کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرستویی که مقصدرادرکوچ میابدازویرانی لانه اش نمیترسد.
۱۳:۳۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۱ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

ویژه نامه آزادسازی خرمشهر

[تصویر: 136359_658.jpg]

جنگ آمده بود که ازخرمشهر دروازه ای به کربلا بازشود.ومحمدجهان آرا به آن غافله ای ملحق شودکه به سوی عاشورا میرفت.(شهید سیدمرتضی آوینی)
[تصویر: 129921.JPG]

دوستان ،فایل زیر رو گوش کنید:

(اگر مشکلی بود از لینک زیر استفاده کنید)

لینک غیر مستقیم

اولین حسی که بهتون دست میده یااولین تصویری که درذهنتون نقش می بنده رو بنویسید.

این تاپیک حرف دل شماست ،درسالروز افتخارآمیز آزادسازی خرمشهر.حتما شرکت کنید.

[تصویر: 136258_393.jpg]

برای اطلاع از چگونگی آزادی خرمشهر به این تاپیک مراجعه کنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، میلاد.م ، یا ثارالله ، shakiba ، seyed313 ، دل خسته ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، Admirer ، yamin ، انصارالمهدی ، رهیافته ، mohammad reza ، حقیر ، أین المنتظر ، علی 110 ، ali.khm ، MAHDI59 ، paradise ، Havbb 110 ، عبداللهی ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، AMINI ، M912 ، ANTi666 ، فدک زهرا ، آزرم‌شاه ، شهرام ، taratara ، MohammadMeraj ، blue.blood ، سپهسالار ، MESSENGER ، m.hossein ، میثاق ، jamandeh ، رضا میزانی ، taleb ، Farzaneh ، مجید املشی ، آفتاب
۱۵:۰۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
.
.
شهدا فقط ما باید بگیم شرمنده ایم....
.
.
این همه شهید دادیم.....این همه جانباز دادیم.....این همه اسیر.....این همه جاوید الاثر.... اما .....
فقط کافیه یه سر به خیابون های شهر بزنیم..... میفهمید چی میگم...
ما نمیتونیم گویا راه شما رو ادامه بدهیم....
خودتون یه دعایی بکنید برای ما....

.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، یا ثارالله ، saloomeh ، seyed313 ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، yamin ، رهیافته ، mohammad reza ، حقیر ، Tolou ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، MohammadMeraj ، m.hossein ، یاســین ، taleb ، Farzaneh
۱۵:۵۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۳۹ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

[تصویر: 104511.jpg]

[تصویر: h.jpg]

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ أَمْوَاتًا ۚ

بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ يُرْ‌زَقُونَ

[تصویر: 235393.jpg]

[تصویر: 122786.jpg]

[تصویر: image022.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، saloomeh ، حقیر ، seyed313 ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، yamin ، سید ابراهیم ، انصارالمهدی ، mohammad reza ، taleb ، paradise ، Tolou ، عبداللهی ، فدک زهرا ، MohammadMeraj ، m.hossein ، rastin ، یاســین ، Farzaneh ، آفتاب
۲۳:۴۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
هر چه کردم نتوانستم کلماتی پیدا کنم که در شأنشان چیزی بنویسم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، seyed313 ، yamin ، سید ابراهیم ، انصارالمهدی ، رهیافته ، mohammad reza ، حقیر ، Tolou ، عبداللهی ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، MohammadMeraj ، Farzaneh
۰:۳۵, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
فقط این به ذهنم می رسد که بگویم :
هر کسی در هر زمانی وظیفه ای روی دوش دارد . آنها وظیفه خودشون رو انجام دادند و خجالت زده ما نماندند .
امیدوارم ما هم خجالت زده بعد تر از خودمانها نباشیم .
تشکر از حسی که ایجاد کردید .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، بیداری اندیشه ، seyed313 ، yamin ، انصارالمهدی ، رهیافته ، mohammad reza ، یا ثارالله ، taleb ، ali.khm ، MAHDI59 ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، MohammadMeraj ، blue.blood ، rastin ، یاســین ، Farzaneh ، آفتاب
۰:۴۲, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
یه دفه کارم گیر کرده بود یه جایی خیلی کلافه بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!
از ماشین پیاده شدم
تو پیاده رو میرفتم
عکس چند شهید که همه با هم فامیل بودن و بیشترشون مال یک خونه بودن روی دیوار بود
بچه های تهران، سمت پیروزی و امام حسین، انتهای خیابان صفای شرقی .... خانه ی مادربزرگم اونجاست

