صدا میکنه و مشهور شده ؟؟؟

قبل از این همه شهرت یه دفعه ای یکی از دوستام ایمیلی رو برام ارسال کرد که جاستین در یکی از کنسرت هاش ادای احترام خاصی رو برای یهودی ها اجرا کرد درس یادم نیس ولی یک حرکت که مربوط به یهودی ها بود رو انجام داد جاستین بارها اعلام کرده بود که مذهبی نداره اما خدای یگانه رو قبول داره و به ندای درونی خودش توجه می کنه اما ملاقات های او با یهودی ها ....

[b]به هر حال این هم توطئه ای است قرار است با جاستین نقشه ای رو پیاده کنند طبق معمول ما مینشینیم نگاه می کنیم توطئه که انجام شد عده ای که تحت تاثیر این تبلیغات قبل از توطئه بودند شروع به دفاع می کنند باز م دعوا در راه است اما اول جاستین باید خوب بزرگ شود جدیدا برایش رقیب هم آورده اند تا خوب هم حواسش را جمع کند هم بیشتر ما را فریب دهند در هر حال بازی تکراریست من که حفظ حفظم[/u]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا