| نظرسنجی: در مقابل هجوم تفکر ضد مهدوی چقدر امام زمان ( عج ) میشناسی؟ من مات و لم يعرف امام زمانه مات ميتة جاهلية این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| فقط پاسخگوی خودم هستم | ![]() ![]() |
3 | 42.86% |
| میتونم در مقابل دیگران دفاع کنم | ![]() ![]() |
3 | 42.86% |
| میدونم ولی در مقابل دیگران نوع دفاع کردن را نمیدونم | ![]() ![]() |
1 | 14.29% |
| تمام | 7 رأی | 100% | |
|
چقدر امامتو میشناسی؟
|
|
۲۳:۵۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۸ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
لولاالحجة لسخت الارض باهلها : اگرحجت الهی نبود هرآینه زمین اهلش را می بلعید در این بخش تا جایی که بشه به مسایلی در باره حضرت صاحب الزمان عج الله تعالي فرجه الشريفبپردازیم. این بحثها در زمینه های طول عمر ، غیبت ، تشرف ،ظهور ، بشارت در ادیان الهی ( منجی از دید گاه دیگر مذاهب ) بپردزیم . از تمام دوستان دعوت به همکاری میکنم. این پست هم واسه خودتونه .فقط اگه دوستان متن حدیث یا مطلبی رو قرار میدن لطفا با ذکر سند باشد. در پست های بعدی شروع میکنیم ، این پست جهت دعوت به همکاری و معرفی پست هستش. حضرت صادق فرمود: «الفجر هو القائم و لیال عشر الائمة من الحسن الی الحسن و الشفع امیرالمؤمنین و فاطمه ( ع ) و الوتر هو الله وحده لاشریک له ؛ مراد از فجر وجود مقدس حضرت قائم(علیه السلام) و «لیالی عشر» امامان از امام حسن مجتبی(علیه السلام) تا امام عسکری(علیه السلام)اند و شفع امیرمؤمنان و حضرت فاطمه(علیه السلام) میباشد و مراد از وتر خداوند یکتا است» البرهان فی تفسیر القرآن، سید هاشم بحرانی،ج4، ص 461.
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۴, ۲۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۱۱:۰۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۱ ۲۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: دوستان سلام همه هستند شما هستید، من هستم، دیگران هستند، اما فقط برای طلب حوائج بی مقدار دنیوی هستم برای اینکه فقط بگم هستم و یک خودی نشان داده باشم هستند برای اینکه فقط یک سری به تاپیک خنده حلال و ... زده باشند تا جدید ترین جک های به روز رو که نقاب شرعی داره رو بخوانند و برای دوستانشان تعریف کنند هستند برای اینکه بگویند فلان مقام دولتی و یا فلان وکیل چنین است و چنان و برای گند هایی که بالا آورده اند توجیه درست کنند تا مبادا مجبور به عذر خواهی شوند اصلاً انگار نه انگار که کسانی وجود دارند که مواظب ما هستند اصلاً بعضی هایشان برای مواظبت از ما خلق شده اند اصلاً انگار نه انگار که خداوند در سوره اسراء می فرمایند " از آنچه نميداني پيروي مكن، چرا كه گوش و چشم و دلها همه مسئولند!!!!!!! " مسئول اینکه از چه کسی و به چه هدفی دفاع می کنیم. خورشید را رها کرده ایم و دو دستی به فانوسی با کور سوی ضعیفی چسبیده ایم و یادمان رفته حدیثی از مولای حی و حاضر و ظاهرمان که می فرمایند " کسب معرفت از غیر ما برابر با انکار ماست " موضوع وقتی جالب می شود که متوجه می شوی تالار هدفی جز ایجاد شناخت و معرفت نسبت امام حی و حاضر و ظاهر ندارد اما متاسفانه یکی از مظلوم ترین و کم ترافیک ترین بخش، بخش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و وظایف منتظران است. ظاهراً مولای ما در خانه خودش هم غریب است ... چه خوش گفت آیت الله جوادی آملی که " این ماییم که غایب هستیم!!!!!!!!!! " |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام این تالار کار مهدوی میکنه و اکثر دوستان هم اهل علم و کتاب و .... میشه تو یک پاراگراف یا بیشتر و کمتر بگین امام زمان (عج ) که تا الان ازش شنیدین و وجدانش کردین ، تو ذهنتون چی تصوری دارین؟ ![]() مهربان یا خشن؟ ![]() مصلح یا جنگ اور و خونریز؟ ![]() بپا کننده دین یا مخرب دین؟ ![]() تصور ذهنی خودتونو بگین بدون اینکه خجالت بکشین و تعارف کنین. دوستان شناختتون چقدر هست دوستان تو نظر سنجی شرکت کردنین حتما ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگه امامتو دوست داري بسم الله... | اميرمهدي | 12 | 5,173 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۸ آخرین ارسال: اميرمهدي |