|
تاپیک جامع حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام)
|
|
۲۲:۱۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۶:۰۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
به پیشنهاد دوستمون nasimesaba قرار شد که برای هر یک از ائمه(علیهم السلام) تاپیک جامعی ایجاد بشه و تمام تاپیکهای مربوط به هر امام و معصومی و در صورت امکان همراه معرفی موضوع هرتاپیک به صورت خلاصه در چند خط،در اون قرار داده بشه... اما از انجام این کار دو هدف داریم: 1- دسترسی راحت تر و سریعتر به تاپیکهای مهم در مورد هر معصوم 2- (که مهمتر از اولی است)، میخواهیم بدانیم در مورد کدام امام بیشتر کوتاهی کردیم.... گرچه تعداد تاپیک ها نمیتواند به طور کامل بیانگر توجه به هر معصوم باشد اما اختلاف بین تعداد تاپیک ها، تا حدی میتواند نشان دهنده کوتاهی ما در حق برخی ائمه باشد.... باید برسیم به جایی که نشان دهیم همه ائمه و معصومین برایمان مهم و ارزشمند هستند... باشد که قضیه اهانت ها ادامه پیدا نکند... و این تاپیک مختص حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام) هست..... السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام)
تاپیک های مربوط به حضرت عباس(علیه السلام)
- این حسین کیست که عالم همه دیوانه ی اوست؟!(تخصص ابالفضل در چیست!!!!!؟)نمی توان خلاصه کرد... مطالب خوبی میشه توی آن پیدا نمود به خصوص در ارسال14 که در مورد تخصص حضرت عباس(علیه السلام) است.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟اصل بحث از تاپیک قبلی گرفته شد:" ابالفضل(علیه السلام) فوق تخصص تربیت یاران درجه یک برای امام زمان است!!!!!!! هرکس میخواهد جزو یاران درجه یک حضرت حجت باشد باید دخیل عباس بن حیدر شود!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - تفکر اسلامی در شخصیت حضرت ابالفضل(علیه السلام)درخواست معرفی کتاب و.... در مورد تحقیق یکی از دوستان با همین عنوان. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- كرامات العباسيه (علیه السلام)داستان هایی از کتاب کرامات العباسیه نوشته على ميرخلف زاده. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - «الکفیل» نایب الزیاره شما در حرم حضرت عباس(علیه السلام) می شود سایتی به نام "الکفیل" این امکان را برای تمام عاشقان آن حضرت در هر نقطه از جهان فراهم آورده تا با مراجعه به آن و بخش نایب الزیاره، یکی از خدام حرم حضرت قمر بنی هاشم(علیه السلام) را مامور کنند تا به نیابت از آنان آن حضرت را زیارت کند.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - خطبه حضرت ابوالفضل(علیه السلام) بر بام کعبه(بسیار خواندنی)------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - آشنایی با شخصیت حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام) بررسی شخصیت حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام) بخصوص مهمترین ویژگی ایشان یعنی ولی شناسی و ولایت پذیری ... حضرت ابولفضل (علیه السلام) چگونه باب الحوائج شدند تفکر اسلامی در شخصیت حضرت عباس ( ع ) ارائه تحقیق یکی از دوستان در مورد تفکر اسلامی در شخصیت حضرت عباس(علیه السلام) 6 تاپیک برای عباس بن علی(علیه السلام)...... برای همان کسی که حضرت زهرا(سلام الله علیها) "پسرم" خطابش نمود.... خیلی کم نیست؟؟؟؟ باشد که جبران کنیم... دوستان اگر تاپیک دیگری و یا حتی ارسالی در همین ارتباط هست، لطف کنید اطلاع رسانی نمایید.... |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۴۵ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
با تشكر از نداي عزيزم تاپيك شماره 6 خطبه حضرت ابوالفضل(علیه السلام) بر بام کعبه(بسیار خواندنی) يا علي |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شعری منسوب به حضرت صاحب عج که در خواب به یکی از بزرگان فرموده اند :
یادم ز وفای اشجع الناس آید وز چشم ترم سوده ی الماس آید آید به جهان اگر حسین دگری هیهات برادری چو عباس آید |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اشک فرات بود ز مشکت چکیده بود؟
یا خیسی خجالت دست بریده بود؟ یک تیر، چشمه از دل مشک تو باز کرد یک تیر، اشک چشم تو از هم دریده بود از بس که محو یوسف حُسن خودت شدی چشمت خبر نداشت که دستت بریده بود حی علی الفلاح» تو ادرک اخاک» بود در ظهر رکعتی که قیامت خمیده بود برداشت با تلاوت بوسه بر آن دمید دستش مگر به پارة قرآن رسیده بود؟ دیدی که سمت دشت نگاه تو از عطش رنگ از رخ تمام غزالان پریده بود دیگر زبان تشنگی اش بند آمده حتماً سکینه واقعه ها را شنیده بود حتی فرات، گوشة چشمی کبود داشت این ها به احترام حضور شهیده بود نفرین به حاملان امان نامه کرده ای این هم یک از هزار صفات حمیده بود دشمن ستمگری به نهایت رسانده است حتی خدا شریک تو در این عقیده بود ایا فراز نیزه، فقط صبر می کنی؟ خاری اگر به پای یتیمی خلیده بود؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام در مورد مولام حضرت ابوالفضل علیه السلام فقط همینو میتونم بگم که: باب العباس راه ورود من به باب الحسین و بعدش باب المهدی علیهم السلام بود ........ خیلی دوسش دارم عموجون امام زمان رو ....... |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم رب العباس(علیه السلام)
اینهم زبان حال همه عاشقان حضرت اباالفضل(علیه السلام) ما گرفتار علمدار تو هستیم حسین از ازل یار علمدار تو هستیم حسین سمت نوکری ما سمتی دیرینه است عبد دربار علمدار تو هستیم حسین ما اگر مهر تو داریم همه مدیون لطف بسیار علمدار تو هستیم حسین مادرت فاطمه ما را چقدر کرده دعا چون که غمخوار علمدار تو هستیم حسین هم بدهکار تو و لطف فراوان تو ایم هم بدهکار عمدار تو هستیم حسین روز رجعت ز عنایات تو ان شاءالله ما علمدار علمدار تو هستیم حسین شاد از آنیم که در روز قیامت حتّی در پی کار علمدار تو هستیم حسین اشک می بارد از این مشک دو دیده امروز ما عزادار علمدار تو هستیم حسین انتقام غم عظمای تو را می گیریم ما ز انصار علمدار تو هستیم حسین |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تو دلم يه دنيا حرفه كه ميخوام بگم برا تو ، چي ميشه بيام دوباره ببينم كربُبلاتو
بـا خودم يه نـذري كردم كه اگه تو رو بـبينم ، با همـون نگاه اول جونمو بدم برا تو آقـاجون دلم گرفتـه مثـل آسمون پائيز ، ميدونـم مـرغ دل من دوبـاره كرده هواتو دل من سائـل عشقه ، دل تو ساحـل غـمها ، چي ميـشه كشتي قـلبم كناره بگيره با تو چي ميشه خونه قلبم بشه جاي تو هميشه ، حك كني رو صفحهء دل نقش روي دلرباتو دوست دارم اين دفعه كه ميام توي ِ صحن و سرات ، آغوش ِ گرمتو واكني بگي : خوش اومدي ، خسته نباشي پسرم دوست دارم دست ِ نوازش بـكشي روي سرم دوست دارم سجده كنم روي پاهات توي سجده ذكرم اين باشه آقا : همش بگم جونم فدات ، جونم فدات دوست دارم وقت جون دادن بياي سرمو به دامن بگيري دوست دارم نگاه آخرم باشي دوست دارم تصوير آخري كه از دنيا به عقبي مي برم عكس زيباي رُخ ِ حسين فاطمه باشه دوست دارم دست منو بذاري تو دست ابالفضل رشيد واي دوباره زنده شد خاطرات ِ كربـُبـَلا يادش بخير اون شبي كه قدم زنان گريه كنان تو صحن بين الحرمين از ته دل زار ميزدم ميون اون همه زائر مات و مبهوت شده بودم زائرا ، سينه زنا ، روضه خونا غوغا به پا كرده بودند يكي مي گفت با صدشور و نوا ، درد دارم دوا ميخوام يكي مي گفت حسين ، مريض دارم شفا ميخوام يا مـَنْ ا ِسْمـُهُ دَواء حسين و ذ ِكْرُهْ شـِفاء حسين |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ندا جان لطفا این تاپیک رو هم اضافه کن حضرت ابولفضل (علیه السلام) چگونه باب الحوائج شدند |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۱ ۱۷:۱۵ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
شعر حافظ در مورد حضرت ابوالفضل : شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان
که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان مست بگذشت و نظر بر من درویش انداخت گفت کی چشم و چراغ همه شیرین سخنان تاکی از سیم و زرت کیسه تهی خواهد بود؟ بنده من شو و برخور ز همه سیم تنان کمتر از ذره نه ای پست مشو مهر بورز تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ زنان پیر پیمانه کش من که روانش خوش باد گفت پرهیز کن از صحبت پیمان شکنان دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان با صبا در چمن لاله سحر می گفتم که شهیدان که اند اینهمه خونین کفنان ای عاشق بی قرار عباس ای حیدر آشکار عباس ای قبله عاشقان سرمست و ای کعبه روزگار عباس ای وارث غیرت یدالله شیر افکن تک سوار عباس عالم همه داغدار عشقت من هم شده ام دچار عباس گردد به نوای یا ابالفضل پاییز دلم بهار عباس امید تمام کودکانی ای همدم قلب زار عباس اطفال عطش زده نشسته اند در خیمه به انتطار عباس دیدی لب پاره از عطش را شد بر دل تو شرار عباس با مشک تهی ز آب آمد آن دختر دل فکار عباس گفتی که دگر گه سفر شد مشکت شده کوله بار عباس از ترس تو در میان میدان دشمن همه در فرار عباس تا دست تو از بدن جدا شد گفتی که فدای یار عباس ما گریه کن غم تو هستیم مارا نزنی کنار عباس من نوکر مادر تو هستم دارم ز تو اعتبار عباس گیرند اگر نوار قلبم نام تو بود قرار قلبم دست تو فتاد در ره حق حق داده تو را دوبال عباس با مشک ز خیمه ها زدی پر تا علقمه وصال عباس از عشق حسین جان سپردی گفتی نبود خیال عباس بر جسم شریف تو برادر خم گشت چو حرف دال عباس ما اشک نثار تو نمودیم سودی بده در قبال عباس بی اشک بود حیات عشقم در دار جهان محال عباس والله قسم بدون گریه عمرم نکشد به سال عباس با ناله به غربت تو گشتیم آزاد ز قیل و قال عباس آنان که غم تو را ندارند کورند و کرند و لال عباس رخسار تو بی مثال آقا خونم به رهت حلال آقا... |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۵ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ببخشید قمر بنی هاشم لقب حضرت عباس بود اسم عباس نیز به معنی کسی است که شخصی را در حال گناه میبیند عبوس میشود ابوالفضل نیز که لقب است پس اسم اصلی حضرت عباس چیست؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,568 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,372 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,249 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,949 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,701 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| حسین علیه السلام آمد | عمار رهبری | 3 | 2,584 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام | جواد مخبریان | 0 | 1,705 |
۲۲/بهمن/۹۳ ۱۰:۲۹ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|

![[تصویر: m3k5gxho80cz546elfmc.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/m3k5gxho80cz546elfmc.jpg)