یه نگاهی بهشون انداختم
گفتم مگه نمیگن زنده اید
خوب اگه زنده اید یه کاری کنید کار ما جور شه دیگه...
به خانه ی مادر بزرگ نرسیده بودم که تلفن زنگ زد و کار جور شد مشکل حل شد...
از اون به بعد بیشتر حس میکنم بل احیا یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر وقتم که میرم خونه ی مادر بزرگ کلی با این رفقای زنده مون گپ میزنیمSmile
البته به قول فاطمه خانوم
امیدوارم شرمنده شون نشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، seyed313 ، yamin ، انصارالمهدی ، رهیافته ، saloomeh ، mohammad reza ، یا ثارالله ، حقیر ، taleb ، ali.khm ، MAHDI59 ، Tolou ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، MohammadMeraj ، Farzaneh
۱:۱۵, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا
والله من اولین حرفی که به ذهنم میرسه جمله شرمندگی پیش شهداست
اولین تصویر آزادی خرمشهرهم روزش هست که تمام موتورهاباچراغ روشن وپرچم تو خیابون بوق میزدن میرفتن ومردم شیرینی پخش میکردنConfusedیادش بخیر چه روزی بود بااینکه بچه بودم ولی غرور رو تو چشم همه میدیدم بااشک شوق مادرها هیچ وقت فراموش نمیکنم یادمه تاچندسال تو سالگردش هم همین کارومیکردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، seyed313 ، yamin ، rastin ، انصارالمهدی ، رهیافته ، saloomeh ، mohammad reza ، یا ثارالله ، taleb ، ali.khm ، MAHDI59 ، Tolou ، فدک زهرا ، MohammadMeraj ، blue.blood ، Farzaneh ، آفتاب
۸:۰۸, ۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۸:۱۱ توسط seyed313.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نمی دونم از کدوم حرف دلم بگم اماهمیشه وقتی چیزی من به یادشهدا می اندازه اشک در چشمانم جمع میشه ازخودبی خود میشم وارزوی مرگ میکنم وباخودم میگم شهداباعشق برای ایران جنگیدن باارزو باتمام وجود اما...
حرف های ناگفته زیاد ولی چی کار می تونیم بکنیم جز اینکه بگیم یادشان گرامی .
وبه راستی که یاد امام شهدا دل می بره کربلا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، rastin ، سید ابراهیم ، انصارالمهدی ، رهیافته ، saloomeh ، mohammad reza ، یا ثارالله ، taleb ، Tolou ، علمدار133 ، فدک زهرا ، MohammadMeraj
۱۰:۵۴, ۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۱۰:۵۷ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #9
آواتار
وقتی زندگینامه شهید عبدالحسین برونسی را میخوندم (خاک های نرم کوشک) متوجه شدم که این مرد اسوه ی تقوا بود
هرکاری میکرد خودشو در محضر خدا میدید به این خاطر سختی میدید لطمه میخورد ولی ذره ای از ایمانش کم نمیشد.
با خودم گفتم شهید برونسی تک بود بعد که سرگذشت بقیه شهدا را خوندم دیدم از این شهید برونسی ها زیاد بوده
خوشا به حالشون که عاشقانه پر کشیدن و رفتند .
شهید برونسی اعتقاد داشت جنگ برای همه سازنده است (خودسازی)
اون موقع که اینو میخوندم با خودم میگفتم: حاجی پس کی نوبت من میشه؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، seyed313 ، mohammad reza ، یا ثارالله ، taleb ، MAHDI59 ، Tolou ، علمدار133 ، Agha sayyed ، MohammadMeraj ، rastin ، آفتاب
۱۱:۰۹, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
شهدا فقط یک جمله می گویم :
[/b]مائیم و امید شفاعت یک پلاک وچفیه ....
[b]همین .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seyed313 ، mohammad reza ، یا ثارالله ، MAHDI59 ، Tolou ، علمدار133 ، Agha sayyed ، رهیافته ، فدک زهرا ، MohammadMeraj ، rastin ، taleb ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا